Ja då har även denna dag förflutit som sig bör! Började morgonen med att olja vårat trädäck på baksidan vilket tog si så där en två timmar, men gud så himla fint det blir när det är klart. När jag var klar med det så blev det ogräsrensning vid uteplatsen som är vid poolen =) när allt detta var klart så tog jag ledigt resten av dagen och ägnade mig åt att sola och att umgås med min underbara man <3 Så eftermiddagen ägnade jag åt att ligga på min luftmadrass i poolen och sola. Så himla skönt!

Sedan blev det middag i form av matjesill och färskpotatis mummsigt värre enligt mina smaklökar!  När maten var intagen så blev det en helt underbar uteritt med josefin och fabian i Sätra skogarna på en och en halv timme! Så nu ska jag sova och ladda för att jobba i helgen =) Vem vet kanske ses vi på Konsum!

Puss och Kram hela dan!
Ja så är det faktiskt i mitt liv just nu! Nya jobbet har tagit mycket kraft men nu har jag tagit ett beslut om att inte jobba extra utan bara koncentrera mig på min faktiska arbetstid och varken mer eller mindre! Detta för att rädda mitt livs må bra period som jag är i just nu och tänker förbli i! Man har ju kommit upp i den åldern att man inser att alla saker har olika värde och för mig är må bra ett jätte stort värde. För mår jag bra så kan jag ge så himla mycket mer till min omgivning, och då mår även den bra eller får åtminstone en knuff i rätt riktning om man tar vara på den.
Idag har Fabian och jag varit till Uppsala och Akis för att kolla hans ögon så nu blir det läsglasögon ala mack över sommaren men två olika styrkor och sedan återbesök till hösten för att kolla om det hjälp något och har det det så ska han få utprovade. Tydligen ganska vanligt i tonåren att det knasar med synen och att det sedan blir bra vid typ 20 års åldern igen.. dock har jag aldrig hört talas om det. Kollar man släkten både på min och Andreas sida så är det ganska tätt med glasögonormar dock har båda mina bröder klarat sig ;) Efteråt så blev det en sväng upp på NBV och fixa lite pappersarbete och när sedan butikerna öppnade så shoppade vi lite kläder till min "lille" man ;) två par shorts och en tröja och solbrillor!!
Väl hemma igen så blev det städning av huset som gällde när gubben min kommit i väg till jobbet och sedan nästa sväng till Tierp för att lämna av Felicia vid tåget. Då hon ska ner till Uppsala för att sedan åka med Simon och Anna ner till Växjö i morgon fredag och återvänder före den 4 juli då Simon med familj ska fara till Minorka för att ha en härlig sol och bad semester! Hoppas dom får två underbara veckor!
Väl hemma igen så blev det snabel draken och jag som tog en vals genom huset och en snabb middag för att sedan åka vidare till Fabians Skolavslutning =) Så nu är vi hemma och har fikat lite och jag hamnade här och Fabian framför tv =)
I morgon är jag ledig så jag tror gubben, jag och Fabian bara ska ha en njutar dag! På kvällen ska Fabian och jag ut på en långritt det ska bli så himla kul!
Appropå hästar så blev lilla Nykur min ett år i Tisdags! Vad tar tiden vägen egentligen ;) Men härligt är det och en häftig resa detta med livet och dess vändningar!
Nästa äventyr hoppas jag blir högskolan då jag sökt in till hösten men har väl minimala chanser att komma in men nu vet jag vad jag vill efter en massa grubblande och gråa hår *fniss*. Det blir Personal och arbetslivsprogrammet för min del. det är just det jag vill jobba med i framtiden och hoppas verkligen att jag kan hjälpa någon på vägen men först ska jag komma in.... ska eventuellt stödplugga lite under hösten och vintern om jag inte kommer in men jag kommer jobba som vanligt under den tiden =)
Min underbara Familj under våran senaste resa till Cypern! Snart är vi tillbaka och då i två härliga veckor =) Jag längtar så jag kan bli lätt galen.. men snart snart kommer vi sol värme och salta hav! Bara ÄLSKAR Cypern =)
Puss och Kram Hela Dagen lång <3