Ja helgen har varit helt perfekt måste jag säga så när som på tentan jag skrev i lördags morse... har inte en susning om hur det gick men hoppas med all kraft jag har att jag skrev 50% rätt vilket ger ett godkännt.. men som sagt långt ifrån säker på detta. Nog med tråkigheter.
 
Efter tentan blev det ett litet kalas för bästa Anakin som fyllt 3 hela år i veckan så över till Örjan och Lisa på fika och packet utdelning. Motorsågen blev en uppskattad :-). Efter detta så blev det till att göra lite naglar på bästa Linda, så himla trevligt att få surra lite och göra lite naglar samtidigt :-) Så avkopplande och trevligt! 
 
Efter detta blev det lite god middag som min nummera mäster kock fixat till oss. Sedan skjusade han Fabian till en  kompis för övernattning där och då ringer min gamla faster och vi satt och surrade i 1,5 timmar helt underbart. Kan nog inte tänka mig en bättre lördag faktiskt så för att förgylla den lite till så kröp jag ner i ett het bad sedan kan jag säga att jag somnade ovaggad ;-)
 
Söndagen har vi varit till stan en sväng och fixat svärmors present och sedan hämtat upp Fabian och där efter kalas igen denna gång för min helt underbara svärmor som bjöd på en underbar kolatårta :-) Även Örjan och Lisa var där med lilla gofisen Frida som blir ett litet bonusbarn i släkten men redan högt omtyckt. lilla go fisen :-) 
 
Vem kan inte annat än gilla denna gobit :-)
 
Där efter så blev det hem och gubben lagade en helt fantastisk middag i form av panerad kyckling och klyft potatis. Medans han gjorde detta så gick jag en långpromenad med voven vilket var välbehövligt efter denna kalashelg ;-) 
 
Tyvärr bråkar min höft förmycket med mig för att jag ska våga springa måste nog ta mig i kragen och kolla upp detta .... dålig på att göra sådant om jag säger då.......;)
 
Imorgon väntar en ny kurs i ekonomistyrning i Borlänge så nu blir det lite längre resor men va faskiken det är bara 5 tillfällen under 5 veckor så det är dumt att klaga ;-)
 
Nej nu borde jag verkligen ta och sova lite så jag orkar upp ni mogon och köra upp till Borläge med Lisa :-)
 
Vi hörs snart igen minga vänner :-)
 
Tenta veckorna är aldrig roliga om jag säger så men idag har denna dag iaf förgyllts av ett besök på caf'e i sandviken med bästa tjejerna :-) Dock har jag en huvudvärk från helvetet så jag går på alvedon... kommer från nacken så har någon tips på träning för att slippa detta dilema varje gång det blir tenta och jag måste skriva mycket så mottages det mycket tacksamt! 
 
Efter Sandviken blev det till att betala räkningarna och nej det är fasiken aldrig kul men än mindre roligt när en lön inte vill infinna sig... dock blev det en ljusning idag med ett svar på ett Mail iaf :-) Man får glädjas över det lilla :-)
 
Nu ska jag fortsätta med pluggeriet och sedan blir det ännu mer av den varan misstänker jag ... Om det bara ville vara lördagkväll och man var klar... men nej då nu ska här slås in kunskap!
 
Kram Kram
 
Då är jag inne i tenta vecka och man lever som i en bubbla... allt består av plugg och att överleva... visst gör jag andra roliga saker också :-) I helgen var vi till våra vänner i Uppsala och fick en fantastik god middag och otroligt trevligt sällskap! Rullade sedan hemmåt i häll regn och nyasfallterade vägar är inget jag gillar men allt gick väldigt bra!
 
 
Igår var det plugg och sedan en mycket härlig ridlektion ute i Mackmyra. Fick rida ett söt litet svart sto men en väldig massa fart i, hade man möjligheten att lära känna henne så tror jag hon skulle lära mig en väldig massa helt underbar och helt i min smak!  Hoppas Hoppas min lilla prins blir något liknande dock är det ju jag som ska lära honom och där kan det nog sprika lite så jag kommer få ta hjälp av alla proffsiga männiksor jag har omkring mig :-) Vilket är en stor lycka att få ha dom i min krets!
 
För övrigt så har jag jobbat vidare med vikten och jag närmar mig målet men det går grövligt sakta just nu.... trist trist men jag är inte hundra motiverad men kämpar på så gott jag kan! Har nu minskat totalt sedan starten den första juli 6,4 kg så jag ska inte klaga utan kör på med promenader, ridning och framförallt crosstrainern och lite löpning i naturen. Tyvärr bråkar min fot lite för mycket för att det ska bli så mycket löpning som jag önskar att jag skulle göra. Måste ta tag i detta men det kostar en massa pluring att gjuta av dessa fötter till sulor så jag får vänta tills gubben får ett jobb igen. 
 
Nej nu borde jag säppa detta och dyka ner i litteraturen istället. På lördag är det dags för tentan....
 
Kram på er alla !
 

Ja nu har det varit lite mycket ett tag nu... ovanlig nej! Men nu tog jag ett beslut som jag fick ta tillbaka igen..... tur man får chansen att omvärdera sina beslut ibland. Nu var det studier i Umeå som jag fick möjlighet att ta ställning till, jag tackade ja till att börja med men fick tänka över helgen och kolla upp kostnaderna som skulle vara med detta genom att det var vissa träffar i Umeå. Så efter mycket övervägande och många tankar så blev det tillslut så att jag valde att tänka till mitt eget bästa och min familjs bästa. Ibland kan man inte vara egoistisk utan måste tänka på sin omgivning och framförallt på sin egen hälsa. Insåg även att min tid att tanka energi skulle bli lidande och får jag inte göra detta så kommer min hälsa att komma på undantaget och det är inget jag väljer. Utan det blir en ny möjlighet till våren och då söker jag den helt nätbaserade varianten. För kursen som sådan vill jag absolut läsa"! det är jag helt säker på.

För övrigt så har jag tränat så där, det jag håller i är promenaderna. orsaken till den minskade träningsmängden är att mina fötter spökar och ha gjort de sista veckorna men jag vet att det blir bättre med rätt skor och iläggen i de övriga så jag ska nog snart vara på G igen. Igår körde jag på crosstrainern och det gick riktigt bra så idag blev det promenader och för övrigt villa. I morgon blir det nog lite cross igen ;-)

Annars rullar livet på, idag har jag pluggat och varit ut till min lilla prins i stallet och maskat av honom och på fredag ska det bli lite vaccinering av honom.

Nej nu ska jag bädda ner mig med nya hm katalogen som damp ner i lådan idag :-) Puss och kram hela dagen lång.

Idag har jag fått flera bra besked av nära och kära runt omkring mig men även insett att man inte ska vara egoist och är det något jag verkligen hatar så är det andra som är egoistiska i sitt tänkande och handlande. Man måste tänka på alla inblandade i sina olika nära omkretsar av barn/vänner/familj så är det bara, vi vuxna kan ta oss hur vi vill till i princip vad vi vill men barna har inte annat val än att följa med därför tycker jag det är så himla viktigt att tänka två varv på saker och ting och även att välja att kliva ur sin egen bubbla och se på saken från flera vinklar och vrår vilket kan vara skit svårt. Detta vet jag av egen erfarenhet och åldern är så himla bra att ha i detta läge och kunna vila på sina erfarenheter och våga se det som man gjort som är mindre bra men även det som är riktigt bra som man åstakomit och då se vad man gjorde för val då som gjorde detta så bra :-)
 
 
Men som sagt var de flesta beskeden har varit till stor glädje och det gäller både mig själv och mina nära :-) Puss på er och lycka till med era nya äventyr som jag hoppas att jag får vara en del av utifrån sett :-)
 
Idag har det barit städning och sedan ridning och lite shopping som gällt för mig och gubben, ja han hoppade över ridningen ;-) Nu har vi fläskat i sig en härlig familje pizza och nu ska vi ta en kvällspromenad med vår lilla skit hund ;-)
 
Var även in och kollade på bil och tro det eller ej men det var inte en VOLVO. Både jag och gubben vart rätt förälskade, så nu vill vi att gubben får ett nytt jobb :-)
 
Nej upp från stolen inna mörkret kommer ;-)
 
 
Ja ni tiden går och ibland (rätt ofta) hinner jag helt enkelt inte in och skriva här. 
 
Veckan har rullat på i fullfart som vanligt, Lite nagelkunder har förgyllt den. Älskar att få vara konstnärlig på folks naglar. I veckan var det dock mer problemnaglar men jag tror jag löste det... vet dock inte... men det vissar sig. 
 
I fredags när det regnade som fan så åkte gubben och jag in till Gävle då svågern skulle få hämta sin bil som varit på felsökning en längre tid. Men vi tog tillfället i akt och åkte in och gick lite i affärer och jag hittade en hel del snyggt ;-) Har letat stövlara ett tag och hittade äntligen ett par mycket snygga svarta med klack dessutom så fick jag nästan 140,- rabatt, det gillas skartp! Hittade även jeans och två tröjor på hm som jag tänkt beställa men nu fick prova och vips en storlek mindre än i vanliga fall. *stolt*.  Hittade även en väldigt snygg Kappa på Cubus men nej drog mig för att köpa den... sådan är jag velig velig velig. Men så kom ju Felicia hem i fredags och jag kunde bara konstatera att nya skor behövdes.... så in till stan igen i går och hon hittade 3 par snygga skor för 648,- det ni! För den delen ingen skit utan två par i skinn :) Hur som så tog jag med henne och skulle vissa kappan och kolla vad hon tyckte... tror ni min storlek fanns kvar.... Nej! Men super expediten ringde runt och kollade och i Valbo fanns det EN kvar så det blev en snabb tur ut och nu hänger den i min gaderob redo att användas :P Lägger upp bilder via mobilen senare ;-)
 
Fick även ett trevligt samtal denna dag som gjorde mitt hjärta något lättare :-)
 
Idag blir det plugg och träning som gäller ev. ska jag även baka lite det beror på vad resten tänkter hitta på :) Gubben vet jag dock vad jag har för han sover efter nattskift och ska ut på ännu ett i natt!
 
Nej nu ska jag ha en bra söndag :-)
 
Kram