Fick en helt underbar bild av Birgitta idag, på Gissa när hon äter! Hungrig liten krabbat detta...



Underbar var andra namnet på denna lilla gobit!

Kram
Idag vaknade jag redan vid halv åtta, förklaringen till detta var att jag somnade redan vid tio igår kväll i vår nya soffa och sov som en gud! Tyvärr var nog anledningen till att jag somnade så tidigt en dj***la huvudvärk, vaknade också med denna och något täppt i näsan så nu blir man väl förkyld.... Ja ja så är det iallafall!

När jag ändå vaknade så himla tidigit så satte jag igång att städa så nu är hela huset färdigstädat för denna vecka. Nu återstår bara att fixa till lite på ovanvåningen med den gamla soffan!

Idag är det hyfsat väder så det blir nog en promis nu på förmiddagen!

Kram vänner vi hörs/srivs senare!
Idag var Felicia och Lisa med och Red Kló och det gick riktigt bra måste jag säga! Själv red jag en karate kid med en j*****vlar massa enerig och det är faktiskt roligt!

Just nu håller jag på att laga middag i form av pestolax och färskpotatis och sås med pesto i! Gott skit!

Kram
Nu står den så finn i vårat vardagsrum! Gråsvart och läcker i all sin storhet!



Här är lite bilder från monteringsarbetet!
    

Bra som sjutton blev det!

Nu har vi ätit lite lunch och gubben har åkt och handlat en skvätt, sedan drar han till Sätra och drar el!

Gillar liksom att alla vart nöjda med soffan! Nu ska jag röja det sista.

Kram
Här kommer en liten länk till gubbens blogg om Gissa!

http://gissa.sarno.se/#home

Kram
Våran lilla sötnos!

    
  


Visst är dom bara för underbara helt enkelt!

Detta kommer att bli ett äventyr kan jag säga!

Nu blir det solstolen ett tag och fixa lite snygg bränna!

Kram
Så här såg det ut i morse när vi åt frukost! Alla ville dock inte vara med på bild utan att ha sminka, tvättat och fönat håret *Fniss *fniss*



F**n mamma du har ju väkt mig var Felicias kommentar!



Överlistade!

Här är våran underbara katt pim pim som kommer varje gång osten åker fram!


Någon har skvallart det är ost på G!


Okej Flisan nu ser jag ju ur söt ut kan man få en bit eller??? Är du sur på mig med??



Aha mig går det inte att lura du har ju lagt den på kanten...



Och tillslut en mycket trött äkta och älskad make!

God morgon och Kram på er alla ;P
Nu blir man nästan chokad solen lyser idag med. Ja jag vet att den gjort det flera mornar men då försvinner den snart bakom stora grå stackmoln med en massa åska och regn i. Idag ser det ut att kunna hålla i sig åtminståne över förmiddagen:)

Fick igår lite bilder på våran underbara valpis! Kolla här!


Bruna valpar kaplöppning till spenne! VIst är dom för goa bara!

Det kommer fler bilder under dagen!

Soffan har inte kommit ännu men jag slängde ut den på blocket igår och gjorde ren den väldigt grundligt om jag säger så!
God morgon och Kram :P
Vad härligt idag kom hon då äntligen fram för att lyssa en längre stund! Gubben påstår att jag fått en del färg känner mig dock inte röd vilket brukar komma som ett brev på posten :P men jag slarvar inte med att smörja in mig använder solfaktor 30 men det är knappt detta hjälper. Men den färgen jag fick i början av sommaren har nog varit till nytta ändå, även fast jag tycker att den försvunnit...

Till Middag lagades det Flygande Jacob och ris med jordnötter till det blev riktigt gott måste jag säga!

Sedan har jag surfat runt lite på nätet och gubben har lagat gräsklipparen... Han har liksom lite svårt för att ligga still här hemma utan behöver komma bort för att fixa det! Hum nu brummar det där ute han fick nog igång den!

Någon gång i morgon mellan 8 och15 så kommer våran nya soffa!!! Äntligen längtar riktigt mycket efter den måsdet jag säga!

Nu ska jag surfa vidare ut i stora internet världen!

Kram
Äntligen en dag med solllllll!

Började dagen med att kliva upp 7 för att åka och släppa in hästarna till hovslagren som kom vid halv nio! Sedan grejade jag med Litlamin och borstade henne och allmänt pyssel och gos. Sedan borstade jag igenom Tindra medans Kló skoddes och när hon var klar. Så blev det ett helbad av Kló trotts alla insekterna ;( Hatar dom men men.

Efter detta så åkte jag och hämtade Felicia i Valla och vi åkte hem och åt lunch. Efter detta så har jag tagit altan i beslag och ligger i solstolen och steker:P Så det så!

Kram en blivande kräfta!
Var till affären med Felicia och shoppade det vi behövde för dagen. Lagade sedan middag i from av stuavde makaroner och köttbullar. Det vart himla gott. Lagom till vi svalt sista köttbullen så kom Sätra gänget över på lite kaffe och hembakta bullar ;) Gott gotti gott gott :P Även Ariel och Lady var med och kollade området! Himla goa hundar måste jag säga!

Felicia har åkt till Matilda och ska sova där över natten trevligt för henne :) Hoppas ni får det trevligt tjejer! (har du upptäckt att du missade luren hemma?)

Nu har gubben och jag varit ute och tagit en promenad i det, tro det eller ej men helt underbara vädret! Äntligen!!

Nu blir det lite av detta (bloggande) och sedan blir det en film på tv så länge som jag nu orkar! Ska vara i stallet före åtta i morgon bitti!

Kram
Jag vill hit nu! SOL och BAD och god mat bara slappa!



Vårt förra hotell där gubben och jag bodde på bröllops resan!



Underbart jämt!

Kram
men nu är dom målade och hästarna kan i lungn och ro bli skodda i stallet i morgon bitti då allt är torrt! När jag kom hem så blev det lunch i form av hamburgare och bröd jammiiiiii! Sedan åkte gubben och Fabian tillbaka till sägtra och fortsatte att dra elen! Själv har jag damsugit av här hemma och röjt lite! Nu ska jag sätta mig ute en stund för solen har kommit fram för en stund!


Kram
men man kanske får vara nöjd när det inte regnar i svealand eller??

Nu har vi fått i oss lite god frukost och jag har surfat på datorn ett tag! skön start!  Nu ska arbetskläderna på och vidare till stallet och måla av bara den!

Kram alla vänner!

P.s det finns ju en chans att solen kommer framåt eftermiddagen! D.s
Ja då var man hemma igen. Har cyklat till sätra tur och retur med Fabian vilket var jättemysigt! När vi var där så målade jag gallret mellan litlamins och drekis box. I morgon förmiddag ska jag åka ut och måla lite mera sedan blir det nog en härlig ridtur också! 

Gillar mitt liv just nu! Hoppas alla andra också har medvind i livet ;)

Kram
Härlig dag idag bara kändes så när jag vaknade! Himla skönt måste jag få säga! Åt frukost, röjde lite lagom och sedan åkte vi till stallet. Vi fixade och red för första gången själva jag och fabian och det var en mycket bra erfarenhet tycker jag. Har en förmåga att bli lite orolig när jag ska göra saker för första gången men allt gick som sagt var helt okej. Till och med Tindra sköte sig exemplariskt hade bara lite bråttom runt första varvet... Gubben följde med ut till stallet och drog lite mera el i stallet, Så han fick följa med ut till hagen när vi skulle hoppa upp om det var så att Tindra fick för sig att bråka allt för mycket! Men som sagt var hon sköte sig exemplariskt! När vi pysslat om hästarna så åkte vi hem och åt en sen lunch i from av korv med bröd. Och efter det drog jag till affären och köpte marängbotten och choklad mouss till en tårta! Gubben och jag har nämligen varit gifta i 2½ år idag! Tänk vad tiden går fort fattar inte riktigt att det är så länge sedan,



Här kommer vi upp för altargången en kall januari kväll år 2007!



Snygga eller hur??

När vi väl fått i oss tårta så kollade vi in "manen som kan tala med hundar" på 4:an plus.
och nu har gubben åkt ut för att fortsätta i Sätra.

Om en stund ska Fabian och jag cykla ut till Sätra och kolla lite! Det blir nog dagens motion!

Hoppas ni har en underbar dag!

Kram
ja fem timmars slit men nu är det klart! Veden är färdig finns inte en knubbe till att klyva! Så himla skönt! Våra två underbara ungar har varit jätteduktiga och hjälpt till! Nu väntar belöning i form av Pizza! Det ska bli himla gott måste jag säga!

Sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på!

Kram så länge ;)
Har jag läst ut boken jag började på igår kväll hemma hos Maritna av Martina Haag! Helt underbar men får sig en hel del tok skratt i den om jag säger så!

Sedan har jag städat/röjt lite här hemma och just nu väntar jag på att gubben ska komma hem med Klyven så ska vi klyva den veden som vi har kvar att fixa innan vintern. Förstår inte varför det alltid blir en skvätt över som måste fixas efter ett tag!

Här är högen som vi ska ta tag i idag! Hoppas vi blir klara idag!


Nej nu ska jag blötta håret så jag inte skrämmer ihjäl någon under dagen ;)

Kram
Ja nog blev det baka av alltid!

Här är lite bilder från min eftermiddag! Det blev potatis gratäng och kyckling till middag när gubben kom hem vid 18:30 tiden från Sätra

 Vad döljer sig här under tro??
 Ops det var en liten deg...
 Oj jag detta blev det ogräddade dock...
 Sedan blev dom gräddade och väldigt GOODA ;)

Sedan blev det muffins med färska blåbär och smultron i ! Gott Gottigott gott..

 Så här goda blev dom !

Sedan var det dags för kola kakor!
 före gräddning  Och efter himla goda blev dom :)

Sedan var det dags för potatisgratängen :P
 Den blev super god ! Fulkomligen älskar gratäng!

Nu blir det nog inte så himla mycket mer än tv kanske surfa lite ikväll!

Sov gott mina vänner!
Det blev inget badande av hästarna men väl en stunds borstande och nya rena täcken vilket dom uppskattade :)

Nu har jag skjusat Felicia till en kompis och ska starta med bakande så här ska det bakas kanelbullar, muffins med blåbär i och kola kakor får se hur långt jag kommer i mina planer!

Kram
Idag vaknade jag före alla andra .... Känns som jag sovit ikapp det jag saknade! Och är nu i topp trim :P Men men åter igen JAG VILL HA SOOOOOOOOOOOOL, hoppas det blir några dagar i veckan iallafall!

När jag ändå var uppe med tuppen så tog jag all tvätt som jag samlat på mig under veckan men nu är den vikt och inplockad i gaderoberan :) Äntligen. Frukosten är också intagen och jag tar kaffet vid datorn, som vanligt! Gillar den proseduren om jag säger så.

Idag ska vi till stallet och bada hästar och Andreas ska dra el i stallet så det blir nog jättebra!

Hörs senare under dagen!

Kram
Nu är jag lite mallig... Har fixat alla färger och bilder själv på bloggen så nu är den lite mera jag! Självklart har gubben fått assistera mig en hel del för det var inte lång till ilska ett tag när inget ville fungera.... men men nu är den min alldeles egen.. Gillar när man får sätta sin egen prägel på saker och ting!

I Headern så ser ni alla i familje och dom som ligger mig varmt om hjärtat (hästarna) även fast dom inte ägs av oss eller mig, så är dom en väldigt viktig del i mitt liv och i min vardag :) Tack jossan för att du delar med dig av dina underbara djur och dig själv!

Tyvärr vart det inget tränat idag ingen var på hugget riktigt när vi kom till kritan, får se om vi kör en sväng i morgon... Fabian har dock varit till Örjan och Lotta och staplat ved hela kvällen så han har nog tränat ändå! mitt lill hjärta ;)

I morgon blir det häst bad och eldragning i stallet!

Kommer att bli jättebra med alla grejer som fixas i stallet! Ni är himla duktiga sätra gänget !

Kram alla glada vänner!

Här är det jag köpt till Gissa idag.... Hon kommer att bli lite bortskämd det är jag helt övertygad om!



Bajs påsar, godis, mat och tidning till matte!

Sedan hittade jag även ett par tofflor för 49 ,- på ica till mig själv!

Nej nu ska jag läsa den nyinköpta tidningen!

Kram
Vaknade av ett skvallande utanför fönstret! Så ja det regnar igen..... Har inet bara positiva känslor inför denna väderlek om jag säger så...Jag mer eller mindre hatar detta väder nu vill jag ha SOOOOOL :)

Idag ska vi till Gävle och storhandla på Ica Maxi! Ska dessutom köpa hundmat tänkte jag så det finns hemma! Idag när jag vaknade så höll Valpis Birgitta på att uppdatera sin blogg med en härlig text och underbara bilder! Våran dag här hemma består i att som sagt var åka till Gävle och ikväll ska vi träna på gymmet. Det verkar som hela familjen följer med dit men men det är inte kväller ännu!

Just nu gör Fabian frukost och jag har just väkt tonåringen som suckade tungt även fast det var hon som bad oss väcka henne igår kväll!

Nu ska jag göra det bästa av denna regninga dagen!

Kram



Längtar till detta härliga land! Snart snart åker vi dit. Denna bild är från hotellet vi var på när vi var där på bröllopsresa i maj 2007! Den Boganwillan skulle man ha här hemma!
Då är månadens räkningar betalda! aldrig roligt att se pengarna försvinna! men men så är verkligheten iallafall.
Nu har även maria varit här och det var riktigt intressant måste jag säga, ska smälta det hon berättade om och fundera lite mera jämföra bra och dåliga ting!

Sedan blev det Design Simon and Tomas och det var intressant som vanligt fick lite inspiration angående vardagsrummet. Men jag har lovat gubben att ta det lite lungt med detta rum ;) men men det blir nog så småningom.

Nu blir det dusch och sängen och en trevlig stund med hundtidningen!

Sov gott vänner!

Började torsdagen med frukost och fortsatte sedan med att städa klart huset ;) kändes riktigt nice om jag säger så! Efter detta lurade jag ut gubben på en promenad det var både varmt och kvaft lite utlandsväder! Härligt se! Gillar ju värmen men solen den lyser med sin frånvaro om jag säger så!

När vi var ute och gick så möte vi Josefin med familj som varit och handlat järn till stallet! Så vi bestämde att vi skulle rida vid tre och att Fabian skulle följa med och även gubben som ska dra den nya elen i stallet så han ska kolla in vad som behövs osv....

Det gick jättebra i stallet förutom att stakars jossan blivit tok förkyld. Krya på dig gumman! Vi red på volten och allt gick som det skulle förutom att vi fick en satans massa insekter med oss ju längre tid vi red och ju svettigare hästarna blir ju djävligare blir dom! Så hästarna njuter riktigt när dom får stå i stallet och bara njuta! När vi lämnade hästarna i hagen så började de skvätta från himlen :( men men det ska väl vara så här det är ju svensk sommar!!

Nu blir det varmkorv med bröd sedan kommer maria hit!

Kram hela dan!



Tindra och jag här om dagen :)

Då har man varit och gymmat och tro det eller ej men det känns kanon!! Tycker alltid att det känns kanon efteråt när jag har tränat! Känner mig så himla nyttig om jag säger så! Idag fick vi sällskap av tre killar som kom och frågade om de fick träna samtidigt som oss och självklart gick det bra! Men det var typiska gymkillar i mina ögon må jag ha fel bild men så är det iallafall dom kör göör tungt och få rep. själv kör jag 12*3 och så mycket jag orkar med det! Gillar det sättet att träna! rätt eller fel men det biter på min kropp iallafall och då är ju jag nöjd! tror jag kan va i riktigt bra form till cypern om jag bara orkar hålla i till dess men jag ska verkligen försöka!

Nu blir det tv och dusch!

Kram ;)
Har städat mer ordentligt idag dammat tavlerna och lite så. Nu återstår bara golven  får se om jag orkar med det efter gymmet! Har även hunnit med en promenad med gubben. Efter det blev det middag i form av fylld rödspetta och potatis och grönsallad riktigt gott måste jag säga övriga familjen åt fiskfrilletter dom gillar inte rödspettan riktigt!

Nu sticker gubben och gumman till gymmet och ska lyfta lite skrot!

Kram
Jaha då var det ännu en grå dag börjat..... Vill ha sol nu och lite go värme saknar dom där veckorna när vi hade fint väder och härlig värme på kvällarn!  Idag tänkte jag röja lite om nu inte solen kommer fram. Och även göra lite förenings jobb! Det är snart dag för en kick off då vi ska starta upp och kolla av alla pass. Det kommer att bli jättetrevligt det är jag helt övertygad om!

Nu har jag just fått i mig frukost och nacken är insmord med linement så den ska nog hålla sig i chack i dag hoppas jag. Det vill inte riktigt ge sig om jag säger så men men i kväll ska vi träna igen så då blir det säker ytterligare lite bättre!

Hörs snart igen!

Kram
Idag var Fabian och Jag och red. Det gick riktigt bra måste jag säga hon är lite tjurig just nu men jag tycket att det går bra. Har övat på det jag fick med mig av Linnéa i Torsdag bland annat stoppandet och startandet och det funkade riktigt bra till slut. Men vi bestämde att skjuta på nästa lektion för att kunna befästa det vi fick med oss i Torsdags. Kan tänka mig början av september eller mitten av augusti.

När vi kom hem så åt vi rostade smörgåsar och te. Efter det så tog gubben och jag en promenad. Så fort jag börjar röra på mig så drar fläsk magen ihop sig fattar inte att det inte är motivation nog att fortsätta.....  Men nu är jag i rätt riktining känner jag, gubben vill också träna och det blir enklare om man är två som kan peppa varandra !!

Nu ska jag duscha sedan ska jag läsa en ny hund tidning som gubben köpte idag i stan, var mycket om just valpar i den så det ska bli lite spännande.

Fabian har varit ute och rensat bort ogräset i hundgården han är väldigt duktig måste jag säga!

Kram för idag!

och hoppas ni får en .......
Tack Lotta för dessa helt suverränt snygga naglar!





Detta är i mina ögon en  dröm i organet och glitter! Bara älsakr dom om jag säger så!

Hittade även en liten söt penna i stan till Filofaxen med turkost bläck!

Sedan blev det Max och någon middags lunch i kväll blir det nog bara rostade smörgåsar och te!

Ska ju till stallet och rida en sväng vid femtiden.

Kram
Hej och hå då har man äntligen tagit sig ur sängen!!  Det är otroligt hur enkelt det är att ta sig in i semester lunken sova länge och vara upp sent... det är himla skönt måste jag säga.


Idag bär det av till Gävle och jag ska göra naglar och resten av familjen ska gå på stan ett tag! Ute är det grått och trist som vanligt! men men vi har ju turen att ha en vecka på cyperna som väntar på oss så då ska vi nog få sol och värme då ialla fall!

Tur är väl det för annars vet e katten hur man ska orka med vintern!

I eftermiddag är det dags för stallet efter tre dagars villa ska bli skönt att komma ur dit igen. Ikväll fölljer även Fabian med ut. Vi rapporterar sedan om hur det går...

Kram
Då har vi kommit hem från gymmet! Tog oss i kragen och åkte ner och gymmade och det var väldigt skönt efteråt måste jag säga. Har känt av nacken sedan i torsdags tror det blev någon form av nackspärr av det hela... Men idag och i helgen har vi varit duktiga och tagit en promenad varje dag och så som sagt var varit till Gymet! stars till oss!

I morgon är det nya naglar som gäller och som vanlgit har jag varit ut på vackara naglar. com och kollat lite...

dessa är hur snygga som helst tycker jag!!





Snyggt snyggt!


Hel coola i mina ögon!

Nu ska jag duscha och sedan blir det vi hade iallafall tur med vädret två med familjen!

Kram
Hej

Så här söta är katterna när det är regn och rusk ute!

 Våran söta hankatt Pim Pim dock ganska stor om man säger så här är hans stora syster
 Snart får dom en kompis till i form av hundvalp, Jag tror det kommer att gå kanon bra!

Nu har jag valp säkrat ovanvåningen, ska sätta lite gips på vägarna också men tyvärr har jag inte det hemma men det löser sig.

Kram
F****n nu får regnandet ge sig tycker jag! Nu vräcker det ner igen! Idag tänkte jag röja lite upp i vårat oinreda rum. Det ligger en massa islolering och skit där uppe och det är inge bra för en liten valpis och ser inge trevligt ut för oss andra men nu käns det som jag har en anledning att röja runt på riktigt! Sedan finns det ju inte så himla mycket annat att göra när vädret är som det är.

Ska snart skjusa Felicia till Västland och sedan ska hon och en kompis åka till uppsala och shoppa dom har ju fått barnbidraget idag så nu ska det tydligen handlas och det är väl kul att åka till ett annat ställe en gävle och det går ju så smidigt med tåget!

Kram alla vänner ;)


Ja då har man röjt i hundgården! Det har liksom varit lite av en avställningsplats
 för det mesta... Men nu är bråtten borta och ogräset kvar... Ska ränsa när vädret blir bättre med andra ord uppehåll för här regnar det till och från.. efter det så ska det på lite mera markduk och nytt grus. Sedan ska gubben bygga ett litet princess slott till Gissa! Helt övertygad om att hon kommer att trivas! Nu ska vi äta lite bullar som vi hittade i frysen när jag tömde den!

 

Lill hjärtat !!

Kram
Hej och Hå alla glada vänner!

Idag har jag mest gort sådant som jag tänkt en längre tid att nu måste jag ta i tu med detta.... Röja gamla kläder i dressingrummet och hänga upp det som man bara lägger in för att använda sedan! Nej nu hänger eller ligger allt där det ska mycket trevligt tycker jag. Sedan fick jag nästa ryck och frostade av Frysen och där var det isigt vill jag mena... Herre gud borde gjort detta för länge sedan om jag säger så. Men nu är det rent och snyggt även i denna. Mår bra när man får sådana saker gjorda.

Ikväll Ska vi till Örjan och Lotta och fika lite. Lotta fyllde år i veckan men då var dom på semester så vi tar det nu istället!

Kram Kalas!
Så här kan det se ut hemma hos oss en kväll som denna herrarna ligger i soffan och ser på tv.



Snart är soffan ett minne blott!! Äntligen, den nya är en med svart tyg klädsel som är tvätt bar vilket jag gillar skapt!

Så här ser bollen och halsbandet ut. Hon kommer att bli så snygg i detta!! Våran lilla gull valp! 

    

Ha en underbar kväll!


Här är vårat lilla underverk!



Gissa i går kväll hemma hos Birgitta.
Visst är hon underbar!



Här är bilden som jag föll för!



Sötnosen idag!



Här är pappa Bamse En riktig snygging!

Idag har vi varit till Valbo och Ikea och beställt en ny soffa! Äntligen ska snusk soffan här hemma ut!
Och när vi ändå var där så blev det ett halsband till Gissa som är svart med blått under och blå strass stenar. Sedan köpte vi också en lekboll i snöre när vi ändå var inne på Hööks. Håller på att kolla in någon typ av hundbädd till henne men inte hittat något ännu.

Nu håller gubben på att laga middag och jag sitter vid burken så allt är som det brukar om jag säger så. Det är tur att jag har honom :)

Kram alla glada vänner!
Hej alla glada!

Här har det städats lite idag och efter det så blev det städning av mina fötter som varit instängda för länge i jobbarskorna! Vet inte men när jag har gjort iordning fötterna slipat pettat bort gammalt nagelack och fixat så känns hela jag mycket fräschare! Himla skönt måste jag säga!

Idag mår jag bättre men inte bra!  Har nog klurat ut var det beror på ? I förgår natt stod jag med en fläckt i ryggen när jag mattade in bitar i maskinen på jobbet och det var riktigt varmt och så blåste då fläkten kall luft på mig.... Ingen bra kombination måste jag säga! Ja ja i morgon måste jag må bra!

Felicia har vi skjusat till västland så hon är borta inatt! Lillskruttan ?

Efter Pizza middagen skulle jag lägga mig och kolla på teve och gissa vem som somnade som en stock....... Så jag blir nog uppe ett tag ikväll misstänker jag.....

Nu tänker jag hoppa i duschen och fixa till resten!!!

Äntligen semester det är så himla skönt!!!!!

Kram!
Härligt Härligt nu är det Semester i två veckor!!

Nu ska jag äta Frukost och sedan städa av här hemma (gubben har gjort det mesta!)!

Kram



Tindra i full aktion i hagen... Här är hon påväg att bocka!

Kram
Vaknade med ett ryck och var så djävla yr i huvudet så det går inte att beskriva, vart liv rädd kom ialla fall upp medans värden snurrade runt runt.... Måste ha legat med naken i kläm på magen. Nu mår jag mycket bättre men starten vissar att man inte är odödlig om jag säger så! Var så himla rädd går liksom inte att beskriva tror jag svettades ut ett par liter vatten på en kvart.... Ja ja nog om detta när jag väl fått i mig lite frukost så bar det av till Josefin och lasta dreki och Tindra för att åka till Älvkarleby och kursa för Linnéa!

Det gick jätte bra för oss båda två vi kommer att åka tillbaka på Torsdag men då med Tindra och Kló!
Här är lite bilder



Jag och Tindra!



Josefin och Dreki!



Riktig Snygg bild på Tindra!

Kram
Har tagit en härlig ridtur på tindra i hagen idag det gick riktigt bra men det var riktigt varmt!

I morgon far vi vidare till Älvkarleby ridklubb för privat lektion!

Kram
Den 5 september flyttar detta lilla charmtroll hem till oss! Hon är född den 4 juli, så vi hämtar henne när vi kommit hem från cypern!



Hon är två nyanser av brunt och vit! Kan nog säga att jag är lätt lycklig!

Puss och Kram hela dan!
Det blev inget kalas dom hade åkt någon stans fick inte tag på dom.... Ja ja så kan det vara. Det blev en god fika hos svärmor och svärfar istället! Tack ! efter det så åkte vi hem och slöade i soffan och Andreas klippte Fabian! Han blev väldigt fin i håret min lill prins!

Nu ska jag till jobbet och jobba!

Kram
Idag har jag bara varit. Vaknar aldelles för tidigt på dagaran för att ha jobbat natt :( Gillas inte alls vaknar redan vid 12 snåret inte bra alls! Men men  idag har jag som sagt bara varit, rensat en rabatt som såg ut som en djungel minst sagt och gubben har hjälpt svärfar med lite sista flyttgrejor! Men nu är allt klart och Bastugatan är ett avslutat kapitel i deras liv!

igår åkte vi till valbo och handlade en blomma till födelsedagsbarnet i dag och letade efter ny soffa och tror vi hittade en på Ikea, ska tänka lite på det och se om det blir en sådan eller ej..... köpte även nya småskålar till fil och sådana saker har haft en salig röra av skvättar med sådana men nu har vi 12 likadana vilket kan vara snyggt om man ska bjuda på något!

Nu ska jag laga lite mat och sedan blir det kalas tajm.

Och jag fick just veta att på torsdag blir det privatlektion för Linnéa! Kul! Tindra nu får du sköta dig ;)

Kram
Idag har varit en slö dag har liksom inte hänt ett dug om jag säger så :( skit trist. har bara gjort det där daglig ja ni vet tvätt disk och mat.... Har för visso varit iväg med Fabian till Skutskär och lämnat honom hos en tjej som han rider med är tydligen något på g där....... Felicia har cyklat till västland och Angelica och själv spar jag på energin för den kommnade natt veckan.

I morse maila jag angående valp men har inget hört så alla var nog redan sålda tråkigt nog :( vi som känner att en hund skulle verkligen bli bra i våran familj just nu! Men det kan ju hända att dom har fullt upp också det var ju dock nio valpar så det är nog en del köpare där idag och det tar sin lilla tid det vet jag av egen erfarenhet!

Nej nu ska jag greja lite här hemma!

Kram
I lördags blev det stallet redan vid 12 härlig rid tur på Tindra och Josefin red Kló. Vi höll till på bannan eftersom det gärna vill blåsa till och då hoppar gärna den sist nämnda hästen flera meter i sidled (en riktig knas moster måste jag säga!) Efter den sköna ridturen så for jag ehm och åt lunch med resten av familjen, gubben hade lagat köttbullar och mos vilket smakade riktigt gott när man gjort av med en hel del energi i stallet. Sedan åkte vi och handlade lite smått och gott ;) vilket vi smackade i oss på en gång! efter detta tog vi en promenade och där efter en kopp kaffe hos svärmor och svärfar medans Fabian klippte deras gräsmatta! På kvällen blev det mest till att slöa............ och leta hund vad tycker ni om dessa två små underverk?


Klicka för att se nästa bild
Bilden kommer från en annons på blocket!

Kram
Igår eftermiddag blev det bad av tindra och Klós mannar och svansar istället för att rida. Det blåste nämligen halvstorm ute och och då blir hästarna alldelles knäppa :( inte alls kul att sitta på just då om jag säger så!

Väl hemma igen så tog gubben och jag en promenad i det faktiskt soliga vädret det var jätteskönt måste jag få säga. När vi kom hem så blev det middag iform av grillkorv och pommes med en god grönsallad till!

Sedan slöade vi i soffan och diskuterade hund köp ja ni läste rätt!

Kram
Idag är jag ledig och det är så himla skönt! Började dagen med frukost och sedan for Felicia och jag och tränade på Gymmet igen idag gick det himla bra tog i av bara den om jag säger så, Men det kommer nog att straffa sig i helgen ;)

När vi kom hem så fick jag idén att färga håret så sagt och gjort1 Så nu är man riktigt röd hårig igen då da... himla skönt att slippa se den mörka utväxten i botten tycker jag !

Igår städade jag hela huset när jag kom hem efter jobbet. Och efter det så sorterade jag alla papper som man samlar på sig typ gamla räkningar och annat tjafs. Så nu sitter allt snyggt och prydligt i pärmar och plast fickor. Lite stolt om jag säger så. Jag gillar ju ordning och reda på hög nivå om jag säger så men ibland eller rättare sagt aldrig hinns det med att sättas in utan läggs på strategist bra ställen! På kvällen så slöade vi i soffan och åt kladdkaka!

Nu blir det en hamburgare till Lunch!

Kram
Vilken morgon regnet verkligen öser ner om jag säger så. Igår var det himla mycket så jag han inte skriva men gör det nu istället!

Började med förmiddag på jobbet och sedan hem och slöa till strax före fem då vi åkte till stallet. Vi skulle rida ut alla tre och lämna Litlamin i hagen och hon sköte sig utmärkt :) . Värre var det med dom andra vet inte var det var men full fart är det minsta men kan säga. Allt gick iallafall väl tillslut vi red en sväng i skogen sedan travade jag och fabian längs vägen och det gick också bra. 

Väl hemma igen blev det middag ifrom av köttbullar, potatis, sås och lingon sylt! gott gott. När vi ätit åkte Felicia och jag och gymade på jobbet och efter det vart det godnatt!

ha en underbar dag trotts regnet!

Kram
Idag har jag bara varit trööööööööööööööötttttt fattar inte. Tycker jag har sovit riktigt bra men icke sa nicke... har haft maskinen idag också bpå jobbet så det har varit hyfsat lungt men det är liksom en annan stress när man ska serviea alla runt en och när pallarna blir fort klara och sak dit nya hela tiden men men alla dagar är inte sådana som sagt var. Har hunnit med en hel del annat också :) Har just plockat ögonbrynen och slipat lite på mina naglar som började bli lite väl långa för jobbet (dock inte för mig vill egentligen ha dom riktigt långa). Så nu är jag på g till stallet för en sväng där sedan blir det hem och middag och soffan tror jag ;)

Kram alla glada

p.s jag saknar förra veckans väder här regnar det små spik:(  d.s
Har jag fått ändan ur vagnen och bytt till sommargardiner i köket och i vardagsrummet och gud så snyggt det blev! Helvita snygga raka längder i vardagsrummet och beige med vita broderade blommor på och lite spetts till detta i köket! Ja frächt blev det i alla fall.

Har idag kört linan på jobbet hela dagen, det blir himla bra arbetspass när man bara har maskin och truck körning!

I kväll ska jag ha gymet så det blir till att träna lite ikväll!

Nu serveras middagen så Hej då!
Idag började vi med att sova till halv tio. Ljuvligt ! Sedan åkte vi in till Gävle och kollade runt lite Andreas hittade en perfekt handbage väska till cypern och jag hittade en snygg ny bikini till samma resa. Hittade också två nya ursnygga halsband i silver för 60,- tillsammans hade kostat 98 respektive 89 så det var inte så himla illa pinkat tycker jag! Andreas väska hade kostat 499 och kostade nu 199 men tydligen hade vi bonus poäng/pengar i form av 169 på stadium kortet så det blev 30,- för den himla bra!

 Mina fynd idag ;)

Efter staden så åket vi ut till stallet och red Tindra och Kló. Allt gick bra för Fabian och Kló men starten för mig var en riktig resa hon har börjat med att springa runt och bocka och stegra sig men skam den som ger sig! jag vann så det var bara till att lyda ryttare Annika ..........

Väl hemma så blev det ost och skink sallad och det smakade fantastikt gott !

Nu blir det tv och sedan sängen och ännu en vecka med förmiddags skift!

Kram alla glada vänner hoppas värmen återkommer till oss!
Så här gott fick tejerna igår!





gott gott gott!

Älskar dessa små skapelser !

Kram
Igår kväll var jag och Fabian och red Kló och Tindra även Andreas följde med vilket var trevligt ;) Felicia hade överaskningsfest för Angelica så när jag kom hem från jobbet fick jag hjälpa henne lite med några grejer! Ska lägga in lite bilder senare idag.

Idag har jag grejat här hemma vikt massor av tvätt och röjt lite, torkat ur kökslådorna, fixat fläkten som var enormt skitig och gjort ren micron! Gillar att greja när man inte har något speciellt att göra. Vädret har ju inte dirket varit så himla inbjudande med åska och regen i omgångar under dagen.... Men nu ser det ut att vara uppehåll så nu ska Fabian och jag åka och rida igen:() Kul!

Kram
Idag har jag jobbat förmiddag och varit på möte på eftermiddagen så jag var inte hemma förren kl var ca 16.. Så det blev hämtmat idag i familjen slö! Efter det så åket Fabian och jag och red Kló och Tindra det gick riktigt bra torts värmen. Dom är så himla dukitga våra härliga hästar!

Det var min dag i kort hett nu ska jag slöa i soffan före duschen!

Kram
Hallo mina dagar består ut av jobba förmiddag hem och sedan rida...

I måndags red vi dressyr på lägret vilket var mycket givande, man lär sig nya saker hela tiden! vilket självklart är hur kul som helst att vi sedan är ett väldigt roligt gäng gör ju saken inte ett dug sämre ;). Har iallafall Eddie på ridlägret och det går riktigt bra. I söndags så inhandlades det ju spårar men dessa har jag inte användt utan jag fick låna ett par av Linnéa som hon trodde skulle passa Eddie bättre och det blev lite mer fart iallafall men vi har ju spö också....

Igår Tisdag så gjorde vi en rolig markarbetesövning med volt och ett litet fyrkantsspår, galoppbommar (Kavaletti) och trav bommar. Hur roligt som helst man tjänar verkligen på att ha samma häst flera dagar i rad allt gick mycket bättre igår fick honom till och med i form efter mycket slit men det var det verkligen värt. Väl hemma igen vid 21:40 tiden så ringde Josefin och meddelade att dom tittat på Gulliver och att hon hade fallit ännu mera för honom vilket även hennes föräldrar hade gjort.. Men vem gör inte det för en krämgul föl unge som ser ut som en nallebjörn! Men hon hade ju självklart tittat på det som är viktigt också och allt såg bara bra ut i hennes ögon nu ska hon prata med ägaren också under onsdagen så kommer det säkert att bli en hingst i hagen :)

Idag har jag jobbat till 10:30 sedan var Fabian och jag ner på sjukhuset för ett återbesök med Fabians laktos intollerans, allt såg jättebra ut han växer och frodas som han ska så nu tyckte läkaren att vi skulle höra av oss om vi ville träffa honom igen. Sedan skrev han även ut tabletter till fabian som han kan ta om han vill äta glass tex så att han slipper få ont i magen och bli uppsväld. Vilket fabian lät riktigt bra !! Och frågade på engång om han fick en glass... men vitsen är att vi ska ha dom med oss på semestern övrig tid får han försöka sköta sig hygligt! Sedan handlade vi lite på Lidel framförallt vatten i mängder.

Väl hemma blev det ungspizza och vatten till lunch. och en lite tupplur så att jag orkar med kvällen och ridlägrets sista dag som innebär hoppning :) KUL värre!

Hör snart igen!

Kram