I tisdags när jag vaknade så var det av åskan och att regnet vräkte ner. Det var en ganska skön känsla faktiskt! Vi började dagen med lite äventyrs golf innomhus det var ju blöt överallt om jag säger så, sedan blev det lite god lunch. Efter detta så vart det tråk tid och eftertag så bestämde jag, andreas och fabian att vi skulle gå till äventyrsbadet och svänga våra lurviga i kannorna. Felicia stannade kvar i stugan och kollade film och bara mös av egentid hade ingen lust alls att bada och då fick hon som sagt var stanna här och göra hunden sällskap! Efter det så blev det lite middag och mys bara koppla av härligt härligt! På kvällen döck Åsa och Pär upp en stund och det blev lite god glass och ytterligare en runda på äventyrsgolfen och jag förlorade ytterligare en gång... tredje denna semester men det är lika kul för det... konstigt jag som är en sådan tävlingsmänniska!

I går blev det stranden på förmiddagen för solen lös och eftre det lite härlig lunch och lagom till vi rastade hunden mitt på dagen så kom Åsa och Pär ner på badet med Åsa´s bror Jonas och hans två söta barn Jesper och Moa så då var vi där med dom ett tag dock hade det blivit lite mulet så det blev lekparken istället efter någon timme. Sedan åkt Andreas , fabian och Pär lite go cart! Lyckliga var dom som få efter detta men nu började tiden rinna i väg för oss för vi hade ju valpträffen under kvällen!!

Ja den blev helt underbar! Vilka underbara människor det finns! Pia och Ante fick vi äntligen träffa som har Holly Diver Ohlsson, sedan var Bamse där som då är pappa till alla valparna med sin dotter Bea vilken hund han har verkligen lyckats Husse altlså helt suveräna ( mål med Gissa hon ska bli sådan!!!) Sedan kom Mats och Kerstin med Winne och dom har fått lilla Elvira världens sötaste baby sedan dom hälsade på hos oss mellan jul och nyår! grattis grattis till er lilla dotter! Och självklart var även Charlie med mamman till valparna och då även Birgitta som gjort det möjligt för oss att träffas! Gud vad roligt det var att se valparna alla lika som bär i kroppen magra och eländiga ;) nja det hör ju till åldern men sättet tänk att fyra stycken kan vara så kaxiga. Vi släppte Gissa lös med dom andra när det blev bilfritt och gud vad dom sprang och så roligt dom hade oj oj. Vi pratade en massa hund och drack en massa gott kaffe! ja det var helt enkelt en hel lyckad kväll!

Efteråt blev det lite prat med Pia och Ante och Felicia fick lite allergi tablettr av Pia att prova. Det har ju börjat klia i halsen och ögonen när hon är allt för närgången med djuren inte kul när man älskar dom.. men men snart är hon bara hemma på helgerna så det kommer att bli jättebra både för henne och djuren. Sedan får dom ju inte vara på hennes rum så där är det hyfsat djurfritt!

Nu väntar städning av stugan och packning sedan bär det av till Helen och Per- Anders för en övernattning där med gillning till kvällen! Underbart ska det bli!

Kram kram
Ja i lördags började då våran semester tripp med att vi bilade upp till Umeå för att sova där en natt på hotell. Allt gick bra vi stannade vid högakustenbron och rastade lite och tog lite finna bilder! Dessa får ni se när jag kommer hem för jag glömde överföringskabeln:( klant jag men men så är det iallafall! När vi kom till Umeå så kom även regnet och sedan regnade hela natten. Efter frukosten så fortsatte vi våran färd uppåt landet. Vilket ackert land vi bor i så himla fint att åka så här längs med kusten ja bara satt brevid och njöt!

Väl frame så hade vi turen att få stugan på engång trotts att det var en timme kvar till incheckningen fick ske det är service maind det! Stugan är vi jättenöjda med och ja hela campingen är jättetrevlig något som verkligen kan rekomnederas barnfamiljer det finns verkligen hur mycket som helst att göra! Även När man har tonåringar så funkar det kanon!

Igår kväll hade vi den stora förmånen att bli bjudna på middag hos min brors svärföräldrar helt underbara människor! Grattis Pär inte nog med Åsa du har fått en kanon familj! Tack för att vi fick äran och träffa er ni är underbara helt enkelt! Sedan for vi hem och sov! Skönt!

Idag har vi varit in till Piteå och Gissa var med Pär svärmor och slet sig i Piteå inte helt lyckat men allt slutande väl med att hon smet in på bolaget... och vi som nästan är nykterister hur i helsefyr kunde hon välja den butiken ja huvudsaken är att hon är oskadd och det är hon men hon är jätte trött och ligger nu under bordet och sover som en stock!! Hon har börjat få burk mat så att hon ska lägga lite på hullet hon är så gräsligt smal och idag när hon gjorde Piteå så fick hon även två korv med bröd av Helen! Vilket var väldigt uppskattat!

När vi gjort detta klart så for vi tillbaka till campingen och gubben och jag tog en promenad för att kolla av läget. Nu tror jag det blir lite mini golf och tillbedjan till solgudaran! Mulet idag också men gud vi är på semester och behöver inget göra bara det är underbart!

Kram
Började dagen med en härlig stund i stallet och en ganska krävande ridtur på Litalmin men alt gick jättebra, fabian red Dreki och det gick bra som alltid! Sedan provade han Litalmin och då vart det fart på hästen och näst intill ostoppbar om inte Jossan ryckt in! Men det gick bara bra sedan blev det longerlina och då kände han sig lite tryggare och vågade vara lite tuff! Men det är kul att se att det finns lite krut i lill gumman som när vi startade med henne var det slöaste som fanns i fyra järnskor ;). Väl hemma så blev det lite lunch i form av burgare med bröd mums mums!!
Sedan blev det stor städ av huset så nu är allt på sin plats och räkningarna är betalda! Nu återstår bara att få ner det vi behöver kommande vecka i väskorna så är vi klara för våran lilla tripp norr över! Ska bli så kul att träffa alla hundar och männskor! Ja det ska bli riktigt riktigt trevlig ser verkligen fram emot detta!
Nej nu ska jag börja packa !
Hörs senare!
Kram
Ja eller den varade i tre timmar!.....
Denna tumme är jag riktigt nöjd med !
Inget finner är det andra likt på dottras begäran...
Första tummen vi gjorde här vågade hon inte riktigt flippa ur ännu men oj oj ....
och sedan blev det bara bättre!!! Ja med lite vana kan detta nog bli bra!
Ja detta har varit min kväll! Innan dess var jag ut och red Litlamin en sväng! Vilket gick riktigt bra hon blir bara bättre och bättre om jag säger så kommer nog att bli en kanon häst när vi är klara men det har jag sagt många gånger nu!
idag var vi in till gävle och fixade lite grejor inför semestern så nu återstår packning och städning!
Kram
Vaknade ganska tidigt för att vara mig vid halv åtta (vilka sköna vanor man får när man har semester =)) Så då drog jag och Gissa iväg och sprang en sväng så här på morgonen och det gick riktigt bra kändes skönt i hela kroppen efteråt och hjärnan var skönt rensad!! Så då var dagens start perfekt helt enkelt! Idag ska jag börja förbereda för semestern som vi åker iväg på på lördag ska både tvättas lite och börja packas lite! Sedan hade Felicia något nagelönskemål så vi får väl se vad vi kan åstadkomma!
Nej nu blir det en dusch och sedan hugga in på göromålen!!
Kram kram
Idag har vi riktat klart golvet uppe och då återstod det bara att våga släppa på taket i vardagsrummet och se att det höll ihop alltså inte sjönk en massa igen...... och tänka sig vi hade lyckats himla bra till och med! Allt satt där det skulle! Underbart nu ska det dras el i taket och sedan på med golv spån! Hummmm det går framåt och det anser jag som väldigt trevligt!
Igår så var vi barnvakt till Lilla gullungen Anakin och som vanligt så var han hur glad som helst och vi var ut på promenad och badade lite nere i havet! Mys mys sedan lekte han på golvet medans jag röjde av i köket! Även detta moment funkade kanon! han är en liten klippa som börjar bli stor sitter och kryper gör han så man får ha ett halvt öga på honom mest hela tiden men det är ju inget hinder! Sedan satt vi på altanen och bara njöt av svensk sommar tills föräldrarna dök upp och det blev mer prat!
Nej nu är det så att det blir lite bröllops dags middag hos svärföräldrarna och det är ju aldrig fel att bli bjuden på lite krubb!
Kussarna efter promenaden!
Kram
Ja efter att vi fått upp stöttorna i vardagsrummet kom gubben på att han behövde en massa spikbläck och vinklar att fästa det som ska rikta golvet med och förstärka det! Så sagt och gjort in till Biltema och fixa det! Sedan for vi hem och gubben var riktigt på hugget och började rikta och förstärka på en gång duktig är han!!
Sedan fixade jag till middagen som blev lite grillat och andra rester till och det smakade riktigt riktigt gott!
Efter det så ryckte jag tag i gubben och tog cyklarna och cyklade iväg till svärmor och svärfar och kolade in vad dom hade gjort sedan dom var hos oss sist ;) Ja det är en bra sträcka att cykla om man vill ha lite lagom motion så det blev ju även en sväng tillbaka efter en kopp kaffe och lite roligt snack om rust också vidare dom har ju två hus som dom grejar i!! Mycket trevlig är det iallafall!
Sedan har jag kommit ett steg närmare en dröm =) får se om den går i uppfyllelse bara! Men allt är upp till mig så det är bara köra på misstänker jag!
Kram
Ja man har världens bästa svärföräldrar det är bara konstatera! Idag behövde vi lite hjälp när vi skulle rikta upp taket i vardagsrummet för att sedan kunna rikta det som ska bli golv uppe och man ringer och frågar och ja visst kommer dom mot en kopp kaffe och en nybakad fralla som kompensation! Dom är BÄST!
Här är lite bilder från vardagsrummet!
Stolpe ett ska på plats helt klart det knivigaste görat!
Tänkar stund!
dags för nästa ....
många pinnar blir det! (5 totalt)
Sista stolpen på plats!
Nu återstår bara riktiningen!
Pöööööös och krammmmmm!
Igår kom det typ fyra droppar observera droppar regn!!  Och i morse när jag kom ut med hunden ja inte hade det kommit något mera iallafall! Nu vill jag ha lite regn så att allt i min trädgård får liv igen! Visst är det underbart med sol och värme men lite lite regn skulle inte vara helt fel! Ja det var ju iallafall svalare idag så jag satte igång och baka på morgonen det blev en dubbel satts frallor så nu finns det 30 nybakta frallor snart har en plåt kvar att grädda!
Gubben han kämpar med ovanvåningen här är lite bilder på kaoset!!
Denna balk ska upp i taket i vardagsrummet. Så att golvet uppe blir rakare!
ovanvåningen obs Felicias rum är borta vid garderoben så det är balansgång dit ;)
Från Felicias rum sett ser det ut så här dörren är in till vårt badrum!!
Ja vi får se vad dagen har i övrigt att erbjuda men den lär inte bli allt för jäktig iallafall! Vid sju i kväll ska jag rida men det är också det ända som är planerat!
Hoppas ni får en underbar söndag!
Kram
Ja vad skulle man göra utan dessa?? Ikväll när vi var ute och gick med Gissa så kom en bil bakom oss och tutade och gissa det var våra Vänner Guy och Tina som var ut och luftade bilen så vi bjöd in dom eller rättare sagt ut på altanen på en kopp Gava och dom var inte sena att tacka ja! Tänk vad värdefulla dessa spontanmöten är ! Känner mig så glad efter dessa timmar full av energi och bara mår toppen! Vilken underbar avslutning på denna dag med andra ord så började den bra blev halvdan och fantastisk på slutet! Ja tror denna dag är som självaste livet det går upp och ner och när man minst anar det så går det upp igen med en väldig fart =) Underbart helt enkelt!!
Och inte nog med det så hade dom underbara nyheter som gjorde mig ännu gladare men jag har lovat dyrt och heligt att inte avslöja något så det ska jag inte heller göra men  så småningom  kommer alla att märka det! Jag säger bara lycka till!
Ja nu ska jag gå och lägga mig och njuta av lyckokänslan i magen! Nu när även gubben återvänt efter att ha lämnat Felicia hos Robin eftersom han åker till Norge i två veckor men det fixar dom!! Vi ska ju vara i Piteå en utav dom så det blir nog bra det!
Nej nu blir det sängen som sagt var!
Puss Puss
Ja då har nästan denna lördag passerat och blivit historia och opåverkbar ;) Tänk vad små saker kan ta hårt?? fattar inte, ska bara göra allt i min makt för att skaka av mig detta och fortsätta framåt, tror jag kommer att lyckas hyfsat! Nå dagen började med en skön promenad med hunden då solen sken och ja allt var perfekt! Sedan frulle med mitt hjärta och allt! pösss på dig min älskade make! Sedan blev det solen och lite funderande efter ett tag så blev det så himla varmt så vi flyttade till madrasseran i solen men gubben tröttnade ganska fort och gick upp för att fortsätta med golvet och när han var klar så började letandet efter de grejorna som vi ska pumpa upp taket i vardagsrummet med. Svärfar och gubben åkte och letade medans vi andra lämnade över presenter till Lotta min svägerska som fyllt år i veckan! Dom hittade lite grejer så nu kan vi fortsätta frågan är bara om vi orkar i kväll just i detta nu har paltkoman inträffat för de flesta i detta hus efter en god middag i form av hemgjord kebab med pommes och sallad riktigt riktigt gott!
Efter middagen skickade jag gubben och ungarna till affären. Tonåringar blir små när det kommer till frågan om lördagsgodis ;)  Så då passade jag på att blogga lite! Jag glömde skriva i gårdagens inlägg att Fox har flyttat så nu är det bara fyra små kvar! Någon som är intresserad ??
Jag heter Fox och har flyttat till Kajsa´s farmor och trivs jättebra!
Dessa tre är fortfarande till salu:
Turtla                            Grålla (har halva nosen rosa och halva svart)
Melody
Sedan har vi även Tiger men han kommer att bo kvar hos oss eftersom maken och han är numera bästisar...
Tycker inte det var länge sedan maken sa ingen får bli kvar här men med lite kurr och söta sovstunder i hans knä så var han såld på denna lilla hane!
Hoppas ni alla har en underbar helg för det ska min fortsättning bli!
Kram
Ja ännu en varm och härlig dag. Det var ju det här vi längtade så efter i vintras när snön låg i drivor någon som minns??
Mycket snö var det och nu har vi 30 grader och bara myser! Min dag har varit i kökets tecken började med att baka lite limpor det tar liksom slut ... begriper inte dess ungdomar det måste vara deras fel... eller inte vi är nog lika goda kålsupare allihopa! Sedan väckte jag gubben min och lurade honom att hjälpa mig med städningen så dealen vart jag tar toaletterna och dammar så dammsuger han jag tycker han slapp ganska lindrigt undan eller hur? Sedan blev det lite diskussion om hur vi skulle göra med köket och kollande vad det skulle kosta osv.... väga saker för och emot varandra och då mot förmodan vann mitt förslag om att vi köper ett 60 skåp och byter ut mot den trasiga maskinen med så jag fick undan lite grejor från bänken så att diskstället skulle få plats! Sedan säger karl vi drar och handlar på en gång så är det gjort !! Vad skulle jag göra jo bara stå där och gapa och åka med ;) Så nu har jag ett nytt skåp och nytt diskställ och skölj balja!! Fan vad bra det blev riktigt riktigt nöjd =)
Som vi vill ha köket sedan får vi göra om några år när det finns tid för det för nu måste vi prioritera ovan våningen=)
När jag väl fått ihop alla delar och in med skåpet med hjälp av gubben så blev det grillad korv och pommes till middag sedan drog morsan till stallet för en skön ridtur på bästa hästen Litlamin =)
Väl hemma igen så hittade jag en av min mors kusiner på facebook!!! hon bor i Umeå så vi ska kanske träffas när vi åker uppåt ska bli jätteroligt! Tänk vad datavärlden kan ställa till med ;)
Nej nu bör jag nog gå och dusch av mig lite häst lort!! och krypa ner i korgen med gubben ;;)) puss
Sommarens stekare som dottra kommenterade bilden!
Ja ha då har diskmaskinen gett upp då da. Ingen konstgjord andning som hjälper hopplöst trasig! Men men vi får handdiska ett tag och se hur det funkar! Idag har jag varit ut och sprungit en sväng vilket var väldigt skönt både när jag sprang och efteråt. Har ju haft en mycket efterhängsen förkylning men nu verkar det som om löpning funkar "jag hoppar av lycka" jag älskar att springa liksom tömmer hjärnan då på ett väldigt skönt sätt! I morse fick även hunden följa med och även det gick riktigt bra hon mindes efter ett tag hur det var man skulle sköta sig mitt lilla hjärta!
Efter det så blev det lite fulle med min favorit och sedan en massa samtal som jag var tvungen att ringa men nu är det gjort vilket är skönt! Så när vi ändå satt där så fixade vi matlistan och inköpslistan för närmaste veckan eller rättare sagt ända tills vi åker i väg på lite semester och när det ändå var gjort så blev det gävle och Ica maxi för lite shopping så nu är det överfullt i skafferiet, kylen och frysen igen vilket gillas skapt!
Nu har jag diskat upp den maskinen som var full och sedan satt mig här vid burken! Gubben är uppe och river och strax ska jag åka och hämta Flisan i västland! Sedan blir det lite ridning ikväll ska bli väldigt trevligt!
Ja det var denna dagen det! Ja halva är ju kvar så får se vad vi gör av den delen!
'
Kram
Min lilla kax mopps ;)
Ja då var det redan onsdag då... Fattar inte riktigt vad tiden tar vägen men men nog om detta! I måndags var vi till Berkinge badet med ett gäng härliga ungdomar och badade och hade hur skoj som helst =) Jag åket vattenrutchkanna i 4 timmar och hade hur kul som helst: Tänk man blir ett barn på nytt när det kommer till sådana grejor bara älskar det!
Pontus!
Jag rätt ut i det blöta oj oj vad tog ringen vägen jo den dök nog av tyngden... fniss fniss
Fabian min underbara unge hej hå vilken fart han kom med ur denna rutchkanna :)
Victor in action! Ja bara älskar dessa galen pannor!
victor, felicia och jag=)
Robin!
Ja det var den dagen det! Den var bara hur bra som helst. Kvällen avslutades med nya naglar hos Theres! Dom vart gammelrosa och mycket snygga. Bild kommer vid senare tillfälle!
Igår blev det en härlig dag här hemma med massor av sol och bad i våran pool! På eftermiddagen begav vi oss in till staden för att se efter om vi kunde hitta några finna tapeter till ovanvåningen och jag vart riktigt förvånad men vi hittade en fond tapet till en väg och kom överens om vit på resten utom i lilla rummet eller spel hörnan där vi ska ha en lite murrigare tapet som vi också hittade men som vi måste beställa nästa gång vi åker förbi butiken! Det kommer bli så himla bra! Så idag känner jag mig riktigt inspirerad att fortsätta uppe! Men solen lyser så jag tror vi börjar med att vara ute lite! Nu på förmiddagen har jag gjort lite måsten som att vika tvätt och sådana tråkigheter! men de måste ju göras nu funderar jag på att dra på mig bikinin och rensa lite i rabatterna!
Kram och hoppas ni har det underbart i sommaren!
Kram
Idag har det varit otroligt varmt och skönt! Började dagen med en ridtur där Josefin instruerade mig i hur jag ska göra med Litlamin när jag ska få henne att tölta och som vanligt är det skit kul när hon håller lektion för mig jag kämpar och Litlamin kämpar så svetten dryper om oss båda men det är bara skit kul! Kan liksom inte beskriva känslan när man lyckas den är så himla härlig!!! Sedan blev det hem och lunch lite lätt sedan har bara varit sol och bad i poolen hela dagen för oss vuxna,. ungarna drog till stranden här i närheten och badade ett tag! Då dom även upplyste oss om att där nere badade minsann andra hundar så Gissa kunde nog också få testa att bada där! SÅ sagt och gjort efter kvällsmaten som bestod av grillat med tillbehör så blev det kvällspromenad till badet =) Så himla härligt i både luften och i vattnet. Underbara svenska sommar! den visar sin absolut bästa sida just nu!
Gissa och matte i kväll ! vatten lek är alltid kul! Himla roligt att hon uppskattar vatten!
Just nu sitter jag och väntar på att mina bagetter ska bli klara i ugnen så jag kan ta en dusch och börja min semester i morgon !
Underbart!
Kram
längtar dit! Just nu känns det helt värdelöst att gå till jobbet och dessutom jobba eftermiddag det kommer att bli väldigt varmt är jag helt övertygad om!! men va fan det är bara härda ut man har ju ett jobb och det kommer en lön man får väl uppskatta detta faktum =) Så i dag har jag varit och ridit Litlamin och det gick jätte bra måste jag säga både hon och jag var lagom tagade för en tur i skogen så det fick det bli! Väl hemma efter att pysslat lite med dom andra hästarna så blev det lite lunch i form av varmkorv med bröd lagom avancerat så här i värmen! och sedan svängde jag ihop en sockerkaka som jag slägde i lite plommon i får se vad den smakar till eftermiddagsfikat på jobbet!!
Nu sitter jag här vid dumburken även fast solen lyser ute och laddar för eftermiddagen! oj oj det kan nog inte tjatas nog bara 24 timmars jobb kvar sedan semester ska bli otroligt skönt!
Kram
Ja i natt var det inte kul det vill jag lova:( hostade till jag spyde och då fick maken nog! Imorgon åker du till akuten med den där förkylningen och kollar så det inte är något annat! Så sagt och gjort i morse ringde jag ner och fick rådet att komma mellan 14 och 15 så kl 13 kompade jag ut för att bege mig till sjukan... Sedan fick jag vänta till nästan 18 innan allt var klart och hostmedecinen inköpt! Inget allvaligt bara en vanlig förkylning som är lite långvarig och för att sova fick jag hostmedecin =) det gladde mig för jag blir lätt grinig när jag inte får sova som jag ska!
Väl hemma intogs middagen som gubben min fixat!
Sedan har jag bakat 4 sirapslimpor! och sedan blev det även lite ciabatas på gubben mins begäran <3 så det blev 12 sådana att slänga i frysen också =)
För övrigt har det varit bra dagar denna vecka varmt och skönt idag har vi dock haft moln så det skulle ha varit en perfekt rid dag och då sitter man på akuten... ja ja så är det iallafall! Men i morgon förmiddag blir det en tur på häst ryggen ska bli riktigt trevligt måste jag säga!
Har även hunnit boka hotell för semestern och då för resan upp! Det blir stopp i Umeå på ett hundvänligt hotell inklusive frukost nice!!
I söndags blev det en dag på rullsand i massa sol och bad det var jättemysigt det var bara Fabian som var med oss för Felicia med vänner badade här hemma i snatra vid badet!
Ja det var livet i lite korta drag nu ska jag strax grädda lite goda ciabatta!
Kram
Idag har vi bara haft det så himla härligt! Vi började med frukost på altanen och sedan stallet och en skön ridtur i skogen! Efter det så socialtränade vi lilla Nykur lite och det gick över förväntan får se vad som händer i morgon! Efter det så blev det hem och lite god lunch i form av yoghurt och smörgås lagom när det är 27 grader i skuggan och solen gassar!! Efter det så hamnade jag i poolen på en madrass och bara njöt så skönt med 25 grader i vattnet!! jag älskar fullkomligen att bada det är mitt element vattnet alltså! Så min dag har bestått av att bada en massa och sola och ha det bara underbart!
Till middag blev det gott grillat kött och olika underbart goda tillbehör som grönsallad, bea, färskpotatis, potatissallad ja allt möjligt!
Nu ska min älskade make och jag ta med oss hunden och ta en underbara promenad i kvälls värmen!
Livet är underbart <3

 

 

Ja då har man fått lite inspiration igen då kollade in Ernst och hans nya sommarprojekt! Spännande hus måste jag säga kommer nog att bli himla fint när det blir klart! Själv blev det ju lite bullar idag och sedan pankakor för hela slanten =) Gubben har tvättat altanen med högtrycken så imorgon kan vi olja och göra fint. Under tiden så  så fick Gissa vara ute och lös under tiden och det gick jätte jätte bra hon blir bara bättre bättre detta lilla busfrö!
Ja så här ser det ut där det ska bli vardagsrum till hösten och jag behöver verkligen all inspiration jag kan få! Men det kommer bli tok bra =)
Kram
Fan fan ja då var man sväld i halsen igen då blir aldrig av med denna skit är faktiskt inne på tredje veckan med halsont, sväld hals och täppt. Jag som aldrig brukar vara sjuk mer än ett par tre dagar men nu har jag nog fått för alla mina synder!! När jag väl blir frisk kommer det nog dröja innan någon bakterie vågar sig på mig igen ;)
Men trotts detta så har jag bakat lite goa bullar idag när jag vaknade vid halv två! var ju helt slut i frysen så det behövdes påfyllning så här i sommartider vill jag ha dessa go bitar att fika på!
Nej nu ska jag slöa lite i väntan på övriga familjen!
Kram kram