Vilken härlig söndag det blev

0kommentarer

Startade med att väcka resten av familjen.... sjusovarna. Sedan blev det en god frukost och alla yra hönor skulle leta upp varma kläder för vi ska ut till stallet och hälsa på hos josefin och hästarna. När alla hittat de de ville ha så bar det iväg i två bilar. När vi väl kom ut dit så blev barnen stört förälskade i Litlamin =) så mycket uppmärksamhet som hon fick i hagen är hon absolut inte van vid men hon bara njöt av det..När vi värmt upp och tränat lite på Kló och Dreki fick barnen prova och rida och det gick över all förväntan gud vad roligt dom tyckte det var =) =) det var två solstrålar som åkte hem med pappa efter en timme i hagen. Sedan red vi av hästarna i hagen. Sedan gick vi in och dom fick lite gott att äta och blev ompysslade.

Efter stallet så blev det lunch och sedan Julmarknad nere på bruket där 3k skulle sälja lotter och marschaller till förmån för cancerfonden. Det var jättetrevligt. Felicia gick lucia tåg inne i kyrkan och det var jättefint.

Sedan hem och byta om för att köra strtch/coren. (Malin jag saknar dig där!)  efter det hem och käka tacos och bara slappa gud så skönt!

Det vart en väldigt bra dag måste jag få säga!

Kommentera

Publiceras ej