img_1568 (MMS)

Färdigt resultat :)) så nöjd :)

SÅ HIMLA NÖJD!! vill ni gå till en riktigt jä** la bra frisör så bara måste ni besöka Jessica som har Cuts & colours i Karlholm. Hon är bara bäst det är allt jag har att säga! Vilket sätt att jobba på jag är så imponerad hon lägger verkligen sin själ i det hon gör och måste bli nöjd annars så gör man om. Jag var dit i går och klippte mig och när hon var klar så var jag helt nöjd och inser att ja visst lite färg så kommer det bli alla tiders. Då säger människan kom tillbaka i morgon så färgar vi det. jag var absolut inte sen att tacka ja och nu sitter jag med världens snyggaste hår!!
För övrig i dag så blev det ingen ved. Han helt enkelt inte mer än tandis och att städa huset sedan bar det av till Jessica!
Och nu blir det ICA Maxi och lite mat shopping eller rättare sagt lite kalas handling!
Puss och Kram
Ni kan kolla in Jessicas hemsida www.cutscolours.se :)
Hej och hå! Igår var ingen bra dag för mitt nuvarande jobba då maken var på info och fick veta att det blir en massa varsel. Jag hoppas innerligt att det kommer att lösa sig och att alla goa glada människor som jobbar där får vara kvar och fortsätta göra det kanonjobb dom ändå gör! Jag hade ju en ruskig tur som hittade ett annat jobb innan allt detta hände. Är så otroligt tacksam för detta :)
Igår så var jag till stallet och red både Kometa och Litlamin och det är lika trevligt som vanligt! Efter det hade jag en faslig tur och hade fått en klipptid hos Cut and Couler i karlholm (väntetiden brukar vara hur lång som helst men jag fick en återbudstid så jag fick en dagen efter jag ringde) och hon var riktigt riktigt bra på kort hår! Idag ska jag tillbaka och färga/bleka lite och klippa till det lite efter färgningen =) Nu har jag äntligen hittat en frissa som vågar ta i lite både vad gäller färg och klippning!!
Tyvärr så ska jag även till tandis i dag, det ser jag absolut inte fram emot men vad göra lagas måste tanden... don´t like it :(
Sedan ligger planen så att jag ska flytta på den torra veden som finns kvar i vedboa och stapla den, för nu är det ny ved på G tack vare svärfar <3 Härligt att någon fick arslet ur vagnen och fixade även nästa vinters värme! Tack tack!
Ska nog försöka trycka in lite städning idag också så att huset blir presentabelt. Vår lille man blir ju faktiskt 14 år på måndag =) Hur nu det gick till... den ena bor i Uppsala i veckorna och den andra börjar bli en stor kille som är betydligt längre än mammsen som numera är kortast i familjen.... hur fasiken kunde det hända... ;) Kommer ihåg när jag kom hem med detta lilla knyte och stora syster stod i köket och studerade honom och säger men det är ingen lilla syster va... den har ju blå kläder ;) Hjärte gull ungar <3
Nej nu måste jag nog släppa datorn och börja greja så inte hela dagen försvinner!
Puss och kram hela dan =)
Min underbara familj för 5 år sedan på den första solsemestern <3
Just nu trivs jag bara så himla bra med mitt liv det är nästan oförskämt så bra jag har det! Från och med måndag har jag en ny arbetsgivare och det ska bli både spännande och en stor utmaning att lära sig en massa nya saker. Jag har varit på arbetsplatsen tidigare men då som timvikare och nu har jag fått en provanställning. Visst helt galet att säga upp sig från en fast heltid men företaget har inte medvind just nu och då tog jag detta som ett säkrare kort än där jag är idag. Sedan älskar jag ju att utvecklas och ta tag i nya utmaningar och det blir detta på flera plan =) Jag ser med glädje fram emot måndagen och med vemod fram emot söndagen då jag ska göra mitt sist skift med ett helt underbart gäng killar som är mer än lovligt galna emellanåt! Det är dessa människor som gjort att jag stannat så länge som jag ändå gjort, men nu är steget taget och en ny värld som butiksbiträde öppnar sig för mig!
När allt detta lagt sig så fick jag ett erbjudande om att bli styrelsemedlem i en styrelse med arbetsgivare ansvar och oj vad paff jag blev :O varför jag .... men det lär jag ju få svar på så småningom. Har tills ikväll på mig att tacka ja eller nej. Men det lutar åt ja och detta för att skaffa mig erfarenhet av just den rollen och kunskap är ju aldrig fel eller hur =)
På häst fronten har det inte hänt så himla mycket livet rullar på och jag rider väl en fyra gånger i veckan och njuter varje gång lika mycket. Just nu har det varit Gustur och Litlamin som är under mina vingars beskydd =) Älskar båda dessa hästar dom är så olika men ändå så himla lika. Med min lilla prins är det bara bra han växer så det knackar i honom till mattes stora glädje. Just nu är vi i väntans tider i stallet i onsdags så gick tiden ut för Tindra så nu bara väntar och väntar och väntar vi på detta lilla föl som ska titta ut!
Igår hade jag mat och bak maraton här hemma så nu är frysarna fulla av färdig lagad mat och bakat bröd! Men jag klämde in tre timmar i stallet och en biltur till Tierp för att lämna av Felicia där för hemfärd mot Uppsala =).
Har även hunnit göra lite naglar och kollat in lite utbildningar till nagelteknolog för nu genom att jag byter jobb kommer jag troligen att få lite mer tid som kan läggas på detta och det skulle passa mig helt perfekt!
Tindra med den stora hemligheten ;)
Mammas prins <3 Nykur från Truskbäcken
nej nu ska jag surfa runt lite och bara ha det bra =)
Puss och Kram hela dan!
Ja det är en hel dag kvar vilket är väldigt skönt =) Idag vaknade jag "som vanligt" före alla andra och fick fika i lugn och ro! Nu längtar jag till sommaren och mina härliga morgonstunder på altanen i skuggan men träningsoverallen på och så kommer solen smygande och man kan ta av sig lite... så skönt.
Igår hade vi bästa Jeanette och Jum Jum på besök. Fixade Nettan´s naglar och Jum och Andreas fick tid för varandra och oj vad dom pladdrade på. När dom snygga gröna naglarna var klara så blev det lite middag i glada vänners lag och som vanligt höll Flisan igång oss hela middagen. Den tungan kan prata den till och med så jag blir tyst och då kan ni tänka er ;) Efter detta blev det melodifestivalen och om rätt låt vann kan jag inte uttala mig om för jag tycker det var många som var väldigt bra! Hur som helst så hade vi en urmysig kväll i goda vänners sällskap <3 Nettan CYPERN i maj nästa år......
På dagen så var jag och barnen till Josefin och red alle hopa riktigt trevligt måste jag säga =) Älskar att göra saker som uppskattas av båda barnen, och just detta är en sådan sak. Att vi sedan hade tur med vädret gjorde ju absolut ingenting!
För övrigt har helgen/ledigheten bestått i ridning och familjemys =) Helt i min smak!
Kram och trevlig söndag på er alla <3
Ja nu är det så där länge sedan jag var här och skrev igen... men denna gång har jag en anledning god som någon annan. Jag har jobbat 72 timmar sedan i Fredags tills igår kl 14..... inte klok nej det är inte alls omöjligt, det bjuder jag på i sådana fall ;). Men är det någon gång jag kan tänka mig att jobba över så är det innan värmen och ljuset kommer till oss, sedan vill jag vara ledig så himla mycket det bara går och njuta!
I morse skjutsade jag Fabian till skolan och då dök det upp en låt på radion och hela jag bar mådde toppen Det var låten Next to You med Dante. Så jävla skön remix på en gammal låt!! Mycket värd att lyssna på. Jag älskar ju när man tar in lite annorlunda sound i musiken och här är det lite av det! Annars är jag ju en inbiten rock tjej som älskar gammal hårdrock av mjuk sort!
Idag har jag skjutsat mina två killar dit dom ska med andra ord skolan och jobbet så nu är jag och djuren själva här hemma, ganska skönt men saknar mitt stora <3 här hemma! Nu har frukosten glidit ner och hunden är utfodrad så nu ska vi ta en promenad i blåsten men herre gud det är ju plusgrader! Efter det blir det stallet och ridning och sedan ska jag pyssla med Nykur. Igår valde jag att åka till stallet och varva ner efter mina arbetstimmar och det är det bästa jag kunnat gjort =) Så häftigt att man får så mycket energi av dessa underbara varelser, jag hängde med ut på en lektion och vi red ut och Litlamin höll hovarna i backen hela tiden! Duktig Flicka!
Väl hemma så blev det middag och sedan skickade jag gubben med Sonen till ridskolan och jag städade huset och tvättade den tvätt som fick plats att hängas upp på tork, resten får jag ta till kvällen! Som sagt var snacka om att jag fick energi i stallet!
För när jag kom hem från jobbet vid 14 tiden och skulle byta om så visste jag knappt hur jag skulle ta mig till stallet men efteråt så bara kändes allt så himla bra =) Tack för att ni förgyller mina dagar "häst jävlar" <3 och Josefin!!
Nej nu ligger hunden vid mina fötter och kollar på mig ungefär som kom igen nu nu går vi =) Så sagt och gjort det gör vi nu =)
Kram
"mitt" energi knippe Litlamin efter en kall ridtur i vintras men nu börjar ju våren göra sitt intrång och det är så himla härligt! Obs Josefin äger Lilamin så hon är inte min men vi trivs ihop vi två tjurskallar!! Pusse
Ja då var det Tisdag då och en massa "jobbiga" grejer  blev gjorda igår.. Numera är jag inte ordförande i Karlholms KroppsKultur längre och det känns både vemodigt men samtidigt väldigt bra. I det vemodiga ligger att jag var med och bildade föreningen och då kändes det som att vi aldrig skulle skiljas åt men nu har livet dragit åt ett håll och jag följer med det utan att stretta emot allt för mycket. Det är som ni kanske förstår så att hästarna tar ganska mycket tid i anspråk vilket jag dock gillar å det bästa men det gör också att jag väljer bort andra saker och då blev det naturliga att ordförandeskapet i 3K fick vika denna gång. På slutat har det mest varit en belastning allt utom mötena då man träffar en massa trevliga, roliga, inspirerande och härliga tjejer =) Och det har varit dom som gjort att jag stannade så länge som jag ändå gjorde. Tack för denna tid tjejer =) Vi kommer mötas och språkas ändå!
Sedan har jag äntligen fått rumpan ur vagnen och skickat iväg alla papper angående min arbetskada som jag ådrog mig i januari förra året. Men det tog hela förmiddagen i anspråk men nu är allt iväg skickat och nu återstår att se om jag får någon ersättning.... Det skulle ju inte alls sitta helt fel om jag säger så. Nu blir det till att hålla tummarna så kanske det kommer någon krona eller två vem vet?? Ja skönt är det iallafall att nu är det gjort.
I stallet idag blev det en promenad med en frusen Kométa och sedan lite allmänt snack :) Så himla kul att åka till stallet, spelar liksom ingen roll vad vi gör för jag får hur som helst en massa härlig energi av hästarna och Josefin =) Livet är bra underbart!
När jag landade hemma igen så blev det lite middag och sedan ja ja data tid eller vad man ska kalla det men nu ska jag upp och ta reda på lite tvätt och sedan ladda för ännu en natt på "glädjefabriken". Efter denna natt väntar två ledig dagar och på torsdag får Gustur skor!!! Yessssss! Väntar med spänning på vad krutburken har att ge efter denna ofrivilliga villa!
Nej nu kallar tvätten på mig ;)
Kram
Liss Kométen var en frusen tjej idag!! men det rådde vi snart bot på =)