Nu återstår det bara att hålla tummarna :) Nu har jag nämligen tagit mod till mig att genomföra det jag oroat mig för att göra sedan kan bara tiden utvisa hur det går :) Skönt att kunna släppa det jag kan påverka iaf :) Hoppas ni alla har en lika underbar söndag som jag har i solen på hästryggen har jag ägnat min och det är absolut inte fel i min värld :)

Kram Kram
Alla som har någon form av anknytning till det ideela ledarskapet/styrelsearbetet borde gå på denna dag :-)
Var där igår men mina helt underbara kollegor till lika vänner Susanne och Karin vi slöt även till oss Katti från NBV förbundet är vi kom till Hotel Rival i Stockholm igår. Vilken dag vilken dag :) Vi fick lära oss om komunikation och arbetsrätt ur ett arbetsgivar perspektiv och även lyssna på Maria Möller, när vi lyssnade på henne så sprutade tårarna när jag skrattade så fotöljen hoppade, vilken kvinna. Vi lyssnade på Röda Korsets HR-chef som berättade om hur man tar sig ur en STOR förtroende kris vilket de drabbades av när det framkom att en person i ledande ställning gjort bedrägeri mot organisationen i mångmiljon klassen. Häftigt att höra hur dom vänt detta :-) Som sagt var en super lärorik dag med de bästa av kvinnor i mitt nätverk :-)
 
Väl hemma blev det god middag med familjen och sedan lite härlig slötid i soffan :-)
 
Idag har jag varit och ridit en sväng på Kometa och tagit hand om Nykur. Sedan tog jag mig i kragen och satte mig i solen och lyssnade på podar :-) ett helt underbart sätt att fördriva tiden på.
 
Nu blir det snart en promenad i solen och en god middag sedan får vi se vad kvällen bjuder på :-)
 
Mången trevlig lördag på er alla i solskenet :-)
 
Jag tror många kan uppleva mig som säker i  mångt och mycket men just nu håller jag på att ta beslut om jag ska göra ett försök i angående en sak som kan vara inte bara lite avgörande för framtiden utan ganska omvälvande om den går igenom...  Det skulle betyda väldigt mycket om jag lyckades men om jag misslyckas så kommer det att komma flera chanser att lyckas. Men det var inte poängen i det jag skulle skriva utan det är känslan som kan dyka upp när man känner sig som en treåring och står där så himla osäker och blyg och funderar på om man kommer att klara en viss uppgift... lite som att hoppa från 10:ans trampolin första gången alltså väldigt väldigt osäker... Har nu alla fall med hjälp av familj och vänner tagit ett beslut om att försöka så trotts att jag inte vill lämna ut själva händelsen ännu så vill jag att ni håller tummar och tår för mig att detta går vägen :) 
 
Fler tankar... ja det finns en hel del sådana, efter en härligt lyftande diskution i skolan så fick jag höra att jag "sockrade min positivism" visst jag kan hålla med om att jag är äkligt positiv i det mesta men den hårda hårda vägen har lärt mig att man måste se det positiva i det som sker runt omkring en i livet och jag kan se att man kan utvecklas av allt och genom detta få positiva händelser att hända i livet. Självklart är inte allt roligt här i livet men för att jag ska överleva så letar jag positiva ljusglimtar i det som händer och framförallt tar jag lärdom av det som händer så jag slipper det tråkiga igen. Tror detta stör folk mer än vad jag trodde från början och det är nog inställningen jag har som dom är lite avis på och önskar att dom hade själva. Dock är detta något som växer fram och livet är som sakt var ingen enkel skola och man kan bara själv förändra det man vill förändra ingen annan kan göra det åt en.
 
Kram
 
den överpositiva kvinnan i sina absolut bästa år ;-)
Okej idag har jag suttit och benat ut hur vi ska försöka lägga upp arbetet som vi har framför oss med en uppgift i skolan. Det har gått riktigt bra, hunnit skriva lite också hoppas på att jag ska hinna en del ikväll och i morgon också :)
 
Men det är ju inte allt jag gjort idag, satt och fyllde i lite uppgifter på linkedIn.com och ja vad händer jo lyckas dela en inbjudan till detta nätverk till alla vänner på FB och mail... ops var är ångra knappen när man behöver den som absolut bäst... så eftermiddagen har beståt av många medelanden med att jag ursäktar mig över min knapptryckning... För övrigt verkar detta nätverket vara riktigt rolig och kan nog ge endel när man har behov av ett fast jobb. Har faktiskt sökt ett sommarjobb den vägen ;) Så man vet aldrig. 
 
Apropå sommarjobb så har jag fått besked att jag får jobba i sommar på en arbetsplats om jag lämnade för länge sedan men jag var nu åter välkommen tillbaka som sommarvikarie. Även dottern har fått jobb i sommar vilket glädjer mig väldigt mycket. Gamla arbetsplatser är bra att ha när man som jag väljer att plugga och då gäller det att inte ha sagt hej då utan på återseende vilket gjorde att jag fick denna möjlighet. Man har ju inte en aning om vad man gör i framtiden så alla kontakter ska vårdas ;) 
 
För övrigt blir nog detta en lång vecka då gubben åkte i morse och jag saknar han redan en massa massa... Men så är det och det är bara acceptera :) Men det gör helgen ännu mera värdefull <3 
 
Igår röjde jag järnet här hemma och efter åtta timmar så hade jag två gaderober mindre i dressingroomet och en väl organsierad gaderob på ovanvånignen men det krävdes 8 sopsäckar för att kasta lite skit också ;) Himla skönt att få röja av ordentligt! Men sedan sov jag som en klubbad hela natten och visst kvällen med enligt maken ;) 
 
Nej nu ska jag göra ett ryck igen med vår uppgift tror jag rakt! 
 
Ha en underbar måndagkväll nu mina vänner :)
 
 
Nu vill vi ha sommar och sol :)
Tänk vissa saker bara skjuter man framför sig... sedan gubben började i Ljusdal så har jag skrutt i bangbang här hemma som bil. Den har ju varit den bilen vi kört allt mellan himmel och jord i, sopor, hö, hästprylara ja allt helt enkelt och endel grejor stannar av någon konstig anledning kvar i bilen... så det skramlar och låter väldigt på isiga och knöliga vägar. Men idag tog jag tiden och städade ur den och damsög och torkade ur den inåti i alla fall :-) Nu känns det mer som min bil, helt enkelt lite ordning och reda :)
 
Idag var jag ut till stallet och gubben åkte och köpte virke till min gaderob som ska förenkla lite av våran förvaring här hemma så ikväll blir det lite byggande är det tänkt ;) Ska bli jätteskönt att äntligen få det gjort. 
 
I stallet idag så tränade jag Nykur lite med ikea kasse och lite bett träning medans jag borstade honom. Efter det blev det ett skönt ridpass på volten med Gustur i solen. 
 
Nu ska jag i väntan på gubben och ungdomarna, tömma gaderoben som vi ska bygga i ikväll sedan blir det väl en skön eftermiddagspromenad med hunden i solen :-)
 
Ha en härlig lördag vänner för det ska jag ha :-)
 
 
Lite bilder från idag, Nykur med påsen på huvudet dock lite svårt att vara stilla då ;) Sedan en bild med gapande mun då han tuggar frenetiskt på bettet när han har det i munnen så det är bäst att vänja honom redan nu inför det som komma skall :) Sedan Gustur sadlad och klar för lite äventyr på volten. Voljlokarna vi har till ridskolehästaran är märkta med stallets namn och sista bilden är en lycklig häst (Nykur) som får hö :-)
Igår kväll kom både gubben och jag hem och innanför dörren vid 19 och vi fixade lite snabb middag :-) Sen var det två trötta själar som surrade om hur våra veckor varit... läs jag pratade och stakars maken fick lyssna till öronen blödde ;). Somnade båda två ovaggade kan jag säga :)
 
Idag klev jag upp redan vid 6:30 pigg och glad och började städa av huset :) Älskar att få göra det i 200 knyck och själv så när resten av familjen vaknade till liv var det nästan klart. Efter det var det dags att ordan shopping listan inför veckohandlingen. Sedan bar det av mot Gävle och Valbo. Jag behövde en vit skjorta så det blev en jakt på en sådan vilken jag hittade och lite annat smått och gott. Gubben hittade ett par väldigt snygga svarta fin skor som vi slog till på :).
 
Väl hemma och allt upp packat och påfyllt så drog jag en sväng till stallet och njöt av en ridtur på Kometa och sedan lite kramtid med min lilla Nykur <3.
 
Nu sitter jag här efter fredagstacos i magen och mest njuter av lugnet medans maken är och hämtar Felicia i Tierp. Snart är även Simon här och hela familjen är samlad :). Det blir nog en lugn kväll framför tv.
 
Hoppas alla har en trevlig fredag där ute :)
 
Kram lilla jag :)
 
 
Min lilla prins förra helgen när vi försökte oss på lite longering men en av oss tror det är leka vi gör.... gissa vem?