Hihihi, buuuusiiiigt ! Bara för att jag är så himla bra så har jag fixat en ny header åt mamma nu (nej, hon har absolut inte bett om det i typ två månader...), och jag tycker faktiskt att den blev snygg, så då måste alla andra också tycka det, så det så ! Nej, det är väl ändå lite upp till var och en. Ni vet; smaken är som baken.. Nu ska jag fira nyår med att ligga i soffan och gosa med min förkylning. Underbart - NOT !
Jo, jag tänkte bara säga att min mamma är bäääääst ! ♥
Puss & Kram från Felicia (dotter af Särnö)
Oj oj blev en riktig sovmorgon, så himla skönt! Sedan blev det lite go frukost och där efter tre timmar i stallet och även kameran fick följa med så nu finns det lite färska bilder på min häst. oj det där kändes riktigt konstigt min häst men så är det ju faktiskt <3 lyckan är helt enorm!
När vi hoppat upp och ner på Ari några gånger och vant honom vid prassliga jackor och hopp och skutt. Gick riktigt bra detta är en smart häst! Så tog vi in alla hästarna från hagen till stallet där dom fick massa härligt hö och mys!
Jag lede in lilla Nykur och borstade honom så han såg helt okej ut men det tog inte många minuter så var han full i hö... riktig skitgris men han har hela mitt hjärta!
Nykur idag dock så la blogg.se bilden ner begriper inte varför??
Mor och son! Bakom dom står Tindra och Kló som ska ha föl nu till vår/vintern!
När jag väl var hemma så blev det en sen lunch och nu är det bara en lugn och trevlig nyårsafton som väntar med lite Tacos och mys med familjen!
Gott Nytt År till er alla från oss!!!
Ja då var snart 2010 slut då och som vanligt har det hänt en massa både roliga och sorgliga saker runt mig och min familj men ändå slutar vi med flaggan i topp =) Vi har en helt inred övervåning! Alla mår bra och växer och frodas vi har fått två nya familjemedlemmar  den absolut sista vart ju bestämt igår! Ja det är då Tiger och Nykur en katt och en islandshäst! Så nu består familjen av två vuxna, två tonåringar, tre katter, en hund och en islandshäst! Underbart!
Nu lämnar vi 2010 och börjar på 2011 och funderar och undrar vad de ska bjuda på? allt är oskrivet och blankt men jag kan absolut tänka mig att försöka njuta lite mer och värdera det jag har lite högre! Mitt liv är väldigt bra på alla sätt och viss har inget alls att klaga på! Så det får nog bli mitt löfte till mig själv att hitta lite mer ro i vardagen! japp så får det bli!
Nu ska jag strax ta en skön dusch och sedan blir det tv och lite film med min underbara familj!
Puss på er alla!
Avgången gick den 7 juni officiellt då mitt hjärta bara smälte <3 och hoppade över till det lilla benranglet som kom till  oss via Kometa. Ja jag vart kär på engång! Men slog bort tanken för jag skulle inte bli med föl jag skulle ju ha en häst jag kunde rida helst nu! Men så gick sommaren och inte blev kärleken något mindre, varje gång vi var ut i hagen så kom lillhjärtat och buffades och ville ha uppmärksamhet. Vad kan man annat göra en smälta som choklad i solen =)
Detta är mamma Kometa när hon kom till oss!
Här är jag helt nykläckt och ca 6 timmar gammal! Andreas tycker han ska heta Elgur med tanke på benen ;) men nu vart det Nykkur!
Humm får man äta upp mobilen´s kamera kankse är god... så nyfiken =)
Ja söt som få!
Ja så är det nu börjar en helt ny resa, visst har jag haft häst förr men aldrig fått äran att vara med från start oj oj vad jag kommer lära mig en väldig massa under denna resa! Stackars Josefin hennes öron kommer ramla av av alla frågor som kommer hagla över henne ;) Hoppas hon står ut! Nej nu ska jag ut och kolla lite på häst grejor dock inte handla bara titta!
Kram

Test av mobilblogg från min nalle :)

Ja ha oj oj idag blev en händelserik dag! Började redan i natt när gubben fick åka hem på grund av nageltrång! Så det blev ett läkarbesök och jag fick avboka min tandläkartid :( ville verkligen få tanden åtgärdad men vad göra. men dom ringde upp på förmiddagen och sa att jag hade tiden kvar om jag kunde ta mig dit. Och ja gubben var hemma redan vid tolv så jag han. Så nu har dom tömt tanden för att den sedan ska rotfyllas. Fan det var inte kul är helt öm i hela munnen men men bättre än tandvärk nu vet jag att det går över! men en och en halv timme tog det!
Det var det tråkiga idag nu över till något som jag absolut inte räknat med jag har blivit erbjuden en häst och då inte vilken häst som helst utan Nykkur från Truskbäcken! Oj oj här är tankarna många just nu men jag har fått klar tecken från övriga familjen att vill jag så får jag tacka.....JA och om jag kommer göra det!!! Ska bara ordna till några saker först och så men i detta nu så blir det ett ja! Visst han är bara ett halv år men oj vilka möjligheter att forma en häst till just det jag vill ha! Just nu vandrar jag runt på små rosa moln <3
Nykkur i somras! Ska få lite bättre bilder till helgen och lägga ut! Har idag varit ut och ridit för första gången på hela december eftersom rusten tagit all tid och så himla härligt det var! Både hästarna och vi njöt så in i norden trotts både snålblåst och snö =)
Nu ska jag ladda för nattskift och fortsätta leva på mina små rosa moln =)
Ja jag lovade bilder på hur det vart uppe när det vart klart men ja tiden har helt enkelt inte räckt till! Vi var klara vid elva på kvällen den 23 så sedan har det bara varit jul för hela slanten. Men här kommer det lite härliga bilder iallafall! Som sagt var vi han men det var på håret =)
Granen ska bli kläd!
Ja den 22 åket vi till Ikea och köpte lite lampor och en ny tv bänk. Vart jätte bra. Nu återstår bara att köpa en lika dan bänk model en sektion till att ha som förvaring så kommer det bli bra sedan. Det som är kvar att göra där uppe är lister fönsterbrädor och portalen mellan rummen men sedan ska vi nog närma oss helt färdigt. Men just nu bara njuter vi efter att ha haft en höst som varit mer än stressande! Men till Midsommar ska allt vara helt klart med alla detaljer =) Så nästa jul ska jag bara göra sådant jag tycker är roligt och njutnings fullt! Rida, laga mat och baka en massa!
Julafton firade vi med svärfar och fam Holm. Mycket trevligt det ända tråkiga var att svärmor måste jobba men så är det någon måste ju göra det också. Idag har gubben skottat och åter skottat jag fattar inte det är den 26 dec och vi har hur mycket snö som helst... ja ja vi ska väl ha sådana vintrar också men redan jag vill inte veta hur det ser ut i slutet av februari :( obs jag gillar ju snö egentligen!
Mys hörnan <3
Barnen i stora rummet! Dom håller på att packa upp familjejulklappen ett x-box 360 Kinect som innebär inga kontroller utan man hoppar runt på golvet så läser den av rörelserna! Skit kul är det iallafall =P Lite Wii över det hela men då utan kontroller!
Idag är det lugnt här hemma gubben röjer som sagt var snö jag bara röjer av inne lite granna och barnen har försökt åka lite pulka men ack så mycket snö det blev svårt! Nej nu ska jag förbereda lite fika ihop med Felicia! Sedan blir det nog lite limp bakning till kvällen!
Kram Kram
Ja i början av April var det dags att riva barnas gamla rum, fram med massor av kraft och kobenet! Sagt och gjort så här såg det ut när vi började denna resa!
I detta kaos så har resan gått vidare, genom slipningar funderingar och tapet val. Just i detta nu är det golv på väg in i detta rum! Bilder på det och hur det blir med inredningen kommer under senare delen av morgondagen.
Ja det är ju lite skillnad eller hur! Nu ska här läggas golv och fejas lite så blir det jul här också! Jag är så himla nöjd med tapeten den är varm och härlig, just den känslan jag ville ha här inne i min läs och stick vrå!!
Här är gubben uppe och river taket på barnens rum.. våghalsig ja defensivt!
Oj vad det var göra bara med att riva ut allt...
Sedan var det ett väldigt grejande reglande isolerande och sedan fönsterbyten! Visst har det varit tungt vissa stunder och visst har så himla många roliga saker fått stryka på foten denna höst men det är utan tvekan värt varje minut nu när vi är i slutskedet och bara har det verkliga finliret kvar och med dessa små detaljer kommer det bli så himla bra!
Just nu ser det ut på detta vis men till kvällen ja då! För att inte tala om i morgon då elementen kommer på plats och sedan är det läge för MYS =) och familje julklappen!!
Utsikten från balkongdörren på förmiddagen! Här kommer jag ägna många timmar åt att bara sitta och hitta lugn!
Kram
men så blev det inte :( skulle ha jobbat fredag och lördag natt men se det ville inte magsjukan som drabbade mig under torsdags natten! Fasiken så slut jag var på fredagen helt slut helt enkelt inte en del av kroppen ville lyda mig överhuvud taget och sedan en helt fantastisk abstinenshuvudvärk efter kaffe :( Den dagen vill jag inte återuppleva vill jag mena fy fan rent ut sagt! På kvällen fick jag även en grym värk i ryggen vilken jag inte känt av på många år. Den kommer av min gamla ryggskada och ja om jag säger så detta är smärta av rang... man är nästan villig att hoppa från tionde våningen bara man slipper skiten och inget förutom att röra sig hjälper så det var bara upp och vandra och bli irriterad på allt... blir sådan när jag får ont !! Men nu över till det roliga och det är det att jag är så himla mycket bättre i dag inte jobb form men jag är åtminstone upprätt och det innebär ingen ryggsmärta =) Har fått i mig mat och kunnat ta en promis med hunden också!!
Igår kom Felicia hem och ska vara hemma i tre veckor !! Ska bli mysigt att få rå om henne lite! I morgon blir det Furuvik en sväng men annars är det bara ovanvåningen här hemma som gäller!
Kram