vaknade vid halv sju av att fyra "galna" killar böjade hålla låda på ovanvåningen! Pigga som få. Till och med Gissa körde ner huvudet under täcket och tycktes tänka tysta vi vill sova :) men men dom hade det himla kul så det är inget att säga om det!

Så jag och Gissa klev motviligt upp efter ett tag och åt frukost sedan bar det av ut i skogen på en skön promenad, det är himla skönt att få gå på morgonen och ladda upp inför dagen som kommer. Väl hemma väckte jag gubben och Felicia som kom ner och intog frukost med mig ( ja jag åt två gånger men lite båda gångerna). efter detta så skulle jag åka till konsum och hämta ut New Body paketen men se det gick inte det är ju alla helgona och då öppnar dom ju senare... men ingen skyllt på dörren, det tycker jag är dåligt... Får väl hämta packeten efter stallet så jag kan sortera upp allt under dagen och kvällen! Får nog ta lite hjälp av gubben <3 och åka till svärmor och skriva ut lappar om dom har lust att låna ut skrivarn till mig. Ska kolla hur många jag behöver..

Ska även skjusa Felicia till Jonas på förmiddagen så det blir nog en bra dag detta!

Skriver mer under kvällen!

Kram



Ja jag är trött.......
Igår gjorde jag en insatts, började ge blod på blodbussen eller iallafall lämnade jag prover för att kolla om jag kunde bli blodgivare! Det tycker jag alla ska bli som kan bli det! Man vet aldrig vad som händer en själv eller ens nära och kära:) Och vi har turen att få ge blod på arbetstid vilket jag tycker är jättebra och ett jättebra intsiativ av min arbetsgivare!
Igår eftermiddag så var Fabian och jag till är och Fabian red sin lektion på ärk! Han red Ragnar och det gick jättebra! En mycket stolt mamma satt på läktaren och hejade på :)
väl hemma så blev det middag i form av hamburgare och bröd gott gott!
Sedan blev det rengöring av toaletterna och tvätt som skulle vikas :) för att underlätta för Gubben som skulle städa idag!
Sedan blev det soffan och ryggläge var så himla trött!
Idag har jag jobbat förmiddag och lyssnat på ljudbok! skön arbetsdag måste jag säg. Men i morse var det hur tungt som helst! ville helst bara sova vidare! men förståndet fick råda och då blev det ur sängen och till jobbet! Väl hemma så blev det en hel skön promenad med gubben och Gissa i skogen hon sprang som en tokig. Det är så himla kul och se henne fara runt i skogen! Efter det så blev det stallet och en oseriös ridtur där jag vann ett antal gånger över Tindra! Hon är just nu en pina i rumpan! Helt hopplös men jag vann och det är huvudsaken!
Väl hemma så kom fabians kompisar och dom käkar just nu tacos här hemma sedan blir det nog film på ovanvåningen! Under kvällen ska jag köra felicia till västland och en kompis :)
Nej nu är det strax dags för lite mat för oss övriga i familjen!
KRAM
Bilder från i helgen på hästarna :)



Tindra i Boxen :)



Kló i boxen!



Ariel i stallet!

Det var lite bilder från stallet det!

Nej nu kommer strax mötes gästerna så det är bäst att fixa till det sista :)

Kram
Idag har jag jobbat på packen och varit på möte vilket var väldigt intressant!

Väl hemma blev det till att skriva lite dagordning och göra en äppelpaj till mötet här ikväll!

Nu ska jag starx äta middag och sedan blir det möte resten av kvällen!

Ni är alla värdefulla!

Kram :)

Ja som ni förstår av rubriken så gick inte ridningen på topp idag. Tindra bara djävlades i ett var det inte två bakben i luften så var det två framben, så till slut klev jag av och Josefin kastade sig över henne med longerlina och tömkörde henne :) tack vännen! Och vipps så blev det mycket bättre! Hon hade liksom tappat förtroende respekten för mig. Nu gick det bra till slut med mycket bra hjälp från Josefin! Du är en klippa!

För övrigt har dagen varit riktigt bra måste jag säga allt har rullat på bra som sjutton! Har monterat på jobbet och det gick bra bara man lärt sig hur man ska göra ! och tillslut trillade polleten ner även hos mig ;)

Väl hemma efter ridnigen så blev det fisk och potatis till middag gott!

Sedan blev det GLÖGG premier! Gott som bara den!!!!!

Nu ska jag surfa lite och sedan blir det sängen! Ska bli riktigt skönt!!

Kram :)

Igår när vi red så gjorde vi det i mörker... och det gick riktigt bra. Vi höll oss på volten :) väl hemma blev det middag och soffan! skönt måste jag säga! Skulle lägga mig och läsa sedan men john blund kom fortare än jag förväntat mig ;) Så jag sov nog redan vid halv nio. vilket jag märker nu när jag är hur pigg som helst!

Dag blir det jobbet , rida och greja lite inför mötet imorgon! Ja det var min dag i korthet!

Kram till er alla :)

idag testade jag sulorna och det funkade fantastiskt bra! Visst det var ett anorlunda tryck på fötterna (under) men inget som var ett problem på något sätt! Jag körde med båda sorterna av sula och det gick bara fint! En liten naktdel är att det blir jättevarmt i skorna! men det får man ta....

när jag kom hem så blev det en promis med Gissa och Gubben! Skönt med frisk luft efter en hel dag instängd på jobbet! Vid fyra ska vi ut till stallet fabian ska följa med mig!

Felicia är i stan hon fick lift med gubben in på förmiddagen :) Ungarna har ju höstlov!

Kram

Igår när jag kom hem från stallet så satte jag ingång att baka. Därför blev det tyvärr inget mer bloggande igår..

Hur som helst så blev det 80 kanelbullar en fruktkaka, en sats kola kakor och en kademumma kaka :) Hade tänkt att baka choklad kaka också men han inte med det. Skulle ju fixa New Body också så det blev till att sätta sig och räkna ner och samman allt och det gick ihop sig! Så nio i gårkväll var allt bestället :) så nu är det bara att vänta på grejorna som troligen kommer till helgen! Han även se ensam mamma söker, tycker att det är lite kul att titta på :)

Nej nu ska jag äta klart frukosten och dra till jobbet och inviga mina nya sulor!

Kram
Jaha då har Gissa och jag varit ut i skogen i nästan en timme! Vi har kollat in våra två rådjur och två harar utan några större bekymmer :) Hon så dom nog inte riktgit eller fattade åtminstone inte var det var. Vi böjade i skogen där var det hyfsat torrt så vi märkte inte av regnet så himla mycket . Hon fulkomligen älskar att hoppa över ned fallna träd och ta sig under samma sak, hoppa över stenar. idag lekte jag lite kurragömma med henne för att hon inte ska tappa intresset för mig när vi är ute och går, tror hon uppskattade det hon vart helt galen och tyckete nog att leken var adelles för kort. När vi kom ut på åkrarna så blev det lite inkalnning och stanna kvar och även detta gick riktigt bra måste jag säga! Godis gör underverk ;P.

Jag läste på Mysig.nu´s blogg att dom böjat med visselpipa till holly det vore nog en bra idé på gissa också tror jag snor den idén rakt av! har nämligen en pipa ligger som jag fick av Örjan och Lotta efter deras gamla hund Ice!

Blir till att prova i eftermiddag på promenaden då!

God morgon och Kramar till er alla!

Ja vaknade hur tidigt som helst eftersom vi ställt om klockan... så strax före sju var jag uppe... Men nu har jag fått i mig lite frukost och summerat New Bosy listorn dom som jag fått in alla har tyvärr inte lämnat in ännu men jag får jaga dom idag. Så jag hinner nog rapportera under kvällen iallafall!

Nu funderar jag på att ta en promenad med hunden och sedan ladda lite för stallet kl 11! Det blir nog bra det! På med varma kläder och ut! känns som en bra start på dagen :)

Kram!
Idag när ridningen var överstökad så blev det letande efter lite listor till New Body! Nu är alla här hemma. så nu blir det till att sammanställa allt under kvällen :) Efter det gick jag och gissa en sväng i skogen hittade en himla mysig väg som gör att vi inte behöver gå så himla mycket på bilväg och ändå en riktig promenad! Väl hemma så satte jag upp raggar slang under altanen så nu ser man bättre på baksidan när man är ut med hunden på kvällen! Och det är trevligt tycker jag! Gubben har lagat traktorn så han tog hand om dom sista stenarna på gården så nu är den plogningsvänlig igen! När vi höll på ute så kom Örjan och Lotta med Anakin och det är alltid trevlig, När vi kom in så böjades det med middagen vilket blev fyllda lövbiffar med tomat och mossarella ost i, jag åt ungsgrönsaker och övriga familjen pommes till Gott blev det iallafall och sedan slägnde jag även ihop en äppelpaj till kvällen! Svärmor och svärfar kommer över!

Ska skjusa Felicia till en kompis över kvällen så det blir väl som igårkväll att telefon ringer lagom tills man somnat ;) Men det gör absolut ingenting!

Nej nu ska jag åka!

Kram


Gissa och Holly när vi hämtade Gissa!



Liten sötnos i hallen! 9 veckor!



Något större tjej i veckan!

Kram
Allt gick jättebra idag. vi red på volten till att börja med så ville hon bråka lite men skam den som ger sig! Så på ragatan bara framåt ska vi! Sedan vart det samling och böjning och ökning som gällde på volten när jag jobbat igenom henne så släppte Josefin ut oss på vägen. Vi/jag vågade varken tölta elller trava på det halla gräset... rädd att upprepa omkul ridningen vilket inte vore något kul alls. Tror inte man har sådan tur flera gånger  i rad om jag säger så. Väl ute på vägen så böjade vi med traven och då i samlad form där efter så blev det tölt! Vi lyckades riktigt riktigt bra på slutet vilket jag tycker är jätte kul!



En gammal bild men ändå!

Kram
Ja vi var till stan igår och hittade riktigt bra grejor till mina fötter. Intersport hade bra sulor för sådana personer som mig och dessutom hade dom små upphöjningar till hålfoten som man kan sätta i så jag köpte både sulor och sådana små grejor så nu j****lar om inte jag ska kunna jobba! det kommer att bli så himla bra :)

Väl hemma så packade vi in maten och skjusade tjejerna till folkan där dom skulle dans. Sedan slöa vi i sffan hela kvällen. Vid halv ett ringde Felicia och ville bli hämtade så på med pjamasen och iväg och hämta henne!

I morse blev det frukost i familje anda och sedan iväg till Konsum och hämta packetet från Börjes och mina nya vinter ridstävlar :)))) Fabian fick en reflex jacka och mitt sadel skydd kom. Tyvärr så var ridbyxorna och mössorna restade men de skulle komma senare!!

Nu blir det snart stallet och gubben ska hämta virke med svärfar!

Skriver mer under dagen!

Kram

Tjena tjaba hallo!

Ja då har man städat som en galning  eller nja fort gick det inte men nu är det gjort! och det är så himla skönt måste jag säga! efter det att städningen var överstökad så tog jag tag i all tvätt som jag tvättat när jag vari themma men dessvärre inte har vikt ihop utan bara lagt i korgen. Så nu är den vikt och ligger i gaderoberna och så himla skönt! Har varit ut en sväng med hunden också och lekt lite tror hon håller på att tappa tänder för hon vill bita sönder allt och då menar jag framförallt hennes grejer... tog bädden på morgonen så Felicia fick rycka ut och sy ihop den! Sedan var det papputen som pipper som åkte på däng... ja ja det sitter nog nya där snart!

Nu blir det valbo och ica maxi och fylla på mat förådet!

Kram
Är hemma idag också, J****vla fötter men i eftemiddag ska jag köpa ordenltiga ilägg så jag kan jobba på måndag! Nu har jag gjort det där tråkiga med att mata in räkningarna för den här månaden... inte något kul alls.

Igår fick jag nya finna naglar! Dom blev så himla snygga måste jag säga ska se om jag kan fotta dom så ni får se... låt se hur det gick!



en tumme turkost och svart glitter som är ned draget som ett "snöfall" riktigt riktigt snyggt måste jag säga :)



Här ser man lite bättre snöfalls effekten tycker dom är snygga hoppas ni håller med mig ;)

Nej nu ska jag städa... svårt att slita sig från burken!...

skriver mer när städandet är färdigt!

Kram hoppas ni har en underbar dag.
Ja ha då har man satt ihop sin första företagsplan :) Det var inte lätt det heller! Men det gick nu ska bara gubben tycka att den är okej också, men det tror jag han kommer tycka möjligen att han vill till lägga något som jag misssat vilket absolut inte är otroligt ;) Så det har varit min dag vid gubbens bärbara och knappat och tänkt så det ryckt ur öronen på mig mer eller mindre iallafall!

Tack vare det så känns fötterna på g idag och det är positivt! Tror nästan att jag kan jobba imorgon... väntar lite mer till kvällen innan jag tar något beslut!

Här är några sköna bilder på Gissa från igår!



Varför leka med en boll när man kan ha två och ett tuggben....



efter det blir man trött som få och somnar på sin bädd i köket!

I natt var hon i köket och sov själv utan att äta upp något olämpligt som skor eller dyligt! Hon är duktig min lilla sötnos!

Kram
Är hemma idag och vilar upp fötterna ordentligt! Har tagit en sväng med Gissa i koppel vilket hon och jag tränat lite lite på så nu försöker jag varava koppel promenader med dom lösa! tror vi båda tycker dom lösa är mycket trevligare!

Äntligen är det torsdag och jag ska få fixa till mina katastrofnaglar! det gillas skarpt. Får se vad det blir för kul naglar denna gång har varit inne på svarta tippar men nja... vit glitter med dekoration är också hur snyggt som helst... ja det vissar sig i eftermiddag :)

Har lovat gubben att kolla lite på en verksamhetsplan till firman idag så jag ska strax sätta mig med det!

Nej nu blir det soffan en stund!

Kram

http://www.facebook.com/l.php?u=http%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253Dbqo9IVqAnWk%2526feature%253Dplayer_embedded&h=fb54eae7d5ab79783103d8fc237948d1&ref=nf

Kolla denna helt underbara film! Vet att jag snöat in på hästar men den är bara för rolig! Spola fram ca 3 minuter så tar det roliga riktig fart! Tycker dock lite synd om dom små söta hästarna.

Ja ha då har man fått sin DOM!!!! skämt å sido. Det var ganska lätt konstaterat varför jag har så himla ont i dom små fötterna ialla fall och fick dessutom veta att detta är nog anledningen till att min höfter också spökar en del men bara när jag vrider kroppen och då hoppar det liksom tillrätta och gör bara ont i det ögonblicket som det sker så det är inget att oja sig om! Nu åter till fötterna det blir till att gjuta inlägg till skorna har liksom tappat hålfoten och vrider av den anledningen foten snätt och följakligen även knäna. Tack vare våra "#hemska" golv av betong så har foten överkompenserat och detta leder till smärtan som vandrar upp i benen och detta på grund utav att det blir stass i benen vilket inte är helt lycket. Det är ju aldrig bra att samla på sig vätska i benen så att dom blir stasade mardrömen är = blodpropp inte bra alls om jag får säga min mening :( Men så långt ska det inte behöva gå kan jag tycka! Så nu ska det övertalas chef att dom får betala inläggen och sedan beställa tid för inläggen måste jag ha oavkortat vem som ska betala, annars kommer jag ju inte kunna jobba i längden.

Fick även lite skäll för att jag äter så mycket alvedon tack vare mina fötter är inte helt bra det heller.. Icke bra för levern sliter tydligen grymt på den så nu var det slut med det också. Skönt tycker jag man vill inte göra sig själv mer illa än nödvändigt. hon rekomenderade panodil istället. får testa det om det behövs!

Det som var himla roligt var att henne som jag var till har jag träffat ett flertal gånger på jobbet så det blev en mycket trevlig stund!

Väl hemma så blev det tinad korvstroganoff och ris!

Trevlig kväll på er mina kära vänner!

Kram
Har fått en hel del gjort trotts onda fötter. har grejat lite med saker som man måste göras trist men ett måste och himla skönt när det är gjort :) så nu är det färre måsten  på min lista. Har även hunnit vara ut med Gissa på en skogs promenad och det gick riktigt bra övade en del inkallning vilket både hon och jag tycker är ganska roligt! Nej nu ska jag hänga lite tvätt och göra mig i ordning inför att jag ska till sjukgymnasten.
Kram
Sen om det är bra eller dåligt det vet jag inte. Är hemma idag för att i natt värkte fötterna bort min sömn :( inte skit kul men det går. Idag har jag äntligen fått en tid på brukshälsan redan i eftermiddag ska jag träffa en sjukgymnast och det tycker jag känns riktigt riktigt bra! Nu ska vi få ordning på dessa två små värk bomber!
Igår när jag red kände jag absolut ingenting i fötterna efteråt och det är nog ett tecken på att jag kan slappna av totalt i fötterna när jag sitter på häst ryggen och det är lite spännande tycker jag. Igår var jag på paketeringen för andra gången och det gick bra men som sagt var tyvärr blev det inte riktigt bra där utan snarare åt andra hållet vilket jag tycker är skit tråkigt för jag är en arbetsmänniska gillar inte att vara hemma utan får nästan dåligt samvete då och det är ingen kul känsla alls.
Gubben var i Bålsta (där jag är uppväxt) igår och kollade in led belysning vilket var väldigt givande snart ska vi lansera hans webshop och det kommer att bli så himla bra. Är ni ute efter snygg bra belysning är det dit ni ska surfa. Visst priserna blir inte som IKEA men väl värda pengarna som man lägger för hittar man något som man gillar så använder man det ju och dessutom så är dom lite av tidsklassiker för en själv. Har även hittat en liten present till gubben idag så den kommer vilken dag som helst!
Nu ska Gissa och jag strax ut och gå en promenad vilket ska bli skönt med lite frisk luft!
Kram alla underbara människor!

Då ska vi se om jag kan få någon ordning på bloggen :) som ni ser är det just nu mest kaos här! men ska försöka ordna till detta!

Min dag i dag har kunnat sluta bättre på jobbet än vad den gjorde men nu är det som det är. Ska var fyra veckor på packen för att se om fötterna klarar det bättre! Tänk om min chef ändå kunde lyssna och inte bara prata.... lagom sur på just sådana människor. Vet att jag kan prata men jag tror jag lyssnar iallafall även fast det kan vara svårt att få en syl i vädret när man satt igång denna prat kvarn ;)

Väl hemma blev det en väldigt rolig ridtur i form av två svängar i skogen och sedan en lång tölt sträcka :) det har förgyllt hela min eftermiddag!

Nu ska jag kasta mig över bloggen!!!
Kram

I år ska jag inte vara ute i sista minuten! utan jag har böjat skriva ner vad vi/jag ska handla till folk i julklapp ja jag vet det är tidigt men känns bättre rent ekonomiskt att börja i tid! Så nu när alla födelsedagar är överstökade så har vi börjat fiska lite hos ungarna vad dom önskar sig och Fabian har en riktigt diger lista i år :) det är bra det då finns det lite att ta utav om jag säger så. Inte för att han får allt utan då är det mindre chans att han vet vad som är i packeten när han öppnar dom.... hoppas jag iallafall!

Idag är det 5 veckor kvar till första advent:) Jag älskar julmånaden och allt pyssel fram till dess! bara underbart. Ska vi baka praliner i år igen Malin? Den lilla kan vi ju ha med det är inga som helst problem vi har ju Felicia!!! Skulle vara himla trevligt tycker jag!

Jag planerar för fult vad jag ska göra sedan brukar bara hälften bli gjort men det är ju något iallafall!

Idag har jag vaknat strax före åtta. och det var helt underbart väder ute måste jag säga solen skinner och det är runt nollan desutom vindstilla helt underbart. Så hunden och jag drog iväg på en promenad förre frukost för min del och efter frukost för hennes :O väl hemma hade gubben ordnat en härlig frukost! Efter detta så blev det dator tid noch lite naglar, just nu är dom en katastrof milt sagt... tror 5 av tio är på väg av... ska till Louise på torsdag.. hoppas dom håller tills dess.. har någon idé om svart med vit eller tvärt om  har lite förslag på hur det kan se ut...

      

     

Snygga eller hur! Ja jag vet det kom med orangea och röda också men dom är snygga:)

Kram



Var ut med hunden! och vips när jag kom hem så höll gubben på att köra in ved så jag hjälpte honom med det och när det var färsigt så började vi röja stenhögar som ligger lite var stans på gården efter att vi gräfft för vattenledningen! Men när vi kört tre skopor så dog traktorn,.... soppa torsk tänkte vi men nej det var det inte utan någon grej i tändningsystemet som gått sönder så det var bara bita tag i något annat. Så då tog jag sågen och böjade såga ner våran dööööa gran på gården men gubben tog över tur var nog det. Medans jag var ute så fick även gissa vara ute någon timme och hittade en fotboll för första gången och jag skrattade så tårarna ran hur hon for farm har hon fart i vanliga fall så är det ingeting.... nu var det fart på riktigt vet inte hur många kullebyttor hon slog över bollen... ett otaliga blev det.  Sen gick hon in till fabian som både hunnit baka kola kakor och kladd muffins medans vi var ute! Härliga Unge!

Nu har vi kommit in och konstaterat att oj kl är redan sex någon som är pizza sugen...... Så ja nu är gubben och hämtar pizza gott gott :)

Ikväll blir det en lugn och skön kväll med körslaget!

Kram

Var till stallet vid elva tiden, Fabian följde med. Vi sköte om hästarna och pysslade lite sedan var det på med regn täckena och ut i hagen. Själva gick vi tillbaka och mockade och tog hand om stallet. Dom kommer att få stå inne i natt med till deras stora lycka!

Väl hemma blev det lunch i form av makaroner och falukorv himla gott :) Sedan trottsade Gissa och jag regnet och gick ut och gick i en halvtimme lätt blöta återkom vi sedan! Gissa somnade gott och vi åket iväg och installerade nya stereon i lokalen! Jävlar vilken skillnad på ljud:) nu kan vi rocka loss riktigt ordentligt på passen! me like!!! väl hemma så fick gissa mat och jag hamnade framför burken... Nu ska vi ut på en liten promis igen tänkte jag!

Kram
Igår kväll var vi disco vakter i hop med en par andra föräldrar vilket var mycket trevligt. När våra äldsta föddes bode vi grannar och dom är supper trevliga så det vart 5 trevliga timmar i personal rummet på skolan! Ungarna skötte i princip allt själva dom var jätte duktiga måste jag säga!!! en stor stjärna till dom! Vi hjälpte dock till att städa på slutet! Vi ville ju hem om jag säger så!

Idag på morgonen har jag skjusat Felicia till Skärplinge där hon blev hämtad med buss för att åka ut med Lottakåren på en prova på helg i skogen. Vädrets makter är ju dock inte de bästa men jag tror dom kommer att få en lärorik helg! Dom är tre glada tjejer som valt att följa med på detta från felicias vänskapskrets!

Väl hemma igen fastande jag framför datorn... inte helt ovanligt om jag säger så.....

Här är några härliga bilder på henne i går kväll efter det att vi kom hem!



Jag är trött! Sygga ögon blixtens fel....



Husse störde mig så nu måste jag sträcka lite på mig!

Hon är ljuvlig denna lilla varelse.. Men regn är inte hennes grej om jag säger så! Vi var ute i en kvart på gården nyss och lekte och när vi kom in så ja just det jag behöver bajs så då gör man det i vardagsrummet..... moooooooooorrrrrrrrr! ut igen......

Vi ska strax ut på en längre prommis tänkte jag vi trottsar regnet!

Kram och ha en riktigt trevlig helg i regn vädret!

Ja då har man städat huset med hjälp av gubben och efter det blev det en promenad med hunden ute i ösregnet! Det var faktiskt riktigt skönt måste jag säga det är fördelen med hund man måste ut i alla väder! Vet dock inte om hon uppskattade 45 minuter i ösregnet lika mycket som jag gjorde det! Gillar att tömma hjärnan genom att gå, inte för att det är så mycket där sedan tidigare men ändå...  Fick tyvärr ingen bild på hur blöt hon var från början men här är en halvtimme efter att vi kom hem!

Även lite  söta bilder på henne och våran honkatt Tutti



Blötdjur...



Visst är vi gulliga!

Min man i dessa dagar... bara webb shopp i den hjärnan :P



Älsk dig mitt hjärta! puss

Hoppas ni har det bra i regnet alla goa människor!

Ja då var det fredag igen då! har hunnit få i mig lige frukost och skjusat ungarna till skolan. Ute spöregnar det och är plus två :( inte skit kul inte men vad gör man bara att gilla läget tror jag. Får se om det blri någon rigning idag  med tanke på vädret!! I morgon ska det bli bättre så vi rider nog då om inte annat!

Nu ska Gubben och jag röja av i huset så det blir rent och fint!

Hunden ska väl få sig en lite promis också, blir till att inviga regnstället tror jag!

I kväll ska vi vara disco vakter på Fabians klass disco så vi vet vad vi ska göra efter fyra.... men det blir nog trevligt att träffa lite andra föräldrar om inte annat!

Kram
Tog en kopp kaffe extra i morse för att bota huvudväken tänkte jag .... nej inge bättre men med lite sömn till och en kopp starkt till så nu är åtminståne huvudet i helt okej skick! Bättre än så här blir det nog inte... Men fötterna jag tackar för att det finns alvedon. Nu ska Gissa och jag ut på en promenad i fin vädret!

Kram
Snacka om att veta om att jag har en topp och en botten på denna kropp! Båda värker så jag tror jag blir tokig1 Har sattsat på alvedon och hoppas på att det ska släppa något men men .... ja lite bättre har det nog blivit. Blir hur som helst hemma idag från jobbet igår trodde jag mina ben/fötter skulle gå i tusen bitar. Ska försöka fixa till detta till på måndag måste ju finnas några sulor eller något som man kan lägga i dojorna...

Tyvärr blir det ingen ridning heller tror inte huvudet pallar det! tyvärr :( Men i morgon blir det nya tag så j**klar tindra då kommer jag och då ska vi testa brodden! Känner mig redan laddad! Hum vad kul allt kändes helt plötsligt! Tänk vad en liten häst kan glädja :) Gillar denna lilla markatta så himla mycket.

Gubben ska till Tierp idag på ett möte ang firman så man blir sittande här själv.... ska försöka städa lite men jag har ju hela dagen på mig så jag ska nog hinna! Fabian har ridskolan på eftermiddagen så vi ska fara dit också men det är inget problem alls då får jag ju lite häst lukt iallafall!

Skriver mer under dagen funderar på att gå ut och ta lite härliga hundbiler om vädret håller i sig! strålande sol och 0 gradigt!

Kram
idag har jag varit på promenad med hästarna på grund ut av hel tokigt väder... ena stunden regn nästa snö sedan sol och där efter så halglade det! Så då valde vi en promenad med dom istället för att sadlarna skulle få sig en omgång av blötta! Det var himla skönt att komma ut till Josefin och bara släppa alla tankar och fundeingar.... trotts att jag ältar en del med henne också men det går över ganska snabbt och så är vi inne på häst tankar och våra stora planer för framtiden.... Vi älskar att drömma om hur vi ska göra då! Himla bra måste jag säga för jag tror det blir sämre med dåliga beslut då för dessa har vi redan sågat i detta stadium :) väl hemma så blev det en kopp kaffe och två goa bullar, sedan ut i ruskvädret med hundisen! vi hade en skön terapi stund ute! Naturen kan göra under! Me like!!! Får se hur det går idag på jobbet igår trodde jag att jag gick på glas ett tag för att efter en stund tro att jag glödde under fötterna :( Tror jag måste försöka söka för detta så man får några vättiga skor undra var man ska vända sig?? Sjukvården...... har inte en anning någon annan som har det?? När man jobbar inom vården så har man ju bra tofflor på fötterna (vilket man köper själv dock så det är ju lite upp till var och en hur man vill gå skod så att säga) Men vi är ju tvugna att ha riktiga arbetskor med stålhätta på grund av truckar och andra grejor som kan hamna på fötterna och man har tackat högre makter ett antal gånger att man har dess!

TYVÄRR var jag nog inte den snällast på jobbet igår :( jag gillar defentift inte den personen jag blir av allt som händer just nu! Har just bestämt mig för att sluta med detta och försöka se saken positivt men det är så himla svårt!!! Men men skam den som ger sig!

Hoppas din dag är/fortsätter vara underbar och bra!

Nu ska jag käka lunch sedan blir det jobbet nya tag var det ja!!"
igår började väldigt bra! ridturen på tindra gick över förväntan trotts en snorr hal hage men ingen omkul ridning denna dag (tack och lov!) väl hemma blev det lite lunch och sedan i väg till jobbet. Där väntade en trisst överaskning.... det blir till att plocka av och på i två veckor......(jag tror det blir längre..) Så redan i går vid halv åtta så prottesterade mina fötter vilt i skorna ... det blir en annan belastning när man hoppar i och ur truck och så vidare dom får vila lite mer då liksom! mina fötter hatar fulkomligen att stå still och dessutom på betonggolv i åtta timmar. Men men säg inte det onda som inte har något gott med sig !"!!! Jävligt svårt att se det goda just nu om jag säger så :((( har ni sett ett åskmoln så är det bara mitt sinne som åker förbi en sväng... 

Idag började jag dagen med en sväng på AMS. se och jäklar jag hittade ett jobb att söka så det gjorde jag!! Hoppas det blir bra! Sen är både jag och gubben grymt tagade på hans nya firma så vi får se vad den leder till :) hoppas hoppas...

Tror att jag regaerar så starkt pga att min psykiska arbetsmiljö just nu tär en hel del på mitt psyke tror inte jag riktigt själv förstår hur tungt jag tycker det är igentligen... försöker ju vrida allt till positivt tänkande och det är kanske inte alltid är det bästa!

För sex veckor sedan hade jag det bästa jobbet man kan tänka sig och nu är det nog ett av de sämsta!!! Hur fan gick det så!!!!!!!!!! Ska nog ställa chefen mot vägen idag... i går gick han omvägar undrar varför.... kan det vara för att jag säger vad jag tycker och det kanske han har väldigt svårt att ta, eftersom jag dessutom inte brusar upp utan bara talar klarspråk och vill ha bra, ärliga svar!! 

Idag när jag kom till stallet så var det snö där:) det var riktigt trevligt här hemma är det 2 plus och det regnar.... det skilljer ju knappt en mil.. Jag vill också ha snö!!!! Var ut på facebook och konstaterade att det nog snöat i bruket med och dit är det bara 5 km... Skulle vilja se Gissas reaktion :) Hon kommer att fulkomligen älska snön!

Ja det var mina dagar hoppas dina varit bättre! Nu ska jag iallafall bita i det sura sura äpplet och gå till jobbet efter lite mat i magen idag blir det memosa sallad och skinka med kokta potäter till! ska bli riktigt gott!

Kram!



Sötnos i skogen på upptäktsfärd :) 


vardagsrummet nummera, dock utan dom vita stolarna som vi hade när det var extra mycket folk här :)



Från andra sidan av rummet!



Köket med malins bord och stolar! Tack gumman!



Köket från hall vinkeln!




Hitt här datorn och tjockskärmen förvissade... med andra ord även jag :)

Så ser det nummera ut i det särnöska hemmet!

Kram och god natt!
Morgonen börjades i stallet och en mycket lugn ridtur.. tindra lisa har fått massage i onsdags så vi skyller på det #fniss# alltid bra att kunna skylla på något tycker jag... Fabian red Dreki vilket gick väldigt väldigt bra, Dreki var envis men Fabian var tuffare till Josefins stora lycka :) Han travade och galopperade jättebra trotts att det var halt! Det blir nog en kanon häst av denna när han blir färdig!

När vi landat hemma så blev det hamisar och sedan iväg till Valbo. Felicia ville shoppa för sina födelsedags pressenter och hon hittade en del grejor faktiskt! Själv köpte jag en colleg tröja till Fabian en leksak till Gissa och även ett nytt snyggt halsband till henne. När vi kommit hem så lagade jag fläskfilé sallad och klyft potatis till gubben som blir 35 år idag GRATTIS mitt hjärta och kärlek!

När mat och kaffe var intaget så gick Fabian och jag ut med Gissa och hade henne lös och Fabian fick öva på inkalning så även han ska kunna ha henne lös så småningom :) Kommer och gå kannon för det funkade jättebra redan idag!

Efter detta blev det lite surfande på lampgrossister till gubbens webb butik och sedan sofflocket! himla bra dag måste jag säga! Har även hunnit fixa lite med naglarna under resans gång!

Kram och all kärlek till er alla!
Idag är det födelsedagar som gäller till hundra procent! Började morgonen med att ta hem hö och halm till stallet. vilket gick jättebra. Efter det så blev det hem och fixa till det yttre, tror inte att någon på tjugo års kalaset uppskattat myssbyxor och sliten colleg tröja .... knappt fixat hår och skräck ödle ögon.......väl där så bjöds det på goda pajer och tårta:) mummsigt värre. sen är det alltid trevligt att träffa en massa människor som man bara träffar vid dess tillfällen! Örjan och Lotta var där med Anakin så faster fick en härlig myss stund med honom, han växer deftentift och frodas nu är han vaken lite mer vilket är trevligt men efter en timme med nyfiken blick så somnade han så gott!

väl hemma så fixade gubben lite inomhus och jag grejade med lite fin ljung ute och fyllde på lampolja i ute lamporna så dom lyser lite fint i kväll!

Nu ska "skräcködlan" fixa till lite av det yttre igen och sedan väntas folket komma runt 17 så nu åker vi med fest tåget resten av dagen! Här blir det tacos buffe och tårta och kaffe efteråt! Härligt prat i vänner goda sällskap!

Ha en underbar dag och helg:)

Kram.
Ja då har Fabian kommit hem igen! Äntligen måste jag säga! Trodde inte att det skulle vara så jobbigt som det var.... men det är bara erkänna man är en hönsmamma :) Nu har allt kommit på plats tack vare malin och peters bord och stolar i köket! vilket blev KANON :) tack för att vi får låna dom! ni  är kanon!! Nu har vi det ordentligt möblerat överallt! Ska plåta i morgon så ni får se hur bra det blev!

Nej nu hägrar soffan och idol på tv..... slö som få efter en nattvecka!

Kram :)
Tok jag har möblerat om i vardagsrummet och i köket! tack vare Malin, kram! Och när klockan ringde så blev det städa av av bara den så nu skiner hela huset inför morgondagen och gubben håller på att koppla in min station nära dator i dressingroomet. Det kommer att bli himla bra detta!!! Gillar min tokiga ide,er ibland måste jag säga! Ska lägga ut lite bilder när min dator är inkopplad!
nu ska jag strax ut med hunden en sväng i det fina vädret och bara njuta!
Kram
Underbara Malin :) Du passar så bra i din nya röda färg men jag förstår helt om du vill ha det brunare! I dag har jag färgat malins hår och haft en trevlig stund med henne här hemma. För övrigt så har hon ett bar bord och fyra stolar som jag ska få testa till vårat kök! Har nämligen stora planer på att möblera om här hemma ganska drastiskt! Gubben har varit till tierp idag och fixat och grejat lite med företaget! Det kommer bli kanon bra när det är färdigt! Jag är helt övertygad om detta!

Nu ska det bli lite middag och lite mer tankar om att möblera om.... Gillas massor av mig och lite av gubben som bara tänker företag ljust nu! (men det gillar jag för det är roligt att se männiksor som har massor av inspiration och mativation att göra saker )

Kram alla glada!

Ja ha och vad tycker ni? Själv tycker jag det blev helt okej!



utan blixt...



Med blixt mindre smickrande men men bättre färger!

Kram
Ja då var man klippt i en mer ordnad kort frisyr igen då :P äntligen det har varit en vild vuxen åker på mitt huvud allt för länge .... Nu ser det betydligt bättre ut! Så fick ett ryck och färgade det svart!! Får se hur det blir sitter med färgen i huvudet just nu ...... spännande........ Gillar ju att toka med håret så det blir säkert bra!

Nej nu ska det sköljas hår och sedan får det bli lite bonde tror jag!

Kramar i massor till er alla!
Då var man vaken igen då. Vaknade vid två och drog oss till nästan tre! Nu är naglarna svarta och Gubben ska ut på en promis med Gissa ;) Själv ska jag åka till Skärplinge och klippa mig, felicia är redan där när jag kommer och klipper sig! Sedan får vi se om jag åker till Ärk och rider hopp lektion idag, Kroppen känns och gör sig påmind efter min lilla vurpa i måndags. Nu är det väsnter axel som bråkar allra mest och det är lite tungt på jobbet kan jag säga, där vi bara lyfter och bär när man plockar eller lägger på. Inatt hade jag turen och fick köra maskinen i fyra timmar! tack för det Tomas!

Nej nu ska jag spakla på det yttre lite så man inte skrämmer någon på vägen till skräplinge :)

Kram
Sov till klockan var 14 och fick i mig lite frukost. Efter det bar det av till stallet där jag var till tre tiden, vi red i hagen och idag gick det riktigt bra måste jag säga vi gör framsteg hela tiden och det är himla kul med tanke på att hästen är 21 år enligt stamtavlan! men dock inte i huvudet där är hon inte mer än 10 högst :)

Under tiden vi red var gubben ut och kollade en timer till dom som äger hästarna. väl hemma igen blev det middag i form ungsfalu och potatis :) jami jami!

Sedan blev det data tid och svenska hollywood fruar, ja jag vet men det är kul att titta på....

sedan åkte vi till svärmor och svärfar och hämtade restresrande delar till musikanläggningen till lokalen så nu ska här byggas låda till den och sedan ska den placeras i lokalen till allas glädje:)

Nu ska jag packa för natt skift!

Kram och god natt!
Ja ha då har man gjort sin första omkulridning... å fan vad ont det gör ont i baksida lår och strax ovanför vänster knä. Fick Tindra över mig på vänsterbenet! Enligt Josefin såg det inte så himla roligt ut, hon blev nog riktigt rädd för jag vågade inte riktigt röra mig på engång utan låg kvar och bara väntade på att hästen skulle komma över mig... men som tur var så hamnade bara hennes bak på mitt baksida vänster ben ! Ibland ska man ha tur om jag säger så. Anledningen var nog att hon var trött efter att vi hoppat och travat en hel del och skulle sedan öva på samlad galopp och då gick det som det gick i ett av hörnen i hagen! Men det var bara upp på engång igen både för hästens skull och min egen! Tack för hjälpen jossan! Du är guld värd.

Väl hemma så blev det fisk och potatis till middag och nu slöas det framför datorn! 

Gubben håller just på att skicka ut inbjudan till hans och felicias 50 års fest i helgen. på lördag kl 17 blir det tacos buffé här hemma. Ibland vet man inte riktigt hur man ska göra och vem man ska bjuda... vi bjuder släkten för resten känns lite som "tigeri.." jag tror ni förstår känslan jag menar men om någon av er vill komma och gratta dom och äta lite med oss så är ni mer än  varmt Välkommna!!!!! Komentera gäran detta inlägg isådana fall så jag vet hur många vi blir med tanke på mat och tårta! 

Nu ska jag slö surfa runt lite och och bara kurrera mitt ben så jag kan jobba i natt  !! känns som att jag kommer veta att jag har ett ben i natt iallafall och det är ju bra det!

Kram

Hum verkar som söndagar har blivit fotodagar... Hur som helst så blir lillfia 3 månader idag! Just nu pipper det för fult på golvet av hennes ben. Vi är just inkomna från en promis i skogen. se bilderna!



in i skogen bara ingen räddsla här inte :)



roligt att springa och spanna... undra var hon ser här för något intressant..



skogen är himla intressant luktar gott överallt och ingenstans..



Ormbunkar är gott!



Den här hittade vi i skogen min favo sort av bil, skulle vilja ha en sådan gul som var topp rustad och värsting motor!

Här är ljus arrangemanget jag skrev om i morse!



Snyggt eller hur?

Nej nu ska jag villa en stund så jag orkar med nattskiftet!

Kram
Då har Gissa och Jag varit ut på en långpromenad ,i hennes fall springpromenad, lyckan att kunna ha en hund lös är för mig total! Hon kommer hyfsat när jag ropar och om inte annat så kommer hon när hon inte ser mig längre. Här regnar det lite och blåser men jag är ju som jag är och gillar det här vädret riktigt skarpt. Tycker det är helmysigt. Tyvärr fick jag inte sova så mycket som jag hoppats på utan hunden ville ha mat och promis vilket är helt förstårligt så jag var uppe reda 7.15 lite  tidigt med tanke på att jag ska jobba natt i natt och resten av veckan! men det löser sig alltid. Hade en fundering på att slänga i en film i dvd och smålura i soffan :) också en stor fördel med hösten då detta känns helt okej!!

När vi var ute och gick så plockade jag med mig lite rönbärs klasar och lite lönn löv så nu blev det lilla ljuset hel snyggt!



Söt eller hur!!
Ja idag vart det stallet och en ridtur utöver det vanliga! tindra skötte sig exemplariskt lyckades med det mesta och endast en protest i form av en kick! Äntligen börjar det lossna för oss två! Efter stallet så blev det snbbt hem och lite uppvärmd kyckling från gårdagen och i väg till Gävle för lite shopping. Fixade felicias födelsedagpresent ;) blev jättebra. Sedan köpte jag även en tröja till henne som hon ville ha. Själv hittade jag en mörkgrå cardigan på gina som är ur skön och två tajts ett par grå och ett par svarta! Hittade även tre par vantar på hm upptäckte nämligen i veckan att alla mina vantar gått iväg av någon anledning endrera har ungarna användt sönder dom eller så är dom bara borta helt enkelt! Sedan var vi in på Jysk och jag hittade 4 st fuskskinns tabletter till matbordet det vart rikigt snyggt köpte ävne lilla klotljus på plantagen där jag även handlade blomman till svärmor! Gubben var in på bilteama och shoppade lite pärmar och grejor till bokföringen av företaget! Ja det var nog allt... Nej men just det gubben fick ju välja sin födelsedagspresent också... en bärbar dator! Det var någon som blev glad om jag säger så! Puss på dig min gubbe!!!

Nu har vi ätit middag i form av hamburgare med pommes och det var riktigt gott! Nu ska vi till svärmor och gratta henne. Hon fyllde nämligen år i veckan som gick!

Nej nu ska här surfas lite tills dom andra blir klara för avfärd!

Kram :)

Vaknade vid sex och var ut med hunden i minusgarderna .... väl tillbaka i sängen somnade både hunden och jag om så himla skönt. Vaknade sedan vid halv åtta och nu klev jag upp ut med hunden och sedan blev det datorn och svenska holywood fruar. När detta var slut var det frukostläge för alla härliga tejer som är här :) 7 st närmare bestämt... mycket skratt har det blivit här hemma i dag! nu har jag intagit frukost vid datorn och gubben i soffa vi får inte plats i köket!!! Och rätt som det är så kommer en boll och far för att dom vill bli av med valpen som gärna biter i dess 14 trötta men glada bennen...

Vid 11 är det dags för stallet och sedan en sväng till stan!

Kram alla glada och ha en underbar helg!



Nu är det läge för en massa Ljus helt underbart måste jag säga älskar att tända massor av sådana på kvällarna!

Ja fredagen förflöt i fest och ridningens tecken! Felicia och Jossefin var i full fart att fixa inför festen när vi kom hem från jobbet! Jag åkte till till stallet och vi red på volten två mycket pigga hästar efter 4 dagars villa...

När jag kom hem så stod malin på bron och det slutade i två mycket trevliga timmar med henne här!

Sedan blev det film i sängen med gubben! tyvärr sommnade jag som vanligt i sängen.....

kram
Ja nu har jag röjt av hela huset och fixat och grejat lite. Felicia och Josefin ska fira sina 15 års dagar här i morgon kväll med ett gäng tjejer! Fabian ska åka till Strömstad i morgon bitti så han håller just på att packa sina grejor för fullt! han tycker det ska bli jätteroligt! Själv är jag inte lika road men någon gång ska ju vara den första!

På eftermiddagen så var vi till Ärk och Fabian red, själv blev jag tillfrågad om jag ville rida på onsdag dom skulle hoppa i min gamla grupp. Så jag tackade ja så klart!! Nej nu ska jag slöa framför datorn en stund och sedan är det dags för sängen!

Kram