Oj vilken härlig Påsk det varit helt underbart väder sol sol sol =) Bara njutit och haft det helt underbart, fredagen jobbade jag och det var riktigt härligt häktiskt ;) Sedan blev det påskafton med sol och hästar i fockus sedan en helt underbar middag hos underbara svärföräldrar. Som sagt sämre kan man ha det!
Idag har båda barnen ridit och jag stått i solen och njutit <3 Sedan hem och rensa lite i trädgården och njutit lite av solen ;) Oj vad man har saknat sommaren och värmen. Jag njuter så in i bomben!
Nu har vi även beställt en semester resa och oj det blev Cypern igen ;) Bara älskar den ön! men nu blev det två veckor med vattenrutchbanor och allt! men fram tills dess ska jag njuta av den svenska sommaren. Vår resa blir inte förrän i månadsskiftet juli/augusti. Kommer hem lagom tills Felicia ska tillbaka till Uppsala igen och Fabian  ska börja åttan! tänk vad tiden går våra barn börjar ju bli riktigt stora!
Just nu leker livet och jag åker med och njuter i morgon väntar jobbet men nu blir det måltid nummer tre på altanen för denna dag lite grillat med en god sallad till =)
Kram och sol njutning =)
Ja vi skulle bara iväg en snabb tur till Valbo igår. Vi skulle handla och barnen skulle göra synundersökning båda två, Felicia fick nya glasögon och Fabian vart godkänd inget synfel men det ska kollas upp varför han får huvudvärk när han läser så nu får vi vänta på en remiss som ska till akis.  Sedan blev det lite shoppande, jag hittade en blus och ett par jeans shorts och sedan blev det ett snyggt grönt regn täcke till Nykur och lite schampo så jag kan hålla honom lite snygg i sommar när kampen mot insekterna börjar och allt vad det innebär i form av mygg och insektsmedel ;).  Väl hemma så blev det firande av svågern som fyllde år igår det blev ett litet puss kalas med Anakin som bara är full av bus men ak så go <3 Sedan hem och kolla på herr och fru på fyran vilket var riktigt roligt =) I reklam pauserna så började jag städa och sedan tog vi resten av huset när vi ändå var på g ;) Så nu är det rent och fint inför stundande ledighet!
Väl klar så fick jag ett ryck och gjorde nya naglar som blev chock gröna och rosa dekoration !! lätt galet men oj så kul att få vara det ibland!!
Kom inte i säng förrän klockan var säkert ett, men jag börjar inte förrän tio idag så det är helt okej. Nu har hela familjen intagit en god frukost och jag väntar på skjuts till jobbet för sista arbetspasset inför helgen =)
Kram och Glad påsk på er alla =)
I går fick min älskade make en utmaning av en vän och det var följande flest joggade kilometrar på två veckor! Obs min man har sprungit två gånger under våra nitton år tillsammans :/ Så gissa om min förvåning var enormt stor när han tackar ja och i morse drog iväg och sprang/joggade 3 km utan att stanna. Jag är så J*****la imponerad! Varför har han dolt detta så himla väl ;) Så jag fick skjuts till jobbet och hela dagen har jag känt ett jätte sug efter att få knyta skorna och ge mig i väg ut! Så när jag vart hämtad och maten inte var klar så sagt och gjort på med kläderna och iväg med musik i öronen och hunden i koppel sedan sprang även jag 3 km utan stopp, vart faktiskt lite stolt hade inte ont någonstans förutom ett håll på slutet men bara bita ihop och fortsätta ;) Just nu har jag bänkat mig vid burken och bara njuter av allt adrenalin i kroppen och hur gött det känns efter att ha tränat =) Nu ska jag fasiken hålla i och se till att maken gör det samma! varannan dag ska jag satsa på och förhoppningsvis är sträckan snart 5 km i vardagen och milen till helgerna =) Gud vad jag saknat detta =)
Dagen på jobbet har gått jättebra så nu hoppas jag att resten av helgen flyter på i samma härliga tempo =)
Ha en underbar vår helg alla glada <3
Ja då ska jag inleda min första jobbarhelg på Konsum då =) Ser fram emot det. Kommer att gå bra det är jag helt övertygad om har proffsiga tjejer med mig så dom får helt enkelt köra med mig så jag gör det som förväntas av mig!
Igår så blev det lite städning men oj vad sakta det gick... hittade ingen inspiration alls kände mig bara grinig och sur.... inte alls likt mig. Efter att jag bytt lite gardiner och fått torka lite fönster och vart en tur till stallet så återvände humöret igen och allt gick lite lättare igen.
I stallet så blev Nykur verkad och fin om fötterna så nu springer han med lätthet igen =) Tack Josefin.
På kvällen så var vi ut igen till stallet för att Fabian skulle få se lilla Máttur och även lilla Nykur fick sig en klapp och puss ;) Nu blir det inget stall förren på måndag då jag är ledig igen!
Nej nu blir det till att hänga lite tvätt och sedan blir det jobbet som sagt var =)
puss och kram
Hela dan!
Ja igår vart det en riktig stalldag. Vi lede ut Tindra och lilla Mattur så dom fick vistas i hagen några timmar med Kló sedan blev det ridtur på Litlamin. Vi bytte bom i sadeln och oj vilken skillnad det blev, så himla mycket enklare att rida både rätt och snyggt. Sedan blev det lite stalljobb och därefter ta in mor och son, allt gick jättebra.
Jag hade även kamran med mig så det blev även en hel del bilder ;) Stakars Josefin får alltid vänta på mig och min kamera allt ska ju förevigas. Han till och med ta några kort på våra två nya ston som är inhyrda i stallet. Två riktiga skönheter och bestämda som få :) Helt i min smak, livet ska ju inte vara enkelt utan gärna lite utmaning ;)
När jag väl kom hem så blev det en tripp till Valbo och Fabian fick handla lite för sina present pengar. Det blev ridbyxor och en ny snygg addidas jacka. Även gubben hittade en tröja och en t-shirt som var hur snygga som helst!
Nej idag ska jag byta lite gardiner, städa och åka ut till stallet. Josefin ska verka Nykur idag så han blir fin om fötterna =) Mitt lilla <3.
mor och son i hagen igår
Springa kan jag också =)
Kram
Ja nu är det tyvärr så där länge sedan jag var här och skrev igen....... men mitt liv har ju tagit lite av en vändning så här i vår tider och jag har byt jobb. Vilket har varit tungt för hjärnan med allt nytt som ska in i en hårddisk som redan är "full" nej skämt och sido ;) I Fredags när jag kom hem så trodde jag på allvar att det stod ERROR på mina ögon, jesus så mycket nytt jag lärt mig under veckan och oj vilka helt fantastiska människor jag jobbar med. Tålmodiga som få med denna virrhöna som ständigt frågar om och om samma sak hela tiden , tröstar mig med att det går lättare och lättare och att jag faktiskt märker att det fastnar saker i huvudet!
Nu är jag inne på vecka två och det som jag gör mest det börjar faktiskt sitta men det dyker hela tiden upp nya saker som ska in i huvudet :)
För övrigt är det hästarna och familjen som tar min tid i anspråk och allt flyter på som det ska! I natt kom så äntligen vårt efterlängtade föl. En liten hingst blev det mer vet jag faktiskt inte men jag hoppas att jag ska hinna ut och titta på underverket innan jobbet idag.  han kom ju bara treveckor och 5 dagar efter utsatt datum så väntan har varit lååååång för oss nyfikna stall tjejer ;) Men sedan har lite andra planer börjat smidas också och det skulle kunna bli en så himla bra kombination så det är inte sant möjligen en lite sagohäst till mig men allt är i sin linda ännu så jag kämpar för att inte hoppas för mycket men en svart och en vit springare i en hage vore en dröm =) gärna med en mankhöjd på lite över 1,45 men som sagt ännu är allt bara drömmar och planer...  men resan till målet är ju halva grejen liksom ;)
Sedan har gubben och jag börjat planera för nästa projekt här hemma och det kan bli riktigt bra för alla, alltså både honom och mig!!
Ja man måste drömma för att komma framåt så är det och det är vi väldigt bra på ;)
Nu ska jag surfa runt lite efter ett semesterhus på min favoritö framför allt annat CYPERN. Och då är det inför näst års semester. Vad vi hittar på i sommar har jag inte en susning om men det kommer bli jättebra iallafall, det är jag övertygad om <3
Ha en underbar dag!