Ja ni vad ska man säga... i söndags åkte jag för att leda mitt andra intervallpass denna termin och det slutade med foten i paket och hälsenan av.... Enligt läkaren hade det inget med träningen att göra utan bara otur just där och då men jag vet inte riktigt om jag litar på det, jag tror det var lite för mycket för kroppen helt enkelt och detta var sättet den sa ifrån på. Så är det iaf. Nu har jag 8 veckor med en plaststövel att vänta mig och sedan 10 månaders rehab innan jag kan beteckna mig som frisk i vänsterbenet. Vad jag hittar på sedan vet jag inte men herre gud inte hänger jag läpp för det :) har kommit på att jag kan ju träna lite armar och axlar iaf under stöveltiden. Det största problemet är att jag inte får köra bil vilket säger sig självt när man ser stöveln. Så nu återstår att lösa logistiken i veckorna när det bara är jag och Fabian hemma och även hur jag tar mig till bussen och sedan till skolan. Är dock övertygad om att det löser sig. Denna vecka är jag hemma och ska skriva Pm men detta PM gjordes klart i morse så nu är det ledigt... Ja eller ledigt, jag tänker börja läsa in mig på nästa kurs och försöka få lite saker gjorda här hemma. Allt tar ju väääääldigt mycket längre tid just nu ;) 
 
Tror dock att allt blir bättre i slutet på veckan när jag vant mig vid stövel. 
 
Ikväll ska jag på styrelsemöte i Uppsala och som tur är har jag chafför som hämtar upp mig här hemma :) Vänner är guld värda! Och fram till dess ska jag scanna in en bok och sedan ta mig till ovanvåningen för att fixa till mig lite.. tror inte troll passar på styrelsemötet ;)
 
Kram 
 
Annika
 
Ja ni, skulle plugga på torsdagen och jobba fredagen så var det planerat.... kliver upp i tid på torsdagen för att starta upp men kvart över sju ringer telefonen..... ska inte du jobba idag.... fatta hickan jag fick... fan har läst fel datum eller hur som helst uppfattat att det var fredagen jag skulle jobba... Så kvickt som fasiken på med kläder och blötta håret så man inte skrämde ihjäl någon gamling på kuppen :) Jobbade hela dagen vilket är både roligt och trevligt och ger peningar i börsen ;) Så då tänkte jag att ja ja jag pluggar i morgon istället inget problem alls :) Körde lite på kvällen hemma men tröttheten tog över så det blev sängen :) Tur vissade det sig idag... åter igen sätter mig vid datorn och ska starta upp pluggandet vid halv sju på morgonen kommer lagom igång och vips piper det i telefonen och jag ska ut och jobba igen.... Så tvätta av sig och åka iväg och jobba till halv två :) Sedna hem städa av huset som såg ut som ett bomb nedslag vaderat med katt och hundhår ;) men nu är det rent och snyggt igen :) Väl klar blev det middag och sedan en välförtjänt promenad med voven. Så nu sitter jag här och skriver detta.. har ännu inte hunnit börja plugga på det som jag hoppats på skulle vara klart nu :( Men va fasiken har till nästa fredag på mig ;) men eftersom jag tar bort visdomstanden på måndag så skulle jag vilja ha allt klart tills dess men som sagt var jag lär ju hinna ;)
 
 
Men tänk om detta varit för säg 8-9 år sedan då hade jag stressat ihjäl mig över detta, men nu är det mer ja ja det löser sig :) positivt när man förändras till det bättre, för en själv och faktiskt för min omgivning då en stressad Annika kanske inte är riktigt den bästa att möta ;) 
 
Men nu vet jag inte om det blir plugg eller tv, är faktiskt lite sugen på att plugga (jag vet jag är lite skruvad och knäpp men ämnet är väldigt intressant ;)) Kanske kör tv först och plugg sedan... Den som inte somnar får veta :)
 
Imorgon kommer min efterlängtade make hem efter en lång arbetsvecka med många timmar :) <3 Som jag längtar!
 
Ha en underbar helg :)
 
Kram
 
 
Är väl inte direkt ovanligt i mitt liv men just denna har nog varit väldigt intensiv på flera sätt. Både Felicia och jag började högskolan i slutet på augusti med allt som det innebär och utöver det så fick Felicia börja leta boende på annan ort för att slippa pendla fyra dagar i veckan. Efter flera visningar så har hon nu sin lägenhet i Hofors och vi flyttade in henne i helgen som var. Dock var gubben på konferans tors-lörd så den stakarn fick flytta lördagkväll med oss. Tur det fanns en säng att vila på ;) 
 
Väl hemma blev det söndag och jag skulle leda mitt första pass för terminen så så blev det. Och oj vad jag saknat att leda pass, vilket jag inså när jag väl var där och kände all engergi flöda i lokalen <3 Nu har jag 9 härliga veckor att njuta av detta sedan får vi se vad som händer sedan :)
 
På skolfronten har det varit så att senast tre veckorna har jag varit i Falun i tre dagar istället för brukliga två och visst det märks. Allt för att vi skulle göra en företagsuppgift i denna kurs och dessa extradagar har vi varit på företaget och gjort lite olika saker, tar inte så lång tid att göra men restiden gör att hela dagarna är borta. 
 
Idag har vi fått information om våran C-uppsats som vi ska skriva i vår :) som vanligt....hade jag sökt fram infon innan och var ganska väl förberedd vilket kändes skönt, då har man en chans att ställa relevanta frågor. Känns som att jag och min studiekamrat i detta sammanhang är helt i linje med varandra och vill ha det första avklarat så fort som möjligt. Allt för att kunna slappna av i de kurserna som vi har kvar denna höst.
 
Nu väntar en och enhalv vecka av hemma studier som vi kantar med en operation av visdomstanden på måndag morgon :( Men det ska nog gå det också.
 
Mitt i allt detta så har jag även jobbat lite ;) Inte mycket men jag kommer vara dessto gladare i oktober när lönen kommer :) 
 
I torsdags han jag även med en styrelseutbildning vilken var helt suvärrän :) Idea var dom som höll i den och vi fick svar på en väldig massa frågor som var relevanta i våra uppdrag i styrelsen. Så nu är man ännu mer tagad för förbundsdagarn i Växjö i oktober :) 
 
Nej nu ska jag nog söka artiklar till C-uppsatsen och sedan plugga så arbetet som ska vara inlämnat nästa fredag börjar ta lite form :)
 
Kram
 
 
Ja ni, Pendlarlivet kan vara besvärligt ibland.... denna vecka värkar det som alla tåg ska strula och kopparstölderna vara som värst... Tur att morgontågen gått som dom ska iaf, så jag hinner till skolan i tid :) Igår hade vi en obligatorisk föreläsning i ämnet rehabilitering och på eftermiddagen en egenföretagande HR konslult som föreläste. Vilken härlig kvinna som tagit saken i egna händer :) En mycket stor och bra inspirationskälla för mig. Det går bara man vill. Hon var mycket frikostig med sina misstag men framförallt med sina framgångar, som sagt var en stor inspirationskälla för mig i min kommande yrkesroll :).
 
Idag blir det plugg men först jobba åt kommunen en sväng. Till kvällen ska jag ta en sväng ut till Nykur och ladda batterierna inför morgondagen och plugg, plugg, plugg och lite städning ;)
 
I helgen blir det passupplägg och träna träna träna som gäller för nu närmar det sig! Den 15 september startar vi passen :) Ska bli så himla kul!!!! Äntligen!
 
Nej nu måste jag packa väskan och dra en sväng till jobbet :)
 
Kram