Igår blev det en häktisk dag :-) Jag hade ju turen att få vara modell för bästa Jessica på cut & colours i västland och det tog lite tid. Så när allt var klart blev det hem och snabbt i med någon smörgår och sedan ner till Tierp för att ta tåget till Gävle och en väldigt givande och bekräftande föreläsning om arbetsrätten inom omorganisering, neddragning och avveckling. Det var en väldigt duktig föreläsare som HR-Föreningen hade anlitat. Det är en skön känsla när man får bekräftat att de vi lär oss i skolan är verkligheten och inget annat, det gillar jag skarpt. Det är samma härliga känsla jag har när jag gör många av mina praktikuppgifter och det känns väldigt skönt!
 
Med den nya frissan blev jag jättenöjd, kändes lite konstigt med lite grönt och blått men nu har jag börjat gillat skapt innan var jag mest nöjd. 
 
Väl hemma blev det god middag i form av falukorv och makisar vilket faktiskt är underskattat gott någongång ibland. 
 
Idag har jag varit iväg med en sommarjobbs ansökan som jag lämnade in personligen och sedan har jag skickat iväg en också. Har svårt att lite på att jag skulle komma in på sommar kurserna, så då måste man söka lite jobb också även om det är en dröm att få läsa lite juridik över sommaren och förkovra mig i något som jag tycker är så himla intressant och lärorikt. Insåg igår att det även är en väldigt stor del av HR över lag och jag förstår mer och mer alla annonser där det krävs allt mer arbetsrätt i kunskap för att få jobben.
 
Dock tycker jag att det är grymt svårt att skriva dessa ansökningar... men tror jag fick till det tillslut iaf :) Nu återstår mest att vänta och se vad som händer :).
 
Nu ska jag börja plugga eller ja plugga och plugga kolla lite i boken inför morgondagens tenta. Fick just mail om att tentan är på plats och att allt är klart inför morgondagen :-) Det är service det! Tack Tierps kommun för det :)
 
 
Så här var gången igår under klipp och färg processen :-) Den härliga kopparfärgen som uppstod vid avfärgningen blev himla cool, kan nog vara något för sommaren med lit blekta slingor i tillsammans med några djupare röda ;-) Vad tror ni?
 
Nej nu ska jag ner i plugg täsket ;-)
 
Kram
Varje vår är det samma sak, jag får en lust av att rensa och greja lite i mitt lilla hus :) Nu är det gaderoberna som ska få sig en omgång. Jag hoppas på att vi kan fixa till virket och det som behövs på fredag eller lördag för att kunna göra det i helgen :-) Måste ju börja uppe där det är mest som ska göras. Nu ska jag bara planera så det blir riktigt bra!
 
För övrigt är det tenta denna vecka och uppgifter som ska lämnas in (vilka redan är inlämnade ;)) Förutom det är det lite stalltid och en vinst som ska lösas ut i form av en klippning och färgning hos bästa Jessica på Cuts & Colours i Västland ska bli tok spännande att se vad hon hittar på :). I morgon är det ett seminarum i HR-föreningens regi som går av stapeln i Gävle under rubriken arbetsrätt vilket är just det vi ska tenta i på torsdag så det känns som att det kommer vara väl investerad tid i att gå på detta :).
 
Idag har hunden och jag hunnit ta en långpromenad och fixat lite här hemma, nu väntar en ridtur och efter det ska jag jobba lite med min praktik uppgift har jag tänkt. Förutom det vardagliga som att laga mat och ja ni vet allt man gör utan att tänka på det. Det blir säkert några tankar kring gaderoberna och vad som ska finnas var och hur mycket utrymme jag ska lämna till träningsgrejorna ;) Får jag som jag vill blir det en hel del :-) 
 
Hoppas ni får en toppendag mina vänner :) Nu ska jag ut en sväng och rida som sagt var tyvärr så blåser det men vad fasiken på med bra kläder så fixar det sig :-)
 
Kram
Ja ni nu har man passerat ännu ett skifte :) 40 år ja ni så gamal är jag enligt kroppen men dock inte i knoppen som många av er som känner mig vet ;) 
 
I torsdags när bemärkelsedagen var så hade jag praktik på bästa praktikplatsen någonsin :) Har en jävla tur ibland och att jag fick denna praktik hör till dessa tursamma ögonblick. Jag hade med mig lite fika som vi skulle ha på eftermiddagen hade jag tänkt. Hade inte avslöjat att jag fyllde år utan hade bara kollat upp hur många vi skulle vara på kontoret just denna eftermiddag med min handledare. Har ju fördelen ibland utav att fylla år på alla hjärtans dag och då kunna kamoflera lite med syftet till fikat ;) Men jag hade ju inte tänkt på att jag är vän med flera på förbundet på FB vilket gjorde att allt avslöjades.. eller vad man ska säga... och när dom dessutom fick veta att det var jämt ja då ni... Så det blev tårta och en mycket vacker orchide till mig och ett fint tal trotts vår tillsynes korta bekatskap! Christina kan hon. Jag blev både rörd och mycket lycklig över att få ha dessa underbara männiksor i mitt liv. När jag kom hem var min underbara make hemma och vi myste hela kvällen <3.
 
I fredags blev det lite shopping i stan vilket var min pressent som uppskattades mycket. Hittade en hel del :) 
 
Igår blev det lite tårtkalas med nära och kära. Festen blir i sommar när alla har enklare att ta sig hit och vädrets makter förhoppningsvis bjuder på lite sol och värme :-)
 
Idag ska jag till Nykur och greja lite, då han vissar lite tecken på att vara undersimulerad så ska jag börja så smått att träna lite :-) Vilket jag ser fram emot. Idag ska vi få lite hjälp av bästa Josefin dessutom. Vilken fick två nya fina hästar igår :) Bubba och Sol vilka ska bli himla roliga att få bekanta sig närmare med. Sol är lika gammal som Nykur och Bubba han är 27 och helt underbar kommer bli en perfekt barnhäst i stallet.
 
Mitt lilla bus som vill så väl men det kan bli lite tokigt ibland ;)
 
Ha en härlig söndag nu min vänner :)
 
Kram