men det innebär bara att det hänt en massa andra roliga saker i mitt liv =)
Ja nu är ena bilen såld! Så nu drar bygget igång igen där uppe! Allt inom planen bara det att vi inte fått ändan ur vagnen och sålt den tidigare... undra just vad detta kan bero på? Men nu är det gjort! har just avslutat en 7 dagars vecka på jobbet det är väl inte en av höjdpunkterna men men det är som det är med det!
Igår var vi till Byggmax och handlade lite till ovanvåningen så nu hamras det och grejas det för fult där uppe! JIPPI i kväll kommer dessutom svärfar och hjälper till! Fasiken måste ha de bästa svärföräldarna man kan ha! Yes så är det!
Över till det absolut roligaste och det vara att sist jag var och red så provade jag att sitta på Ari vårat nytillskott i stallet och ja allt gick så himla bra! Lyckan var total!
En riktig snygging!!
Idag blir det lite limpbakning och sedan ska även jag upp och hjälpa till där uppe! Jag lovar inget men jag ska försöka knäpp lite bilder så ni får hänga med där uppe och se vilket härligt rum det kommer bli!
Puss och Kram hela dan!
Mitt senaste julkule inköp! Visst är den söt!!!
Ja söndagen var jättebra! My och Felicia var ju hemma så dom bakade lite härliga cup cakes till Farsorna i huset alltså gubben min och Farfar som var här och hjälpte till med taket uppe!! Och oj vad bra det blir vill liksom inte jobba nu utan skulle vilja att man kunde lägga all tid där uppe istället men så blir det ju inte riktigt ;)
Ja det blir så himla bra!!
Idag var det till att kliva upp tidigt för jag skullle vara i Uppsala redan kl 8 så 5 över 7 gick tåget från Tierp! Väl där fick jag behandling igen och denna gång kändes det så mycket bättre och jag fick även en förklaring till smärtan jag kände torsdagen och fredagen efter förra behandlingen! Vilka människor det finns alltså! dom brinner för det dom gör och ändå förklarar så en annan förstår! Vilken tur att jag vart tipsad om denna klinik för nu återstår det troligen bara en behandling och sedan är jag kvitt smärtan! Väl hemma igen redan vid 10 så blev det en satts saffrans bullar fast som kanelbullar utan kanelen och med maddelmassa i istället! Dom blev då himla goda just i detta nu ligger två och skvalpar runt i min lilla mage!!
Det lilla bull berget som jag åstadkom på förmiddagen =)
Medans bulldegen jäste tog Gissa och jag en promenix och tur var väl det för nu ösregnar/snöblandat det ute! Ibland ska man ha lite tur tror jag!
Ja nu ska jag fixa med lite lunch och sedan väntar ett eftermiddags skift på jobbet!
Kram Kram
Ja då är det helg igen då! Helt underbart att man är ledig denna! Igår vart det jobbet i lite över tolv timmar... Började bra men sedan gick linen tok trasig så det bar bara byta line och starta upp den man storstädade kvällen innan! Och fortsätta måla där! När målningen var klar så var det bara till att städa igen då :) Men det gick riktigt bra måste jag säga!
Väl hemma blev det en härlig lagom fredagsmiddag korv och pommes! Gott =) och efter det lite data och soffan ett tag tills både gubben och jag konstaterade att ska vi få något gjort i morgon så bör vi nog lägga oss! Sagt och gjort krama kudden blev det till halv nio i morse! Helt underbart sedan drog hunden och jag ut på promenad i duggregn och mulet men oj så skönt med frisk luft och när vi landade hemma igen efter 45 minuter så stod frukosten klar <3 underbart!
Nu ska jag fixa till lite ute och sedan får vi se vad dagen bjuder på! Tror Felicia och My är på G =) Det super gillas i detta hus när dessa två underbara brudar gör entre för då blir det fart vill jag mena!
Kram
Nu är det bara två veckor kvar sedan är det första advent! LJUVLIGT =)
Min dag började inte allt för bra =( vaknade en timme försent... av att gubben säger du borde nog lösa av det andra skiftet nu så du har nog lite bråttom.. med andra ord kl var 5 i 6 och gubbens klocka hade ringt.. inte bra alls! Men tjugo över sex var jag på jobbet... men oj vad stressad jag var ner men sedan har dagen gått perfekt allt bara har flyttit på! Vi avslutade med tre timmar städning! tur man har goa arbetare att jobba med så det gick som en dans! Väl hemma igen så blev det städning av huset ihop med gubben! Nu är huset fint och sängen ren! Har även hunnit slänga ihop fyra limpor med vörtkryddning! ska bli riktigt gott till kvälls fika!
Idag har vi även provat lite mer glögg i våran lilla samling idag vart det en med Lime kryddning riktigt god faktiskt!
Nu är det Robinson och slöa i soffan!
Kram
Snö är underbart men inte med plus en och duggregn på det:( Kunde det inte få bli vit och minus 2 istället! det skulle gillas mycket bättre! Ja ja i spåren av att vi fått kalhygge runt kåken så har vi varit strömlösa sedan midnatt tills strax efter nio på morgonen inte jättekul nej! Men redan när vi fick redan på beslutet om att av verkningen skulle bli av så sa vi måtte dom bara ta alla träd även stora ensos... men nej det gjorde dom inte... och resultatet blev att vardagshjältarna vattenfall har fått jobba med att lösa detta då en av de största granarna tagit ledningen med sig. Grannen hade sett när det skedde för han kom hem från eftermiddagskiftet och var strömlös men hos oss lös det ännu men när han vänder sig om så brakar det till och jordens ljusbåge går över vårat hus och simsalabim så var vi också strömlösa...
Gubben är ju lite förutseende i bland så han hade ställt klockan lite tidigare än nödvändigt.. som han uttryckets det man kan ju få gå till jobbet med lite otur.. Så igång med elverket som går på bensin och vips så har vi både värme och vatten! tack gode gud för att vi köpte det en gång för sex år sedan det har varit väl använt de flesta av vintrarna här ute! Har man värme och vatten så kommer man långt vill jag mena! Sedan har vi ju vedspisen till matlagning om det skulle bli riktigt långvarigt!
Eftersom det var strömlöst och jag sysslolös så gjorde jag Fabian sällskap upp till bussen idag med Gissa vår helt galna BC just nu! Har full förståelse för att folk gör sig av med hundar som är i ett och ett halvt års trotsen jesssses säger jag bara jag har en galen hund i vanliga fall men nu är det extremt. Lyssna på matte nä varför det?? Finns fasiken ingen anledning till och just nu har det ju fallit lite snö och då blir hon hel lycklig bara därför! Ja det var många nej på promenaden i morse... tur jag vet att det är övergående<3 Just nu ligger hon på en handduk och försöker torka till lite iallafall! mitt lilla hjärta!
Nu ska jag tvätta lite och greja sedan blir det Uppsala och hopp om en diagnos på foten!!
Kram kram
Ja äntligen snö verkar hon villa säga helt galen/vild och helt lyckligt kär i snö!!
Detta träd är orsaken till morgonens strömlöshet!
Började dagen med att skjutsa Fabian till skolan då det blåste fasiken och var riktigt kallt. Väl hemma ringde jag till Idrottskaddespecialisten i Uppsala och hade turen att få en tid redan i morgon eftermiddag!! Underbart och det kändes jättebra när jag pratade med dom! Dom förstod problemet på en gång och bara det är ju en underbar känsla!
Framåt dagen kom snön och Gissa och jag var ut och for runt i den jag lätt haltande men det var knappast intrycket hon gjorde som snarare flög fram i snön men oj vad kallt det blev i hennes mun med bollen den åkte ut ett par gånger och hon tittade mycket skeptiskt på den ;)
Efter det fixade jag till mina  naglar det blev lite fransk med blå stenar  på tummarna  jag tyckte det kändes vintrigt men så frågade jag Gubben vad han tyckte och så svarar han vad somriga jag tänker på Grekland och alla vita och blå hus där! Tänk vad olika man ser på saker och ting!!
tummen!
Övriga fingrar!
Sedan blev det hembakad pizza till middag och mitt i matlagningen gick strömmen men nu är den tillbaka och vi är mätta och belåtna!
Nej nu blir det soffan med gubben!
Kram
Ja ha då har man jobbat en hel helg igen då! Dock så har min fot bråkat med mig hela helgen så när kl var 4 i natt så gick jag hem och la foten i högläge och försökte sova och om jag sov kvart över tolv slog jag upp ögonen... hummm blir nog svårt att somna i kväll! Igår körde jag passet som sig bör men jag satt på en stol och deltagarna fick slita ;) Vi körde lite cirkelgym och boxning i en kombination! bra blev det iallafall!
I morgon ska jag ta och kontakta idrottskade centrum i Uppsala  och se om jag kan få någon hjälp med foten där man vet ju aldrig har hört en massa bra om dom, så nu är det upp till bevis!
I fredags när vi var till Valbo och Ica så shoppade jag två julgrans kulor!
Snygga eller hur! den i glas är öppningsbar! Jag älskar julgranskulor och gärna med lite glitter och glamor! Extra allt liksom!
I lördags blev det tårtbakning som gällde här hemma då det skulle skapas en Appel tårta till Josefins bror Jonas som fyllde år.
Detta är resultatet jag hoppas verkligen att den vart till belåtenhet då Andreas fick lov att leverera för jag jobbade ju natt!
Det blev dock även lite rester över och av dessa blev det även en jobbtårta!
Ja detta vart nattkrubbet för D laget under lördagen tror inte direkt att vi led möjligen att vi fick sockerkickar allihopa :)
Idag har Fabian och jag varit till tandis med Fabian och jag har fått min favo tidning Naglar i norden så nu blir det läsa av i soffan ikväll!!
Tyvärr så har våra små inneboende möss hittat till skafferiet ( ska åtgärdas ikväll på ett enkelt sätt enligt maken ??) men det har även våran lilla han katt gjort han går numera på mus jakt uppe på skafferiet....
Cool kille höjd rädd Nej inte direkt!
Nej nu ska jag börja förbereda för lite middag och sedan ska jag nog mysa resten av kvällen tror jag! Ordna lite New Body också !
Ha en underbar kväll <3
Kram
Igår blev det inget stall för att allt annat här hemma tog totalt över om jag säger så men det blev en väldig massa gjort här hemma så tyvärr fick stallet stryka på foten :( Ogillas mycket men ibland hinner livet ifatt en..
Idag fick jag frågan om jag kunde jobba över och visst det var inte så mycket som skulle göras så absolut visst ställer man upp! (jag i ett nötskal.......) Hur som helst ändrade ridningen till 17 och trodde jag skulle hinna... men oj kl var 16:20 när jag kollade den första gången... nu brann det om jag skulle hinna äta och sedan vidare till stallet! Men när jag tar upp telefon upptäcker jag att Josefin mesat att det regnar och undrar om vi ska ta det imorgon och jaaaaaaa det gör vi! Så i morgon förmiddag ska det fasiken ridas!!
Väl hemma så hade mitt lilla <3 börjat med middagen och det med bravur så det blev pasta panna med kyckling hur gott som helst! Gött med stora baran som förstår att mätta föräldrar är bra föräldrar och att hungriga är mindre bra!
Nu sitter jag och kollar in gardiner till nya vardagsrummet!! I helgen fick vi till det med lite skivor på väggarna uppe nu känns det verkligen som att det går framåt! me like!!!
Den här veckan är en riktig jobbar vecka 7 dagar och sedan ev ledig i en vecka funderar på lite extra arbete några dagar men mest ledig och njuta!
Nej nu ska gardin jakten fortsätta! En kopp (ja ni läste rätt) Glögg till och sedan vidare!
Kram kram