Ja då har vi varit på besök hos Örjan och Lotta och gratulerat till deras lilla underverk :) Snacka om att Örjan har växa 10 år i utveckling sista veckan ! Heja Örjan du är vuxen nu och dessutom PAPPA! Himla kul att se! Även Lotta har mognat men hon var mogen redan inan om jag säger så ;)

Här kommer bilder på en mycket stolt Faster med sötnosen i knät!



Hur söt som helst :) :)

 och den stolta fadern min makes bror!

 gissa var också med hon fick dock vara kopplad för deras katter var halvtokiga på grund av bebben! Nästa gång ska hon nog få hälsa på bebben om hon växt i förståndet lite mer tills dess... ja vi får se tids nog blir dom nog bästisar Anakin och Gissa :)

Nog för ikväll! nu hägrar sängen och mina häst tidningar!

Kram
Ja då har man varit ut och gått med valpisen. Vi skulle bara ut en liten sväng men när vi började nästla oss mellan åkrarna så tog det nästan en timme innan vi var hemma igen ;) så nu ligger hon i hallen och är helt slut. Hon fick springa lös hela vägen förutom när vi gick på bilväg och det var nog inte mer än en tio minuter kanske en kvart! Så hon har nog sprungit betydligt längre än jag har gått om jag säger så! Det som gladde mig enormt var att hon inte reagerade ett dug på de tre rådjuren som vi stötte på vid två tillfällen, utan lungt fortsatte att gå med mig. Något som hon däremot är väldigt intresserad utav är fåglar som flyger då står hon som fryst och kollar;) men men det försvinner nog. Däremot så stötte vi på kor och då vart hon riktigt rädd så pass så hon skakade om hon inte fick vara i mitt knä, så det blir till att ko tränna!

för övrigt idag så har jag damsugit upp en massa grus och röjt lite.. ja en helt vanlig dag helt enkelt! Nu sitter jag och Felicia och väntar på Pizza och sedan ska vi åka och sniffa på Anakin! hade vi tänkt. Svärmor fyller år idag men henne ska vi fira i helgen!

I morgon blir det ett och ett halvt skift så jag är inte hemma fören kl 19,30 och sedan ska jag packa till fabian som far till Strömstad i en vecka på fredag morgon. han ska dit med en kompis och hans familj!

Kram

Har hur ont i nacken som helst en stel pinne och jag är nog lika viga ungefär!!! fan fan fan! Dragit på jobbet i komb med träningsvärk efter step up passet i går kväll: ) vilket var väldigt roligt att gå på! Hade bättre kondis än jag trodde! Min bild av mig var typ liggande dubbelvikt över bräddan med tungan på golvet... tänk er den synen..... ja ja det gick som sagt var bra iallafall!

idag har det dragit i nacken när jag jobbat och blivit varm vilket inte är den bästa kombinationen misstäker jag men det går över som tur är!

Nu har jag varit ut och vattnat hästarna och pysslat lite med dom, rättat till täckena och gett dom lite klappar och gull :)

Nu steker gubben pankisar och sedan är det dags för klass möte hos Felicia i kväll så vi vet vad vi gör om jag säger så!

Kram



vacker höst bild :) Min syn från promenaden med gissa :)

Ja då har man kommit hem efter förmiddags skiftet himla skönt måste jag säga! Förmiddagar är liksom inte min grej!

Gissa hade varit jätteduktig och klarat av att hålla sig i sex timmar! dessa dagar är dom hon är ländst hemma själv så hon är hur duktig som helst :) Vårat lilla gryn. Nu sitter hon ute i hundgården och om en stund ska jag skjusa felicia och sedan tänkte jag ta en promis med henne och laga lite middag!

Ska ev hämta ut new body grejor också! det blir nog så!

 Obs hunden skulle inte få vara i sängen!!! men jag har bildbevis!

 inte soffan heller!!!

ja ja man är svag....

Kram
Nu blir det sov gott för min del! Har förmiddagar denna vecka :(

Kram och god natt!
Nu blir det sov gott för min del! Har förmiddagar denna vecka :(

Kram och god natt!
Började med bullbak...


nygräddade och härliga!

Sedan blev det en tur ut på åkrarna med valpen och kameran det resulterade i en väldig massa bilder :)

Här får ni några:



På väg bort från matte...



Full fart kan man lungt säga. men oj hon råkarde visst stå still ett ögonblick..



Hon är underbar eller hur!!!




Snygg valp i solen :)



Ja jag är ett charmtroll som tror jag kan flyga....

Det var min eftermiddag just nu lagas det korv med pommes till middag!

Sen är det dags för strech pass för föreningen :)

Kram
Ja då har vi kommit hem igen från stallet då :) Allt gick hur bra som helst! Fabian är hur cool som helst när han rider och det för han över på hästen så det gick hur bra som helst. Hans första komentar efter ca en halv kilometer är hon är så himla skön att rida man kan liksom bara åka med :) och ja så har både josefin och jag upplevt henne de få gånger vi suttit på henne! (hon har haft någon på ryggen 5 gånger med idag ) dom lyckades tillochmed få fram henne i trav/tölt en sväng och visst ingen balans men hon försöker! Hon är bäst helt enkelt! Detta kommer att bli en kanon häst det är jag helt övertygad om!

För min del så blev det massor av samlignar och på hemvägen fick vi till lite tölt! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! äntligen lyckades jag på egen hand! och växte nog någon centimeter tack varae det! men det beror på att jossan har guidat mig så himla bra när det varit skit bakom spakarna! tur den kvinnan har tålamod med mig!!!

Nu blir det en lugn vecka på ridfornten jossan ska bort mån-ons och jag jobbar extra på torsdag så vi rider gemensamt först på fredag men jag kommer nog att rida en sväng någon gång under jossans semester!

Nu har jag just satt en bull det så nu ska här bakas:)

En liten bild som jag tagit av dom från Facebook :)



Söt liten skapelse måste jag säga :)
Ja efter mycket möda och stort besvär så har svägerskan äntligen sin lilla son på armen :) Grattis till er båda! Han gjorde entré i går kväll med akut snitt men som sagt nu är han äntligen här och vägde 3750 g och var 51 cm lång! Nu längtar jag tills dom kommer hem så vi får sniffa lite på underverket! Härligt med bebis i familjen igen det är ju ett tag sedan vi hade några själva! Lite lustigt är det för det är 15 år exakt mellan Andreas och hans kusin och mellan lilla Anakin och Felicia är det 15 år så när på två veckor......

Här är det bara jag som är vaken men det är ju inte helt ovanligt på helgerna, ja självklart är även Gissa vaken så nu sitter jag vid datorn och hon ligger här vid mina fötter och tuggar för fult på tuggbenet!

Gillar lunget så här på mornarna! Nu ska snart resten väckas upp och sedan ska Fabian och jag i väg till stallet vid 11 tiden!

Kram
"Tiderna förändras och saker händer - inget blir någonsin exakt som det har varit, men det går att efterlikna för att få något lyckat. Alla vägar är inte de rätta att gå, men det betyder inte att man inte hinner lära sig något innan man kommer till slutet. Alla svar är inte bra svar, och alla frågor borde egentligen inte ställas. Ingen är perfekt, alla har brister. Om man klarar av att se förbi alla defekter och problem som man stör sig på så finner man ofta det man söker - något fantastiskt och underbart. Alla gånger får man inte som man vill, men det går att kompromissa. Känslorna kan ha ett eget liv och ställa till ett helvete, men det löser sig ! Hjärtat kanske inte slår jämna, varma slag för alla, men alla har en plats som inte någon annan kan ersätta. Det finns något speciellt i varje enskild individ som man aldrig kan byta ut mot någon annan. Med erfarenheter, kunskaper och viljan att veta mer är det bara att traska vidare. Våga välja fel väg och se vad den har att lära. Se förbi det du stör dig på, du kanske hittar något oersättligt. Strosa, vandra, gå, spring, rusa. Glöm bara inte bort att stanna upp och leva...
"
Denna helt underbara text har Felicia skrivit! Den stämmer så bra! Tänk att ha dessa tankar och bara vara 15 år hade jag varit så här klok då så vet é fan hur livet sett ut! Jag fullkomligen älskar det liv jag lever men tankarn går ju och man funderar hur det kunnat vara om man hade dessa insikter redan vid så unga år!!!



Hon är en underbar tjej som vågar bjuda på sig själv!
Ja tonåring och tonåring ja han har ju iallafall fyllt 12! Nu är det röjt så det räcker för något halvår! Han har fått hjälp att möblera om så det blev som han ville ha det och det är nog en fördel när han ska städa och sådant tråk.... Men nu är det gjort både gubben och jag har hjälpt honom så nu är det riktigt fint måste jag säga! Imorgon ska vi bädda rent i sängen för det orkade han inte utan kröp ner i sängen och ville kolla på tv där! En väldigt nöjd kille blev det iallafall! och det är ju det som räknas!

Felicia har alla flickorna här och det är ett härans liv där uppe när dom kollar på film :9 Men det är bara härligt tycker jag ! Jag gillar ju liv och rörelse men nu har jag mina funderingar på att gå till sängen och läsa mina tidningar och bara myssa.

Hoppas ni har en lika mysig helg som mig och glöm inte att ni är värdefulla allihopa!

Kram
Jag har just kommit hem efter att ha hämtat felicia från tåget i Tierp. Hon har varit till Uppsala en sväng och shoppat lite.. Efter att jag hämtat henne åkte vi till Lidel och handlade lite till kvällen det kommer nämligen fem kompisar till felicia och ska kolla på film med henne här hemma under kvällen!

När jag var i stallet så red vi ut en sväng med Tindra och Litlamin (Josefin ömsom lede henne omsom försökte rida) i morgon ska fabian följa med och vi ska leda henne! Nu ska vi rida in henne! Äntligen :) Älskar den hästen! hon är coolheten själv om jag säger så!

Nu ska jag laga middag och hoppas på ett samtal om att ungarnas kusin har sett värdens ljus efter mycket om och män. Dom satte igång förlossningen under förmiddagen så nu ska det väl äntligen kunna hända något! Lotta stakarn har kämpat så länge..... hela veckan fram och tillbaka :( stakarn!




Litlamin i vintras i ett hav av morötter :)

Kram :)
Idag så har jag mest bara varit och grejat lite här hemma! Gubben håller på och grejar med sin nya firma... och sitter i telefon eller vid datorn och söker info. så här är man på nåder... skämt och sido nu har han gått ut och gräver på gården så datorn vart ledig :). Ska skjusa Flisan till älvkarleby för hon ska till Uppsala och sedan vid tolv är det dags för stallet! Jiiiipi!

Ska försöka få i mig lite lunch innan dess också. Jag har röjt lite ute ställt ihop utemöblerna och så vidare det har ju liksom blivit höst.. möjlight att man kan få sig någon kaffe till ute men inte blir det många till tror jag!

Skriver mer framåt dagen!

Kram
 Ja i korgen med leksakerna kan man också vara men det vart så himla trångt ;)

 kolla in kuddarna visst är dom hel snygga!!!!

 Mina läckra nya santpauler i köksfönstret!

 nästa

 kolla in de blå ur läckra prickarna!

 naglarna tills igår !

Här kommer det som blev igår :) tack Louise!!!
 Himla snygga !!! svart glitter och lilla blommor mörka och ljusa!

 Ja bilderna är lite suddiga men jag tror ni er hel heten!

Nu brinner det i vedspisen och tvätten är vikt nu ska bara räkningarna betalas och sedan ska vi efter lite om och män åka till gävle och shoppa lite bland annat månadshandla mat.

Gillar er alla mina blogg vänner :)

Kram
Nu har just svägerskan och svågern åkt hem. Det var ett mycket trevligt besök måste jag säga. Dom gör just nu vad som helst för att få tiden att gå så lillen tittar ut någon gång. Hon har riktiga värkar men det verkar inte just hända något alls visseligen är värkarna väldigt oregelbundna men det bortde ju hända något ialla fall kan man ju tycka :) Ja ja vi får väl vackert vänta misstänker jag....

Innan domkom så var gissa och jag ute och gick och busade på våra åkrar... vilket alltid är skit kul :) Gillar liksom hundägar livet! Örjan har härjat med Gissa i nästan två timmar så man får väl hoppas att hon kommer att sova som en stock i natt men just nu far hon fram som ett gehu så fan vet... Eventullet ska dom vara hundvakt i morgon för vi ska till stan, så är dom bara hemma så blir det nog någon promiss åtminstånde. vi får se.....

Nu sitter jag här igen och har lite ogjort men besöket var himla trevligt så det får vara tills i morgon så fixar jag det då när dom andra troligen sover imorgon bitti!

Ja nu ska jag surfa lite tror jag eller kanske läsa lite i sängen... har två bra tidningar  som jag är sugen på vi får läsa lite i ....

malin vi får ses någon dag! Himla trist att jag missade dig idag........ :(

Ha en underbar helg mina vänner för det ska jag ha!

Kram
Hej hallo :)

har bytt lite gardiner idag i bland annat sovrummet och i köket så nu är det höst fint där. Vardagsrummet får vänta för dit har jag inget som passar med nya soffan :( men det kommer! Sedan har jag städat resten av huset och även skafferiet och kylen sådana saker som ligger på men som inte riktigt vill bli gjorda.

Kl 11 bar det av till Skutskär för första gången idag och gjorde naglar hos Louise. Vilka vart jättesnygga! Bilder kommer jag lovar!

Sen vart det hem och slutföra städningen när det nästan var klart så bar det av till Skutskär för andra gången och då till Ärk där fabian red sin lektion för den här veckan. Han red Eddie och dom red dressyr vilket gick riktigt hyfsat måste jag säga om han bara håller händerna lite mer stilla så att han inte strö honom så mycket i munnen... men det kommer nog med tiden.

Väl hemma så blev det varma mackor med sallad till  till middag här hemma och nu sitter man här och skriver för galtta livet!

Kram
Äntligen börjar det hända grejor med svägerskans bäbis mage :) jjjjjiiiippiii i går åkte dom in men allt går tydligen sakta och hon fick hjälp att sova i natt för att ladda för dagen! Så nu är det bara till att vänta!

Igår var jag till stallet och red vi red på volten med Tindra och Dreki. allt gick bra och jag övar och övar på samlingar och min egen sitts! och jag tror det ger resultat om jag säger så. Tack snälla linnea för all hjälp det är overdelig för mig!

För övrig så är det valpis som tar min tid vi var ut och gick en sväng på morgonen och sedan en innan jobbet!

Idag har jag bokat om lite tider och försökt få tag på Louise och få boka en ny nagel tid. Hon håller nämligen till i Skutskär och det är ju så himla mycket närmare än gävle så tills vidare så ska jag nog göra naglarna där istället. Hennes sysster jobbar hos oss så hon tipsade mig om att hon gör naglar igen nu efter en kort mamma ledighet :).

Nu ska jag fara till stallet och rida! Gissa hade somnat i hallen när jag skjusade Felicia så hon och jag får ta bus promisen när jag landar här hemma igen!

Imorgon är jag ledig!!!!!!!!!!!!!!!! Härligt att ha lite komp så man kan ta ut ibland! Ungarna har nämligen ledigt så då blir jag hemma med dom hela dagen för hästarna ska få nya skor! Så det blir inget ridande i morgon!
Jag vart godkännd hos Tandis helt suveränt (brukar jämt ha hål....) Det innebär inga stora tanläkar räkningar denna höst! Älskar detta!

Denna vecka har vi eftermiddagar... Funderar på att kompa ut på torsdag för ungarna är lediga torsdag och fredag.. skulle vara himla skönt måste jag säga... vi får se ska prata med chefen idag!

Nu är jag på väg till stallet och ska ut och rida en sväng! hoppas inte Tindra har allt för mycket träningsvärk efter fredagen, men hon har ju dock fått stå två dagar och villat upp sig så det är nog ingen fara på taket misstänker jag! Ska nog ta det lite lungt idag iallafall men något galoppsprång blir det nog ändå!



Kram :)
Idag har jag mest grejat till årsmötet i gympaföreningen och haft årsmöte. Allt gick bra förutom att det var väldans svårt att få papprerna men dom kom tillslut! tack vare min gubbe! Efter det att vi avslutat mötet så gick vi till Pizzan och åt lite gott gott jag åt en ost och skinksallad!

Väl hemma blev det lite allt möjligt i hushållsarbetes väg! tyvärr har jag inte hunnit med stallet :( Men i morgon ska jag rida! vi har ätit middag och nu ska jag skjusa felicia till första passet i kväll och fabian och jag ska handla och återvinna. Väl hemma igen så ska jag fixa mig till mitt eget pass och sedan dra iväg på det :)

Kram
Ja då har även lördagen försvunnit.... Har varit till stan och shoppat lite köpte bland annat två ursnygga kuddar till soffan på dollar store köpte även lite saker till Gissa där bland annat ett reflexkoppel som var flätat så det är reflex åt alla håll. Bra tycker jag sedan blev det lite krockar till dörren att hänga kläderna som inte ska tvättas på.
Sedan köpte jag present till en jubelar i föreningen och en barna föderska som ska få en lite sak av oss!
Sedan blev det max och lite mat gott!

Väl hemma så blev det en promis med valpen och gubben vilket jag tyckte var riktigt trevligt :) Efter det så röjde jag i dressingrummet efter att vi grejat där inne med vattenledningen... men nu kunnde vi stänga där och ställa tillbaka allt igen.

Sedan lagade gubben en god middag som vi åt för glatta livet av!

Nu sitter jag här framför burken och bloggar vilket jag tycker är trevligt!

Hoppas du har en bra helg för det har jag!

Kram
Här är en skitig Gissa...... Efter promenaden som gick i ler åkern!



Kolla in tassarna .....



mat är väldigt gott!



Lätt trött efter kvällens äventyr :)



Låt mig sova....



Sötnos!

Nu är hon vaken igen .......



Ja då har Felicia och jag varit ut i en hage där det brukar gå kor och busat lös med Gissa! Felicia behöver få lite makt över henne så hon fick sköta fiolerna och det gick riktigt bra måste jag säga. Vi tog med oss en tennisboll och lite godis som mutning och oj vad hon sprungit och kämpat! Hade tänkt ta med kameran men den tanken försvann tyvärr aldelles för fort! Nu ligger hon mellan mina fötter med ett litet tuggben och njuter av lungnet!

När vi gick hem träffade vi Dan och Stina som var ute och gick stavgång! Dom är så himla duktiga :) Älskar när jag ser att mina vänner tar hand om sig själva, man lever bara en gång och då kan man väl lika bra göra det riktigt friskt och skönt och minska att risken för massa krämpor som går att förebygga!

Nu ska jag tända en massa ljus och sen bler det Idol för familjen med en godisskål och slöhet :) Vilket jag gillar!

Kram
Ja här har livet farit fram i 200 knyck om man säger så.

I onsdags så gjorde jag och Gissa en helt underbar pomenad som restuterade i ett första bad här hemma för hennes del. Vi gick längs vägen och åkern som vi brukar leka på hade dom plöjt upp så lill fia rätt ut i lervälingen och det var tydligen skit kul om jag säger så så hela hunden var full av lera. Eftersom jag övar på att hon ska kunna vara lös i alla lägen så var hon det nu också :) När vi sedan busat klart ute på nästa stubb åker så skulle vi tillbaka hem via en väg som går mellan två ängar och lilla Gissa for ut på den enna med en väldig fart och gjorde riktiga rådjurs skutt i höggräset, sen kom vi till korsningen och hon ville då över till mig som gick på vägen. Men oj där var ett dike dock utan vatten men här var gräset riktigt riktigt högt så giss om hon fick jobba när hon skulle upp :) Och taskig som man är så bara skrattade jag, när hon väl kom upp så tittade hon på mig och tänkte nog din taskiga matte!!!

I torsdags red jag tindra och städade huset när gubben vaknade! Dan bara försvann och vipps var det dags att åka och köra sista nattskiftet för den här veckan! Hade även besök av både svärmor och svärfar och efter detta kom även svågern och svägerskan över en sväng :) Gillar när folk bara dyker upp så där allt blir så otvunget då!

Idag sov jag endast tre timmar sedan bar det av till stallet och efter att vi lastat hästarna så åkte vi till Ärk för privatlektion för Linnéa vilket gick jättebra! Har en massa att öva på nu! väl hemma igen så vilade jag en stund på soffan och nu ska här ätas PiZZA:)

Kram 
Gick jättebra måste jag säga så nu har hon fått sin andra spruta. Hon ska ha nästa om ett år ca. Så det blir nog riktigt bra det. Vi var till Pär Eksell i örbyhus! honom kan jag varmt rekomnendera. Just nu sitter familjen och tittar på Idol! Förnedrings tv på hög nivå.

Resten av dagen gick åt till att laga pannkaka och att röja runt lite här hemma. Gubben har grävt lite mer om jag säger så!



Jag har koll på dig :)
Här kommer äntligen lite bilder på vårat underverk till Valp!

Först lite från när vi hämtade henne hos Birgitta den 5 september!

  
 Mamma Charlie               Syster yster  Holly    Holly och Gissa

  

Kärlek vid första ögonkastet :)               Hemma i hallen ;) Hummm vad har jag hamnat, tycks hon tänka..

   
 Trött valpis!                 Favorit leksaken!          Katten är otroligt spännande !



Våran gulle gris i går kväll lite suddig men när det är fart så är det :)

Idag har vi varit ut i skogen en halvtimme och busat! Hon älskar kottar och pinnar när vi gör våra skogspromenader!

Idag har hon sovit hela natten och när vi kom hem i morse så rastade vi henne och barnen gav henne mat och rastade henne igen. Sedan har hon sovit i buren till halv tolv och då klev gubben upp och rastade henne och sedan sov hon i buren till halv två då jag klev upp och gav henne mat och sedan blev det skogen i en halvtimme. Nu sover hon i hallen igen!

Själv ska jag en sväng till stallet i eftermiddag och rida min tant (Tindra) och ja det är jossan och carinas häst men jag rider henne just nu! och det gillas starkt av mig!

Nej nu får det räcka!

I morgon kväll ska vi till vetrenären och få den andra valpsprutan!

Kram
Idag har det varit en riktig höst dag måste jag säga. Lagom kallt sol ibland och molningt i bland. Kände redan igår att den var i antågande med allt härligt som hör den till! I dag har jag varit till stallet och ridit ganska hårt på Tindra och det är också ett tecken på att hösten är här för nu är tempraturen helt okej före att kräva en del av hästarna i. Idag skulle jag träna gallopp från skritt men det blev mest en fajt om att hålla sig kvar på spåret i andra gångarter en skritt hon är en riktig liten tjur tjäring när den sidan kommer fram! Men jag vann och allt blev helt okej tillslut :) Kände mig riktigt jävla nöjd när vi gick in i stallet igen men hästen var hur svettig som helst så nog hade hon fått jobba. Det var tur att Josefin hade klippt henne innan jag kom ut så nu är det lite mindre päls under manen och på halsen! Efter vår sköna ridtur så fick jag kaffe av Carina och fika :9 Tack så jättemycket!

Väl hemma igen blev det en burgare och lite apelsin dricka! gott till middag blir det kassler och stekt annans!

sedan damsög jag av nedervåningen för gud vad grus vi drar in just nu! Håller även på att tvätta lite! Äntligen är tvätt korgarna tomma efter cypern men det tog tid det liksom fylls på hela tiden ;)

Nej nu ska jag gå och kolla hur det går för gubben och gräveriet ute på tomten!

Kram
 Vaknade vid halv sju rastade  Gissa och gav henne frukost sedan satte jag mig vid datorn och grejade lite... Efter det väkte eller vaknade resten av familjen vid halv åtta och vi åt en låååång frukost och sedan blev det lite av varje. Ni vet det här som bara ska göras tvätta röja plocka i och ur disk maskinen osv. Vid elva åkte jag till stallet och vi hoppade två hinder i hagen med Tindra och Dreki och det gick skit bra :) tindra är bara bäst när det gäller och då även Ddreki som jag fick äran att prov hoppa!! Tack för det jossan! Han har utvecklats något helt otroligt de sista veckorna så det är nog bra tillatt var envisare än honom så kommer han att bli en kanon häst! När jag kom hem så blev det lunch och sedan har Gissa fått mat och en promenad just nu leker hon i vardagsrummet för fult och jag ska läga mig på soffan och titta på tänkte jag!

Kram
Idag var det jag som åkte hem och rastade Gissa vid 11 tiden och när jag åkte tillbaka till jobbet köpte jag med mig lite bullar! Det är ju trotts allt fredag:) Och när jag kom tillbaka var det fika läge och sedan städning av våran måleri lina vilket gick väldigt snabbt och smidigt dock blev det en halvtimmes övertid bara för att man vill att det ska vara i bra skick när vi kommer på söndag kväll och ska starta upp det hela igen!

Väl hemma så fikade jag gubben och Felicia på det sista av bullarna och lite te till mycket bra start på helgen måste jag säga! Sedan blev det städning för hela slanten men nu är allt i sin ordning. Gubben åkte till svärfar och hämtade traktorn så nu ska här grävas för vatten som smakar gott eller snarare inget alls.... men då kan vi köpa en  soda stremer så vi kan kolsyra själva! det kommer bli jättebra!

Nu lagar jag mat i form av pasta sås och färsk pasta! Gott gott sedan blir det nog till att åka och handla en skvätt! Lite gott blir det nog!

Sedan blir vi nog slöa framför teven misstänker jag!

Möjlighet att jag skriver mer till kvällen vi får se!

Kram
idag har Gissa varit på Ärk för första gången och charmat allt och alla som kommer i hennes väg! Det gick jättebra måste jag säga! Fabian gick det inte lika bra för han fick kämppa som fan för att få hästen dit han ville! men han gav sig inte ! Mitt lilla pyre:)

Ikväll kom malin över en sväng och vi umgicks utomhus eftersom hon är tok förkyld! Men det var jätte trevligt att träffa denna blivande söta mamma :) Du är bäst vännen! och väldigt värdeful för mig! Bara så du vet!

För övrigt har  vi lagat mat och tränat våran hund lite ja ja träna är väl att överdriva men lite inkalning så hon ska kunna gå lös även i framtiden! På tisdag nästa vecka så ska vi till vetrenären och få nästa valp spruta! I helgen ska jag fixa avmaskningsmedel till både Gissa och Katterna!

Nu ska jag äta lite god socker kaka som Felicia bakat under kvällen! Ska bli super gott :) Tack Gumman!

Kram mina vänner ;)

Har jobbat förmiddagar båda dagarna men i går blev det någon timme kvar då jag var på möte med chefen angånde händelsen som inträffade mellan mig och en kollega förra veckan och det mötet tänker jag inte lägga ut här men jag kan bara säga att det kommer att gå till världshistorien! Trotts att jag fick en massa beröm så är det jag som ska ändra mig och han ska väl mer eller mindre bara tänka sig för lite mer.... Ja ja det säger en del det är allt jag har att säga men jag är ju part i målet om jag säger så! Nog ältat om detta Har bestämt mig för att sätta punkt nu och fortsätta i rask takt framåt!

Har ridit båda dagarna och då på Tindra och igår var hon pigg och samarbetsvillig idag var hon något istadigare men det gick att bemästar det också om jag säger så både hon och jag var redigt svettiga efter ridturen! Det är härlitgt tycker jag!

När jag kom hem idag hade min underbara man lagat pannkaka och den glupskade vi i oss av i störrsta aptit:)

Nu blev det rastning av hunden och bus. ska strax gå och hänga lite tvätt!

Kram alla underbara människor!

gick i naglarnas tecken och dom blev rosa glitter med två svarta och två vita blommor på ring fingret och tummen! Mycket snygga måste jag säga! Det blev dock himla stessigt när vi skulle iväg för vi hade skift möte innan så det blev en timme övertid! Och det säger vi gäran ja till måste jag säga! Vi Tog med oss Gissa in till stan och andreas gick i stadsparken som lite övning för henne!

Där efter sov hon på vägen hem och sedan har det varit full rulle om jag säger så, Jag har lagat korvstroganoff och ris vilket blev väldigt gott måste jag säga! Sedan har varit ute med gissa och busat bla hittade vi en tennisboll som hon fattade grejen med omgående! Hon blev helt galen kan man lungt säga och sprang först fram till mig det första tre bortrullningarna men sedan glömde hon liksom att släppa bollen och bara rusade fram och åter hela tiden så då tog jag bollen av henne och konstaterade att det blir bara några kast i början för att hon ska förstå grejen!

Nu ska jag strax hoppa i duschen och sedan blir det god natt för min del!

Kram

Gick jättebra trotts att allt inte var klart i morse!! Men det är typiskt mig så sånt är livet! Jag var och red idag och då blev det Kló för tindra var lite slemig... Vet inte riktigt vad det var för övrigt verkade hon pigg.. men vi tog det säkra före det osäkra och lät henne stå idag. Och i morgon är det dags för nya naglar så det blir ingen ridning!

Gissa har invigit hundgården idag med Andreas när han skulle montera upp hängrännan från pannrums taket och gissa vem som somnade som en stock där ute jo just det Gissa sedan låg hon där i två timmar och sov i godan ro! Hon är helt fantasktisk denna valp! Hon har även hunnit varit till stallet en sväng och en sväng till svärmor och svärfar så det har varit en hel del nya intryck! Vi har även hunnit med en sväng i skogen i typ 10 minuter men ack så intressant. Hoppas hon sover lika gott i natt som den förra!

Nu ska jag duscha av mig och sedan är det god natt för det är förmiddags veckan som gäller!

Kram!

Ja då är en lång resa över för både oss och hunden! det var en väldig tur att vi åkte upp i fredags kväll och hem under lördagen! Hem resan gick över förväntan måste jag säga 4 stopp på åtta timmar är väl väldigt bra! Just nu försöker  hon också blogga genom att sitta i mitt knä när jag ska göra detta! Nu har hon flyttat till Fabians famn! Vi åkte från Birgitta kl kvart i elva i går och var hemma stax efter sju! Jag ska lägga in bilder till er på detta lilla monster.

Hittils har hon inte gjort något alls inne och sovit från 10 i går kväll till halv sex i morse då hon var ut och kissa och bajs och sedan kom in och sov vidare till halv åtta då hon och jag klev upp och alla åt frukost!  I går var Örjan och Lotta hit och kollade in henne! och berättade att dom hade kompost galler så dom ska vi hämta och bygga en bur av som hon kommer att få vara i när vi jobbar och barnen är i skolan för henne och katternas skull. alla är jätte nyfikna men när gissa är allt för nyfiken får hon sig en tass av tutti! detta har bara hunnit hända en gång men respekten infan sig omgånde från hundens sida. Just nu bussar barnen och gissa för fult!

Ja vid tolv ska jag till stallet och rida en sväng! härligt ska bli skönt att komma ut efter sexton timmar i bil! Men det var det väl värt ! Apropå ingeting så är sverige otroligt vackert uppåt landet! Nästa sommar blir det nog semester i Piteå och på vägen dit! Då vi även tänker hälsa på hos Birgitta och visa upp Gissa och hennes utveckling!

Nu ska jag fixa till mig och gå ut i skogen här hemma med Gissa en sväng sedan lunch och stallet!

Kram
Hej och hallo!

I morse kom min fantastika man på att vi åker i dag och sover på hotell i natt och hämtar Gissa i morgon bitti och åker sedan hem. Vi ska nämligen bila 64,49 mil enkel resa så det är nog bäst så. Så sagt och gjort nu har vi städat huset och bestämt med Bigitta att vi kommer mellan 9 och 10 i morgon bitti och sedan far vi hemåt igen! Så våran kväll kommer att tillbringas i bil! och natten tillbringar vi på Scandic i skellefteå. Ska bli trevligt! Ungarna blir hemma med Farmor och Farfar som backup! Så det blir alla tiders detta! Detta innebär att vi är hemma skapligt i morgon kväll och alla hinner bekanta sig med varandra under lugna former istället för mitt i natta!

I går så jobbade jag på packeteringen och det var riktigt trevligt måste jag säga vi packade kartong två och vi han packa 297 st på 6 timmar och det tror jag är ganska bra på tre man var en helt ovan (jag) men med Lissy och Glenn som är proffs så gick det som sagt var skitbra efter dessa 297 packet var matrielt slut. Vilket jag tycket var lite trist men så är det tydligen på packen! På måndag ska allt redas ut och jag ska vara tillbaka på målningen! Hoppas allt blir bra men det är jag övertygad om att det blir även fast det kanske inte känns så just när förändringarna sker!

Nu blir det en sen lunch och sedan ska vi förberedda bilen!

Det kommer bilder och uppdateringar i morgon när vi landat här hemma!

Grattis till Huset Malin och Peter :) Det kommer bli skit bra!

Kram
Här kommer lite bilder från våran semester :)



Ja jag tränade en del vatten gympa när vi var på semestern och tur var nog det så man kommer i sina kläder nu! För gud vad vi åt och gott var det också :)



Fabian på pool kanten en av de få stunder han var uppe och inte i poolen!



Utsikten från vårt rum!



Livet på en pinne :)



Frukost på Callisto!

  

Mina snygga väsk inköp;) Visst är dom asläckra ja iallafall i mina ögon! 177 för den svart vita och
180 för den svarta båda i skinn!

Det var allt för denna gång nu ska jag åka till stallet! Äntligen!

Får se hur denna dag blir! Gårdagen på jobbet slutade i tårar och att åka hem efter att jag försökt lösa en konflikt där tyvärr inte situationen är hållbar längre! Så idag kommer jag att gå och jobba på Paketeringen istället! Tyvärr. Men när två trätter är det inte bara den ennes fel men det verkar motparten vägra förstå!

Jag är en san optimist och inser att nu får jag lära mig ytterligare på detta vis bland annat packeteringen då! Vilket gör mig till en flexibel med arbetare!

Jag hoppas iallafall på att denna dag ska bli bra!

Ni är värdefulla!

Kram
Idag så väckte jag ungarna som sov som grisar .... dom hade försovit sig lite i deras ögon men dom fick skjus till skolan så det var absolut ingen fara på taket! Efter att jag skjusat dom så åkte gubben och jag in till Stan för att månads handla och det gick riktigt bra måste jag säga sedan vart det lunch på Max och dagens som var ett orginal mål himla gott måste jag säga! Just nu håller jag på att koka potatis och fixa lite middag och matlådor inför kvällen!

I morgon blir det stallet igen och om jag har längtat dit :) ska bli himla skönt att komma upp på häst ryggen igen måste jag säga. 

Idag när vi var och handlade så blev det en hundbädd till lill skruttan också, så nu kommer hon kunna villa skönt utanför vårat sovrum om nätterna! Längtar något vansinigt till på Lördag en vi är snart där....

Nej nu ska jag kolla posten!

Kram 
Då var vi äntligen hemma igen! Gubben sover som en stock! Han fick ju det ärofyllda uppdraget att köra hem från arlanda men det var ju inga problem som valigt ! Från och med idag så jobbar vi på samma skift lag, så idag blir det eftermiddagar!
Nu ska jag gå och fylla tvättmaskinen med tvätt och äta lite frukost! Sedan blir det till att planera middagen och matlådorna för dagen! Vi hade tur under hemresan så både ungarna och jag har sovit på planet och dessutom flög vi in 20 minuter så vi var hemma kl 05,50 i morse!

Som ni kanske förstår så börjar projektet Gissa nu på allvar om jag säger så. På Lördag bär det av uppåt för att hämta hem henne! det ska bli så himla spännande! Var just in och läste Birgittas blogg! Hon skriver så himla mycket myssiga saker i den! och visst självklart ska du få följa Gissa både denna väg och genom mail och samtal!

Nej nu ska tvätt maskinen fyllas!

Kram!