Startade med en tidig morgon med en tur till Borlänge för att intervjua NBV´s ekonomichef tillsammans med Susanne. Resan upp gick över förväntan så vi var frame 45 minuter före utsatt tid men det var absolut inga problem utan vi vart vissade runt och presenterade för alla. Allt detta var jätte roligt då jag inte haft ansikten på alla förr, dessa underbara människor förenklar nämligen vårt arbete i styrlsen genom att ge oss siffror och viss statestik som förenklar för oss att ta rätt beslut vilket vi/jag är oerhört tacksam för. Vilka människor :-) När vi fått våran intervju genomförd så blev vi BJUDNA på lunch!! Tusen tack Lennart! Vi satt och prata i över en timme om ditten och datten sedan bar det av hemåt igen.
 
Väl i Sandviken så hoppade jag in i min bil och for vidare till Valbo och shopade lite födelsedagspresenter till min högt älskade make som firar sin 38:e födelsedag idag. Grattis älskling <3. Det blev hämtpizza till middag på densammes begäran och sedan har jag köpt med mig lite kondisbitar hem som vi ska festa loss på snart. 
 
Under kvällen har vi haft en annan uppskattad individ här och det är Anakin Busfört Holm, fasters gohjärta har varit här och busat, kramats (visseligen tvingad), ätit massa frukt och någon pepparkaka men tillslut blev han trött och ville nog mest hem till sängen så då tog han pappa sin med sig hem ;-) Tänk vad ett litet barn kan fylla en hjärta med värme <3 Men även oj så skönt och lungt det blir när vi blir själva och jag och Fabian för samtal så uppskattar jag det å det grymaste :-) Mina älskade unga vuxna <3 
 
Inatt är det 18 år sedan jag blev mor för första gången och ett litet flickebarn gjorde entré i våra liv, vet att jag då tänkte att det är långt tills denna krabbat blir myndig...... och vips så är vi här... Fattar det inte riktigt kan jag säga.
 
 
GRATTIS vår lilla prinssesa <3<3<3
 
Nej nu ska jag förbereda lite härligt fika och mysa med gubben som haft den stora turen att få ha far sin här och hjälp med takläggningen på garaget idag :-) Det kommer bli så himla bra när det är klart!
 
Puss och Kram 
 
Hela dan <3
Igår åkte jag ner till Örebro för att vara deltagare i Förbundsdagarna i NBV. Resan gick jättebra och vi hade väldigt trevligt. Väl framme så kunde min rumskamrat Karin och jag bara konstatera att vi fått ett helt underbart hotellrum.
 
Vi fick både underhållning och en väldigt väl tilltagen och god buffé till middag på Örebros NBV avdelning där dom delade med sig av sina nya projekt och sina väldigt finna lokaler och jag kunde se hög potensial i detta och att det är något vi absolut kan ta med till Uppsala om än i mindre skala :-) och det känns bra.
 
I torsdags så träffades plugg gänget i Gävle för en god fika och lite plugg som blev förbereddelser inför vår uppgift i denna kurs och det var många bitar som föll på plats genom att vi fick ett datum för intervjun och en ala plats så nu ska vi plöja litteraturen så vi är väl förberdda inför torsdagen.
 
Igår så städade jag och gubben av hemma vilket känndes bra innan man far iväg så att allt är lungt på den fronten, Felicia hade tjej middag igår kväll så gubben och Fabian var utkörda ;-) Men dom hittade ett krypin att fly till ;-) 
 
Nu sitter jag här på hotellrummet och väntar på att få gå ner till frukostbufffén vilket måste vara bland det bästa som finns med dessa små tripper. Saknar dock mina nära och kära men det är snart Söndag kväll och jag får åter krama om dom igen. Nu ska här nätverkas och läras en massa :-)
 
Ha en underbar lördag !