Ja ha då är man anmäld på Buzzard.se där man kan få testa grejor gratis och det är ju aldrig fel. Detta mot att man gör utlåtande om dessa och delar med sig till sina vänner! Låter trevligt tycker jag! Anmäl er vet jag och ange då gärna sarno73 som värvare sist i dokumentet som man fyller i!!
Idag var vi till stan och fick åka genom jordens oväder innan vi kom fram ja jag har aldrig varit med om något värre! alla körde typ 20 km i timmen och det haglade så det blev rena vinterväglaget :( urkk säger jag bara tur gubben körde! Väl i stan hittade gubben Två par brallor och två t-shirtar och jag hittade en mjukis dress så himla skön! allt på rea på Cubus trevligt! Sedan blev det öb och lite rengörnings medels inköp så man kan städa även nästa vecka eller hur! Sedan ica och lite matinköp och allt gick så himla smidigt!  Ja detta har varit en riktigt trevlig dag trotts att man har ett nattskift som väntar en :) men men det kommer att gå fint det här!
Kram alla underbara!
P.S Grattis Malin och Peter!!!
Min arbetsplats framåt morgontimmarna efter ett härligt nattregn! Sist jag jobbade natt och varit ut med lite sopor =)
Ja ha sov ut efter att skjutsat Felicia till Jobbet i morse! Hon trodde det skulle regna när hon skulle hem så jag lovade henne att kliva upp och skjutsa henne... dumt men ändå snällt!! Sedan sov jag ända till gubbens klocka ringde alltså vid tio tiden!  Me like! Ja ha nu börjar det bullra bästa att skriva fort fort . Har i allafall städat av huset och på eftermiddagen bär det av in till gävle för att fixa nästa veckas mat! TOg denna dag eftersom vädret värkar bli sämst idag! Nej nu blir det till att släcka ner datorn för det åskar regält här nu!
Ja då har sommaren gjort entré med buller och bång då ! Underbart det är varmt och bara en massa underbart !  Har bara två veckor kvar på jobbet sedan är det tre härliga veckor s semester att njuta ut av=) En utav veckorna ska vi fara upp till Piteå det ska bli himla kul av flera olika anledningar ! Just nu är det enda negativa med värmen att det blir jobbigt för hästarna när vi rider dom för svettas dom så blir dom ännu mera attackerade av mygg och framförallt broms j****larna dom är stora som rea plan fattar inte! Så idag har jag lärt mig mer än hästen tror jag men det är ju kanon det. Vi har logerat och hon var lugn och fin och det var förknippat med min energi som inte var något annat för blir jag osäker så beter hon sig så förklarade Jossan det för mig! Grattis på din stora dag föresten!! som sagt jag lärde mig mer än hästen och det är en stor fördel =) Nej har just svalt lunchen så nu ska jag packa för eftermiddags skift i plåtburken till fabrik, där var det varmt igår och nu har det gått ett dygn till med sol så nu börjar vi nog närma oss bastu känsla där inne ;) Skämt och sido det blir nog bra det här med! Men visst önskar man att man kunde rulla ut handduken och sola hela långa dagen istället och kanske ett pool dopp =) Har premiärbadat under söndagen ... men det var kallt men gick 22 grader fattar inte att fabian kan ligga i som han gör... men dom är ju barn!
Bjuder på en vacker akleja =)
Kram hela dan!
Ja då har midsommaren passerat även detta år men till skillnad från annars så har vi haft fint väder och bara njutit ! Bror och Fästmö var här och vi grillade och hade allmänt trevligt! Dock så fick Felicia Feber redan på torsdag kväll och det var ju ingen jättehit men nu är hon på benen igen så för henne tog det inga 14 dagar för förkylningen att åtminstone vara medicin fri vilket det faktiskt tagit för mig! Men men inget att sörja nu lär det ju dröja tills jag blir förkyld nästa gång!!
Det som hänt för övrigt är att jag sagt av mig lite uppdrag på jobbet vilket kändes jätte skönt för jag hinner inte lägga ner den tiden jag vill på dessa. Har ett krav på mig att jag ska vara väl på läst när jag gör något och detta har jag inte hunnit med att vara så nu har jag sagt av mig dessa vilket som sagt var känns mycket skönt och lättande. Är helt övertygad om att det finns människor på jobbet som kan ta dessa uppdag och fixa det med den bästa av kunskaper och glanser!
Nej nu har vi röjt lite här hemma och skjusat Felicia till västland så nu blir det en stund i solen tror jag så man slipper se ut som en magnesyl i shorts "fniss fniss"
Kram
Ja då har underbara Theres skapat igen! Dom blev så himla bra !
Dom är rosa inte röda som det ser ut med vit och svart dekor! Underbar gel detta ! Hon måste fixa fler färger! Looooooovvvve blev det iallafall finns en grön nyans som är underbar!
Något suddigt men en glimt åtminstone!
Kram alla glada!
Dåligt med uppdatering i helgen men detta beror på att jag jobbat helg och då nätter!! Det har varit ganska tunga nätter med tanke på att jag är tokfökyld hostar och snorar som fasiken rösten har svikit mig, jag är gris hes  och bara kraxar fram ord ;) Han dock kolla lite bröllop under lördagen. Så himla fint det blev några tårar kan jag avslöja.. Kollade på talen efteråt ipå datorn även dessa var ju lätt rörande minst sagt!
Idag så har jag hunnit sova en liten stund! Sov till 11 sedan upp lite god frukost och sedan blev det stallet <3 och en härlig ridtur på litlamin ja hon är bäst helt enkelt!
Hem och fika lite och sedan data tid ;) NU ska jag röja lite och sedan blir det Tierp och nya fina naglar undra sa flundra vad man ska hitta på idag??? Det får ni se till kvällen!
Kram
Igår mådde jag betydligt bättre så det blev en lugn tur till Valbo och inköp av en Iphone till mig och ett par ridbyxor på rea! Inte illa alls om jag får säga! Och ska ni byta telefoner överväg iphone alltså jag bara ler till och med teknik handikappade jag klarar av det mesta!! Så enkelt!! Efter detta blev det max och lite lunch gott gott!
Efter detta blev det hem och fixa igång telefonen och sedan Jobbet allt gick som det skulle och jag behövde inga alvedon fören vid åtta tiden på kvällen vilket var skönt. Idag har jag dock vaknat och blivit skit täppt men men vad gör det jag mår bra i kroppen och det är det som räknas :)
Har hunnit med en härlig sväng till stallet och en ridtur på Litlamin både hon och jag var sega i värmen Fabian som red Dreki pikade oss friskt kan jag säga!! Nu har vi fått i oss lite lunch!  Och nu väntar tyvärr eftermiddagskift i sommar värmen men det är bara bita i det sura äpplet och köra fult ös medvetslös!
Kram mina underbara vänner <3 alla är unika och värdefulla som ni är glöm aldrig det!
Puss
Ja då har man motat denna febersläng åt sidan då da :) Efter nästan 24 timmar i sängen alternativt soffan så är jag åter på benen jag började känna mig rastlös och det är positivt!! Så igår kväll tog jag ett skönt het bad och sedan var jag på benen igen dock inte fullt ut men ändå mycket piggare =))). I morse när jag vaknade efter ytterligare 9 timmars sömn så ja det är bara lite halsont kvar och så något förkyld men pigg och glad i kroppen igen!! Tänk om det alltid kunde vara så här lätt!
Så nu laddar jag för stallet och sedan eftermiddag skift på jobbet. tar nog med lite alvedon ut i fall att... man vet ju aldrig!
Nu över till tankarna... fasiken man hinner fundera mycket när man tillbringar tid framför tv eller i sängen.. Varför är folk aldrig nöjda och varför vågar man inte lita på sina egna känslor och reser på dessa!! Själv var jag sådan förut men gick igenom en ganska kraftig depression/utbrändhet och fick då ta reda på en massa skit rent ut sagt som kom upp till ytan och detta gör att jag känner efter mer nu och litar på det jag tycker och tänker. Fasiken vi bor i ett I land och har väldigt stora möjligheter att göra det vi vill, känna dom pengarna som vi vill, ingen förföljer oss för våra åsikter, vi gifter oss med vem vi vill osv. Varför klagar då alla hiten och diten.. Jag begriper inte ser alla det nattsvart jämt eller har jag en konstig syn på livet och är djävligt lyckligt lottad eller!!
Kan bara se att jag har det jag vill tjänar inga miljoner men vi klarar oss med råge allt handlar om prioriteringar vilket jag/vi också lärt oss den hyfsat hårda vägen och själva fått städa upp efter oss inte kul men ett ont måste. Kärleken måste man jobba med varje dag och uppskatta det man har och verkligen vissa detta för den berörda även då ens barn  om man har valt och haft turen att få dessa underbara små liven som snart blir stora och härliga individer!! Allt man vill ha går att få bara man sätter upp tydliga mål och ja det kommer att svida på vägen, tårarna sprutar när man är arg och frustrerad men det går och fasiken vad nöjd man är när man grejar det! Det kan vara allt mellan himmel och jord små saker som stora saker som berör många men alla mål är lika viktiga att uppnå och inte ge sig utan fortsätta sträva efter att lyckas =)
Tyvärr så byggdes ju inte rom på en dag utan allt tar tid och så är det. När man är en lätt rastlös själ är det svårt att gilla det läget ibland men man får lära sig att göra det och det tar tid bara det och för mig blev det ett mål i sig att lära mig att allt inte löser sig per sekund utan man måste vänta lite och se tiden ann. Så var det med min viktminskning (-30 kg) oj vad jag slet men det gick vet inte hur många gånger jag gav upp men väldigt många var det då jag satt där men godis i knät och tyckte att det är skit samma vad jag gör det händer ändå inget :( vilken kossa jag var! Men så blev det vår och jag fick med mig en kompis och upp på cykeln minstingen i stol på paket hållaren och gud vad vi trampade den sommaren! vips -15 kg och gissa om jag vart inspirerad att fortsätta =) Insåg även att det jag stoppar in måste ju också av verkas i form av energi annars lägger det sig runt min kropp i form av en vadering som kallas fet och detta trivdes jag inte  i den vaderade kostymen som jag idag ser det som. Har dock lagt på mig kanske 10 kg igen men dessa kilon är inget jag är missnöjd med utan dom får vara =) Har börjat gilla mig själv som jag är och gör jag det så är jag övertygad om att andra också gör det =) Tränar jag som jag bör för att klara av det jobbet som jag har så kan jag äta det mesta i lagom mängd och dessutom njuta! Tänk vad tiden går detta är faktiskt nästan 10 år sedan och under denna tid vart jag även arobices instruktör och detta är jag ännu och tycker att det är skit kul rent ut sagt! Att få köra med människor på ett positivt sätt! Älskar det!
Har bara konstaterat sedan länge att ingen annan kan göra det jag vill göra eller åstadkomma utan detta måste jag göra själv och sedan får man betala med blod, svett och tårar sedan kommer belöningen i form av lycka och tillfredsställdes!
Det var mina tankar!
Kram alla underbara människor alla är vi unika och ta vara på detta =)
Detta är då rakt inte min grej att bli liggande i sängen helt död. Denna natt var helt mördande svettades frös frös och skakade!! Fasiken det är inte kul. Men men ja nu är det bara till att ta det lugnt i någon dag! Har legat i sängen till nu men nu ska jag lägga mig i soffan och glo lite på tv och försöka få i mig lite frukost! Hoppas jag piggnar till efter detta. Har dock lärt mig att vara lite karl när jag är sjuk och bara ta det lugnt så att man blir frisk!
puss
Ja i morse var Josefine iväg med Tindra och Kló till Atg kliniken och gjorde ultraljud och det ingen av oss vågat hoppas eller tro var sant! Båda två är Dräktiga!!! Jag vart alldeles varm i hela kroppen när jag lästa smsét tänk vad små ja små och små saker kan göra en lycklig! Längtar redan till i vår när dessa små krabater tittar ut och avslöjar vad dom är för små filurer! Min dröm är ett silversvart sto efter Tindra men det är bara drömmar! då gärna med lite av hennes humör och sätt för även fast det är besvärligt i bland så betyder hon väldigt mycket för mig och hon kommer ju inte finnas i all evighet men finns det ett litet troll som kan tala om samma sak som henne så blir jag lycklig! Hennes tidigare föl Litalmin är ju helt underbar hon med och ännu har hon garanterat inte visat alla sina sidor ;)
Efter förmiddagsskiftet fick jag tvär ont i halsen fasiken fasiken fasiken inte vad jag ville ha kan jag säga med en 68 timmars vecka framför mig men va fan det som inte dödar det härdar!
Så efter en lite tupplur på en kvart så blev det lite allvar här hemma. Jag och Gissa gick ut och tränade, Jag övar på att ha henne lös och att hon ska lyssna på mig och inte ta allt annat intressant i första hand. Och det gick jättebra idag vart det leta boll som gällde! Det tyckte hon verkligen om hon blev dock lite frustrerad när jag satte fast den på ett träd "hummm den är ju här någonstans jag känner lukten men kan inte se den" tyckets hon tänka. Efter boll letande så övade vi gå fint utan koppel och stanna när matte stannar och jag det gick jättebra bara hon får leka av sig först så hjärnan kan kopplas på ;)
Sedan blev det det här tråkiga som tvätt och åter tvätt, både tvätta hänga och vika! men nu är det gjort himla skönt!!
Sedan lagade Gubben middag åt la familja så slapp jag det ikväll! Underbart!
Nu ska gubben och Fabian dra iväg en sväng och jag ska nog ta soffläge och skriva lite tror jag.
Här är lite roliga bilder!
Tindra är den bortre hästen och Litlamin hennes avkomma den främre!
Melodie ;) Fox i skrutt :)    Lilla gråa så söt så tjock ;)
Tiger :)               mammas lilla fia!!
Ja det var lite bilder det. Söta kattungar eller hur 6 veckor idag! Till salu om någon skulle vara intresserade!
Kram Hela dan!
Idag blev ridningen förskjuten två gånger först för att jag läst fel i ett sms och sedan för att Josefin hade en hel del att göra. Dom håller på att bygger om i stallet så att vi ska kunna ta in alla hästar vid skit väder vilket man kräver från myndighetshåll! Men tillslut så kom jag och Fabian ut till stallet och det mulnade tyvärr på när vi åkte ut och när vi väl skulle rida så började det regna men vi kämpade på tappra som vi är :) Efter ridningen så tog vi in Kló och Tindra eftersom dom ska iväg i morgon och ultraljudas!! Så nu håller vi alla tummar som går att dom är dräktiga =) Dessutom fick jag lite go´s tid med Tindra, trodde inte jag skulle ha saknat henne så mycket som jag faktiskt gjort mitt lilla hjärta tillhör dig Tindra bara så du vet! Hon är helt enkelt underbar!
Men medans vi vara kvar hemma och väntade på att tiden skulle bli rätt så hjälpte jag gubben på ovanvåningen och sedan han vi även med en hundpromenad! till middag blev det en god kyckling pasta! mums mums =) När vi kom från stallet så åt vi Felicias goda äppelkaka och glass!
Ja dagen kan nog bara summeras som super!
God natt vänner nu väntar sängen och sedan förmiddagsskift och väntan på sms!!!
Ja vad ska jag skylla på.... För mycket att göra nej knappas men åt minsotne ingen lust att skriva. Ärlighet varar ju längst heter det ju! Men nu börjar lusten infinna sig igen!! Ja det har ju hänt en del runt mig om jag säger så! I stallet har snart alla hästar hittat hem igen efter betäckningarna. Idag kommer Tindra hem från stall islandica förhoppningsvis dräktig men jag har inte så himla stora förhoppningar vad det gäller detta... Men vi har fått ett helt underbart Föl natten till den 7 juni anlände han svart och fin!
Sedan har vi ju fem helt underbara kattungar som bara busar och hoppar och leker ja dom är underbara!!
Sedan jobbar man och står i har även sålt sist semesterveckan... smart eller inte det vissar sig i augusti och vad det blir för väder då...
på renoveringsfronten så håller gubben på att riva på ovanvåningen!
Ja det var lite vad som händer här tror jag skriver ett längre i kväll!! Ska nämligen kläma någon bulle och sedan stallet!
Kram