Ja jag vet inte riktigt men jag har bland annat varit iväg en sväng till Stockholm och lärt mig mer om vårat nya avtal inom facket och det var riktigt intressant! Lärde mig en hel del och då även om att bland annat föräldrar kan få fyra månader med fullt betalt när dom är hemma och är föräldrarledig obs detta är träindustrins avtal och detta är inte lika i alla men hur som helst så gäller det dom jag jobbar med!! Och detta ska jag nog pr för så att vi får ha det kvar i avtalet för det man inte utnyttjar är arbetsgivarna väldigt sugna på att ta bort :(. Sedan igår så blev det storstäd av huset efter förmiddags skiftet på jobbet. Gubben skjusade ett gäng killar till affären så dom fick handla till deras disco som går av stapeln i kväll! Skönt att få städa i lugn och ro tycker jag! Sedan bakade jag lite matbröd och en choklad kaka med nötter LOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEE! Älskar choklad och nötter så detta är den ulitimata komben!!
Idag blev det långpromenad på morgonen med Gissi och sedan stallet och en härlig ridtur på Litlamin!! Allt går riktigt bra framåt med henne idag så övade vi på att gå i form !! och då går det inte så fort fram men allt flöt på som det ska iallafall. Nu väntar eftermiddagskift och igår kväll konstaterade att familjen nog återstrålar ungefär samtidigt i kväll vid 22-22:30 Då Fabian har disco och Felicia ska åka på bio och kolla in Sex in the city 2 med girlsen  hoppas dom får riktigt trevligt!
Imorgon ska jag jobba lite extra under eftermiddagen så det är det som händer i morgon sedan blir det familjemys hoppas jag!
Kram kram
Ett av charmtrollen här hemma <3
Kolla in dessa sötnosar på måndag är dom tre veckor och helt bedårade!!
Hjärtan eller hur!
fajt ;)
Puss
Ja vad ska man säga igår var en toppendag helt enkelt =). Började med att jag städade av huset helt och hållet medans resten av familjen sov vidare. Under tiden bakade jag frallor också dom ska ju jäsa en hel del så jag städade emellan!! Sedan väckte jag resten med dessa nybakat bröd och en härlig långfrukost i ett nystädat hus och nästan tjugo grader och sol ute!!
Sedan fortsatte jag att greja lite ute på altanen så att bord och stolar kom fram så himla mysigt inga måsten bara strosa runt och njuta! Vid elva tiden åkte jag en tur till stallet och det är som alltid lika trevligt allt gick bra med litlamin trotts värmen hon var heltsvettig när vi kom in trotts att vi inte jobbat så himla hårt! Men allt detta beror på sol och värmen!!
Väl hemma blev det lite lunch i form av pytt som lille man fixade till oss!
När vi vara mätta och belåtna igen så blev det sol sol sol så himla skönt att bli så där riktigt varm och go i hela kroppen! me like =) Efter detta blev vi lite rastlösa gubben och jag så då började vi greja lite nere vid uthuset och krattade och sorterade ur sten. Vi har grävt om vattnet i höstas och då gjordes det inget åt röran som blev där nere men nu liksom föll det sig naturligt att fixa det nu så vi blev nästan färdiga resten tar vi en annan dag ;)
Till middag grillade vi en god köttbit och jag gjorde en egen fransk potatis sallad med soltorkade tomater, feta ost och oliver i så gott!! Gubben och sonen fick pommes!
Sedan blev det en härlig lång promenad med hunden och gubben <3 ja vad säger man Livet är UNDERBART! Jag bara älskar att leva här och nu!
Ta vara på er nu och idag regnar det iallefall just nu när jag skriver detta men jag tycker att det låter riktigt mysigt där ute!
Kram
Ja igår gick vi då på ledighet så himla skönt 6 härliga dagar bara ledig inge jobb alls =) Detta gillas jätte mycket har känt att nu behövdes lite omladdning av batterierna! Vi startade ledigheten med två dagar på vedbacken med en massa ved som behövde klyvas. Min förhoppning var att det skulle vara klart redan igår kväll men där var jag alldeles för optimistisk om jag säger så nästan hälften var kvar när vi gav upp igår :( Så i morse var det bar hugga i igen.... inte jättekul men man måste ju göra det. Igår kväll hade vi turen att få hjälp av ungarna som gjorde att jag kunde baka limpor och laga lite god middag till mina vedhjältar ;).
Idag på morgonen var jag och min styrelse kollega och kollade på en ny lokal till föreningen och visst där var det göra om jag säger så men jag såg bara hur bra det kunde bli till skillnad till min kollega vilket är skit bra för då kan vi göra en gemensam bedömning som jag tror blir rättvis inför resten av styrelsen och sedan får vi ta det bästa beslutet vi kan! Bra tror jag att det kommer att bli hur det än blir!
Under dagen har jag även hunnit boka våra stuga till semestern i sommar!! Det blir Piteå havsbad den 25-29 juli det kommer och bli skitbra det är jag övertygad om! Hunden ska med hon också där av stuga! Vi tänker nämligen svänga förbi uppfödaren och hälsa på lite :) Sedan kommer även min brors flickvän där uppe från så oj så lämpligt dom är också där uppe just då så det ska bli jätte kul och spännande att träffa hennes släkt där uppe kan inte tänka mig annat än att dom är super trevliga med tanke på vilken härlig tjej Åsa är!!
Ja nu är det bara vänta och se vilket skick kroppen är i morgon.... redan lätt öm om jag säger så.. men det kommer bli bra har nog fått lite goa muskler av detta kropps arbete men tyvärr känns det att man inte strechat på mycket länge eftersom passen slutat och jag har slarvat med att träna och då får en gammal kvinna lida....Fniss fniss...
Nej nu blir det slö tid i soffan!
Kram
Igår var det ridning som gällde och det gick riktigt bra så himla kul att rida in en unghäst för det mesta går det bara framåt och då åt det positiva hållet! Sedan bar det av till Ärk och Fabian red sin lektion och dom hade markarbet lärde mig en hel del även denna gång så i morgon fredag ska jag nog föra över en del av grejorna till hästarna is stallet!! Efter detta blev det slö tid och när vi satt i oss lite god middag så blev det ut och rensa rabatterna och det var riktigt skönt för det har legat över mig en tid och då känns det extra bara!
Efter detta skulle gubben och jag ta en kort promenad med Gissa men det blev en lång en på över en timme och där efter bänkade vi oss framför tv!! skönt!
Idag har vi storstädat så nu är det framkomligt här hemma igen! Efter det så blev det staden och en ny vattenpump som vi har längtat länge efter snart har även vi drickbart vatten! Jippi =) Har längtat en tid!!
Vi eller rättare sagt jag ville in på Plantagen och oj hittade 5 vackra pelagoner att pryda hallen med!! Sedan dräglade vi även över nya utemöbler och en ny grill men det får vänta ett tag till... Väl hemma så har jag bakat hönö kakor och lite tekakor! så i kväll blir det räkmackor och mums!
Hoppas ni alla har en underbar helg mitt i veckan!
Kram
Ja idag blev det en lång sov morgon inför nattskiftet =) Vaknade strax före kl 10 perfekt! Sedan blev det slö förmiddag med lite tvätt och blekning av gubbens hår! Sedan bar det av till stallet och en helt perfekt ridtur på Litalmin min lilla prinsessa! Allt gick jätte jätte bra! Väl hemma blev det shoppa lite mat och laga till middagen och fixa lite fruktsallad inför nattskiftet. Köpte annans, melon,kiwi och äpple blir nog himla gott iallafall!
Ikväll blir det valpkurs och efter det så är det dags för nattskiftet!
Gubben får ta klassresemötet som också är i kväll!
Ja livet är underbart glöm inte att uppskatta det ni har!
kram
Gud vad skönt det var med sovmorgon i morse!! ända till halv nio! utvilad är förnamnet på denna kvinna idag!
Frukost och sedan blev det slötid framför burken! Surfade runt och letade lite på hastnet... kan kanske bli en egen om något år eller så vi får se och tiden får utvissa utgången av detta letande. Efter det så blev det stallet och en slö tur på Litlamin ja hon funderade nog vad ryttaren höll på med idag men det vara ett väldigt studsande av och på för att lära henne att stå still när gamla tanten ska upp ;) Resultatet lät inte vänta på sig hon fattade efter kanske tio gånger men skam den som ger sig!! sedan red vi lite och rätt som det var så dök gubben och gissa upp! Trevligt =) gillar när han kommer ut till hästarna!!  Efter ridturen blev det en sväng till Gävle och en ny motorsåg för svärfars som är 20+ i ålder vill bara bråka just nu och det vill inte gubben så då blev det en ny. Han även in på city Gross och shoppade till min senaste hobby baka matbröd (man tjänar en massa pengar dessutom ++++ på det) Dom hade en hel del roliga mjöl sorter där och det är kul när man har bak intresse!!
Sedan väl hemma blev det formfranska och frallor som ska förgylla köttfärsåsen och spagettin som serveras till middag!
Puss och Kram på er nu ska jag ha Lördag!
Idag har varit en intensiv dag men det är också det jag gillar! Började med förmiddags skift på jobbet :( inte kul när klockan ringer kl 05.00 men men dom är inte så himla många iallafall.  Sedan efter skiftets slut hade vi ett info möte! Där det mesta lät positivt! och det gillas när båda jobbar i samma företag blir tungt att bli uppsagda då ( det är det visserligen i alla lägen att bli) Men men hem och jag satte igång att städa hela huset!! Yess  Gubben tog sig an middagen som blev bacon och stekt potatis och ägg gott gott! efter detta blev det muffins bak Fabian ska sälja i morgon på Konsum inför klass resan! Har även hunnit fixa papperna som jag ska ha med mig strax till mötet underbart! Som sagt det har hänt en del idag! men mest en massa bra saker så nu ska jag packa väskan och styra upp ytterligare ett styrelsemöte ;) Ha en underbar kväll!
Ja dom växer och frodas som bara den ska snart fota lite nya bilder till er!
Kram
Igår var en hektisk dag även i mina mått mätt vilket känns idag = slut i kroppen men vem bryr sig! bara köra ändå men kanske bara i 80 knyck istället för 110 kan nog vara en bra idé!
Vi jobbade extra under söndagnatten ett roligt 12 timmarspass... När kl var kvart i sex ringer fabian till mig och säger att Tutti får kattungar i pappas säng "skratta gott inombords och tänkte tur att Fabian väljer att sova i min säng när vi jobbar nätter" ja ja nog om detta. När vi kom hem så hade det blivit två otroligt söta kattungar en röd/vit och en grå röd! Gubben intog Fabians säng och jag tog soffan för lite sömn. När jag klev upp så hade det kommit tre till gulliga grå/röd/vita hjärtan! Så totalt hade vi nu 7 katter i huset!! Ja i våran säng kunde dom ju inte få bo iallafall den vill nog gubben och jag ha alldeles för oss själva!!
Tutti fick ligga kvar under dagen i sängen för att få lite lugn och ro har lärt mig en del sedan förra gången då hon började bära runt dom hon fått innan dom sista kommit bara för att vi skulle envisas med att lägga henne i en speciell låda. Så jag åkte till Stallet och red Litlamin och det gick bästa hittils hon sköte sig med glans och guld kant!
Väl hemma så fick då Tutti och hennes fem små tetlingar en ny fräch låda med torra filtar och handukar i. Gubben och jag hjälptes åt att flytta henne och det gick jättebra! hon stannade kvar !! Ja inga kattungar överallt!!!! Allt verkar gå bra dom äter och värkar pigga alla 5 så detta går nog bra!
Efter middagen blev det valpkurs och ja hunden klarade övningarna med glans! men vi har ett JÄTTEPROBLEM med morrande och skällande på andra hundar och utfall då hon sitter i koppel - lös inga problem alls! Vi försökte med lite olika knep och instruktörerna kliar sig i huvudet och verkligen försöker hjälpa mig att lösa problemet! Vi fick bland annat lära oss ett skarpt nej igår och då i avseende att rädda hunden från farliga saker så som vägar giftiga ting osv men jag kan nog använda detta även när min hund brinner till på andra i koppel för det funkade klockrent när vi provade igår! Så länge hon har koll på alla hundar på plan så går det bra. Med andra ord jag står ca 10 meter ifrån och hon ser alla inga problem alls och så länge hon har övningar att göra så går det skapligt svårast är att gå fint och sixsaka mellan andra hundar då om någon gång brinner det till i huvudet och allra helst när vi ska sitta och vänta. Har lockat med allt godis leksak jag ja ju nämit allt!!
Ja sedan hem och sova för djävlar vad trött jag var! Så det blev renbäddning och sedan god natt!
Här är en lite bild på sötnosarna som blev våra härliga familjemedlemar igår!
Kram