Ja idag ska nog det normala komma åter till Snatra! Felicia återvänder från Fredriksberg. Hon skulle dock ha kommit hem redan i tisdags eller onsdags..hummm men ja ja nu kommer hon idag. Vi har haft den rikigt tunga veckan på vårat femskifts schema så vi är något möra men nu är det bara 12 timmar kvar sedan är vi lediga i 168 härliga timmar innan vi ska jobba igen underbart :))) Veckans plan är att ungarna ska kunna flytta in i sina rum innan helgen vi får se hur det går med det men jag tror vi kan nå vårat mål! Sedan ska jag rida en hel del för nästa söndag är det kurs dags igen!! och då måste vi ju ha gjort våran läxa... Det blir nog dubbla hästar några av dagaran!! Ja nu ska jag kolla in vad det ska bli för middag idag och försöka åstakomma densamma innan nattskiftet tar sin början!

Kram 
Igår vart det ridning av Litlamin och ja vad sak man säga här går det fort fram hon fattar vad jag menar hyfsat iallafall vilket är så himla roligt!! Igår travtränade vi lite och även sväng träning gäller ju att ha en ratt också när det går lite fortare!! Efter detta så blev det hem och lite lunch i magen och sedan till staden eller rättare sagt till valbo och shoppa lite dop present och lite annat smått och gott. Hittade en jättesnygg tunika till dagen dop och en röd klänning till lils 60 års fest i mitten på mars sedan till denna köpte jag också en svart kort skinn jacka ;) Det blev skit snyggt måste jag säga hade nästan gett upp när jag äntligen hittade lite kläder på hm av alla ställen där jag inte brukar hitta något alls!! men det var ju jättebra med tanke på att jag hade fått ett presentkort där på 300 ,- så det var bara att handla när man äntligen hittade någgot. Nattskiftet avslutade vi redan kl 03:30 för att orka med Hugos dop som är idag. Så jag klev upp strax före tolv! Nu har slagit in packet och fabian är klippt så nu är vi redo!

Efter dopet blir det jobbet i tolv härliga timmar eller inte vi får se framåt sex i morgon bitti!!

Nej nu ska jag fixa det sista!

Kram
Igår red jag Litalmin och det gick hur bra som helst trotts att hon ståt still i nästan en vecka :) Vi till och med travade utan ledare. Jag blev alldeels varm i hjärtat hon är underbar denna häst hon har fått mitt hjärta till hundra procent tycker att vi gör en himla trevlig lärorik och fantastik resa ihop just nu hon lär sig och även jag i massor och det är jätteroligt men det är himla svårt att biskriva i ord den kännslan jag har!

Sedan efter denna härliga tur så blev det jobbet och där blev det så att jag och Björn fick gå till packeteringen under hela skiftet vilket faktiskt var riktigt roligt dessutom så dök Malin och Lilla söta Hugo upp så då blev det liksom grädden på moset!! helt underbart helt enkelt!

Idag blev det ingen ridning men istället städade jag huset och betalade räkningar och tog hand om tvättberget som jag så himla duktigt byggt upp i vardagsrummet nästan syn att riva det ;) ! Nu väntar ytterligare ett eftermiddagskift! men idag känner jag att jag mycket hellre skulle vara hemma och mysa med gubben och fabian... men vill man ha lön får man offra sig. Imorgon blir det ridning och sedan staden och det ska bli trevligt!!

Nej jag glömde berätta att nu är Felicias säng på plats jag levererar bilder vid ett senare tillfälle!

Kram nu och glöm inte att vara rädd om varandra! 
Ja idag börjar jobbar veckan!! Jobbar som sagt var till måndagmorgon kl 06. Idag var en skaplig dag på jobbet allt blev bra tillslut! Väl hemma kunde jag bara konstatera att förkylningen har ett grep om mig. Under förmiddagen har jag frusit mer än jag tycker var nödvändigt trotts att vi hade det kallt¨på jobbet.. och hostat och snörvlat till och från. Och väl hemma insåg jag att det bara var att ställa in ridningen för kroppen orkade helt enkelt inte.. trist som fan rent ut sagt för solen sken och ja det kunde inte vara mycket bättre väder!! Men efter en tupplur i soffan så blev jag lite piggare i allafall. Jag hjälpte gubben med att tapetsera klart barnens rum så nu är detta äntligen färdigt. I morgon ska gubben betsa listerna och börja med sängarn kommer att bli så snyggt! Det kommer att matcha golvet där av att vi betsar!!!

Nu ska vi svulla i oss bagetter som jag och fabian gratinerat med briost i ugnen så nu ska vi doppa dom i vitlöksdip och mssa framför os sändningarna!!

Kram
Ja igår var det Kurs och det gick riktigt riktigt bra! Sofia är helt otroligt duktig på att se vad som behöver göras! Efter fyra timmar ute i -15 snålblås och snö... hum vart riktigt kall om jag säger så. När jag väl var hemma igen blev det en tupplur i soffan till os även fabian somnade en stund. Man blir så himla trött när man blir sådär kall ända in i märgen. Men var gör det när man lär sig en väldig massa nya saker!! Sedan när vi väl landat här hemma så blev det sofflägge och os och melodifestivalen. Skönt med soffta kvällar i bland. Han även ner i ett het bad så jag fick upp värmen i min lilla kropp igen!

Idag blev det stállet efter att Gissa och jag varit ut och skottat av lite på gården Svärfar kom på eftermiddagen med traktorn och skottade fram våran gård igen!! Det tog bara fyra timmar.... obs med traktor men nu kan det töa utan att vi kommer att bada i slask :) Gubben hjälpte självklart till han har även hunnit skotta av två av våra tak det till vedboden och vår lilla hall utbyggnad. huset rasar det av ändå har hyftsat skarp lutning på taket så det klarar sig nog!! Vi övade på det vi alla tre hade fått som läxa av sofia och det gick rikigt bra för oss alla tre =) Väl hemma slippade jag av alla tre fönstrerna som vi håller på med uppe (smyggarna) och grundade om dom, sedan blev det middag och när denna var intagen så blev det lackfärg och oj vilken skilnad det blir!! Imorgon har gubben sem så då får han måla en sista gång =) Sedan ska det tapetseras klart! 

Ja och nu har man fastnat vid datorn och laddar inför en 7 dagars vecka på jobbet går av nästa måndag kl 06.00 med glädje i benen för då är jag ledig i 6 dagar ska nämligen komplitera på lördagen... inte kul men ett ont måste!

Nej nu blir det os sedan sängen!

Kram mina tappra läsare ;)
Igår var det stan på förmiddagen och handlade grejor till ungarnas sängar och lite härlig färg och bets till dessa stommar!! kommer att bli skitsnyggt! Sedan var det eftermiddagsskift på jobbet som gick riktigt bra efter att det strulat regält de första timmarna.. men sedan löste vi problematiken =)

Idag blir det Ridkurs för Sofia Kulla efter lite stul men hon kommer iallafall! Guld Guld!! Sedan ska jag måla fönster och betsa stomar och lister!!

Skriver mer till kvällen!

Kram och ha en underbar dag med alla snö!!

Puss
Jag har jobbat förmiddagar i två dagar och då blir det som det blir här... dåligt Igår var Fabian och jag och red lite i stallet vi red Tindra och Dreki och det gick riktigt bra ==) allt blri bära bättre och bätte och trots att kl var över 5 när vi ridit klart så var det ljust åt minståne hyfsat och så att vi såg var vi red/gick!! Härligt våren är på väg med stormsteg!!

När vi kom hem så blev det middag i form av pommes och kyckling och efter detta så röjde vi på ovan vånignen så att rörmokaren skulle komma fram vi fick även lyfta på golvskivorna så det var bara spån där... eller skämt och sido världens största katt toa ;) När detta var klart blev det lite os dos man lär ju kolla in Anja tyvärr vart det ju världens vurpa :( trisst. Sedan blev det sängen :)

Idag har jag jobbat och haft en trevlig städdag med inhopparen Ylva :) trevligt med lite kvinnlig fägring är ju inte van vid det, det är ju jag och mina killar.. Klagar inte vi har roligt allihopa!! Ja hur som helst väl hemma blev det städning som gubben börjat med och jag tog över medans han åkte och kastade sopper på återvinningsstationen! och även hämtade Fabian från skolan sedan blev det Älvkarleby ridklubb och Fabians ridlektion. Där fick vi en rolig fråga och det var om Fabian kan tänka sig att byta grupp till en som var duktigare! Snacka om att han blev stolt som en tupp!! och då även mamman!! Sedan hoppade dom och det gick jättebra. Han red Oliver men skulle haft Týgo och det ville han inte för tygo bara kastar och drar ner huvudet för honom! Medans han trivs himla bra ihop med Oliver och det gick fint att byta så då gjorde han det.

Väl hemma igen så blev det pannkaka och sedan fixade vi det sista med städningen. Så nu sitter vi med varsin dator jag för mitt höga nöjes skull men gubben han jobbar med firman han:) duktig är han! Fabian bakar inför morgondagens försäljning på Konsum!

Kram

Ja då var det tisdag och jag är ledig idag med! himla skönt idag känner jag mig piggare och bättre i kroppen! det var nog helgarbetet som gjorde sig till känna igår! inget att sörja idag utan nu är det nya tag som gäller:) Ungarna har åkt till skolan med hjälp av gubben som skulle till tandläkaren och laga ett hål!! Själv har jag tagit en 45 minuters promenad med hunden och nu hamnade jag framför datorn. Om en timme ska jag vara på jobbet i ett möte angående arb. miljön ska bli trevligt och intressant tycker jag. Sedan vet jag inte riktigt vad dagen bjuder men det vissar sig att det är boxning ikväll det vet jag och ser fram emot!

Kram Kram
Ja det blev en härlig ridtur eller rättare sagt två. Vi startade med litlamin och kometa och det gick riktigt riktigt bra Litlamin var dock lite lekful det är ju några dagar sedan vi red henne sist och då blir det lite lekfult men det gick att tygla! Så helt okej!! Sedan red vi Tindra och Dreki och för mig gick det bra tindra sköte sig riktigt bra trotts vilan! När jag kom hem blev det lite os i soffan och en tupplur.. mmmmmmmmmmm så himla skönt. Gubben har varit JÄTTE duktig han har grejat med fönstrerna så i morgon kan vi nog måla lite härligt sedan är det tapeterna  och sedan är det dags för sängar och inflyttning!! äntligen sedan kan vi börja med vardagsrummet!!!! Längtar!!

Idag har även jag och Gissa hunnit varit ute i ett par timmar i solen och bara njutit det är så himla härligt. Sedan har jag håll i er börjat leta efter en hund till... jag i ett nötskal men jag har bestämt att inte fören gissa är ett och ett halvt minst så kommer det någon valp in i mitt hus! Men vi har hittat en ras som är intressant och det gäller ju att läsa på så man vet vad man ger sig i kasst med. Rasen vi tittar på är Tollare en helt underbar retriver ras. Lite lik bordisarna till lynnet så jag tror att gissa och en av den rasen skulle passa ihop och ha väldigt kul ihop! Fick lite sjukdoms tips på fb så det ska jag forska mer om!!

Nu ska jag kolla lite os och slöa lite innan det blir sängen =)

Kram
Ja som sagt var igår blev man hela 37 år vad tar tiden vägen....... känner mig inte som snart 40 iallafall... Igår jobbade vi dag som sagt var och allt gick himla bra måste jag säga gubben och jag hamnade på samma lina eftersom vi har matirelalbirst på den andra så vi körde bara "min" lina och sedan saknade vi även 3 ur personalen varav en var utlånad till snickeriet och tur var det så vi får någonting att måla! Väl hemma så blev det varmkorv med bröd och sedan drällde släkten in en efter en och det är så himla trevligt att träffa alla!! Gillar födelsedagar av den anledningen sedan får man ju alltid gott fika också och det är ju aldrig helt fel ;)  Fick massor med fina blommor och en helt underbar ljusstake och vas! Tack så jättemycket! När dom sista åkt så blev det duschen och rätt ner i bingen och jag lovar jag sov innan huvudet hade landat på denna...

Idag har vi haft en härlig familjefrukost innan ungarna drog till skolan eller rättare sagt fick skjus dit, jag stannade hemma och röjde av efter kvällens kafferep ;) och gick en helt underbar promenad med Gissa i -15 och strålande sol. Snart ska jag till stallet och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig för jag behöver lite solsken i min kropp känner att det är någon skit på g men tror solen kan mota bort det hela ganska bra :)

Nej nu blir det en kopp java och lite fika rester efter gårdagen!!

Kram


Hemma tårtan upp och ner dock!! Tema hjärtan...

Och sedan tårtan som jobbisarna och jag ska dela på i morgon



Ja det var min kväll det!!
Nu ska jag gå och ta en skööööööööööööööööööön dusch! sedna blir det sängen så jag orkar vara glad och nöjd på jobbet i morgon =)

Kram och hoppas ni har en härlig lördagkväll eller söndagförmiddag!

Ha en riktigt härlig alla hjärtans dag <3
Nu har jag slarvat med att skriva här.... I torsdags var vi till Älvsjö på möbel och belysningsmässa så himla mycket inspiration kan jag säga! Det kommer nog en del av grejorna i shopen inom en snar framtid =) För övrigt så är det jobbet som gäller. Vi jobbar daghelg... Igår var vi till staden en sväng och handlade lite grejor bland annat en ny säkerhetsväst till Fabian!! Skulle även ha möte på jobbet men tio minuter innan det började så blåstes det av. Skit dåligt tycker jag som avbokat ridningen för att kunna gå på det :( men men så var det iallafall...  IDag har vi jobbat hela långa dagen och nu ska jag göra två tårtor tills imorgon, en och bjuda på på kvällen och en till jobbar kompisarna. Man fyller ju år på självaste alla hjärtans dag :) Så man kan väl se det som att man är lite älder och lite klokare!!.

Kram minna vänner!!

Matlista för februari och mars 2010

26 Korv och pommes

27 Dop av Hugo, köp pizza/sallad

28 Köttfärssås och spagetti

1 Korv och makaroner

2 Lövbiff och pommes

3 Köttbullar och Stuvade makaroner

4 Pannkaka

5 Farmarbiff potatis och sås, gelé

6 Köttstroganoff och pommes

7 Flygande Jacob och ris

8 Bacon stekt potatis och rostat bröd

9 Varmkorv med pommes

10 Köttbullar potatis sås lingonsylt

11 Pannkaka

12 Pyttipanna / potatisbullar

13 60 års fest Stockholm

14 Korv med bröd och chips till

15 Felicias bacon kyckling och pommes

16 Pasta sås och tagliateller

17 Fläsk potatis och löksås

18 Pannkaka

19 Korv med pommes

20 Fiskfriletter och potatis

21 Tacos

22 Fläskfilé och potatisgratäng

23 Ungsfalukorv potatis

24 pestolax och potatis pestosås

25 Pannkaka

 Ja det var den det!!

Kram

Ja då har man nya snygga naglar igen då =) trevligt för mig... Dom blev rosa/lilla metalik med blommor i mörk grå/marinblå och prickar som även dessa är i samma nyans!! Dom blev iallafall skit snygga! lägger ut bilder i morgon! Tack Theres för att du är så himla duktig!

Hästar:

Igår red jag tindra och det gick hyfsat men nu är bannan plogad och då bran det till i fruns hjärna och alla gamla hyss kom fram igen.. dock var inte detta helt oväntat hon blev taggad bara hon såg den ploggade bannan. Idag har jag ridit henne igen och då gick det mycket mycket bättre bara jag sätter lite mer hårt mot hårt så fattar hon vad jag menar!! Han även rida Litalmin idag och idag våga vi oss tillomed iväg lite på egen hand och det gick faktiskt riktigt bra=) Guldklimpen kommer bli kanon när vi är färdiga!! Kombinationen jag på och josefin instruerar blir himla bra!! (tror jag)

Idag har jag inte hunnit så himla mycket mer än stallet och naglar jo det är förstås vi fick hem ungarnas nya sängar idag så nu är det bara till att göra klart!! Nästa vecka är gubben ledig två dagar så han jobbar bara fredageftermiddag så till dess ska det tametusan kunna flyttas ungar till de nya rummen åtminståne den helgen!

Imorgon far jag och gubben på mässa med en massa lampor och möbler. Ska bli trevligt att göra lite på egen hand och dessutom första mässan som företagare!! Se om vi kommer hem med något roligt ;) risken finns nog åtminståne en stor portion inspiration!!

Kram
Ja då har vi börjat om på en helt ny härlig vecka igen =) Idag tog vi sovmorgon eftersom vi ska jobba natt i två nätter så vi klev upp vid tio och sedan blev det frukost och efter det så åkte vi till Gävle. Där inhandlades det färg och spakel till fönstersmygarna som gubben börjat göra!! blir himla bra måste jag säga! Han även in en sväng på Lindholmsmöbler och där köpte jag cult manschetter till min ljustaket som jag har på matbordet fyra oragnea och två gröna som är som slalombakar hur coola som helst!! Sedan bar det av hem och vidare ut med hunden på en härlig promenad! När detta var klart blev det stallet och en härlig ridtur! Idag red jag litalmin och det går bara bättre och bättre!! Det blir nog en riktigt trevlig ridhäst av detta med när vi väl är klara =) Väl hemma igen så mer eller mindre bara möte jag min älskling i korsningen han på väg till ett föräldrarmöte med Fabian och jag på väg hem med Felicia för att äta middag! Väl hemma så blev det det vanliga lite middag och tvätt ja ni vet allt en kvinna gör varje dag... eller hur!!

Nu är det lite slöande kvar av denna dag sedan blir det jobb jobb..

Kram



Kométa!!
Ja idag blev inte som jag tänkt men djävligt bra ändå! Började med en skön helg frukost =) Sedan for jag till stallet och vips så skulle jag rida Litlamin och Josefin Dreki så jag skulle alltså rida henne helt själv utan ledare.... lite fjärilar blev det allt... Men det gick jättebra, josefin lede mig runt ett varv sedan var det på egen hand och det gick jättebra vi till och med travade yttest lite men det gick jätte jätte bra!! När jag var klar i stallet så fick jag ett sms om att linda behövde hjälp till kvällen så visst rycker man ut så det blev ett boxningspass för dessa deltagare och det gick kanon gud så kul det var helt fantastikt älskar att leda!!! underbart helt enkelt!

Nu blir det hemgjord chokladmousse och te!

God natt mina läsare!

Ja Fabian och jag har varit och ridit världens bästa Islandhästar och idag red Josefin Tindra för första gången på mycket länge och det gick jättebra det värmde så himla gott i hela hjärtat på mig! Hon fick henne i tölt vilket jag inte får och hur hon njöt både häst och ryttare!!

När vi kom hem hade svärfar kommit och dom hade börjat med att byta Felicias fönster och skulle sedan gå lös på att sätta in ett nytt fönster i Fabians rum som man hade byggt igen för länge sedan men nu är det ett nytt där om si så där en timme! Underbara karar vi har i denna släkt! Som belöning har dom fått lunch och blåbärspaj och kaffe!!

Jag har skickat lite mail idag och grejat lite med min dator men det tar sådan tid tycker jag. Skulle försöka ta mig in i Spotify världen men då satt Felicia med det så det är väl bara vänta ett tag...

Här är lite mobil bilder från fönster och hästar!



Gulliver vår lilla hingst =)

 Felicias nya fönster, Fabians blir mitt i mellan och det större ska byttas det också men det blir när vi fixar vardagsrummet och dom fönstrerna.



Svärfar och älsklingen i hållet där Fabians fönster kommer att sitta =)


Kló (med täke) Litalmin och min drottning Tindra i hagen här om dagen =)

Nej nu ska jag pröva och göra en soppa med lax och kräftskärtar.. väntar lätt nervös på hur familjen ska ta emot detta svaret när jag presenterade det var ja pizzan är ju öppen.... Så då förstår ni nog vad jag jobbar emot!!

Kram
Ja ha då, är man vaken då och lite frukost var intagen =) Härligt väre och nu ska jag och Gissa gå ut en sväng! Efter detta så åker jag och Fabian till stallet och ska rida lite hästar!! Får se vad vi ska göra av resten av dag men något blir det väl som vanligt.. Funderar på att baka lite men vi får se!

Kram
Igår så blev det möte på jobbet som var mycket intressant och givande =) Efter mötet så åkte jag hem och skottade av gården. Tyvärr var det bötsnö och görrr tungt men det gick så nu är gården skottad och fin... Ja sedan blev det in och ett skönt varmt bad till min ömma och lätt möra kropp, sedan vart det nattskift på jobbet och det gick bra lite små missöden bara men inget som inte gick att åtgärda ganska enkelt!

Idag sov jag till 11 och sedan bar det av till stallet och idag så han jag rida på tre olika hästar tindra, Kló och Litlamin! Härligt härligt ! Tindra gick riktigt bra nu ska jag börja försöka samla henne i traven också se hur det går imorgon... Med kló och litalmin gick det oxkså bar allt rullar på som det ska! Väl hemma så hade gubben börjat städa huset och jag hakade på. Felicia fick fixa lite middag ifrom av korv med bröd och efter det så for vi iväg till valbo för att kolla in sängar till ungarna och vi hittade till båda två =) Väl hemma så blev det soffan och slöööööööööa till Let´s dance! Himla skönt med tanke på att kroppen säger att jag nog hålller på att bli lite förkyld... får se om jag lyckats mota olle i grind... Men men det är bara vänta och se!

Imorgon är det lördag och vi ska fortsätta rusta här hemma och stallet ska få sig ett besök=)

Kram

Jag red Kló idag och det gick riktigt bra, på den hästen kan man fokusera mer på sin egen ridning än på att få hästen lugn och åter lugn här kan man jobba med galoppen på i ett lungt tempo trotts att den andra hästen på bannan far fram i ful galopp och det är riktigt roligt! Sedan provade jag även Dreki i trav och han är fantaskitsk vilken häst kan nog gå hur långt som helst! Efter ridningen vart det hem och trycka ner en grod semal stakars stakars mig ;) sedan satte jag två olika matbröd på bakning och jäsning och medans jag väntade blev det middag i form av lövbiff och klyftpotatis han även göra en råkost sallad gott blev det! Just nu står brödet i ugnen och ska bli gott gott...

Nu ska jag sätta mig med lite 3K papper!

Kram
Ja oj vad bra dagen igår var! Klev upp på morgonen och skjusade ungarna till respektive skola, Hem och ut med hunden en sväng i ett helt underbart väder!! Sedan bar det av till stallet där vi skulle rida Kló och Litalmin! Allt gick suveränt helt enkelt vi kunde trava hela två varv med Litlamin ioch för sig i grimskaft till Josefin och Kló men ändå hon gick med en bra balans för att inte vara riden för och trotts att jag red lätt! Jippi jag köpte hästen på en gång ;) Skämt och sido hon kommer bli en suverän ridhäst! Igår bråkade hon bara ett par gånger med ryttare på ryggen och några när Josefin markarbetade henne men det är helt god tag bart tycker jag! Hon har ju aldrig gjort detta förut så vad fasiken det vi inte lärt henne kan vi ju inte riktigt begära av henne utan måste lära henne först och då blir det gärna lite protester!! Väl hemma så fick jag pussa hejdå på gubben som var hemma igår pågrund av en redig förkylning och när en kar är förkyld...... ja ni vet..... Så jag jobbade själv igår och det gick bra bara lite strul men helt okej! Däremot fick vi veta till min lycka att vi fortsätter med femskift i en månad till!! Jippi trivs som fisken i vattnet med detta enda negavitva är helgerna men är man där så går det bra lite ångest innan men det överlever man ju ;)

Halv sju gick jag hem eller hem och hem. Åkte hem byte om till träningskläder och sedan ner för att boxas med ungdomarna =) Ja så som jag skrattade, dom bjuder så på sig själva och vilka teateraper jag fått i gruppen! Bara älskar dom!! Detta är värt allt man får sådan input att fortsätta så ja allt går som en dans på rosor, kände inte av foten alls när jag var där nere men sedan ..... Men idag är vi på bannan igen!!

Idag har vi haft sovmorgon för vi har två natt skift framför oss! Har dock hunnit röja lite och varit ut med hunden. Så nu väntar stallet och en ridtur ska bli skönt för min kropp är rätt mör efter gårdagen... hum är jag inte 20 längre..... nej tyvärr nästan 37... men huvet är som 20 ibland......

Kram och hoppas ni får en underbara dag :)
Ja då var det måndag igen en helt ny härlig vecka :) Har varit ut på promis med Gissa och då samtidigt övat... idag gick det sådär... Efter det en snabb fika och sedan till stallet där allt var jättebra! Josefin var tok inspirerad så våran igångsättning av alla hästarna kommer att gå kanon hon får heja på mig så jag också får lite fart ;) Tindra sköte sig hyfsat idag lite pigg men det var snart avhjälpt med lite puls träning i snö upp till hennes mage!!!

Nu har vi varit och handlat och jag lagar just nu lunch/middag. Sedan väntar eftermiddagskift på jobbet!!

Kram