Ja idag blev det en himla massa, så himla mycket så stallet fick strycka på foten och det är inte vanligt det heller... Började med frukost och sedan bar det av in till stan och handlade vinster till lotteriet vi ska ha nästa söndag på karlholmsjulmarknad. Det blev mycket räknande men jag hoppas att det stämmer.. Efter det blev det rusta och två nya julgranskulor och två belysningar till tomten/skogen! Det vart jättefint sedan köpte jag även två batteridrivna ljus att ha i lyktorna ute på gården och dom lös riktigt riktigt fint måste jag säga!"

Efter det hem och i med lunch i magen och vidare till Lågbo och den julmarknaden där var det vackert värre tyvärr lite lite med folk men stämningen fanns där vill jag mena hittade faktiskt en julklapp där till en av kottarna i släkten ;) Väl hemma efter detta for jag över till Lotta och hjälpte henne att färga håret! hoppas det blev bra?

Sedan blev det hem och vänta in middagen som stod i ugnen i form av potatisgratäng och fläskfilé gott värre ;) gillar när gubben lagar middag till mig känns så himla lyxigt på något vis... Trotts att han gör det ofta!

medans jag väntade fyllde jag i dom nya almenakorna med födelsedagar och annat vikigt att komma ihåg!

Nu ska jag och gubben snart lägga oss förmiddagsveckan väntar runt hörnet!

Idag är det första advent underbart nu börjar julen ÄNTLIGEN!

Ha en underbar första advent mina vänner!



Uppstart av baket ... nå va vad det man skulle ha nu...... saffran kan vara bra tror jag :P

 
Ibland måste man kalla in experter på området bakning :)



Denna bagare lyser med sin frånvaro.....

 
Innan gräddningen ... och efter! 


Goda blev dom :P Fabian räknade till att vi bakat 103 st får se om det räker ända fram till lucia!

Kram och trevlig advent!

Idag sov vi till kvart över nio !! Helt otroligt måste jag säga! Väl uppe och frukosten intagen så blev det Lågbo och julmarknaden där jag lämnade Felicia i Jonas händer... Sedan åkte jag till stallet och red Tindra lisa min islandsdrottning ;) Hon var bäst idag... Väl hemma så blev det lunch gott gott.. Sedan satte jag en Lussebulls deg och Fabian och jag bakade lussebullar i långa rader närmare bestämt 103 st;) Goda blev dom som bara den! Sedan blev det lite röjning och julning, byte lite dukar och fixade lite. Det blev så härlig stämning.. Nu längtar jag till det kommer lite vit på backen också så är allt perfekt!

När vi kollat på tv ett tag så blev det Lågbo och hämtning av den försvunna dottern! SÅ nu sitter man här och skriver för det var det jag just skulle till att göra när hon smsade att nu var det läge att bli hämtad och curling mamma som man är kastar man sig i bilen och hämtar :( dags att dra åt lite i tyglarna... nej dom är bara små en gång.. men jag gjorde klart för henne att lite framförhållning mår ingen dåligt utav!

God natt mina vänner eller god morgon ;)

Nu ska jag krypa ner hos älsklingen och kolla på film!
Så här himla finna blev dom!



VILLA SÄRNÖ!!!! Andreas verk!

Här är ungarna´s!

   

Ungarnas krävdes det flera bilder på men det blev himla bra tycker jag!

Nu har vi hunnit ut till Lågbo med dom och där går det att se skapelserna i morgon på marknaden se hemsidan lagbo.se för mer info!

Nu väntar en dusch och sedan sängen!

Kram och god natt!


Nu är tillverkningen i full gång...

Andreas har grejat hela dan med att rita baka och nu håller han på att sätta ihop det hela. Ungdomarna har hållt på sedan tretiden då dom landade här hemma efter skolan!

Lite bilder!

 
Andreas i bakar tagen på eftermiddagen..
 Före gräddningen det är kungen av danmark i rutorna för att få fönster det smällter och blir jättefint sken utav detta!



I ugnen för gräddning



Färdig gräddat och väntar på resten av delarna ....



Ungdomarna Lisa och Felicia Ni är underbara ;)

 Felicia och Jonas... dock inte den bästa bilden men dock en bild på de tu :)

 Hoppsättning pågår under djup konsentration ;)



Sötnosen är förstås med och tuggar på allt och alla ;)

Kram
Hej och hå vad dagarna bara rusar iväg.... I onsdags blev det ridning i skogen och det var hur mysigt som helst! Torsdagen så blev det storstäd av huset på morgonen och när gubben hade varit till tandläkaren så blev det Ica maxi och riktig storhandling det var så himla lungt och skönt där inne inte mycket folk alls :) Sedan blev det eftermiddagsskift på jobbet som var ett av dom längsta hittills rent mentalt det var länge sedan jag ville ha helg så intensivt! Men som tur var så kom Malin in en sväng med Hugo och lyste upp min dag :) Nu är planen sådan att jag ska åka och hälsa på dom idag :)))))))) Super trevligt!

Ja det var min vecka det... skriver mer till kvällen då förhoppningsvis lussebullarna är klara och lika så pepparkaks huset!

Kram ;)
Igår fick jag nya snygga naglar igen :) Tack Teres! dom vart jättebra!



Röda blev dom!



Snygga tummar också!

Idag har jag farit till Stockholm på represtentantskaps möte i GSfacket! Vilket är roligt man får lite ny tänding i det fackliga arbetet! och det är alltid bra vi är ju inte direkt uppskattade av alla om jag säger så! Väl hemma igen for jag till affärn och handlade korv med bröd och chips världens osundaste middag men både jag och ungarna uppskattade den! Efter detta for Julgardinerna på bottenplanet upp och även ljustakarna. Blev himla fint! Mysspyss liksom!
 Det är ju faktiskt en månad kvar till julafton idag :)

Just nu sitter jag och väntar på att gubben ska dimpa ner här hemma!

Kram!

Hej och hå... I stallet tog vi en promenad med Kometa och Tindra vilket gick väldigt bra måste jag säga! Sedan släppte vi in tindra till Dreki och Kometa vilket gick bra det också!

Väl hemma igen blev det fyra kransar hit hem till våra dörrar! Så nu sitter de två hjärtarna på uthus dörrarna och stjärnorna på husets två dörrar! Det blev riktigt bra måste jag säga!

tyvärr har jag inte fått till någon deg ännu men väl en lasange till middag :)





Ja det var resultatet det! Nu väntar jobbet till halv fyra i natt! Det blir nog bra det!

Kram
Ja ha då har man sovit till halv elva... började fundera om det var sant när jag tittade på klockan men jo det stämde.. Ska ut och jobba en extra natt i natt så det var bara bra! Jag kommer nog att jobba till halv fyra ungefär för jag har ju nageltid i morgon förmiddag !!!!! Äntligen! Så jag behöver sova en liten stund ialla fall för sedan har jag eftermiddags skift efter det!

Idag blir det stallet!  Ska bli himla härligt. Fabian är hos en kompis och Felicia och company skjusade Gubben just till Älvklareby så dom kan ta tåget in till stan och kolla in NEW MOON filmen!

Sedan får vi se vad jag finner på under dagen pepparkaksdegen ska iallafall göras idag efter att jag inhandlat sirap!

Kram
Här är lite bilder från förra helgen då fabian tävlade i dressyr L:C1
Tyvärr inga bilder från tävlingsmomentet men från uppvärmningen och i stallet blev det några!



Silver hästen Fabian tävlade har nyss kommit till Ärk är från Irland men kom via Danmark han är 6 år och en mycket trevlig ponny som tyvärr börjar lägga sig till med ridskole later redan... men men bara var tuff så blir det bra!



Här värmer dom upp i galoppen!



Här jobbar han på det är han på den vita hästen!

Här kommer lite bilder på lite andra hästar i stallet!



Lightning



Ira



tjorven



och sist men dock inte minst våran härliga valp Gissa ;) Dumt att ha en boll när man kan ha två eller hur?

Kram alla värdefulla vänner :)
Idag startade jag med en god frukost och sedan blev det en skön promenad med Gubben och hunden! Därefter åket jag och Fabian ut till stallet och gissa om vi blev förvånde Josefin hade tagit hem kometa;) Där stod hon så himla söt och go i hagen. Vi red ut på kometa tindra och kló! Vilket var jättetrevligt vi försökte även sätta ihop henne med dom andra hästarna men det fick bli bara dreki som kunde uppföra sig!

Väl hemma blev det lunch och sedan iväg och hämta Felicia i Tierp för att sedan skjusa henne vidare till Jonas och dom skulle sedan vidare på bio. Felicia hade varit till GUC på info i uppsala och det verkar helt klart det som gäller när det blir gymnasieval!

Sedan blev det lidel i tierp och lite shopping :)

Väl hemma så blev det krans göra inför julmarknaden i Karlholm den 6 december då till Fabians klass som samlar till en klassresa! Här är de fyra alstren som Fabian får bidra med! Vad tycker ni?

    

Dessa verk blev det själv ska jag göra två till oss i form av stjärnor och två i form av hjärtan!

Min underbara man har böjt till stomarna efter en stjärna i pil som jag hade sedan tidigare!



Här är han i full aktion!

Hoppas ni har en härlig helg!

Kram!
Ja då är det helg då :) underbart ! vi sov till kl 12 där efter åkte vi in till stan en sväng. Jag kollade in en ny telefon men konstaterade att det får vänta hur sugen jag än är på en ny skönhet i form av en nokia n97 oj oj så snygg!!!!! Gubben köpte snus som nu står på tillredning i ugnen så nu är den blockerad i 24 timmar :(

Väl hemma igen så blev det till att fixa julgardiner till vardagsrummet/matrummet och det blev riktigt fint måste jag säga! Efter det blev det första halvan av idol i soffan och sedan somnade jag på gubbens arm...ZZZZZZZZZZZZ så nu är jag hyfsat pigg.... inte bra inte bra.... behöver sova i natt inte jobba...

Idag kom ytterligare en julklapp till ungarna hem! ja nu är snart allt fixat härligt! En till gubben landade häromdagen i brevlådan!

neuj nu återstår det att hänga en maksin tvätt och sedan får det nog bli sängen och läsa lite i min bok som ligger och skaver på sängbordet..

I morgon ska jag och Fabian ut till stallet!

Hoppas ni får en underbar helg!

Kram

Ja fel dag i månaden idag är inte jag till min fördel om jag säger så! Vaknade på piss humör så det är därför jag är irriterad idag och inte på det som hänt vilket gjort mig åtminstånde mindre irriterad och visst jag har dragit5 på smile banden några gånger :) Började med att jag var till Skärplinge och hade samtal med Felicias lärare och där var det bara bara beröm och det ärä ju bra det! Sedna hem med henne och tillbaka igen för att hämta Fabian som ska iväg och rida i Älvkarleby och det gick också jättebra förutom att vi hade en diskution angående läxor.... men tror han förstod att jag hade rätt för när vi fått i oss lite god middag som gubben serverade när vi kom hem så lästa han 30 sidor i boken han ska fixa till söndag i badkaret:)

Efter middagen så blev det städning av huset jag och min gubbe hjälptes åt vilket gick jättebra!

Nu väntar en återhämtning och sedan sista natten för den här veckan! himla skönt måste jag säga ;)

Nej nu vill jag jula till mitt hem och gosa till det hela lite!

Kram

Vaknade redan vid ett men det är bara härda ut! Har dock fått en hel del gjort till min stora glädje! Har kollat av lite med släkten angående julen och lite annat! Nu ska jag skriva en dagordning inför kvällens styrelsemöte! Tror det kommer att gå riktigt fort i kväll för det är få saker som ska avhandlas!

När Gissa och jag var ut på promenaden idag så sken solen det måste vara första gången på 14 dagar! men oj vad skönt det var att se henne igen... började tro hon övergett oss helt ;)

Nej nu ska jag göra mig iordning och borsta av gaddarna sedan blir det dagordning!

Kram

Kom igen nu alla glada människor och bygg ett pepparkakshus och ställ upp med på Julmarknaden i Lågbo den 28-29 november! Det är så himla kul att göra sådana och framförallt att dekorera dom :) Gubben och Jag ska deftentift vara med med ett! Vi älskar att göra sådana!

http://www.lagbogard.se/ Här är en länk så ser ni hur ni ska gå till väga!



Förra årets hus! i fult blixt sken...



Bättre så här, dock inte den bästa kameran!!

Så surfa runt lite nu och hitta inspriation!

Kram
Flisan fixade till bloggen medans jag körde in ved med Andreas;) Tack så jätte Mycket gumman!

Tycker Att det blev riktigt riktigt bra! Bilden / headern hade jag gjort sedan tidigare så hon la ut fixade den och till färgerna på Texterna! Tack, nu blir det middag och gardiner för hela slanten!

Kram



Min underbara man och hunden <3
Ja då var det tisdag då och regntungt värre ute :) Nu har jag vaknat 14:50 helt otroligt fattar inte att jag sovit så länge men det är ju bara bra natten kommer inte alls att bli jobbig att jobba då!

Har hunnit ut med hunden en sväng, vi gick och möte Felicia vid bussen vilket alltid är myssigt får sådan härliga mamma dotter samtal då! Efter det blev det surfande med datorn och nu ska jag gå ut och hjälpa gubben och köra in lite ved! Sedan blir det middag och lite jul gardiner som ska fixas till inan dom ska upp!

Det gillar jag skarpt ;)

Kram alla glada! Vår nya häst i stallet! En riktig klippa:) längtar tills hon kommer till oss!
Sov till klockan var 1 sedan tog jag en lång promenad med Gissa i skogen då hon fick springa lös! Vilket hon verkligen älskar över allt annat! Väl hemma igen så blev det frukost med gubben vi till och med kostade på oss att koka lite ägg...... gott blev det iallafalll! efter detta så åkte jag till stallet och där longerade vi hästarna över bommar vilket gick riktigt bra när jag fått kläm på hur jag skulle göra ;)

Går dagen slutande med att vi blev med en häst till i stallet! det var just det vi ville ha!  Nu ska hon vet besiktas och sedan blir det ett ultraljud på fölet  efter det kommer hon hem till stallet detta lilla underverk!

när jag kom hem så blev det middag och sedan komm örjan,lotta och anakin vilket var väldigt trevligt!

Nu blir det tv en stund sedan bär det av till jobbet!

Kram alla underbara vänner!

Ja hej och hå här går det undan vill jag mena.... Idag när Fabian och jag var till stallet berättade Josefin att hon hittat ett sto som hon tror kan passa vårat stall utmärkt så hon hade mailat på det.. och efter många samtal så blev det provridning och titt i morgon eftermiddag kl två! HJÄLP vad med Fjärillar jag fick i magen (obs inte äns jag som ska köpa hästen men visst i josefins stall känner jag mig som hemma så det blir lite mina hästar iallafall i känslan. Bryr mig som det vore mina när det händer både bra och dåliga saker med dessa!)

Här är två härliga bilder på Kómeta!


 

Så söt nu är det bara vänta och se vad detta är för häst! Infon vi har är stallets snällaste häst viktbärande och trav lös.... hon har svårt för traven men det ser vi inte som ett problem utan snarare möjligheter att lyckas lösa detta!

Kram alla glada och lyckliga vänner :)

Ja denna vecka har det hänt en väldig massa jobbat över en del med bland annat att förhandla löner för en tid tillbaka så det blir retroaktiv lön för det anställda lagom till jul... tror ingen misstycker...

Igår vart det stallet och sedan en sova dag... somnade lagom till idol började ZZZZZZZZZZZZZ kul fru min man har ;) ja ja så är dessa förmiddagsveckor. Sov dock till halv åtta i morse och vaknade riktigt pigg och glad! Sedan blev det en underbar promenad med hunden i skog och mark vi släpade även runt gubben :) Väl hemma och lite mer kaffe så blev det stallet och fabian fick öva på l:c 1 programet som han ska tävla med.... det kommer nog att gå jättebra i morgon! Väl hemma så blev det lunch i form av hamburage med frisco bröd en riktig favorit i mina ögon!

Nu ska jag bytta om och åka och handla med resten av familjen!'

KRam

ja ha då har halva veckan gått! underbart med tanke på att jag har förmiddagar och det är mitt hat skift... Är liksom konstant trött!!! idag har jag iallafall kört in veckans ved och Gissa var med för första gången (både hon och jag har sluppit undan tidigare i höst..) Hon hittade en jättekul tunnel under några lastpallar med ved och hur hon sprang runt runt... en hel del bark eller snarare näver från björkveden släpade hon också upp i skogen... Men hon var helt lycklig över att vara med ute och jag tycker det är så skönt med en hund som bara är där jag är :) behöver inte bekymra mig alls helt underbart helt enkelt. Medans jag körde in ved så tog min älskling ner utetaket på altanen inför vintern så nu är det ner med! Måste säga att idag är en bra dag att få saker gjorda!

När jag fyllt skopan på traktorn med ved så var det läge att möte Felicia vid bussen så sagt och gjort hunden kopplades till hennes stora förtrett men hon måste lära sig och sedan knallade vi iväg en kilometer och möte skruttan, sen gick vi hem under många skratt :P Väl hemma så konkade jag in veden i pannrummet och Flisan fikade sedan skjusade jag henne till tierp så hon kunde åka vidare hem till Jonas. När jag återvände hem så var pannkakorna klara :) tack hjärtat <3 Så då blev det middag och sedan har jag slöat i soffan, och slagit ner rumpan farmför datorn.

Ska leta lite julklappar och skriva matlista tänkte jag! Ska till tierp vid nio och hämta hem dottra också!

Ha en underbar kväll!



Jag kan flyga med mina jätte öron... Ja hon ser nästan farlig ut här....
Igår var det full fart hela dagen. Avslutade med ett föräldrarmöte.... ja se föräldar jag säger inget mer........:( men något vetigt fick vi nog bestämt i alla fall tror jag.....
Idag har jag jobbat förmiddag och sedan blev det personal info som var jätte intressant! Allt verkar positivt i dessa tjärva tider :) jag är väldigt tacksam över att dom som äger oss vågar satsa! Väl hemma så blev det en promnad med Gissa i regn/snö och möta Felicia som kom med Fyra bussen :) Fick en härlig pomenad där hon pratar på som vanligt om allt och inget ;) Hon är helt underbar inga hemlisar där inte..... Sedan blev det önske middag från min sida iform av pommes och korv och massa bea...... så himla gotttttttttttttttttttttttttt:)

Där efter for jag till stallet, någon ridning blev det inte för var det dugg regn/snö förut så häl regnade det nu... Så vi tog in alla fyra hästarn och satte på dem regn täcken och pysslade om dom lite! Nu är jag hemma igen och ska värma mig lite med te och frukt kaka tänkte jag :) En riktigt bra dag måste jag säga trotts skit vädret utanför fönstret!!!! Nu smattrar det redigt så nu haglar det nog...



mammas lilla skrutt i skogen! Får jag godisen någon gång så jag får springa iväg igen......
Idag blev det promenaden med hunden och sedan stallet! Allt gick under kontroll och det är målet varje gång som vi rider ut :) Sedan mockade vi ur i stallet och snyggade till efter oss :)

Väl hemma blev det lunch och sedan i väg och gratta svärfar på fars dag! På vägen dit köpte jag en farsdags pressent till Mina barns pappa en härlig bok till mörka helg kvällar :) Älskar dig du är världens bästa pappa till våra underbara barn :)

sedan blev det som sagt en tur till svärfar och svärmor där vi fick lite gott fika! mumms gillar fika någe grymt kan liksom inte få förmycket av det :P

Väl hemma har jag satt ihop lite lådor till hallen.... blev jättebra nu ska dom bara upp också... tar nog en stund det med...

Gubben fixade till benen på Felicias sängar! blev också jättebra!

Nu väntar lite middag och sedan ska jag köra Jonas och Felicia till bugg!

Här är lite härliga bilder på hunden!



Mys på golvet med far!!



Kommer ni snart eller....?



Husse och Gissa på äventyr men matte du ska också vara här.....

Ha en underbar avslutning på helgen :)
I går avslutade jag dagen med att åka till Lågbo och hämtade hem Felicia från Jonas.. Sedan blev det hem och bingen härligt härligt sov ända till halv nio i morse och det var så himla skönt! Sedan blev det en långpromis med Gissa i skog och mark där efter till stallet och en helt underbar ridtur där hästen skötte sig helt fantaskiskt bra!  Hon var lungn och cool vilket hon absolut inte brukar vara efter två dagars villa men men hon ska väl växa upp någon gång hon också!

väl hemma blev det lunch och sedan en promenad till med hunden i skymningen med Gubben min. Väl hemma igen fortsatte vi att planera för hur vi ska göra på ovan våningen och tror verkligen på den lösningen som vi funnit! Det kommer att bli så himla bra! Sedan har jag mest suttit vid datorn och vid tv, gubben håller på med företagsjobb så allt bara är lungt och skönt här hemma.

Nu har Gubben skjusat Felicia till Folkan där hon ska dansa hela kvällen lång!

Nu blir det lite mer tv och data tid!!



Underbara ungar på vår kreta resa för två år sedan:)
Idag fick vi sova lite längre efter som Felicia inte skulle iväg så himla tidigt utan vart väkt först halv åtta vilket var väldigt skönt :) Skjusade sedan Fabian till skolan och Felica till Tierp. Väl hemma igen så blev det en skön promenad där jag möte upp gubben som var ute och gick med Gissa!

Nu har jag mest surfat runt och slöat vid datorn. Ska jobba extra i eftrermiddag så jag laddar för fult för det!!! Ibland ångrar man sig men belöningen när man får lite extra lön är värt det...

Nej nu ska jag till affären och hämta ut mina nya ridbyxor :)

Kram



Ja jag vill ha vinter men dagens väder med sol är inte fel det heller... Bilden är från förra vintern :)


Grattis ännu en gång! Kunde inte låta bli att lägga ut denna underbara bild som kommer från uas.se

kram
GRATTIS Malin och Peter till lilla HUGO :) Några dagar innan utsatt datum kom denna lilla prins till världen! Så nu är min underbara kompis Malin mamma! Malin bara så du vet så tror jag du kommer att bli världens bästa mamma!

Annars har allt flutit på som det ska här hemma gubben och jag har städat av huset efter morgonpromenaden med hunden :9 Här snöar det för fullt just nu! och det gillar jag skarpt! Älskar snö om jag får beskriva det själv! Det blir ljust, hunden håller sig ren och lika så hästarna :)

nej nu ska jag kolla lite jobb grejor!

Kram och ha en underbar dag!

Ja så enkelt kan man nog ut trycka det :) Idag har jag skjusat Felicia och Lisa till Tierp som vanligt denna vecka. Allt verkar gå jättebra på GUC för dom tror det blir den skolan för Felicias del ialla fall..... Sedan hem och då vissade det sig att Fabian glömt bandyklubban hemma och väl hemma igen så har han även glömt läxan men den får Gubben åka ner med sedan..... undra om han hade huvudet under armen i morse:P eller.... När frukosten var intagen så skrev jag ut lite nya recept från ica, 400,- för 5 middagar ja det är ju kanon det.. ska testa iallafall tänkte jag behöver lite ny inspiration vad det gäller matlagningen :). Efter det blev det promis i skogen med Gissa och Gubben och nu ska jag byta om och åka till stallet:) :) Idag lär det bli täckbyxorna på för det är göööör kallt ute och blåser halv storm.. Men vad gör det man får ju vara med hästarna! Tur man har djuren så man kommer ut lite och får frisk luft:)

Ha en underbar dag!

Kram :P

Igår var jag tillbaka på måleri igen och det känndes bara jätte bra :) Gillade det skarp om jag säger så :) Fötterna skötte sig perfekt dessutom och det är riktigt trevligt tycker jag!

idag har jag farit till Tierp med Flisan och Lisa igen, efter det blev det frukost.. och nu dumburken... Vid tio ska jag till stallet och rida det ska bli skönt att komma ut lite.

Annars rullar allt bara på. Igår fick jag iallafall två julklappar shoppade när jag surfade runt så nu har man börjat jul shoppandet ;) Nu är det lägge att börja fundera på en bra julklapp till Älsklingen ......

Nej nu ska hunden få mat och en promis :)

Kram




Vart väkt i morse av hunden som ville ut och pinka vid fem men vi kunde lungt gå in och sova vidare efteråt! Vid tjugo i sju kom felicia och väkte mig igen, hon ville ha skjusen till tierp som jag lovat henne och lisa! Dom ska praktesera på GUC i Uppsala för att kolla vilken linje dom ska gå på gymnasiet! Dom ska vara där hela veckan.
När jag kommit hem så blev det frukost och sedan en tur i skogen med Gissa mycket skönt måste jag säga :) Skönt väder men det blåser en väldig massa!

Den här veckan är det eftermiddagar som gäller :) Så vid tio ska jag åka och rida en sväng... gårdagens pass sitter i mina ben kan jag säga.... fasiken vilken träningsvärk!

Nu ska jag surfa runt lite och kolla lite julklappar!

Kram alla glada och hoppas eran dag blir jättebra!

 

Ja ha då har även denna helg gått... Har lagat middag i form av en nygamal kina gryta som jag åt hemma men tappat bort receptet på. Alla utom Felicia uppskattade den :9  Efter det så skjusade jag matilda och felicia till träningen och på en gång passade jag på att dela ut de New Body som jag fick med mig till berörda ledare tyvärr vart det en kasse kvar här hemma men jag hoppas på attt kunna lämna den imorgon.

Väl hemma igen bakade fabian en kladdkaka och den fikade vi på när Felicia kom hem från buggen. Det var riktigt gott måste jag säga. Vi lämnade även jonas vid bussen så han kunde fortsätta hem till sig. Han hade aldrig åkt buss till eller ifrån karlholm så vi vissade vad busshållsplatsen var och väntade även på att bussen skulle komma!

Just nu så blir det nog sängen efter god natt pussar till barnen för ögonen håller på att gå i kors

Sov riktigt gott mina vänner :)
Ja ha då har även denna helg gått... Har lagat middag i form av en nygamal kina gryta som jag åt hemma men tappat bort receptet på. Alla utom Felicia uppskattade den :9  Efter det så skjusade jag matilda och felicia till träningen och på en gång passade jag på att dela ut de New Body som jag fick med mig till berörda ledare tyvärr vart det en kasse kvar här hemma men jag hoppas på attt kunna lämna den imorgon.

Väl hemma igen bakade fabian en kladdkaka och den fikade vi på när Felicia kom hem från buggen. Det var riktigt gott måste jag säga. Vi lämnade även jonas vid bussen så han kunde fortsätta hem till sig. Han hade aldrig åkt buss till eller ifrån karlholm så vi vissade vad busshållsplatsen var och väntade även på att bussen skulle komma!

Just nu så blir det nog sängen efter god natt pussar till barnen för ögonen håller på att gå i kors

Sov riktigt gott mina vänner :)
Hej och hå, Igår blev det en tur till Valbo efter stallet för att inhandla en ny skrivare som blev två skrivare en laser till firman för att få beständiga utskrifter och en bläck för att få lite färg på utskifterna när man vill ha detta! båda gick på strax under två tusen det tycker jag inte alls var så himla faligt!

Istallet gick det hyfsat igår jag gjorde ett par regäla vinster över tindra så nu börjar det gå åt rätt håll igen.

Väl hemma från valbo så var det sortering av New Body som gällde!



Några packet att sortera upp eller hur?? Ja det var iallafall vad våran kväll bestod utav och vid halv åtta fick vi åka och hämta Felicia i Bäcklösen!

Sedan blev det tv för hela slanten det lilla som var kvar av kvällen!

Idag har jag varit i stallet och ridit Tindra riktigt "hårt" och det blev ett rikigt bra resultat måste jag få säga!

väl hemma igen så har jag fixat med en massa föreningspapper så himla skönt att få det gjort tycker jag!

Gubben har fixat vinterdäck på bilen :) me like!

Så nu ska jag snart fixa middag och fortsätta att rita på våran ovanvåning har hittat en ny superlösning till den!
Syn bara att man inte är miljonär så man kan fixa allt på en enda gång!

Ha en underbar söndag nu alla mina vänner ;)