Förra veckan var det sportlov för mina unga vuxna barn, faktiskt himla skönt när hela familjen är hemma och det det stökas och bökas i varje hörn<3 Gubben har jobbat extra som en galning sista tiden då IKEA har varit på besök och synat det mesta på fabriken, undra om dom bokför dammråttorna också *fniss**fniss*. Hur som så var det även plugg veckan från HELL för min del. En stor uppsats skulle in och vi skulle opponera på en annan och sedan stor tenta på fredagen som avslutnings knorr........ Men det gick tror jag vägen.... återstår att se. Hur som så tror jag det tagit ganska hårt på alla i klassen då vi var levande lik i skolan under måndagen och så pass så tillslut sa läraren/föreläsaren vid halv två (slutar tre enligt schemat) Nu ger vi oss och tar resten på onsdag men kom då väl pålästa ;) Underbara Karin!
Idag blir det frissan, och jag har faktiskt en idé om hur jag vill ha håret och till och med Felicia köpte den så nu hoppas jag även frissan gör detta ;) Sedan blir det stallet en tur och där efter hem och sedna styrelsemöte i Uppsala =) Träffa lite underbara vänner igen. Tänk vad olika saker som händer i livet och att dom man en gång möt ofta hamnar på ens livsväg igen och då har båda parter utvecklats och man kan mötas på ett nytt plan =) Älska detta och livet självt så himla härligt liksom :-) Nu ska jag lyxa och ta frukosten med mig till sängen och äta och plugga där tills det är dags att få sonen ur sängen för lite skola =)
Ha en underbar dag alla vänner =)
Okej, sista dygnen har varit lite väl dramatiska för min smak men jag tror den absoluta chocken nu har lagt sig för min och makens del. Så nu väljer vi att se framåt med stor tillförsikt på en ny utmaning i byggnadsväg ;)
I söndags kväll var allt som vanligt rastade hunden vid 22 tiden ute på gården och inget var speciellt på några vis, dödstrött efter en vecka från hell i skolan med både uppsatts inlämning, opponering och en redigt stor tenta så huvudet har liksom varit på halvfart eller vad jag ska säga... mer tomt än vanligt iallafall ;) Hur som vi gick och la oss som vanligt... vaknade av att jag trodde att min (just då) störrsta fasa skedde och det var att bilen utanför fönstret blev stulen eftersom det var tvär ljust i sovrummet och det lät massor ute av ett ljud som jag dock inte kunde placera (tänk på att jag var ett slakt av trötthet kl var 02:52 enligt mobilen..) så upp som ett skott och kollade ut och den synen vill jag ALDRIG möta igen. Ser bara lågor som står ut från vårat uthus som står ca 10 meter från bostads huset..... Vänder mig om till min man och säger bara helt lugnt ring 112... Han varför då? Jo uthuset står i lågor då vill jag menna att det blev fart. På med kläder och ut och kolla samtidigt som han har 112 i luren. Sedan kom brankåren efter ca 15 minuter och då var tyvärr allt redan övertänt :'(. Många minnen har förvarats där och en annan massa bråtte som burits in och ut i bostadshuset efter säsong men nu är allt borta.... När även polisen varit hit en sväng så försökte jag sova en liten stund igen.. kom i säng vid 5:10 sedan rignde klockan igen vid 6 för att åka till Falun.
Det var nog tur att jag åkte iväg och fick tänka lite annat några timmar och fick resa själv igår då min bästa Lisa vabade med sin dotter, för tack vare detta så kunde jag tänka och spela hög skön musik i bilen och bara landa i det som hänt =)
Nu återstår dock en massa pappers arbete och vad hade vi i uthuset...... Ja listan blir lång lång lång och vi kommer att glömma saker det är jag övertygad om. Gubben var hemma igår och fixade med försäkringsbolaget och jag tror han började fundera lite på framtiden och vad den har att bjuda på genom denna tragiska händelse.....
Nu kanske vi kan bygga vårat dröm garage ändå, säg när inte något ont har något gott med sig.
Och till er alla som skrivit till oss på FB, Alla mår bra och vi hade turen på våran sida då bara poolen och ytterdörren vart skaddade på bostadshuset och detta skedde för att det blev varmt från elden... 10 meter låter långt men i detta fall kändes det väldigt kort :( Vi hade även tur med att vinden mojnat och det i princip var vindstilla.
Nu ska jag jobba hårt på att lägga detta i historia mappen och se framåt och möjligheten detta ger oss <3