Denna vecka har jag äntligen fått allt att flytta vad gäller jobb, plugga, ungar, hem och hästen. Hade planerat det mesta in i minsta detalj eller vad man ska säga. Allt hade sin tid på schemat och tro det eller ej men det blev gluggar även för lediga härliga stunder av lathet ;) Allt såg bra ut hade bara ett ororsmoln kvar att tampas med och det var CSN som väldigt ogärna ville betala ut några pengar för mina studier men det hade jag och gubben löst ändå var tanken.
Så idag har jag hängt över böckerna och pluggat som bara den. Sedan skolan en sväng och min underbara lärare Suana =) Lysser verkligen upp min tillvaro! Vissa mänskor har bara hamnat rätt! Väl hemma igen så blev det lite data tid och jag skulle kolla om CSN hade hört av sig och vipps där var ett mail med ämnet "Erbjudande om utbildningsplats" Vad kunde detta vara ??? Öppnar mailet och jag trodde jag skulle ramla av stolen... lilla jag var erbjuden en plats på högskolan visseligen i Falun men vad fasiken trodde det var kört förlänge sedan. Men kitt pommfritt nu började hjärnan gå för högvarv... Ringde Gubben och om han inte visste att jag halv galen så vet han det nu för vi hade tagit beslut om detta men när det vart skarpläge så vart det annat ljud i fågelhålken på mig. Så nu har jag funderat och bollat fram och tillbaka en väldig massa gånger Ringt Falun och pratat med dom och oj vad trevliga dom var då =) Två dagar i veckan i Falun de första 10 veckorna. Sedan vet jag inte mer ännu men i morgon bitti ska jag ringa mera och ta reda på några saker till runt detta. Och den obotliga optimist som jag är så är jag positiv trotts resor osv. Åker jag bil till Gävle så tar tågresan en timme mellan Gävle och Falun så helt åt fanders är det ju inte. Ja som ni säkert förstår så är det ett super kaos i mitt fågelbo till huvud just nu =P Ska jag ta chansen eller vänta till nästa år med risk att inte komma in oj oj oj blir bara värre och värre! Och i morgon kl 11.30 är det stopp tid för detta beslut!
Har även hunnit med ett klassmöte i Fabians klass nu på kvällen dock så uteblev vi från föräldrar utbildningen som vi skulle ha gott på för det är omöjligt att ta till sig något i det tillståndet som jag är i just nu ;) Nu ska fockus läggas på belutet! Efter det vart det lite godis inköp och hem och ångest äta lite socker... inte bra alls men så blev det! Jag som just började bli av med socker huvudvärken... okej nya tag i morgon =) Tog även en skön kvällspromenad med voven det är en helt underbar höst kväll ute lagom sval och rå helt i min smak!
Nej om man ska försöka tänka medans man fixar till köket och gör sig klar för natten ;)
Kram från en brud med belsutångest dock är den av högst postiv karraktär =)
Ja det var min första tanke när CSN började tjafsa men jag är nog på väg mot en lösning men vi får se. Hur som så blev det ridning igår, skönt att få komma ut till stallet och bara vara! Behövde den återhämtningen vill jag lova. Efter detta hem och försöka strukturera upp livet i två veckors schema (det jag har på jobbet) och meddela chefen hur jag har möjlighet att jobba nu under hösten. Sedan blev det ett trevligt och givande möte med konsum tjejerna hos Camilla i form av fack möte! Härligt vi fixar detta tjejer =)
tyvärr så blev det lite mycket kaffe så nattsömnen var totalt rubbad har vaknat åtminstone 1000 gånger... att jag aldrig lär mig. Ja det blir till att komma i säng i tid i kväll istället.
Idag blir det jobb och sedan skolan för att sedan åka hem och sätta näsan i böckerna och plugga som en galning! kommer bli helbra det! Eventuellt ska vi till stan och handla lite tröjor till Fabian han växer så det är knappt sant fattar inte, blir nog väldigt lång den killen ;)
Puss och kram hela dan
Ja då kastades man in i en ny vecka med den första skoldagen på schemat. Började i morse med Praktisk marknadsföring och sedan vidare med engelska för att avsluta dagen med Matte B oj vad jag har våndas över denna lektion men läraren var toppen så detta kommer att gå riktigt bra det känner jag på mig. Mycket jobb kommer det allt bli minst sagt men jag ska fixa det så får det bli helt enkelt!
Väl hemma så blev det lite mat i magen trotts att jag hade mat med mig var jag som en varg när jag kom hem. Nu sitter jag här och filosoferar som vanligt... men nu blir det en hundpromis av kort variant och sedan ska jag till Uppsala i kväll och ha arbetsutskottsmöte på NBV ska bli trevligt och intressant som vanligt! Ska även hinna träffa Flisan så hon får skriva på ett papper för körkortet så snart kan hon börja övningsköra hon också!
Nej nu får det bli en blöt prommis med hunden!
Kram
..... med andra ord jag försöker få ordning på mitt liv, genom att plugga, jobba, ta hand om familjen och så ta hand om hästiluren som jag har. Kan bara konstatera att det blir för mycket av sittande vid data burken och inte göra något vettigt alls.... typ surfa på hemnet för att få inspiration hur jag ska greja här hemma osv ja ni vet hur det är. Så nu blir det mindre med sådant hoppas jag ;) och mer vettig tid här, då jag inte kollar aftonbladet tio gånger om dagen utan en på morgonen och en möjligen på kvällen. Ja ja nog tjatat om detta igår var det engelska och just som jag trodde så blir det ämnet ett ämne som för mig varit ett pissssss ämne att vända och bli något positivt pga att läraren är suverän! Begriper inte riktigt hur dom orkar med oss men är oändligt tacksam att dom gör det och brinner för det dom gör =) Sedan efter detta blev det långpromis med hunden och där efter lite jobb med mina härliga Kollegor på Konsum vilket underbart gäng =) Helt galna och lätt gnälliga men fasiken vad kul vi har det =)
Väl hemma hade gubben förberett middagen och sedan blev det en underbar promenad i sensommarkvällen =P Livet på landet är bäst. Efter det låg jag i soffan för att kolla tv tror dom blå började glida ihop efter 5 min så in i duschen och sedan bingen men säg inte den tröttheten som inte blir den morgonpigges tur så i morse när klockan ringde var jag redan vaken!! Så det blev en skön före frukost promenad med hundiluren och sedan frukost =) härligt härligt.
Nu väntar jobb till 20 i kväll, blir väl en hel del snack om branden som var på bruket igår då en av fabrikerna som tillverkar pizza kartonger brann och tydligen blev helt förstörd. Så himla tragiskt hoppas det löser sig för ägaren och att dom finner kraft att fortsätta.
Nej nu blir det till att göra sig i ordning så jag inte skrämmer ihjäl kunderna ;)
ja ha idag blev det skolstart för lilla mig men före det så han jag och gubben i racer fart städa av hela huset, undra vad den kraften kom ifrån på knappt två timmar var huset skinnande blankt och fint! När jag lämnade huset för att åka till skolan så återstod det bara att damsuga så den matchen med snabeldraken fick gubben min ta ;) Väl i skolan så fick jag beskedet att jag inte kunde låna någon engelska bok så det blir till att köpa en. har en begangnad på g =) För övrigt så var det organisation och ledarskap som stod på agendan idag och vi hade en toppen lärare! Det kommer bli skitkul =) I morgon blir det Engelska A och sedan jobbet i sex timmar! engelska läraren känner jag sedan tidigare så det blir kanon. När jag landat hemma efter skolan idag så började jag så sakteliga på matten men denna del av hjärnan är fasiken så trögstartad... löser sig nog på det bästa sättet men det blir nog några tårar över detta ämne men jag vet ju syftet med slitet så det kommer gå bra!

Gubben lagade lite goda pannkakor till middag och efter den så åkte jag till stallet och fixade med lilla Nykur som inte är så himla liten längre men min lilla prins är go ändå.... eller som Josefin sa du har en hingst Annika du måste var hård ;) Den 23 september blir han dock valack. Vilket kommer bli bra då han får ett betydligt lugnare liv i form av mindre hormoner och inte behöver varken hävda sig eller fria till allt och alla ston som råkar så mycket som glutta lite på honom ;) Josefin verkade även honom så nu har han finna fötter också! Tack vännen!

Väl hemma så fixade jag till Angelicas naglar så nu är dom svarta och finna =) blev tok snygga enkelt och stilrent! Har även hunnit prata lite med Flisen på kvällskvisten vilket alltid är trevligt hon hade både fått småläningen och en ipad2 idag men lite missnöje kunde jag höra över att den var vit... ;) Ilands problem svar jag!

Nej nu ska jag gotta ner mig i sängen och ladda för en ny dag i morgon med nya utmaningar =) I helgen väntar jobb och sedan ska jag se till att jag hinner plugga lite också om inget annat så iallafall matte..... oj oj vad har jag jätt mig in på ;)

Puss och Kram hela dan!
Just nu är jag bara i ett lyckorus!! Jag kom in på kurserna som jag har sökt på Komvux och det känns så himla rätt! Allt kommer att lösa sig på absolut bästa sätt! Nu återstår lite pappers jobb men det kommer bli så bra!
I dag har ju allvaret börjat och Fabian har haft skolstart så det var upp och skutta i morse och köra honom till skolan, sedan vidare till Jobbet och fixa med arbetstiderna för nästa vecka så jag kan plugga och jobba utan att dom stör varandra allt för mycket. När jag och Felicia kommit hem igen så blev det ombytte för att åka till stallet och rida en liten sväng. Idag var Litlamin allt annat än trevlig och snäll att rida :Z fasiken vad arg jag var ett tag hon bara bockade och dummade sig med mig men skam den som ger sig så till slut så gick allt lugnt och trevligt till igen! Nu har jag suttit vid denna dum burk allt för länge så nu ska jag hugga tag i brödbakning och det är nog det jag kommer ägna resten av kvällen till. Felicia har vi skjutsat till Tåget så nu blir hon i Uppsala åtminstone till på fredag. Alltså är allt som det ska och hösten gör sitt försök till antågande vill jag mena i morse luktade det riktigt höstigt när jag var ut på morgon promenaden med Gissa.
När jag har suttit här och surfat runt under em så hittade jag denna blogg som säkerligen många redan hittat men är ny för mig www.underbaraclara.nu En väldigt rolig blogg =) Hittade den för att jag tog ner pod varianten av sommarpratarna och där var hon med, vilken tjej stor beundran för så unga människor med så mycket vilja och livs kraft! Det ger så stor inspiration till oss andra att våga göra det vi vill och framförallt våga tro på det vi göra!
Hittade även denna härliga bild på ett hemma spa i trädgården!
Drömmer om att få göra något liknande här hemma tänk ett varmt utomhus bad en sen augusti kväll med massor av ljus ;)
Då var äntligen alla beslut tagna och jag känner mig nöjd och till freds med dom beslut som är tagna =) Det blir Komvux på halvtid under hösten och halvtid jobb hur det blir under våren får framtiden utvisa men jag har drömmar och önskemål om hur det ska bli men det beror på en massa omständigheter så jag får vackert vänta på att ta dessa beslut och fokusera på nuet istället. Till nästa höst är jag förhoppningsvis student vid högskolan och ett stort steg närmare min dröm om ett yrke som jag har stor passion för =) Så nu letas det studielitteratur och väntan på ett avslutande besked under dagen. Ser med stor tillförsikt framåt och nyfikenhet=) Fasiken vad bra det är med semester i bland så man verkligen hinner tänka till på hur man vill göra med saker och ting i livet =)
Nej nu ska Felicia få skjuts till Frissan och jag ska till jobbet! Återkommer nog i kväll när jag landat här hemma igen. Känns som att jag behöver skriva av mig lite just nu ;)
Har samma ångest som många andra idag... vill inte men men nu är man snart inne i lunken igen. Idag ska jag på ett möte mitt på dagen men annars är allt som vanligt. Vad mötet går ut på ska jag avslöja framåt kvällen ;)
Var ut och red igår och det gick jättebra.. Gustur sköte sig utmärkt dock lite stel men så är fallet finns ju lite att jobba på om jag säger så. Enda hysset han hade för sig var när vi skrittade av dom och vi red runt Nykurs hage och Nykur ar lite väl nyfiken och fick sig en redig stött då hoppa han ordentligt så pass så att jag hojtade till... smart när man sitter på en häst. NOT! Men men det vart bara ett skutt så jag satt ordentligt kvar ;)
Nej nu kallar tandborsten på mig.
Ha en underbar dag <3
Å vilken helt underbar semester vi haft på Cypern! 14 Helt underbara dagar med massa med lathet och heta bad ja faktiskt hetta bad. På kvällarna när man badade i poolen var det som ett jättebadkar om man badade i havet innan så varmt och skönt! Vi har haft mellan 35 och 40 grader i skuggan hela tiden och jag har bara njutit! Ätit en massa god mat och latat mig ;)
Efter någon vecka börjar dock huvudet att vara så pass utvilat att en massa härliga ideér och tankar kom igång! SÅ nu har jag nya planer som ska genomföras! Typ en tvåårs plan för huset och familjen =) Min högst egna resa ska jag berätta om en annan gång.
Våran balkong =)
Badlandet som vi hade fri tillgång till, dock är detta små barnaspoolen.
Vuxen kannorna! Hur roliga som helst fanns även lite andra men dessa bilder har inte kommit in i datorn ännu men det kommer!
Vi landade kvart i fyra i går morse och var väl hemma här runt 6 så då blev det god natt till 10 och sedan packa upp och tvätta och då främst Felicias grejor eftersom hon Flyttade in i Uppsala i dag. Han även en sväng till Gävle och storhandla för oj vad det ekade tomt i skåpen... Listan för denna månad han jag skriva på Cypern vilket var perfekt bara gå igenom vad som behövdes och sedan shoppa!
Idag har Gubben hjälpt Felicia att köra ner grejorna till Uppsala och jag har lagat mat i stora lass. Pizza, korvstorganoff, köttfärssås, Lasang, grekiska biffar, chilie con carne och Flygande Jacob så nu finns det både middagar och matlådor i massor i frysen =) Skönt skönt nu återstår det bara en bakar dag så att vi har bröd ett tag framöver men det får bli på onsdag tror jag bestämt.
Nu ska jag äta lite och sedan åka ut till stallet. ÄNTLIGEN hur jag har längtat inte hem men efter djuren!
Min underbara man i kvällssolen på Cypern!
Vi har kunnat stanna längre men ungarna längtade hem. Ja bara älskar denna ö men nästa gång måste jag nog ge mig och åka till någon annan härlig medelhavs ö.
Puss och Kram hela dan