Nu drar vi strax till huvudstaden och avslutnings föreställningen av stockholm horse show =) Ska bli väldigt kul att kolla på den har drömt om det i många år nu! Det var faktiskt gubben och ungarna som kom med förslaget och inte var jag sen att haka på!!!

Först drar vi en sväng till min plast mamma och hennes man! Ska bli mycket trevligt det var länge sedan vi träffades så det ska bli riktigt roligt och se vad so hänt i deras pepparkake hus....

Hinner nog inte just blogga något mer idag men imorgon blir det nog en del bilder och komentarer till showen!!!

Puss och Kram hela dagen!!

dags att skriva önskelista hummmmm!!!
Ja då har det hunnit bli lördag! vart väckt av frukost härligt!  Sedan skulle advents grejorna fram stakar och diverse grejer...
 Fabian hade innebandy match mot forsbacka forsbacka vann med 24-4 inte så illa alls faktiskt. Jag fixade lite mysig lunch och där efter åkte vi till stan och fixade vinster till ett lotteri som vi ska ha den 7 december då det är julmarknad i karlholm ( kom till vårt vackra bruk då vet jag!)  När vi kom hem så vart det middag korv med pommes och sedan åkte vi till tierp och levererade Nagel Theres bord! Hon blev helnöjd!!!! alltid roligt när man kan göra människor glada!

Nu blir det gardinbyte i vardagsrummet och sedan stjärnor på is

Har just intagit min första glögg för året!!! det är så himmla gott Duvenkroks vita är klart bäst!

I morgon får jag tända första ljuset i stacken.......

Kram

Jag har inte gått vilse har bara haft så himla mycket annat för mig... Igår var jag till stallet och red i djupsnön oj oj vad klo fick jobba =) perfekt för henne!  Sedan blev det barn aktiviteter och där efter lusse bak sedan var det bara nattpasset kvar =)

idag har jag mest sovit och städat! Nu ska jag göra mig iordning för hamburgebörs och Rea!

Berättar mer imorgon!
Så där då har man gjort om sig lite igen då....

Igår fick jag nya fina naglar det vart silverglitter med en svart snöflinga SÅ SNYGGT eller hur?





Teres är så himla duktig! Tack för dessa vackra naglar! Så himmla enkelt att känna sig riktigt snygg!

Idag när jag vaknat efter mycket om och men så bar det av till Hair coner igen idag för att emma skulle få ta sig an mitt hår men fjärillar i magen så släppte jag lös henne med färg och saxs och det blev SÅ himla bar så nu är jag mig själv igen med mörk botten och rött i topparna!



Så, så här ser jag ut nu! Måste få säga att det blev till det bättre...... eller?



Nu bär det strax av till ridskolan! Undra vilken häst man få ridag!

Kram choklad=)
Ja inte kunde man sova heller så efter detts inlägg blir det en stunds sömn förhoppningsvis =) vaknade redan vid 12 av att det blåste fan rent ut sagt. Inatt när jag jobbade så var det mer eller mindre orkan och snö detta är ingen bra kombination kan jag upp lyssa er om, Jag bävade för att åka hem och då har jag bara halvmilen det finns dom som har det betydligt längre att åka... Inte vart det någon ridning heller på grund utav vädret så nu får jag vackert vänta till på torsdag =(. Imorgon är det nya naglar som gällr och på onsdag ska frisyren få sig en omgång ==()

 


Ja ut och skotta blev det iallafall det var snö överallt då menar jag verkligen överallt och bara nollgradit så det vart lite tungt ... Traktorn vägrade starta...... då kommer det många finna ord... vill jag mena. Men vi gjorde ett försök med att kabla igång den när vi hade skottat fram bilen och vägen till traktorn och till min stora lycka så starta åbäket=)  Så nu är det ploggat och gulingen är hämtad på jobbet! Åkte med andreas hem i morse han tyckte det var onödigt att åka två bilar hem i stormen och det var bara jag tacksam för!

Nu blir det sängen en stund sedan lite middag!

puss och kram hela dan =)



Ja då har man varit och ridit... härligt. tyvärr så är det snöstorm här nu! Snön verkligen yr runt en när jag åkte hem blev det bara vitt överallt fick köra på vägpinnarna och lita helt på dessa... Spännande.

Nu blir det core och sedan jobbet.. Gubben jobbar också natt så ungarna ska vara hos farmor och farfar.

TJing tjong pling plong....

 välkommen vintern!!!
Här är lite bilder, Så här ser det ut på våran gård söndagen den 23 november helt vitt och underbart!



Poolen är begravd i snö!



Här sitter vi och läser och njuter på sommaren under körsbärs trädet nu har vinden gjort hängmatta av stolen ihop med äppelträdet =)



Alltanen där vi solar och mysser annars men nu är den vackert snötäkt



Pulkabaken på baksidan... Här har vi familjerace i mellan åt...=)



Vilken igloo den här ska visst användas till kvällen..... Inte min bil ;)



Felicia på väg till pulkbacken på baksidan på mini skidor =) Härligt med tonåringar som fortfarande vågar leka!



Fabbe är aningen slöare och bär sina skidor till backen!



Ungarna i hallen på väg ut nu på morgonen! Felicia trodde hon inte kom med men kolla i spegeln!! J***vla mamma vart komentaren med ett brett flin!!!
Så det var inte så illa menat!

Kram choklad!
Tjena tjaba hallo!

Sov som en gris till kl var kvart över nio idag! Helt suve för det är nätter som väntar i veckan... Började med att plocka ner en massa tvätt begriper inte vi måste överkonsumera kläder i denna familj tycker inte jag gör annat än tvättar och viker tvätt!!! Sedan blev det matliste skrivning... Den finns även här.. skrv äeen en inköpslista till månadens storhandling.. Sedan blev det datorn ;) Håller på att kolla vad tessan ska få göra för naglar på tisdag hum hum....

nu ska jag kolla pannan och elda lite så det inte är iskallt när vi kommer hem i morgon bitti, tänkte även ta lite härliga bilder ute nu för här är det snö vill jag mena det blir en härlig tur i skogen med hästarna idag!

puss och kram

Matlista för november/december 2008

26 Varmkorv med bröd, räksallad och gruksallad

27 Fiskgratäng

28 Hamburgebörs med facket

29 Garam masala och ris

30 Stockholms Horse show

1 Pannkaka

2 Pastasås med tagliateler

3 Farmarbiff potatis sås

4 Ungsfalukorv och potatis

5 Risgrynsgröt och leverpastej smörgåsar

6 Viltlax pressad potatis

7 Tacos

8 Tors potatis och äggsås

9 köttbullar potatis och rödbetsallad

10 Hemgjord pytt i panna

11 Pannkaka

12 Varmkorv pommes

13 Julbord med facket

14 Flygande jacob ris

15 Fiskbullar potatis

16 Hemgjord pizza

17 Köttfärssås spagetti

18 Pannkaka

19 falukorv makaroner/vita bönor

20 Fläskkotlett svampsås potatis

21 Fläskfilé Potatisgratäng Pralinbakning

22 Fiskgratäng

23 Pizzeria pizza

24 GOD JUL julbord

25 Rester från gårdagen.



Ja så här ser den listan ut! Hoppas någon kan få någon ispiration av den!

Kram
Ja då har det hunnit med att bli lördag då .... veckorna bara rinner iväg just nu. Vi startade med innebandy match i skutskär som vi förlorade med 32-2 så vi fick iallafall in två mål och dom spelade riktigt bra bandy ett tag eller rättare sagt dom två sista halvlekarna!

Sedan bar det av till affären och dagens inköp! Lunchen fick bestå av varmkorv med bröd... känns som en upprepning varje lördag..... Sedan hem och tilllaga detta! var nästan komplicerat =)

När detta var klart åkte jag till stallet och red på Kló, vi stannade på volten idag och körde lite böjning och töjning av henne hon har blivit lite stel så det behövdes. Sedan var det lite myss i solen och snön. Vi har ju fått riktigt mycket härlig snö. kló fick jobba på bra i snön och det märktes efteråt att hon var trött. trots att vi bar skrittade och travade lite granna. I morgon ska vi rida en längre sväng ute i skogen och lite intervall träning, jossan och jag spekulerade i om vilka som kommer att ge sig först vi eller hästarna och jag tror att det är vi om jag ska vara ärlig!!!! =) Just nu vräcker snön ner  så det blir nog lite motstånd för hästarna även i morgon.

När jag kom hem så blev det hemgjord pizza med anningen förmycket ost men det gick att äta. Hade en fajt med labban vid matbordet och det är aldrig kul men nu har vi rätt ut det och sagt förlåt båda två så nu är läget lungt i det särnska hemmet igen. Efter att gubben åkt och jobbat så bött jag alla gardiner i sovrummet, hallen och köket så nu sitter julgardinerna på plats =) Är dock kvar att fixa till vardagsrummet har inte bestämt vilka gardiner jag ska ha ännu så måste överväga lite till.

Nu blir det stjärnor på is i soffan! Skönt.

puss och kram hela dan==)snart jul!!! visst är dom söta.......
Äntligen bättre ;) Nu mår jag nästan bra men hör man mig så låter jag bedrövligt förkyld.. Min dag började vid 7 tiden i morse med att väcka ungarna och skjusa ungarna till skolan sedan hem och städa inte urkul men vad göra det måste fixas till lite... Vid halv tio hade jag gjort det mesta utom sovrummet där gubben sov och golven så detta fick vänta till jag kom hem.

Vid halv tio drog jag till stallet men på vägen dit ringde felicia och ville att jag skulle komma ner med glass som hon skulle bjuda på i den klassen som hon praoade i. Så morsan fick göra en helomväning och åka till affären och skolan först till slut kom jag till stallet iallafall, då hade jossan redan hunnit få in hästarna=) tack för det. Sedan red vi ut i skogen en helt underbar tur på en och en halv timme, var tar tiden vägen när man sitter på häst ryggen.... Det var helt underbart en centimeter med snö och strålande sol kan knappast bli bättre.. men tårna skulle nog ha haft något varmare om sig men det får vi prova oss fram med.. det löser sig alla gånger!

När jag kom hem så städade vi klart och sedan bar det av till gävle för att kolla in skor som felicia hittat på din skos hemsida men dessvärre fanns dom inte i uppland gästriklan eller dalarna..  Så det blev två pulkor till barnen istället och lite julklappar. En middag på max. mmmmmmmm

Nu är resten av familjen och tittar på/spelar innebandy och jag ska vika tvätt och blogga lite..

Här är en bild på Kl´o kompis Tindra som jossan oftast gör oss sällskap på!



En riktig sagohäst i mina ögon!

Puss och Kram hela dan  ! !
Att ligga i sängen är inte min grej helt enkelt !! Var till stööet på förmiddagen det gick över förväntan om jag säger så, Alvedon är verkligen en räddare i nöden i mellan åt =) tur att dom finns!!

Vi red bara i hagen idag eftersom jag mådde som jag mår... men det gick riktigt bra måste jag säga allt kommer att bli jättebra i slutänden.

Nu har jag hittat en massa snygga naglar igen.... ja jag vet det är ett begär så är det bara men på tisdag är det dags igen =:) längtar....... 

Kolla in dessa snyggingar:









Dessa snygga bilder kommer från vackranaglar.com här finns massor av bilder och tips!
Pling plong ching chong!
Ja då har man svart på varför man var som ett slakt igår då da... Genom förklyld... snörvel snörvel... Ska åka upp till stallet men det blir defentift lugna gatan bara gossa och mysa med kl´ö och sedna hem till sängen... och snörvla lite till. Har ringt till jobbet och sjukskrivit mig idag får väl ta ut komp eller semester....

Vi skrivs mer sedan nu vill barnen åka.

kram choklad
Var till uppsala och utbilda mig mer inom skyddsombuds sysslan! Trevligt och lärorikt. Sedan vart det ridskolan och genomgång av filmen som spelades in gången innan. Det såg faktiskt bättre ut än vad jag hade väntat mig. men oj vad tabbar man gör :) bara till att öva öva öva...

sedan blev det utvecklingsamtal med felicia och hennes lärar och det gick prima ballerina men oj vad trött jag var kunde liksom inte begripa men fick svaret i morse... Fortsättning följer.....
Nu kommer det bilder på dom små gullhästarna!



Kló med mineraler och mysly runt hela mullen=)



Direkt efter av sadling!

Här är Klós föl Drekér som är 3,5 år  och under inridning



En riktigt snygg herre!



Så här blöt var vi efter ridturen idag!

Vi provade vikt bots för att få ordning på traven och det funkade förträffligt!

Nu blir det lunch sedan jobbet!

Ps det snöar som bara den!

tjing pling ;)
God morgon alla glada=)

Ny härlig dag att förgylla ja konstigt så kände jag i morse vilket härligt uppvaknande! Kan liksom inte bli bättre. klev upp vid 7 och väkte två sjusovande ungar och upptäckte att gubben glömt sina ägg hemma så jag ringde och kollade om han ville ha dom eller inte men nej då tyckte han klarade sig utan dom...Äta frukost och skjusa ungarna sedan fick naglarna sig en omgång har köpt ett helt suverränt nagelack av Teres  som torkar på 2 minuter blir så där snyggt blankt utav det även fast man slippat naglarna rätt hårt! Snart är det dags att göra nya undra hur dom ska se ut?? Måste kolla in lite allternativ,.......

Nu är snart kaffet slut och jag ska byta om till stallet! Hoppas kamran vill vara med idag så kanske ni får se underverket!

Kram choklad!!!!
Då har måndag förmiddag förflutit.. Helt otroligt vad tiden går fort trots att jag och josefin frös som isbitar när vi skrittade i skogen. Det sjukaste är nog att jag till och med njöt av att få den känslan igen knepigt värre.. Imorgon blir det mer kläder och varmare vantar framförallt! Annars gick allt jättebra vi tränade lite i uppförsbacke så dom små damerna ska få snygga rumpor som orkar med det dom ska klara av sedan. Vi värmde lite i hagen först. Att trava blir en utmaning blir det inte grispass så galopperar damen ifråga, Ja ja med skit bakom spakarna blir det inte bättre direkt om jag säger så!

Tog med kameran och skulle ta kort. Men gissa vad som hände??? Batteri torsk kan man bli surare nej knapast men nu är bateriet på laddning så i morgon gör vi ett nytt försök...

Nu blir det jobbet!

Kram
Ja ha då har man tryckt i sig 4 härliga nybakta kanelbullar.... Dagen började lungt och skönt.. skoja bara fick ett sms som väckarklocka kl.8,00 av Felicia som ville bli hämtad i Gävle vid 4 tiden okej säger man ju då eller hur! Så vi grejade lite här hemma under förmiddagen sedan blev det fika hos svärföräldrarna och disskutioner om hus köp eller inte. Jag tror det blir hus köp för deras del eller snarare hus byte. Huset dom kollar in skulle passa dom perfekt!

Sedan hem och luncha lite på korv med bröd sedna tillbaka till bruket med fabbe som skulle vara med Hanna. Där efter lite ved inkörning för gubben och tvätten och disken för min del. Sedan drog vi till Gävle och shoppade faktiskt några julklappar och nya vinterskor till fabbe och vantar även dessa till fabbe. Gubben fick en ny telefon till hans stora lycka en samsung omnia så nu är det det som gäller för hela slanten (där av har inte jag kommit åt datorn han var tvungen att flytta grejer mellan nya och gamla telefonen.....)  Sedan hämtade vi tre fnittriga och trötta tjejer vid station. sen var det livat i bilen hela vägen hem.

Hämta fabbe och lämna av tjejerna där dom bor. Sedan middag kyckling och potatis. Sedan iväg och köra core stretchen vart ett drömskt pass perfekt helt enkelt!

Sedan tro det eller ej ställde jag mig och bakade bullar (vet inte var energin kom ifrån) så nu blev det 75 bullar i frysen
-dom som jag råkade äta upp=).

Nu sover alla utom jag så nu blir det gadarna och sedan sussa gott. Ridningen kallar kl 9 i morgon bitti!

Kram
Ja då har lördagen passerat =) Vilken dag det blev underbar!!!

den började med en skön sovmorgon till halv nio, sedan en god frukost och lite morgon göra, sedan bar det av till Stallet och provridning av Kló viket gick JÄTTEBRA vilken häst. (tyvärr blev det inga kort tagna men det kommer) Vi började i Hagen/volten med skritt och böjningar och få henne att gå iform vilket var förvånadsvärt lätt med tanke på vilken kondition hon är i.... Sedan skulle vi försöka trava och ja vad ska man säga vi har en ny gångart jag och klo vilken är GRISPASS helt bedrövlig om jag säger så jag tror att vi trava 10 meter på sin höjd och då kände man en enorm skillnad. Sedan blev det galopp och det gick mycket mycket bättre. när vi var klara på volten så skrittade vi en sväng ute på vägen och i skogen då i sällskap med Tindra och Josefine!  Det är så himla härligt det här med hästarna mmmmmmmmmmmm... På måndag morgon är det läge igen då ska vi fortsätta våran upptäcksfärd jag och Kló.

Efter detta vart det kaffestund i mamma carinas kök och sedan hemfärd för att äta en sen lunch med fabbe och gubben sedan duschen. När detta var klart så bar det av till Valbo och innebandy match som dom förlorade med 13-2 men vi börjar rätta upp siffrorna lite bättre ialla fall.

Efter detta blev det en god middag på max!!!!! =)

Nu blir det soffan och en stor kopp te!

Ha en bra natt! Hopp och Skutt ,)
Imorgon vid elva ska det provridas JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Josefin hade provridit idag och longerat henne och det hade gått väldigt bra. Hade markerat lite i traven men inte mycket alls, kan ju även bero på att hon inte är iform och har oblans när hon ska trava.

Så nu längtar Jag tills imorgon,, kanske kan ta någon bild då så ni får se underverket.


Tjing pling =)
Har bakat pepparkaks muffins på förmiddagen dom vart riktigt goda!



Innan ugnen!



Färdiga! vart himla goda måste jag få säga!
Gud vad det är skönt att vara ledig :) Har just ätit frukost och skjusat Fabian till skolan, på vägen dit fick vi lov att köpa lite fredags fika till skolan! Allt var slut här yhemma brukar ju alltid ligga något och skräpa i frysen men nej idag fick vi handla lite på macken innan det begav sig till skolan. Nu ha jag suttit och läst lite bloggar sedan ska jag väl väcka Flisan som har komp ledigt idag..

Tjing i pling
Tjaba tjena hallo !!!!

Ja då var passet avklarat härligt!!! kul tjejer som kom ikväll vart en go stämning trotts att jag snubblade runt lite och fick tillt i hjärnan men men man är inte mer än människa! efter passet åkte jag över till min sjuka vän malin och lämnade lite kläder som hon beställt! Hon var mycket piggare idag iaf.  Alltid trevligt med en pratstund med malin vart kvar en bra stund ;) ja ja prata är kul!

När jag kom hem så var det till att kolla mailen inget inget inget trist vi hade ju avtalat att höras via mailen.... Hum. Men tänk denna data värld! =( drog iväg ett mail till Josefin och snart kom svaret Hon hade ju skickat ett som varit i zuber världen istället för att komma till min mailkorg.... Ja ja nu är vi på bannan igen! Kló blir bättre i sin hov så Josefin ska provrida i morgon så får vi se vad som händer sedan... Eventuellt ska jag dit på lördag! hoppas hoppas....

Nu blir det sängen och lite amelia Jul! Ja den är snart sönderläst ==)

Tjing pling !!
Har haft en bra dag idag.. som dom flesta dagar faktist är i mitt liv! man är nog jäkligt bortskämd.....

ridningen inför kamran igår gick sådär, vi hoppade och fan min balans är inte den bästa när det blir serier men men det är bara att öva som Linnéa säger. eddie gjorde så gott han kunde iallafall sedan att det är skit bakom spakarna kan inte han rå över stackarn.

har nu jobbat min sista förmiddag... Har ledigt i morgon GuD vad skönt det ska bli så jag for hem och for fram som en vilde med städningen så nu är det rent och snyggt också;) så himla härligt. Fick lite hjälp av gubben med att dammsuga.

Nu ska jag laga lite krubb och sedan är det Step Up i kväll och där efter blir det tv soffan det ska bli så skönt.

Kanske skriver lite mer i kväll får se.... om gummiklubban tar sitt järngrep om mig och söver mig eller om jag orkar sitta här en stund ikväll med.

Tjingeling =()
Ja då har man hunnit ända till onsdag, mitt i veckan härligt snart helg igen och ledig på fredag =) Underbart.
Felicia är borta på körläger hela helgen så det blir en fabian helg, han har match på lördag men annars tar vi det nog bara lungt misstänker jag. Idag har jag jobbat och ståt i  sedan blev det utvecklingsamtal ang fabbe. sedan bloggen och där efter lite vill och middag. Sedan blir det ridskolan idag ska vi filmas. Denna film ska sedan gås igenom veckan efter på teori lektionen. Det ska bli spännade att se hur det serut när man sitter där..... Ha en bra kväll alla glada =()
tja alla glada=)

då är man i västerås för att bli lärd.... skit intressant utbildning/konferns.. massor med bra grejor att taq med sig hem.

resan gick bra nu ska vi bara hem sedan men det går nog gå precis lika bra!

Tjing
Jaha då sitter jag och väntar på att bilen ska komma hem från jobbet.... Så jag kan åka till Västerås. Är faktiskt förvånadsvärt pigg=) hoppas det håller i sig hela dan brukar kunna bli lite sömningt att sitta på konferans men jag är obotlig optimist och hoppas på att detta ska bli intressant.

När jag kommer hem är det mötes dags hoppas det går bra, tror att dom flesta kommer.

tjing
Hej Hallo!

Idag har det varit jobb och då förmiddag =( inte skitkul!

Men när det var överstökat så blev det hemgång och en god fika med gubben i lungn och ro innan ungarna kom hem. Där efter åket fabian och jag till ridskolan och fabian hade sin ridlektion. Det är så himla kul och se hur dom utvecklas =)

Sedan blev det hem igen och då var middagen färdig, tack vare min UNDERBARA man, Pasta sås och taliateller mums.
När vi ätit hamnade jag i soffan en stund för att vila ögonen lite ;) Sedan bar det av till lokalen där våran förening håller till och ha cirkelgym. Så nu är jag lätt mör i kroppen. Innan jag åkte dit ringde jag min kompis Mia och avtalade att jag skulle hämta upp henne i Östervåla innan vi åker vidare till Västerås i morgon bitti. trevligt med lite sällskap ner till Västerås.

Sedan blev det duschen och soffan, där efter lite blogg och nu blir det god natt!

Får se om jag hinner blogga i morgon dagen är liksom full av grejor Västerås sedan ledarträff på kvällen... Men vi får se.

Kram
ja då börjar det redan att skymma=( ganska grym årstid detta kl är bara tre och redan har jag tänt fönsterlamporna...

Sov halva dagen idag vacknade med ett ryck strax efter 9 detta var inte riktigt planerat hade hoppas på att vakna lite tidigare ska ju ha förmiddagsvecka så jag måste i säng  ikväll hyfsad tid iallafall. På tisdag ska jag åka till västerås ska bli trevlig. Under dagen har jag fixat med New Body som har kommit sedan körde jag ut hella härligheten till dom som sålt till föreningen så få dom vidare forsla grejorna till dom som ska ha dom. Det är lite pyssligt innan alla lappar är på plats och alla har fått sina grejor i sina påsar... Men nu är det över!  Ungarna har varit och hjälpt faster och farbror och staplat ved så nu är dom lite rikare :) .

Nu ska jag börja laga lite middag och sedan är det dags för core strech pass och där efter fika hos svärmor och svärfar. Sen var den dagen slut...

tjing tjing
Då var det gjort! Nu är jag medryttare till Islands stoet Kló, värdens härligaste häst. Dagen började i Tierp med Felicia och besök på högbergsskolan där för att kolla in gymnasie programen dom har att erbjuda där. Felicia är inte så sugen på något hon vill gå frisör programet i gävle eller uppsala.

när vi kom hem så åkte hon vidare till gävle och jaq tog en promenad in i dimman..... här har det varit en grym dimma i flera dagar nu tycker det är dags för lite sol igen!

Efter det ringde josefin som äger kló och vi pratade lite sedan åkte jag ut till henne och hälsade på =) allt verkar kanon. Till nästa helg ska jag dit och provrida det ska bli ytterst spännande. Hon är urkondition eftersom hon gått på bete från i maj till för en månad sedan det var meningen att hon skulle bli drektig vilket hon blev men hon kastade fölet så nu är det till att få henne i form igen. Hon går isällskap med tre till två unghästar och en gammal dam på 20 år alla lika trevliga, den enna unghästen är dock lite speciell men det ska inte vara något problem.

Nu har jag tagit ett gott bad och sitter nu framför öppna spisen som brinner... Kan inte bli mycket bättre =)

Nu ska det surfas julklappar har jag tänkt!

Tjing
min dag har varit kanon kan man lungt säga=) trotts otroligt lite sömn.... Har sovit 4 timmar på 31 timmar så ja ja man får väl skylla sig själv lite granna..... Åkte och red daglektion idag så klockan ringde 10,30 efter en helt perfect lektion på Eddie , där jag fick till det med att ställa honom i hörnen även i galoppen. Lotta är lite bättre på att förklara än Linnéa eller så är det så att jag förklarade problemet tydligare idag för lotta ja vem vet huvudsaken är att jag fått ordning på hjälpena och fixar att ställa honom i alla gångarter och får honom att gå i form det vart en helt annan häst när det blir lite mindre skit bakom spakarna så att säga =) Måste säga att det nog var en av mina bästa lektioner hittils..

efter detta bar det av till jobbet och städning av måleri linan. Killen jag skulle ha fått hjälp utav hade fått haveri hemma så istället stannade gubben kvar på jobbet och hjälpte mig. vilket jag var enormt tacksam över.. Han är bäst bara på alla plan kan inte få det bättre måste jag säga!!

När jag kom hem vid 18 tiden så vart det en favo burgare med bröd och sedan tv och bagetter som man ungsbakar med tunna skivor bri ost på och ovan det lite mandelspån. Denna härlighet doppas sedna i vitlöks crem fresch.mmmmmmm så himmla gott!

När jag hade fikat så skulle jag kolla mailen... och där fanns något som jag bara kunnat drömma om. Jag hade fått napp på min annons på blocket om medryttare... Har alltid älskat en speciell häst ras och den är Islandshästar och nu låg det ett mail angående ett islandsto som behövde medryttare jag svarade så fort jag bara kunnde .... Så nu är det bara vänta på att hon ska ringa mig så att vi kan träffas och det bästa är att det bara är 20 minuter härifrån =) kan inte bli mycket bättre..... så nu håller jag tummarna på att detta ska klicka mellan ägaren, hästen och mig......

Nu blir det drömmarnas värld snart=)) behöver lite sömn för att orka med morgondagen!!

men lite amelia jul ska jag nog hinna med innan ögonen blir för tunga!

Tjing

 eddie du är underbar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Uppe ur sängen och startat dagen ganska bra=) Har sovit som en princessa till kl vart 14. Det bästa var att gubben hade städat så det var bara golven kvar ... Det är underbart att ha det gjort redan på torsdagen så blir fredagen också en helgdag liksom. Nu är det dags för den sista natten vi har möte före arbetet så det blir till att starta lite tidigare. Sedan ska jag städa linan i morgon eftermiddag på övertid... ger lite bonus pengar till jul det är ju aldrig fel ;)

Igår kväll satte jag ut en annons på blocket om att bli medryttare och trodde väl inte att intresset skulle vara så stort tänkte hoppas på det bästa liksom, men när jag klev upp hade jag fyra mail ang detta :) kul tyvärr var alla hästar för långt borta men det inbär dock att det finns ett sug efter medryttare så nu är det bara hoppas att det finns någon kusse i närheten också .... vänta och se tiden ann...

När vi hade ätit middag Pannkaka (torsdag) så beställde Felicia och jag lite kläder från Ellos och Josefsson på nätet. Felicia hade hittat ett par röda snygga stövlar som hon beställde få se vad det är när dom kommer :() tror det blir bra till den kläningen hon ska ha :)

Nu är det strax dags att byta om till step passet... Får se om jag rent utav kör det nya, vi får se.

Tjing

Ps jag vill ha Jul! köpte amelia Jul idag så lite start har det blivit........ Härligt=:)
Jaha då var men ur sängen och en promenad rikare... Har just hämtat ut ljusstakarna som jag ropade in på enkrona.se vart jäklit bra måste jag säga ;) gillar dom verkligen tyvärr så blev den störrsta skymd på bilden..



Ikväll är det ridning Härligt=)

Jag har ett himmla huvudbryn just nu angående jobbet, tror nästan jag måste snacka lite med chefen.. hjärnan går på högvara.

Vi hörs

Tjing
Ja uppe med tuppen eller vad man ska kalla det kom ur sängen vid 13 tiden. I med lite frulle och sedan tvätt och deverse hus göra det där som alltid måste göras... Efter det han jag äntligen göra step passet och körde det. Blev riktigt bra =) Nu blir det till att öva före ridningen i morgon så det sitter till på torsdag. Ska bli kul att se hur det passet blir mottaget...

Sedan blir det lax med pesto täcke och potatis med pesto sås... mummsigt värre!

Nu blir det lite tvätt och tv sedan kallar jobbet!

Tjing..
Det blev tyvärr inget stepande denna kväll... var tvungen att prioritera att sova för att orka med natten som kommer! Nu är jag iallafall uppe och betydligt piggare. Har fått i mig en mugg choklad och två smörgåsar så nu är man nästan laddad för att jobba ;) Gubben jobbar redan, han är ute extra för att få lite komp.. så det blir nog bra han ska jobba en bit in inatt.

Nej nu blir det tv en stund till.

kram
Ja då har man vaknat till liv efter förhandlingen på jobbet. Vissa gånger är det roligare än andra att vara förhandlingsombud genom facket på jobbet. Idag var ett sådant tillfälle när man får besked om att det ska nyanställas och det är ju faktiskt lågkonjuktur... Dock så varslar vårat moder skepp några få anställda men men detta kommer att lösa sig till det bästa det är jag helt övertygad om. Roligt att få sådana besked iallafall.

Efter en natt på den andra målerilinnan så var det dags för hemgång och sedan försöka sova... Sover som en kratta när jag har något som jag ska göra när jag vaknar fattar inte riktigt det blir en oror på något sätt som gör det svår sovet.

Efter förhandlingen var jag och hämtade en step brädda i lokalen och ska sätta ihop ett nytt pass till på torsdag då det är step igen för min del. Känner att jag har inspiration idag så då är det bäst att passa på =) .

Gubben och Fabian fick åka till ridskolan idag :( ville ju jag göra... Men så är det när chefen kallar.

Nu blir det pommes och varmkorv till middag kanske lite bea till mmmmmmmmmmm gott. Hör till favoriterna här hemma men ak så onyttigt men någon gång ibland får det glida ner lite gott också. det blir så tråkigt annars, började dagen med en frukt smoothe idag så vi startade iallafall bra.

Tjing.
Gud så bra det blev här är mina och Felicias nya finna naglar =)

   

Mina naglar svarta tippar med guldkant under och sträck på tumme och ringfinger!

   

Felicias fransk manikyr och svarta stjärnor på ena ringfingret och ena pekfingret!

Tjing
Hej hopp


Har haft en hel myssig lördagkväll med min kompis Malin och hennes Peter! Tack för att ni kom och fikade;)

Tycker det var jättetrevligt!

Pajen vart inte fullt lika snygg men attans så god. Hittade receptet på recept.nu dom har en himla massa skojiga recept där. nej nu blir det duschen och sedan till att sussa i nya sovrummet.

Kram
Jaha då har man fixat så lite mer elektronik gick åt pipsvängen, Förra veckan var det tvätt makinen som vi fick beställa en ny grej till. Dock inte bara mitt fel vi har en hel del kalk i vattnet och det sägs vara orsaken. men idag när jag skulle dammsuga så gick säkringen och ja då hade centraldammsugar motorn gått åt skogen...... men min händiga gubbe kom hem kolla lägget, gick ut på nätet och hittade en ny ;) Så snart kan man dammsuga utan hörselkoppor igen. Har en gammal sladd dammsugare men den låter fan rent ut sagt.

Efter dessa missöden så blev det tacos och färdigställande av sovrummet. Och bakande av en jordgubbspaj pågår just nu:



Undra om min blir lika fin....... Malin och Peter kommer om en stund.

Kram
Nu är det iallafall färdigt med allt utom golven.. Gubben har slippat i fönstret i sovrummet så sugen har varit upptagen. Nu blir det lunch sedan ska jag ta en fajt med snabbeldraken och torka av golven. Gubben ska dra och köpa färg till fönstret blir en grå nyans. kommer att bli helbra ;)  Nej nu kokar korven! tjing
God morgon =) Idag är det en helt underbar dag med minus 2 och stårlande sol. Nu ska här städas i en rassande fart och sedan blir det promenad och färg inköp til förnsterbrädan i sovrummet.

vi ska åka ut med lite Panda försäljnings grejor som fabian har sålt också, sedan ak vi även till västland och hämta felicia som var där på helloween fest igår kväll. Hoppas dom hade kul? men det tror jag dom hade dom brukar ha det när dom träffas det gänget med Ungar.

Därefter hoppas vi på besök av peter och malin framåt kvällningen på en fika .

Imorgon är det nagel tajm jag längtar och grubblar på hur jag ska ha dom.......

Kram