Tjena tjaba hallo ;)

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! Jag har badat i poolen och solat och läst om cypern och ugglat lite i häst tidningarna!

Sedan åt vi kebab och pommes med sallad. Det var jättegott!

Nu ska jag bara slöa lite och plocka undan lite efter dagen!

Kram ;)
Vaknade vid halv nio :) härligt! Sedan blev det bloggande och frukost fix vi åt ute på altanen det är helt underbart ute!

Nu blir det en dag i solen och bara njuta! Det blir inget stall idag för jossan var upptagen (hon fyller år imorgon) !

Fler rapporter kommer när jag måste vila från solen under dagen!

Imorgon blir det ridläger jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kram
När vi som sagt var kommit hem från stan så blev det härliga timmar i solen. När jag sedan kom upp i badrummet och skulle byta från blöta till torra badkläder så upptäckte jag att i morgon så får det nog bli till att sola baksidan ;) Helt blek om jag säger så. För övritg tycker jag jag börjar bli riktigt brun och fräch :) Gillar att var brun man blir så mycket piggare då!

I poolen har vi bara 27 grader just nu det är så himla skönt!!!!

 Felicia och gubben !!!!

Klockan sex åkte jag ut till hästarna och transport tränade alla fyra faktiskt och det gick över förväntan ;) och det är alltid roligt när nogot går bra måste jag få säga. Så vid halv åtta så var jag ut till svärmor och svärfar och hämtade upp fabian och gubben som var där och hjälpte till att gräva och greja!

efter det for vi hem och grillade kött och åt sallad och pommes till sååååååååååå himla gott med grillat! Jag älskar sommaren verkligen!!!

Efter detta blev det en sen kvälls promenad som var jätteskön men gubben var inte hemma förän halv elva :)

Sedan njöt vi av denna härliga sommarkväll en stund till på altanen !

Vilken Dag röstar för flera sådana!!!!!!

Kram och hoppas eran dag var lika härlig!
Idag åkte vi till valbo och handlade lite grejor som Felicia och jag glömt.... Fabian handlade häst grejor och jag köpte sporrar och två nya ridtröjor på rea på Hööks. Felicia köpte två tröjor på rean och presenten till angelica och även en ny bok. Nu ska jag vika tvätt och greja lite här hemma i solen. Till kvällen ska jag till stallet hoh last träna kló och Litlamin., det ska bli spännande och se hur Kló reagerar har bara hört att hon inte alls gillar transporten:( lillgumman!

Kram alla glada och passa på att njuta av solen ;)
Idag har jag skjusat Fabian till ridlägret. När jag åkte hem åkte jag runt affären och köpte lite härlig färsk frukt till en sallad vart inspirerad av gårdagen om jag säger så:)

Nu ligger jag ute i solen och läser himla skönt.

Idag käns magen mindre men är inte bra ... kan inte riktigt begripa vad det är mår ju för övrigt riktigt bra..... Ja ja mår nog toppen efter helgen hoppas jag :)

Nu ska jag sola en stund till sedan blir det poolen :)

Kram
Igår åkte Felicia och jag och handlade mat ipå ica maxi på förmiddagen sedan städade jag på eftermiddagen och efter allt detta så gjorde jag mig själv en stor tjänst...

Jag åkte till stallet och tog en härlig skritt tur i kvälls solen det var så himla avkopplande hästarna var lungna och jag vart alldelles lungn inombords det var nog väldigt väl behövligt om jag säger så! Efter detta bjöd karina på en underbar fruktsallad och glass! Dessa mänskor är bara bäst!

Väl hemma blev det en skön dusch och sedan sängen!

God natt
Fick gå hem vid tolv inatt då jag mer eller mindre gick ihop vikt på grund utav att magen gjorde så jävlar ont!!! Sved och brände något så grymt. Har inte varit med om något liknande tidigare. Så jag gick hem och försökte sova och i morse när jag vaknade var det ialla fall bättre men inte bra:(

Nu ska jag skjusa Fabian till Ridskolan!

Kram

Kolla vad snygga och fruktiga min anaglar blev idag när jag var till nagel design i Gävle :)

    

Fynadade även två par jeans (dom på bilderna) ett par grå/svarta och ett par ljust blåa båda för 208,- det är ett fynd det! Sedan köpte jag ett par vita ballerina sko på din sko för 99,- det tycker jag också var riktigt bra!

Nu har jag sovit en stund hämtat fabian på Ärk och ätit pizza så nu är jag laddad för natten eller vad jag ska säga.:( har ingen lust alls...... känner mig helt ur form om jag säger så ) Men men två nätter kvar::::::: ) så jag får lyssna på min engelska lektioner i mobilen och drömma mig bort till cypern ;)

Kram alla underbara människor!

God morgon alla glada ;)

Nu ska jag åka till gävle och fixa till naglarna... ska bli spännande och se vad dom kan göra! gick hem vid halv fyra inatt för att hinna sova hyfsat innan jag ska iväg. Så nu drar Felicia och Angelica med mig in till stan!

Bilder utlovas till kvällen!

Kram
Ingen ridning idag på grund utav att det var så himla härligt varmt så vi tog en prommis med hästarna istället och det gick riktigt bra! Det var riktigt skönt trotts värmen!

På eftermiddagen har jag varvat solstolen med poolen och madrassen i den! himla skönt och tro det eller ej men jag tror inte att jag bränt mig iallafall :) vilket är jättebra!

Nu ska jag slöa ett tag sedan blri det jobbet!

Kram
Just nu älskar jag livet ! Vaknade vid ett och nu jär bikinin på och frukosten i magen så nu ska jag sola och bada det är nämligen 22 grader i poolen så till och med badkrukan jag tänker ta mig ett dopp!

Glöm inte att njuta :)

Kram
Efter att ha hämtat Fabian på ridskolan och en god middag bestående av grillade korvar och pommes/potatissallad och bea´. Så gick jag och la mig på sängen ett tag och sov oroligt i ett par timmar.. Känns inte riktigt bra med jobbet efter torsdagen men men det löser nog sig på bästa sätt hoppas jag :) Har ialla fall pratat med chefen idag och det vi bestämde var att vi ska låta det hela vara tills efter semestern tror jag vinner på det  i längden för det är "bara" fyra skift ihop kvar. sedan nästa vecka så jobbar jag med ett annat skift lag för att kunna ha ridlägret på kvällarna måndag till torsdag ;) Längtar!

Nu har jag fått i mig smörgåsar och lite kladd kaka som Fabian bakat ! Söt unge!

Så nu ska väskan packas och sedan blir det jobbet!

Kram!!


 Dessa är ju bara för snygga........

 Ja vad säger man som älssssssskar grönt just nu!!!!!

 Lilla mmmmmmmmmmmmmm...

 Söta eller hur !!!!!!!

Alla bilderna kommer från vackranaglar.com

Vilken duktig tjej ;)

Kram
Idag vart det bad av alla fyra hästarna. LItlamin och dreki blev helbadade och gamel damerna Kló och Tindra fick man svans och benen badade allt gick jättebra och vi fick sälskap av Felicia och Matilda som kom cyklande till oss, vilket var mycket trevligt!

Nu börjar mina naglar verkligen längta efter en nageltknolog och på Onsdag är det dags ska bli himla kul att de vad dom kan göra på Nagel Design för snyggt!!
 LÄNGTAR tills på onsdag!!

Nu ska jag snart på möte sedan får det nog bli någon timme i sängen ;)

Kram
God morgon ;)

Idag ska fabian på sitt första ridläger så nu har han packat och gjort sig redo sedan sju i morse... Själv far jag sedan hem och hämtar felicia som ska till en kompis och sedan vidare till stallet och bada hästarn! 

 Kl 14 har jag möte på jobbet så tills dess lär jag vara hemma igen! Sedan blir det nog till att sova en sväng eftersom det är nätter som gäller denna vecka!

Igår red jag ut själv på Kló för att dreki ville inte alls bli körd. och det gick jättebra att rida alldeles själv!

Hörs mer sedan nu ska jag njuta i solen!

Kram 
Idag har vi varit till ÖB och köpt en säkerhetsväst till Fabian (den passar även mig ) och sedan vidare till Hööks och köpte ridskor och shortshaps till honom så att han har till ridlägret och egna grejer!

När vi kom hem så blev det lite lätt lunch och sedan har vi parkerat på altan och solar. Fabian har invigt poolen men årets första dopp! Molnen ligger på avstånd och kollar in oss, vi har även hört hur det har åskat av bara den åt skärplinge hållet.. inte så himla trevligt måste jag säga!

Hörs vidare!

Kram alla värdefulla :)
Kolla in dessa snyggingar!

Från vackranaglar.com



Snyggt ;)



Kram
Gubben håller just nu på att riva ta bort en dörr på våran lilla lilla toa! Ska nog bli bra när allt är klart!

Det blev ingen ridning idag pga vädret! Vi tar nya tag i morgon kväll förhoppningsvis!

Idag har jag beställt något som jag tänkt skaffa länge länge och det är ett halsband med barnens namn på!



Så här ser det ut men jag har då skrivit Felicia och Fabian med ett dubbelhjärta i mellan namnen! Tog en Kulkjedja till.
Kolla på alskadebarn.se Hur mycket kul som helst ;) gillar denna typ av smycken!

Nu ska vi kolla in sommarkrysset!

Kram
Hej svejs !!!

Idag har varit en bra dag måste jag säga började med att vi sov länge vilket var väldigt skönt ;) sedan blev det en härlig familjefrukost och lata samtal vid bordet.

Eftersom solen sken så gick vi ut och grejade lite på tomten jag rensade lite i rabatterna och Andreas gjorde rent i poolen! Efter det så fick vi för oss att vi skulle sätta upp tre stycken solcells lampor i rabatten vid dammen och vips så var dom på plats men attans vad slyn hade växt bakom gränsen....... så sagt och gjort fram med handsågen och såga ner lite och nu får både dammen och lamporna sol! Det vart jättebra måste jag säga! 

Efter det kom Malin över en sväng och kollade läget och snackade lite skit vilket alltid är trevligt! Gillar denna blivande mamma skarpt!

Just nu väntar jag på ungnen som ska bli varm till pommesen så det blir lite middag här hemma också... det blir kebab och sallad till!!!

Ikväll blir det en tur till stallet..... ska bli himla trevligt måste jag säga!

Kram

 
Hej svejs nu har halva dagen gått det började med en väldig massa regn och åter regn! Men nu börjar det klarna lagom tills vi ska till midsommarstången men dom har flyttat in det i en maskin hall så vi ska nog förbli torra :)

Vi har ätit en härlig midsommar lunch med svärmor och svärfar är mätt så jag tror jag ska rulla iväg nu.... Efter detta blev det fruktcoktil och grädde till en god kladdkaka ;)

Efter firandet ska vi iväg till lunchgästerna och grilla och tydligen kommer svägerskan och svågern också över.. SÅ det blir nog en trevlig kväll !

Ha en härlig kväll så skrivs det mer under morgondagen som förhoppningsvis bjuder på sol och värme för kropp och själ!

Kram
Middsommarafton och det är gråmulet och plus 9 grader ja ja svensk sommar jag vet.... men lite sol hoppas man ju på men det kan ju komma, det är bara att hålla tummarna idag ska svärmor och svärfar komma på lunch sedan blir det lite firande i byn och där efter åker vi till lunchgästeran på grillkväll! Så dettta blir säkert en riktigt bra dag!

nu ska jag duscha och fixa till mig men först ska jag göra en riktigt god frukost till familjen!

Kram och Glad middsommar!!!!
Jobbade som vanligt förmiddag dock den sista denna veckan och det var himla skönt till att börja med, Sedan hände det grejer vill jag mena.... Vart utskälld för att jag tydligen trampar någon på tårna regällt vilket aldrig och ni måste tro mig varit min mening det enda jag försökt är att lära personen att köra maskinen men när man varken vill förstå eller om det är så att man inte kan oavsett språk förstå vad vi gör och den processen, det roliga är att sista veckorna har jag verkligen ansträngt  mig för att detta ska funka. Och sedan kom detta som en riktig kall dusch! Men till min stora förvåning behöll jag lungnet och bara lyssnade när han skrek/pratade på i en 20 min en halvtimme för någon stanns inom mig visste jag att jag bara förlorar på att brusa upp! Företagets polysic är att vi ska ta detta med chefen om vi har några problem så att dessa kan redas ut ordentligt utan att störa varken andra eller produktionen vilket det nu gjorde.... Så jag talade om för min bas vad som skett och min syn på det hela. Får se om det händer något.. Jag vet att jag kan vara både tvär och gå påig i bland men skulle aldrig begära att någon annan skulle jobba i samma tempo som mig bara folk jobbar och strävar framåt så är jag mer än nöjd. och det är aldrig ens fel att två trätter det är jag väl medveten om !! Nog om detta!

Väl hemma så blev det fika och sedan åkte Fabian och jag till Ärk för den sista lektionen för den här terminen;( Fabian red Alban barbacka och det gick riktigt bra måste jag säga! Nästa vecka väntar ridlägret och det ser han nog fram emot !

När vi kom hem hade Felicia lagat korv och pommes så det glufsade vi i oss av stor apptit;) Sedan bar det av till ICA MAXI och handlade lite mat till middsommar lunchen här hemma det var inte alls så mycket folk som jag trode att det skulle var utan riktigt lungt och skönt visseligen var ju kl 19,30 innan vi kom dit så värsta ruschen hade säkert redan varit!

väl hemma drog Andreas iväg till vår kompis och fortsatte att tapetsera så han var inte hemma förrän ett i natt!

Själv packade jag upp matvarorna och kröp ner i sängen och kollade in filmen svenssons svenssons med ungarna sedan blev det god natt!

Kram :)
Jobbade på som vanligt, förmiddagarn är väldigt tröttsamma gillar inte att kliva upp på morgonen direkt!

Sedan åkte jag hem och städade av huset men lämnade golven till efter stallet. Andreas var iväg och tapetserade åt en kompis så han var också borta hela kvällen..

I stallet så körde josefin dreki och jag red Kló efter vagnen och det var så himla härligt med två så pigga och allerta hästar, jag bara skjöt av skratt när Kló sträckte ut i galoppen efter vagen det är så himla härligt att känna en sådan glädje från ett djur som får göra det den gillar mest i hela värden!

Sedan blev det hem och dammsuga och torka av golven in för middasommaren!!

Kram 
Igår var jag till stallet på eftermiddagen och det blev en liten skogstur i dug regn men vad gör det? Det spöregnade ju inte som det gjort hur många dagar som helst nu! det var jättetrevlig att träffa josan och hästarna igen det var ju en vecka sedan sist!

Efter detta så blev det lite middag och sedan en sväng till svärmor och svärfar! mycket trevligt måste jag säga!

Idag har jag jobbat förmiddag och fan hur kan en enda männska suga så himla mycket enerig utav en önskar inget hellre än att jag bara skulle kunna nochalera honom men det är så himla svårt! Gör mitt absolut bästa för att inte vara otrevlig på några vis men han bara vägrar lyssna och förstå mig! Jag verkligen lider men men det är bara ha ett lende på läpparna och bitta ihop! Tyvärr måste jag säga att han inte passar hos oss alls, önskar att vi fått den vi skulle istället då har livet lekt och man har fått en massa enerig i stället! Fattar inte riktigt att jag reagerar som jag gör men men allt ska man väl inte förstå heller!

Nu har jag vilat lite i soffan och startat en maskin tvätt och ska vicka det som satt på stäcket! Efter detta blir det middag och där efter stallet! Fabian ska åka till farmor och farfar och klippa gräs!

Glöm aldrig att alla är värdefulla! Kram. (även mitt orosmoment på jobbet ;))
Hej och hå ja då har vi varit på Ärk och spelat brännboll (mitt lag vann :)) det var hur kul som helst helt fantasktikt att närstan helt främmande människor kan ha så trevligt ihop ;) Himla kul var det. Tur att dom har ridhus så vi kan vara inne!

Efter detta så bar det av hem och laga tacos till middag och efter det bakade jag en långpanne kaka med strössel på :) mummmmmms!

Nu ska jag strax till stallet!

Kram ;)
Vacknade halv sju i morse och konstaterade att det regnade som fan...... mer än igår. Nu får det vara nog jag behöver desperat sol !!!! Somnade iallafall om och oj vakade kvart över tio!!! oppps!

Ska till ÄRK på ridavslutning kl 13. Tur att dom har ridhus så vi kan spela brännboll inne!!! och sedan fika lite! ska bli kul! Ska försöka få en pratstund med Linnéa om hon är där ang hästen! Tyvärr ser jag ingen gemensam framtid för den och mig! Kan inte se hur vi skulle utvecklas! Jag håller mig till mina isisar;)  I eftermiddag/kväll ska jag ut till Josefin! JIPPI

Hoppas vädret har valt uppehåll tills dess! 

Nu ska jag röja lite!

Kram;) 
Ja efter 11 timmar i svärmor och svärfars snart föredetta hus så är det städat från golv till källartaket! Resultatet är helt fantasktiskt. Men det vart något svampiga fingrar efter att ståt i rengörnings medel och vatten hela dagen! Hade tur och fick middag av svärmor och svärfar! Så vi åt alla pizza stående i köket och sedan på städningen igen! Men vad skönt när det mesta är klart bara lite skräp kvar i garaget men sedan är det klart!

Nu ska jag duscha och slöa!

Kram!!
Fan Fan Fan nu är jag så jävla less på detta väder kan någon skona mig och skicka lite sol!!!! Känns nästan som höst om jag säger så... Men jag vet några som trivs och det är hästarna ialla fall när det är så här kallt kommer väldigt få insekter!

Idag ska vi till svärmor och svärfar och hjälpa dom med det sista. Hoppas vi hinner klart :) Så dom bara kan var i morgon det är dom så väl värda måste jag säga!

Här hemma är det lagom slöt, Felicia läser och mår så där tror det är någon förkylning på g. Fabian bara vandrar runt och väntar på att vi ska åka och själv sitter jag här och skriver och väntar på att gubben ska bli klar så jag kan sluta vara fågelskräma.....

Skriver mer i kväll!

Kram
Idag har Fabian haft skolavslutning vilket var både trevligt och skönt för barnen! Dom var jätteduktiga på att sjunga och uppträda! När detta var över så åkte vi vidare till konsum och köpte lite rulltårta, grädde och jordgubbar och sedan gjorde vi bakelser här hemma i värmen. Det var bara rått kallt och blåsigt ute... Inte det bästa avslutningsvädret direkt men men det är ju liksom opåverkbart!

Efter lite funderande fram och tillbaka så blev det valbo en sväng där fick Felicia ett par islandsridbyxor



Dom i mitten!

Sedan handlade vi fyra nya snygga t-shirtar till Fabian och även ett par as snygga badbyxor/shorts i turkost till honom det var nämligen lite glist på den fronten!

Själv sprang jag runt och letade jeans men fan inga alls allt var trasigt vill bara ha ett par ljusa snygga hela jeans och det verkar inte finnas just nu så det blir väl till att klara sig med trekvartsbyxorna i sommar... eller vänta tills dom jag vill ha dyker upp. Men jag fick tag i silver armband på glitter. sex stycken slätta mycket snygga måste jag säga. Lite brunhet på kroppen så blir det ännu snyggare!

När vi satt och fickade idag så knäckte jag en kul idé som jag ska forska lite i och det är att åka bil ner till Thiland genom världen och att det skule ta ca ett halvår tur och retur! tror det skulle kunna bli en himla lärorik och minnesrik resa! Så idag inhandlades en anteckningsbok för ända målet får vi se vad det blir av det hela! tidsplanen är väl att resan ska ske om typ 6-8 år när barnen är runt 18 och 20 så det är långt kvar men tror även att detta äventyr tar en lång tid att planera om jag säger så!

Nu har vi ätit pizza och dom anddra sitter i soffan och gäser........ med chips och läsk!

Nu ska jag surfa runt lite på nätet!

Kram
Gud vad skönt bara en dag kvar! Sedan är det helg ska bli skönt så himla skönt! Vart kvar på jobbet länge igår men inte i arbetssyfte utan för att få en härlig pratstund med min härliga vän Malin! (Du är bäst glöm aldrig det) Idag har jag hunnit städa huset och kl är bara nio jag är impad av mig själv men jag vacknade redan halv sju så det är inte så himla konstigt! Det är ju skolavslutning i morgon och då vill jag ha lite ordning och reda när alla i familjen är lediga så känns det skönt att slippa städa ;)

Nu ska jag göra mig iordning och sedan är det möte på jobbet kl 10 till 13 och sedan eftermiddags skift som gäller!

Kram alla mina värdefulla vänner!
Idag vart det ingen ridning! Tyvärr för Josefin var väldigt förkyld. Krya på dig gumman :) Vi ska rida först på Söndag så hästarna får en liten mini semester! Så idag vart det bakdag istället så nu har vi 70 nybakade bullar och en mjuk paparkaka som ligger i frysen! Tar med mig en del av kakan och lite bullar till jobbet kan vara lite upp piggande så här i regnadet!

I går innan jag åkte till jobbet så upptäckte jag att vi fått skattepengarna ! JAAAAAAAAAAAAA! Så nu har jag betalat lite mer på våran semester och fabians ridläger vilket var helt perfekt! Alltid bra med lite tillskott i kassan!

Sedan har jag suttit och kollat på Sjukhuset på TV3 play!

Sedan blir det lunch och där efter jobbet!

Kram !
Idag lev det ingen ridning för svärmor ville ha lite hjälp att städa ur det gamla huset! Och självklart ställer man upp :) Det gör ju dom för oss i alla lägen! Så nu har jag röjt av här hemma lite lagom och ätit frukost så nu blir det bilen in till Karlholm och fram med skur medlet för här ska städas!!

Fick ett väldigt oväntat samtal igår kväll på jobbet! Av Linnéa på Ärk om att köpa en av deras hästar.... Kan inte berätta mer för då bryter jag det jag lovat henne men tankarna far som tokiga i mitt huvud! Trivs som fisken i vattnet hos Josefin och kan inte ha det bättre än i det stallet, och därför blir detta ett ganska enkelt beslut i första tanken men sedan kommer det en massa andra tankar om hur kul det skulle vara att ha en egen häst :) men men har i alla fall lovat att tänka tills på torsdag men jag tror att jag tackar för erbjudandet men tackar nej om jag säger så men oj vad osäcker jag är måste diskutera saken grundligt med Andreas tror jag ............ Blir nästan yr av allt tänkande!!! Säger ju endel om min hjärnkapasetet!!

Hej då från en förvirrad hjärna!

kram
Vaknade av telefonen som ringde och det var från sjukhuset ang. fabians återbesök om laktos intoleransen så nu har vi fått en tid som passar oss bättre än den som vi fick från början när vafian skulle vara på ridläger. Har även suttit med lite pappersarbete med KarlholmsKroppskultur och sedan blev det en promenad då jag postade lite brev och gick runt en vän med lite lister som hon skulle ha av mig för att kunna skicka in dom till kommunen. Efter att jag kom hem så blev det lite slösurfande på datorn och sedna ska jag till att laga lite lunch nu och där efter så blir det till att åka till jobbet! Har eftermiddagar denna vecka!

Hade tänkt att ta cykeln men det är tvär mörkt på himlen så, nej tyvärr blir det nog bilen idag också:(

Kram alla glada ;)
Har nog aldrig varit så grymt närvös som idag! Tävlade i dressyr och fick 44,44% på mitt program och Fabian fick 48,57% så han klodde morsan med rogge ;) Han ökade sin procent med 10 mot sist han tävlade! Josefin var med och kollade in oss!

Nu blir det middag ifrom av kebab och och pommes sedan ska felicia och jag till sätra och rida igen!

KRam

Var iväg på Karlholmsdagen med barnparaden på morgonen och kl 1 så hade fleicia upp vissning av bugg och jag blev helt impad av att det kunnde se så himla lätt ut!


Efter det så blev det en härlig ridtur på Tindra och övande av programet och fabian övade på sitt.


När vi väl var hemma så blev det en snabb middag i form av makaroner och köttbullar! Sedan bar det av på 50 års fest vilken var mycket trevlig!


Väl hemma kl 23,30 så sommnade vi ovagat!


Kram

ja då är det kväller igen då! Himla skönt att slippa åka och jobba. Min eftermiddag har varit perfekt om jag säger så. Jag har rikdit tindra idag och vi red i hagen eftersom det blåste så himla mycket. Jag red som sagt var Tindra och Fabian fick rida Kló, vi red våra dressyrprogram inför söndagen och Fabian har utvecklas med raket fart helt plötsligt faller allt på plats det han måste tänka på nu är att inte hålla Kló så himla hårt i munnen men det kommer nog det också! Själv gick det riktigt mycket bra Tindra hade all koncentration på det jag ville att vi skulle göra så att kicka eller sparka bakut var inte att tänka på Så vi körde LC:1 programet två gånger och det gick Så himla bra!!!! Vara bara att rida och njuta om jag säger så!

Efter detta så åkte vi hem och åt Korv med pommes och bea sås så himla gott måste hindra mig  själv så jag inte stoppar in förmycket man bör ju åtminståne tänka lite på vad som glider in genom intagsluckan så det inte blir rakt tokigt ;)

Efter detta åkte vi ut till svärmor och svärfar och firade hans födelsedag! Fick jättegod tårta och bullar med gott kaffe till! Fram för kalas gillar det men men det var det där med intaget :P
Väl hemma så blev det soffan och nu ska jag duscha och hänga tvätt sedan blir det sängen himla skönt måste jag säga!

Kram alla underbara människor!

 Duktig häst!!
Då var man ledig då da! Härligt! Har röjt det sista här hemma så nu ser det riktigt skapligt ut! Har även hunnit få i mig lite frukorst och om ett par minuter ska jag iväg och hämta Fabian från skolan och sedan bär det av ut till sätra och Hästarna. Vi ska öva på våra program inför söndagen ;) Hoppas det går bra. Vädret ser ju iallafall ut att bli riktigt bra!

När vi kommer hem blir det middag och sedan ska vi fira min goa svärfar som fyllde år i veckan.. hela 58 men han tror det är 48 ;) Fniss Fniss! Ska bli trevligt och se om dom hått någon ordning i nya huset eller om dom lagt allt krut på städning i det gamla!

Kram Kalas!
Vilket piss väder :( Snacka om att gud pissar och det blåser fan rent ut sagt! Fabian var på Ridlektion på Ärk idag och Gjorde hopp provet för märke 2 och även terorin till detta. Allt gick riktigt bra måste jag säga!

Själv har jag sovit till två och sedan har jag dammat och städat av här hemma det är bara golven kvar... och dom får vänta tills imorgon för våran varmvattenberedare la av i natt så nu håller dom på att ta bort den ochsedan ska den flyttas till undervåningen när vi fått tag i en ny. Till saken hör att vi måste riva en vägg i våran toa här nere för att kunna få dit den och allt är redan planerat där inne för att få dit den men det ska rustas först så det kom ju inte helt lämpligt om jag säger så ! Men till våran förvåning när vi tar bort pannelen på väggen så sitter det en vacker gamal dörr där bakom .... Det blir nog badrumsdörren när allt är klart och jag vinner i den frågan ;) Får övertala lite tror jag! Just nu håller svärfar och gubben på att ta ner den gamla varmvattenberedaren tur man har snälla föräldrar!

Nu blir det soffan och sjukhuset på trean innan jag ska till jobbet!

Vi har ju haft strömlöst men det blev middag ändå tur man har vedspisen så magen är ful av pannkakor!

Kram
Vaknade redan vid halv ett HUUUUUUUmmmmmmmmm inte det bästa, upp åt en bannan och ner i bingen igen men fasiken vad svårt det var att sova..... Ja vid två tog jag mig iallafall upp, hade som tröttnat på att vända på dö fläsket då....  Så igång med en tvättmaskin och lite frukost i magen så blir nog denna dag också bra :) Om vädret till låter ska jag och Josefin rida ut i skogen till kvällen det blir nog riktigt bra för just nu skinner i alla fall solen över Snatra!

Men just nu längtar jag mest till semestern fattar inte att det är så himla långt dit... men men det är bara att vänta och vänta det blir nog riktigt bra när den väl är här!

Ska röja lite här nere och sedan ska jag nog plugga dressyrprogramet till på Söndag då jag ska tävla på ÄRK, Sedan blir det till att laga middag till min familj och vid sex hägrar stallet!

Kram alla glada :) X
Igår blev det sol sol och åter sol det var himla skönt. På kvällen så tränade jag en sväng på cirkelgymet det var himla skönt måste jag säga1 Sedan blev det nattskift på jobbet och det gick riktigt bra bara ett par små insidenter.

Idag sov jag till kvart över två vilket var riktigt bra måste jag säga. där efter lagade jag middag i form av köttfärsås och spagetti! Sedan blev det en tur på Kló i hagen och skön kvällssol nu närmar sig natt skiftet igen!

Kram

Felicia blev skjusad till sista gudtjänsten med nattvard. Efter det så blev det lunch på resterna efter lördagen helt ljuvligt gott måste jag säga!

Sedan åkte gubben och jag till plantagen och handlade morsdags blomma till svärmmor vilket blev en ormhassel som gjorde dunder sucsse! Själv valde jag två pereena vexter som jag satte i slänten ett gräs och ne aseleber som blommar med röda blommor tror det blir riktigt bra!

Efter detta packade vi in ungarna i bilen och for till Sandby med ormhasseln där bjöds vi på kaffe billar och tårta och när detta var intaget och vi pratat länge och väl så bar det av hem¨åt och till solen. Har haft en helt underbar söndag med en masssa plusgrader och en masssssa sol helt underbart i mina ögon :) Vid sex tiden drog Felicia och jag till stallet och Red Felicia red kló och det gick riktigt bra måste jag säga! Själv red jag Drekie och det gick mindre bra en jävla massa skit bakom spakarna måste jag säga. Ett tag körde josefin agility med mig på ryggen för han älskar och beundrar sin matte något enormt han följer henne vart hon en går! Han är för söööööööööööööt denna häst!

Väl hemma så blev det middag om än jättesent (20:45) bestående av olika rester i salladsväg och sedan stekt kycklingfilé till!

Sov gott 

Kram  
Ja då har vi kommit till 1 juni och min dotter sa något så himla klokt igår att nu är det officiellt sommar:) Tyckte det lätt så himla skönt i mina öron! Så nu har jag bestämt mig för att njuta! idag skinner solen men det är nogot svalare...

Ska jobba natt i natt så jag sov till kvart i elva helt underbart nu kommer jag att fixa natten galant!

Har röjt och bloggat och även käckat lite frukost nu ska jag sätta mig och läsa en stund!

Kram
Idag på självaste morsdag så har gubben och jag varit ihop  i 17 år vem trodde det från början:) Och det bästa är att det bara blir bättre i mina ögon! Ungarna blir större och klarar sig mer och mer själva och det innebär ju faktiskt att vi får mer tid för det vi vill göra men också att vi får mer tid för varandra och det vi vill göra ihop! Livet är underbarat det var bara det jag ville säga!

Ett litet tips är att ta aldrig varandra för givet då är det fara på färde! man måste erövra kärleken varje dag om det så bara är ett litet sms, en kram, eller ett varmt ord så måste det göras varje dag så att man får den andre att uppskatta en och känna det rakt in i hjärtat!

PUSS