Härligt med helg trotts att jag mest jobbat och att det tyvärr mest regnat också. I både fredags och lördags så var det konsum jobb i Älvkarleby som gällde, vilket var jättekul :-) Dom är toppen tjejerna som jobbar där :) Tror vi rodde det iland det vi skulle iaf. Väl hemma på lördagen blev det lite stall och då i from av att sätta en ny hage trotts regn och rusk, det var riktigt skönt att vara ute i friska luften och tömma hjärnan ihop med Josefin. Väl hemma så bakade jag lite och mest bara var himla skönt.
Söndagen blev en nageldag då tre tjejer numera har väldigt snygga sommar naglar, rosa och lilla var färgerna i går som gick hem. Det märks att det är sommar och snart middsommar även om det inte märks alls på vädret. Idag är det dock sol och jag är på väg ut till stallet för att rida och passa lite i ett annat stall ifrom av att åka och fodra och lägga ett vakande öga på en väns hästar då hon är bortrest över dagen. Perfekt när man kan hjälpa varandra på detta sätt :)
Sedan har jag varit Taxi hela helgen då Felicia jobbat men det går mest på rutin och vi har haft turen att bara ha två halv sex mornar i helgen ;-)
Nej nu ska jag sätta lite fart här hemma  :-)
Ha en underbar måndag <3
Ja ni nu är det sommarlov här hemma så när som Fabian som går en vecka på sommarskolan för att få lite extra stöd i svenskan :-) Igår var första dagen, han har tydligen fått en riktigt bra lärare och det känns bra. Efter att jag skjusat honom så blev det stallet och en härlig ridtur på Gustur och väl hemma igen så kollade jag av FB och där stod det att Sofia hade en plats över på privatridning på kvällen.... Så va fasiken frågade Gubben min om han hade lust att följa med och döm om min förvåning när han svarar ja det kan jag väl <3 Så det blev en privatlektion på kvällen med Garupur och en suveränt massa tips för ryttaren så nu ska jag öva på både sittsen och händerna och balansen, sedan blir det en träff igen med Sofia och hoppas att man förbättrat sig ;-)
Hade även den stora äran att få träffa min lilla prins pappa och ja man kan ju säga så här, kopia det är vad min häst är :-) Och då min inte är färdig på några sätt så ser jag med stor tillförsikt på framtiden om han blir hälften så snygg som farsan så kommer jag vara hur stolt som helst över min härliga kuse :-) Fick även se systern till Kometa om är mamma till min och hon var också väldigt trevlig och jag förstår mer och mer vad man och svans kommer ifrån :-)
Här en blid från i veckan när vi skulle ta lite bilder men tvååringen tyckte vi skulle busa lite först.... Ser allvarligare ut än det är, lyckades fånga rätt ögonblick ;-)
Idag börjar Felicia på sitt sommarjobb så jag fick vackert kliva upp kl sex och skjusa henne och nu är det strax dags för Fabian men vad gör man inte för sina barn. Sedan är det dags för stallet igen :-)
Ikväll kommer Maggan och ska få lite snygga naglar och huset ska väl också få sig en omgång och ja just ja det var ju en matlista som skulle göras också ;-) Allt hinns med inom sin tid. Blir jättebra detta :-)
Ha en undebara torsdag så hörs vi snart igen :-)
Då har jag genomlevt tenta delux då. Alltså trotts att vi fick ha en hel del böcker med oss och även lagtext så var det på håret att jag han. Hade bara en halvtimme till godo. Men jag svarade på alla frågor och jag hoppas även att det blev rätt, är lite osäker på en fråga om jag drog den lite väl mycket till sin spetts men är ju säker på att jag svarade rätt bara i ena ytterligeheten av ett svar istället för medelvägen men det är lite typiskt mig ;-) Ja ja nu är det bara vänta tills på fredag och se vad resultatet blir..... bara att hoppas för allt vad tyget håller. Just nu är jag bara slut i huvudet och tokförkyld hostar och snörvlar så jag vet knappt vad. Hoppas det ger sig snart så jag kan börja springa igen... längtar efter att få röra på kroppen efter en veckas förkylning och än har det bara blivit värre men å andra sidan innebär det ju att det absolut borde vända nu då eller hur ;-).
Nej undra om man skulle ta en liten roman i besittning och läsa lite annat än kurslitteratur och sedan bara slappa i väntan på att min kära make kommer hem från eftermiddagsskiftet <3
Puss och kram hela dan
Sedan vill jag också ha lite uppehållsväder så jag kan ta mig en tur på Gustur :-)
Då var det dags för år etts sista tenta. Känns riktigt jäkla bra måste jag säga :-) vet dock inte om jag klarar tentan som sådan men vi är lovade besked till på fredag vilket känns rekord snabbt för att vara på högskolan. Så det är bara vänta och se, skulle jag misslyckas så får jag en ny möjlighet redan i augusti igen. Men helg har gått i förkylningens tecken och även regnets. Fattar inte riktigt hur mycket regn kan det komma 76 mm i karlholm på ett dygn. En anningen för mycket i min smak för att inte tala om temperaturen på plus 4 grader... Hallo det är juni månad och jag vill ha sommar sol värme och bad! Även idag är det regn med då mer i form av skurar, Jag hoppas verkligen på att det blir bättre väder och det väldigt snart då jag vill att vi ska kunna fortsätta med garget så pass att det blir tak för sedan spelar vädret en betydande mindre roll ;-).
Nu återstår det två år i Falun och sedan ett är eventuellt i Umeå och då på magisterprogrammet, fortsätter tiden på högskolan i detta tempo så är man ju snart klar. Tiden går så himla fort och den har förgyllts av en massa härliga människor och nya bekantskaper som jag är väldigt glad över att få göra. Nu längtar jag i och försig mest till i kväll och att detta är över ;-) så jag kan ta lite sommarlov om inget häsnder och någon ringer och erbjuder mig sommarjobb mer än mina två veckor som jag har redan ;-)
Nej nu ska jag åka och handla till de krassliga tonåringarna som jag har hemma och lite tenta godis, sedan lunch och där efter Tierp och tentan :-)
Ha en skön måndag :-)
Min vecka har gått till plugg, hästar, efterforskning och han även med en helt underbar eftermiddag/kväll med gubben igår. Jag har varit ut till stallet två svängar och ridit och tagit hand om busfröet mitt, allt har flytit på som det ska och hade även tur med vädret som faktiskt höll uppe båda dagaran vilket var väldigt skönt. Dock har vi det svinkallt ute, morgonpromenaden idag blev i iförd täckjacka... hallo 1 juni idag vädergudaran de sägs att det officiellt är sommar då... obs sommar är inte 6,5 grader och nordanvindar....
Har även försökt plugga en hel del denna vecka men det går djävligt trögt men lite går det säkert in... eller inte ;-)
Igår var det 20 år sedan jag och gubben hittade varandra hemma hos en gemensam vän, och har sedan dess hängt ihop i vått och torrt. Visst allt är inte rosen rött alla dagar men absolut de flesta, livet har visst djävlats med oss både en och två gånger men vi har rätt ut det och fortsatt på stigen så mycket starkare och så mycket säkrare på varandra. Skulle inte villja leva utan min man, han och mina barn är super duper vikiga i mitt liv och jag älskar dom mer än dom någonsin kan förstå :-) Tack för att ni vill finnas i mitt liv <3<3<3.  Vi firade med bowling vilket vi älskar båda två sedan blev det en god middag och massa fniss på resturang =) Underbart. Väl hemma blev det fika med Fabian och sedan film resten av kvällen.
Under veckan har jag forskat vidare om magisteråret och kommit fram till att det är detta jag ska sattsa på om inget oförutsätt händer och där igenom måste jag plugga lite extra i två terminer men jag ser inget hinder i detta utan har redan sökt den ena av kurserna som är grundförutsättningen för fortsättningen och ser med tillförsikt fram emot hösten =) Så jag borde vara super fokuserad på denna tenta med tanke på ämnet men känner inget motstånd i det jag läser och blir då lite loj.... men jag har lördagen och söndagen på mig och även denna fredagskväll ska ägnas åt arbetsrätten och alla dessa kryphåll överallt till arbetsgivarens fördel, analyser, praxis, turordningsregler och så vidare men det är spännande och jag innser mer och mer vilken kunskapsbrist det är ute i bland arbetsgivaran.... dom skulle kunna vara så himla mycket bättre både mot sig själva och mot arbetstagaran i dessa frågor genom att vet, kunna och följa de regler, lagar och praxisar som finns att tillgå istället för att gissa sig till detta och tro att man gör rätt.
I morgon ska Felicia åter igen flytta hem för att ha sommarlov, hoppas på hyfsat väder så resan blir helt okej. Vi får se om jag följer med eller om jag lägger all min kraft på att plugga då jag blir själv hemma. Fabian börjar ju jobba i morgon bitt kl 7 så jag har ju några timmar i lugn och ro.... tror jag, man får se vad som händer.
Nej nu ska jag dyka ner i lite personaljuridik igen :-)