I torsdag så sov jag till kvart i tre =) Härligt då kom Fabian hem och tassade in i sovrummet och frågade lite försynt vill du sova mera.... Så söt !!!!!!!!!!!!!! Men jag hade ju redan sovit mer än jag tänkt så upp och fika/äta frukost sedan begav vi oss till Ärk och Fabian red sin lektion och under lektionen så miss sköte sig Pontiac ganka grovt så jag fick förtroendet att rida till honom efteråt och då gick allt bra efter några despyter oss imellan så blev allt bra och han lyssnade!

efter det så bar det av hemåt och middagsbordet där det serverades pannkaka..

Sedan vidare till Kló och lite pyssel i stallet med henne, Fabian hjälpte till och Josefin tog in Tindra också så vi pysslade med henne också!

Efter detta så bar det av hem och Soffan innan jag åkte till jobbet och slet lite, Det blev en ganska tung natt blev nämligen hyfsat förkyld under natten men men nu käns det mycket bättre (lördag).

Fredagen gick i häst och städ tecknet. Kom ur sängen vid 12 sedan åkte jag till stallet och vi gick en promenade med kló och josefin red dreki och allt gick bra. efteråt så strechade jag henneoch hon bara njuter av att bli borstad och om pysslad =) Tror hon njuter en hel del av all uppmärksamhet!

Sedan bar det av hemåt och till städningen städade av huset med hjälp av gubben och sedan blev det soffan och en del tupplurer där vaknar liksom till när det är bra på tv...

I morse sov vi till strax efter åtta och sedan blev det ägg frukost och lite lördags slöhet. Fabian har innebandy idag på förmiddagen sedan vid tolv ska jag ut till josefin och vi ska rida Tindra.  Sedan blir det nog lite bröloppsdagsfirande idag!

Gubben kör in ved och jag ska skjusa fabbe!

Hörs mer till kvällen!

kram
Då var man hemma igen då efter att ha varit och ridit veckans lektion. Det gick jättebra måste jag säga har liksom hänt en massa sedan jag började rida kló =() Utvecklingen går frammåt i en rassande fart vilket är kul =).

Idag var det markarbete med bommar som nästa vecka kommer att vara hinder ;) ... Vi får se hur det går!

Nu blir det fika och sedan till jobbet =) är inte super laddad idag men det kommer väl!

Kram
Idag sov jag till 13:45 ugefär vart väckt av telefonen tre gånger men kroppen sa svara inte ligg kvar i sängen =) Och jag var inte sen att lyssna om jag säger så!

Sedan lagade jag middag som blev köttfärsås och makaroner käkade och skjusade barnen till deras aktiviteter. Sedan fixade jag lite med naglarna plattade till toppen lite gillar hellre den fyrkantiga formen en toppig liksom och nu hade dom blivit lite toppiga. Lackade lite snyggt topplack på så dom blir blanka och fina, sedan skyddar det lite håller ju på med starka kemikalier på jobbet och även om man använder handskar så kan det komma igenom  ibland och det tär på naglarna även fast man tvättar av sig snabbt!

Har även tvättat lite och vikt tvätt idag... Någon slags evighetsgöra... När jag lämnade sista ungen så åket jag till konsum och köpte varsin semla till gubben och mig.

Igår hade vi två-årig bröllopsdag!!! Tänk vad tiden går. Har dock levt ihop i 17....... Ja inte är man gammal............ men som sagt tiden går!

Nu ska jag byta om och åka till Ärk och rida lektion!

Från en glad snart 36 åring......
Hej och Hå! i morse när jag kom hem mötes jag av en dunderförklyld Felicia men tapper som hon är går hon till skolan ändå ! Smittat resten har hon nog redan lyckats göra.. Kröp i sängen dödstrött var länge sedan jag var så himla trött efter en söndag natt men det kan ju bero på att jag vaknade kl 8 i söndagsmorse och kunde inte sova något mer. Det går ju bra sålänge man har att göra men det blir värre när det blir något stillestånd...

Sov till 14:15 Helt underbart! Sedan grejade jag här hemma och fixade middag. När Andreas kom hem så drog vi till Valbo efter middagen. Hittade ett par nya ridvantar som var fodrade och ett par Shortshaps i svart till mina ridskor då blir det stövelliknande Himla smidigt och inte lika varmt som stövlar under sommarhalvåret medans man ledigt får plats med sockerna på vintern.
Andreas hittade en skjorta och en stickad tröja på rean på MQ hur snyggt som helst!
Fabian fick sin nya bandyklubba och Felica hittade nya träningskläder och en kofta och en lång t-shirt.

Nu väntar jobbet sedan hem till sängen =)
Min lillebror och hans sambo Åsa kommer strax och hälsar på. Ska bli himla kul att träffa dom, träffade pelle sist på min morfars begravning i höstas. Pelle är svårt sjuk, drabbades av inflamation i njurarna för ett år sedan och nu är njurarna helt utslagna så han går på dialys och väntar på transplantation av en ny njure, det var meningen att han skulle få en av mig men jag ballade ur rent psykiskt =( Önskar jag fixat det men tyvärr.... Ska bli himla kul att träffa Åsa henne har vi inte träffat ännu =) .

På förmiddagen har Fabian och jag städat hans rum och sedan dammsög jag av bottenvåningen en sväng. Ena katten (pimpim) Fäller just nu några kopiösa mängder päls ska avmaska honom i veckan! Skulle vilja ha ett dunder medel mot mask dom blir så himla fula i pälsen!!!

Här kommer bilder på mina nya fina naglar som Theres fixade till i Tisdags. 





Metalic lilla med svart krackelering på ringfingret och tummen!

Kram
Hej och hå nu är det äntligen lördag! Vaknade i morse och satte en fet deg till kanelbullar så sagt och gjort det blev 80 st efter det så blev det handling och lunch härliga bagetter och bubbel vatten.


Sedan åkte fabian och jag ut till stallet och grejade lite med kló. Hon njuter till 100 % av all uppmärksamhet som hon får =) Sedan kom andreas ut och kollade in deras krock skaddade s80 och kollade om han kunnde hjälpa dom att fixa till den och det verkade inte alls omöjligt.


Nu har jag surfat runt lite och bloggat lite granna...

Apropå inget så kan jag varmt rekomendera gott och blandat kola den påsen var väldigt god =) Har just intagit en halva av en sådan resten fick gubben!

Puss
Härligt äntligen Fredag ! Jag var på våran andra lina och målade idag och övervann mig själv med stor kraft, har varit feg för all uv som vi hanterar men idag blev jag "tvingad" att ta hand om den och det var jäkligt nyttig och mitt självförtroende fick sig ett regält uppsving om jag säger så! På söndag kväll vissar det sig om jag gjorde rätt, när vi ska starta upp linan igen! Sedan hem och vila en sväng på soffan det är så himla skönt!!!! Sedan blev det korv med bröd till mellis/middag. Felicia ska ha några tjejer här och Fabian ska på födelsedags party ikväll och Andreas och jag drar till ica och månadshandlar själva härligt!!! vi tänkte lyxa lite och äta själva på MAX... Mummmmmmms!

Kramas mer det behöver vi alla!

Puss
jobbade förmiddag och det gick väl hyfsat om jag säger så, himla stökigt när färgleverantörerna vi testa nya grejer och vi vill produkcera så mycket det bara går... går liksom inte riktigt hand i hand. När jobbet var avklarat bar det av hemm¨åt och  tog veckostädningen i ett huj... Fabian stängde in sig på sitt rum! vilket var fullt förståligt... man vill liksom inte hamna ivägen när jag far fram med damsugaren och damtrasan. Efter detta blev det en macka i bilen och till ridskolan med Fabian som fick rida Robin en stor häst men det gick väldigt bra för honom han är så himla modig och duktig min lilla prins! När vi kom hem så hade pappa lagat pannkaka så in med den och sedan åkte jag till Kló.

Där pratade jag och Josefin igenom det här med Kló och Spatten som hon har drabbats utav. men prognosen verkar hyfsat god om jag säger så hon kommer att behövas ridas så gott som dagligen så det är ju positivt.

Sedan hem och in i duschen och ner i sängen och en stund med en god bok :) Härligt!

Kram
Fan vad bra det gick att rida i onsdags! Allt bara funkade, vi fick en  himla bra instruktion om hur vi skulle vrida bak axel för att få fram höften när vi ska ställa/svänga hästen.. och helt plötsligt går lillebror på tygeln och för sig som en riktig kung tänk att denna knäppa häst faktiskt kan föra sig under en sådan amatör som mig ;) helt fantastisk!  han har liksom växt i mina ögon nu !

Puss Lillebror!
Har haft ett helvete på jobbet idag allt som kan gå fel har nog fan gott fel! skulle inte ha klivit upp i morse!

När jag åkte hem köpte jag semlor till hela familjen som vi ska svulla i oss nu! Sedan ska jag till ÄRK och rida och hoppas på att det blir bättre! och det ska det bli! skriver mera i morgon!

Kram
Ja det började med jobb och åter jobb... Sedan hem och i med en mycket snabb fika och vidare till Tierp och Theres och fixa naglarna =) dom blev metalic lilla med svart krackeleringa på ringfinger och tumme ur snyggt!!!!!

Sedan in på ica och baka fika bröd till kvällens möte... Hum börjar bli sen... Ringer till fabian som jag tror är hemma men nej se han är hos en kompis och vill bli hämtad när jag kommer till karlholm hum ännu senare.... hur ska jag hinna rörja och laga middag.... ringer gubben som är kvar på jobbet och jobbar över våra speciallister är hos oss och ställer in maskinen och då ska han vara med men gullig som han är säger han jag kommer hem med pizza så slipper du tänka på middagen=) tack. Sedan in till bruket och hämtar en något sen Felicia på konfan och vidare och hämta fabbe ..... nu är det 30 minuter kvar till mötet ska starta och jag är inte hemma ännu...... Ja hur det kan bli väl hemma så tänder jag pannan och kör ett snabb röj i köket och skriver ut de papper jag ska ha och sedan dyker min pizza upp... tack gode gud är likasom helt beroende av mat vad gäller mitt humör som alltså inte var på topp just då... men in med pizzan i munnen och fixa fika med andra handen. just när jag svalt sista pizzabiten så knackar det på dörren! Sedan avlöper mötet i lugn och ro=) Ja som man bäddar får man ligga kan man lugnt säga !

tyvärr fick jag det tråkiga beskedet att Kló har spatt det är därför hon haltar och är nu ordinerad vila i 3 veckor till att börja med sedan blir det återbesök på Atg kliniken. Ska läsa på mera om spatt i helgen tänkte jag!

Kram
Jag blev sen hem från jobbet idag och sedan åkte jag och handlade och där träffade jag örjan och lotta så det blev nog snack i en halvtimme iallafall.... Alltid trevlig kollade hur det var med bullen i ugnen om det jäste som det skulle så att säga ;)

Efter det hem och laga middag idag bjöd resturang särnö på pastasås och tagliateller. vart riktigt gott =) Sedan slöade jag lite och drog sedan vidare till stallet för en lugn stund med kló kom hem till halv åtta och då blev det fika och dusch härligt!!!!!!!

Nu är det strax sängläge för imorgon blir en intensiv dag tro mig. Först förmiddag på jobbet sedan fixa naglarna hos theres=) äntligen sedan hem och styrelsemöte här !!! Inte någon bizzi dag alls eller hur ? Undra vem f******n som planerat den  * fniss **fniss* Sedan ska ju kló till atg kliniken också och det finns en hel del tankar i mitt huvud om det!

Jag hoppas så in i norden på att det inte är något allvarligt!

Sussa gott alla glada =)
Nu bär det av till jobbet skriver mer sedan kl är nu 05:25!

Kram
Hej och hå!

Söndagen blev en händelserik dag =) Åt frukost och sedan bar det av ut till stallet! Skulle ju rida litlamin och greja lite med kló. Vi började med att gossa med kló sedan gick vi över till Litlamin och sadlade och tränsade allt gick som det skulle hon bryr sig inte så himla mycket hon är så cool i sin natur! Men när vi kom ut på bannan så vart det mästa lek så det var tur att josefin longerade henne först! sedan satt jag upp och visst gick det bra så länge vi skrittade men när vi skulle försöka öka till trav så tog leken över igen och hej vad det bockades och skulle krumbuktas men hon är inte elak utan tycker bara att det är roligt och har svårt för hur hon ska vissa detta =). Sedan fick vi fika hos Josefin ! himla trevlig. Sedan bar det av hem och öva på passet och greja lite allmänt ...... tvätt diska osv... Sedan gick jag på Lindas pass och svettades och tränade styrka sedan körde jag mitt stretch pass och mådde toppen efteråt!

God natt
Har ni sett en snyggare rumpa än magnus samulsson´s att han var snygg vet väl alla redan men den stjärt föringen gick inte av för hacker den heller =)

Har snyggat till naglarna under let´s dance det blev mörkt lilla med vita blommor! Snyggt som sjutton!

Nej nu ska jag kolla på upplösningen av let´s dance sedan ska jag krama kudden och gubben!

kram
Då var man hemma igen efter några timmars städande på jobbet, tur jag hade sällskap av malin annars har jag nog vänt och åkt hem. Himla trött idag begriper inte varför bara.. Har just fått i mig en hamburgare och börjat nalla av godiset vi ska ha i kväll...... Nu blir det soffan och soffta..

Imorgon ska vi ut med jobbet och kolla in hockye i gävle så det blir säkert trevlig!

Kram
från trötta mig zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Idag ska jag jobba på förmiddagen mellan 9:30 -- ?? Arbetsmiljöverket kommer till oss och ska utreda en olycka och då ska jag vara med som huvudskyddsombud. Jag har bara tagit det lungt på morgonen och sett till att barnen kommer till skolan sedan blev det blogg.....

Förhoppningsvis hinner jag hem och äta lunch innan nästa arbetspass!

Jag och malin ska städa cefla linan på eftermiddagen det kommer att bli bra det=) vi ska börja vid två!

Skriver mer till kvällen!

Kram
Ursäkta men har inte hunnit så här kommer en resumé av veckan som gått!

Onsdag: Jobb.......... började 06:00 och slutade 18:00. Hem äta middag och sedan iväg till stallet! Red Lillebror och det gick över förväntan! Vi körde ridvägen vänd genom volten och även fast han är som ett godståg så gick det hyfsat!.. Fick beröm för min sitts och att något hade hänt under julen... Hum kan det vara kló möjligen.. Självklart ju mer man nöter ju duktigare blir man ju!

Torsdag: städade huset på morgonen sedan bar det av till halta lotta och pysslade om henne i stallet och bara mös med henne hon är så himla go =) Då erbjöd Josefin mig att hjälpa henne på Söndag med Litlamin och jag ställer så himla gärna upp det är helt otroligt vilka härliga människor det finns. Det blev ingen kurs på söndag nämligen så det var ju tur i oturen nu när Kló blivit halt och allt. Hovis har varit och kollat och kunde inte hitta något vilket man hoppas på så att man hittar en lösning. Efter stallet bar det av hem och till Jobbet och jobba till 22:00 Hem och i säng=) Gud så skönt!!!

 Litlamin kolla hjärtat i pälsen på henne bakom manen! Hon är ett hjärta hela hon!

Kram
Ja då har man tagit sig ur sängen då och även fått i sig lite frukost och skjusat fabian till taxin! Sedan blev det en stor kopp kaffe framför nyhetsmorgon. Härligt Nu ska jag snart skjusa felicia och matilda till vita magasinet där det ska samlas för att åka till fängelsemuseét med konfa gruppen så matilda sov hos oss i natt för att kunna sova lite längre men vet i katten om dom sov så himla mycket längre däremot tror jag dom har himla kul ihop ;) och det är dessto viktigare tycker jag !

Ska åka till stallet när jag dumpat tjejerna. Ska borsta och greja lite med kló så hon känner sig lite extra ompysslad. idag kommer hovslagarna och ska kolla på hoven, hon hoppades på att kunna komma strax efter lunch. Hoppas hon hittar något så vi vet hur vi ska behandla detta.... Har liksom ingen erfarenhet av halta hästar har faktiskt sluppit detta hitills tack och lov! Men men man blir ju lite klokare för allt man lär sig även fast det är tråkigt just nu när ett djur som står en nära har ont :(

Sedan är det möte/utbildning på jobbet kl 13 så idag får jag börja lite tidigare!

Vi skrivs snart igen!
Hej svejs! Hemma från stallet igen.. med tråkiga besked kló är halt på bakbent... Samma ben som hon vart fel sömmad på innan jag började rida henne. Hon markerar när hon travar och springer böjd. Så nu har Josefin konsulterat två olika vet. men ingen kan ge ett rakt svar bara att hon får villa och att vi ska köra in henne till ATG kliniken i nästa vecka. Förhoppnings vis är hon bra till dess... Vår gissning är att hon har en hovböld efter felsömningen men det trodde inte vet. på riktigt eftersom vi ridit henne i två månader=) men men vi får se vad som händer Josefin ska hålla mig uppdaterad och jag ska ut till stallet imorgon bitti och pyssla om hjärtat lite extra..

nu ska jag göra sallad och göra lunch sedan börjar det närma sig att åka till jobbet!

 Mitt halta hjärta ;)
Ja då var det en ny härlig vecka! Nu har jag röjt av här hemma och väntar på att få åka till stallet=) Här blåser det som fan så jag vet inte om det blir någon ridning idag men om inte annat så pysslar vi i stallet i stället! Nu är det eftermiddagsvecka framför mig... Inte det roligaste direkt hinner liksom inte med så himla mycket hemma men å andra sidan är fredagen helledig vilket är väldigt skönt!

Håller just på att funderar på hur jag ska fixa mina naglar (nästa onsdag)... Funderar på franskmanekyr med baby blått glitter... Får se hur det blir... Får funderar lite mer.

Vi skrivs snart igen=)
Tog mig ur sängen vid nio tiden .... Har sovit som en gris i natt=) Sedan bar det av ut till stallet tyvärr var inte vädrets makter riktigt med oss för det har blåst halv storm inatt och under dagen så vi valde att rida i hagen! Det gick jättebra denna häst får tydligen bara mera motor ju mer man rider henne för nu gick det undan ska gudarna veta men får hon bara springa av sig så blir det frid och fröjd sedan. Fixade det mesta idag och jag tror att det vart 1-0 till min fördel i fredags för hon lyssnade mycket mer uppmärksamt på mig idag.

Sedan funderade jossan om jag ville åka på kurs nästa söndag eventuellt och självklart vill jag det =) Hur kul som helst men oj vad jag kommer vara nervös...

När jag kom hem så blev det lunch och sedan en massa Karlholms Kroppskulturs arbete.... Papper, Fakturor osv.... Men nu är det gjort himla trevligt. Nu ska jag bara få till ett pass till nästa söndag också.. Men först blir det tvätt tror jag... känner att hjärnan har lagt av lite just nu så får se hur det blir med passet... Men det löser sig alltid =) som tur är!

gubben lagade en helt underbar Lasange till middag ;) puss hjärtat du är bäst!

I morgon blir det ridning på förmiddagen och jobba på eftermiddagen!

Vi skrivs vidare!
så var det helg igen! Idag har våran gran dragit ut genom altandörren ;) Idag har jag inte varit till stallet utan har vilat upp mig idag. så imorgon ska vi rida ut härligt hoppas på lika vackert väder som i det varit idag då blir det vackert väder och hyfsat varmt...

Igår fick jag kläderna som jag beställt från Haléns En rödrutig tunika och en tunika som är Alinjeformad hade även beställt 4 par trekvartstajts två svarta ett par vita och ett par röda, det var även en grön kläning!

Vi har även hunnit varit ut till svärmor och svärfar och kollat hur långt dom kommit, svärmor hade börjat tapetsera i vardagsrummet en hallonröd tapet som var hur snygg som helst!

Nu har jag just kopplat upp den gammla bärbara datorn och visst funkar det.... men men Har inte lärt mig riktigt var knapparna är men men det kommer väl....

Ska se om jag kan få in lite bilder på kläderna....
Tunika
Tunika

Snyggt va! längtar till man har lite sol bränna så blir det ännu bättre, den vita tunikan blir ännu snyggare med ett skärp i midjan!

Kram hela dan!
i morse (10,15) klev denna lätt slitna kvinna ur sängen och fick i sig två mackor och en kopp te. Sedan på med ridkläderna och iväg till stallet efter tre timmars sömn efter natt skiftet! Idag hade jag bet Josefin hålla lite lektion för mig! Och nog fick vi jobba alltid.... Var helt slut efteråt både kló och jag så i morgon måste vi villa! (bävar för träningsvärken som kommer att komma som ett brev på posten jag lovar) Vi red i hagen i ca 1,5 timme och det var en hel del jobb men gud vad kul... Jag njuter varje sekund trotts att jag både blev sur och övelycklig under dessa timmar! Hästen är underbatr det är bara att konstatera!

När jag kom hem så blev det av med termokläderna och ner i soffan, sommnade som en klubbad och sov två timmar till, sedan röjde jag av här hemma!

Berättar mer snart!
Redan 8 januari och mina ungar har åter börjat skolan..(skönt) Sov som en gris till 13:30 det är så himla skönt!

Sedan skulle jag till stallet och rida men öppnade en bakdörr för att komma åt en borste att borsta av bilen från snön som fallit på den och då när jag fått upp den så har låset frysit så den vägrar stängas.... Gud vad jag slog och smällde i den dörren  resutatet blev att hantaget på utsidan losnade och jag vill men jag slog som F*************n för att få igen den! Vill Ha ny bil... Ska sägas att det inte var S40 utan mitt hatobjekt 745:an.

men när jag väl tog mig till stallet så gick det riktigt bra att rida. Imorgon ska Josefin instruera mig så att det blir lite mindre skit bakom tyglarna. Är väldigt tacksam för att jossan vill göra detta!

Sedan hem och äta middag som gubben gjort Pannkaka och idag smakade det väldigt gott måste jag säga är inte överförtjust i detta i vanliga fall men idag smakade riktigt gott!

Sedan har vi städat huset =) Gud vad skönt nu är det helg i morgon när jag kliver upp och åker och får mig en omgång av Josefin =) Misstänker att det blir svettigt.

Nu blir det tv och sedan jobbet!

Kram kalas!
Idag har julen dragit all värdens väg hemma hos mig... Skönt!! Nu börjar det bli ordning igen. har till och med hunnit byta gardiner i sovrummet, köket och hallen. Det blir så himmla skönt ljust och härligt. Nu ska jag strax till jobbet!

Kramkalas hela dan!
Ja  då har det blivit kväller då! Har ättit middag och grejat lite. Det gick riktigt bra att rida idag. Mycket motor i Kló idag. villet alltid är lite spännande...  Nu är det strax dags att åka till jobbet. Har fått hjälp att fixa matsäcken av gubben! pussen på dig vännen.

Imorgon blir det inget stall så då ska jag försöka jula av här hemma ska bli himmla skönt. Lika skönt som det är roligt när man får plocka fram allt, men nu vill jag ha vår och sol och värme!


Puss och Kram hela dan =)
Ja då har man vaknat då =) Ibland har man sådan tur bara vaknade till lukten av nybakta scons.. Som smakade fantastikt gott. Vilken dotter man har! Och dom har även hållit samms hela dagen så lilla mammsen har fått sova! Tack för det ungar =) puss.

Nu ska jag åka till stallet och rida=)

Hörs sedan!
Här kommer lite härliga häst bilder från i dag och tidigare i veckan!

Idag travsatte Josefin Dreki under ryttare och det gick jättebra! Fabian red Kló och det gick bra det var så himla kallt så dom fick ta det lite lungt men han ändå göra försök till galopp vilket bara blev med frambenen... Sedan red vi upp till sommarhagen och tillbaka. Nu står hästarna inne för att det är så himla kallt. BRRRRRRRRRRRR men själv tyckte jag att det var riktigt behagligt.

Här är lite goa bilder då!
 
      




Nu ska jag greja lite här hemma!

Kram
Ja ha då var det slut på semester/ledigheten så och åter in i vardagen! snyft... eller bra så man får lite gjort.... inte för man har legat på latsidan direkt. Men denna ledighet kändes så annorlunda vart ingen stress över en massa saker som ska hinnas med utan vi har bara varit och firat ett mycket trevligt och lungt ny år! Har inget allas att klaga på om jag säger så! Funderar allvarligt på att göra lika dant nästa år! Nu kommer jag att orka ända fram till semester=) härligt!

Har just käckat frukost med trollungarna och tänt i pannan, tagit fram middagen ur frysen... jäklar vad präcktigt det där lät.... men så har morgonen sett ut iallafall. Nu ska jag röja lite och sedan vid tolv så bär det av till stallet =) och sötnosen Kló. vi ska rida på volten och det är nog tur det för det är/var 14 minusgrader ute! Fabian ska följa med så han ska få rida lite tänkte jag!

Vi ska hinna med lite lunch innan vi åker också... Får nog bli mamma favoriten Hamburgare med bröd.

Skriver mer innan jag drar till jobbet ikväll, har nämligen natt vecka nu!

Kram Kalas=)

 söt Kló
Idag har vairt en sådan dag som man vill att alla dagar ska vara!
Började med frukost vid halv tio, Sedan bar det av till stallet. Det ska väl tillläggas att det snöat i natt så det var ett riktigt härligt vinterlandskap som jag bilade igenom till stallet! Härligt!! När vi red iväg så skulle vi social träna hästarna lite och rida i bebyggelse men oj där var en skogsväg vi rider in på den så får vi se vad vi hamnar och se vi hittade en riktigt härlig ridväg på en bra bit när vi kom fram ur skogen så stod det en jakt stuga och där rök det härligt ur skorsten vi såg massa bilar ute på ängen så  där var det jakt på g. Vi får fortsätta att forska vidare på vägen en annan dag när det inte är jakt säsong. Den verkar mycket lovande. När vi kom hem och hade sadlat av och pysslat med hästarna så fick jag kaffe! Mumms det är så himla gott när man ridit! Tack så jättemycket!!=)

När jag kom hem så hade gubben börjat greja uppe =) nice värre!!  Sedan blev det lunch sent om side. När jag ättit klart så tyckete gubben att vi skulle dela ut min andel av programbladen för våren. Så vips så var vi påväg att dela ut dom! himla skönt att få saker som ligger lite överen gjorda!

När vi skulle åka hem så åkte vi över skärplinge ängarna och j**klar vad det snöa nästan så att det blev otäckt! och då snöar det! Sedan blev det affären och hem och laga slö middag "varma mackor och sallad" himla gott!!!

När alla var mätta och goa så gick vi ut och körde in ved och ungarna härjade i snön trotts att dom är stora det är himla härlig att se dom leka trotts att dom är 11 och 14.

Sedan plogar gubben gården för nu har det kommit ca. 10 cm snö=) Härligt!!! Hopppas kylan håller i sig så vi får fortsätta ha så här vit och fint ute!
 längtar till solen och värmen!

Kram =) =) =)
Ja då har det hunnit bli den andra januari... Åkte till stallet strax före elva härligt att starta dagen där tycker jag, Vi red på voltenoch det gick riktigt bra förutom att hon tok rollar i traven men det ska vi nog få bukt med när hon får lite mer muskler  så är det nog slut på det också. Efter ett tag så kom mamma i huset ut med hundarna och då lånade josefin Kló för att se om en av hundarna kunde gå brevid kló när vi rider och då stod jag och höll i Tindra och så flög lillfan in i mig =) Så oj jag hoppade upp på denna karate häst och tro det eller ej men det gick riktigt bra i mina ögon sett för jag satt faktiskt kvar även fast hon kickade någon gång!  Sedan byte vi tillbaka tror det var nyttigt för alla ;)

När jag kom hem hade dom fixat sallad till lunch villket var jättegott. Sedan åket vi in til Valbo och handlade på IKEA en sväng ungarna hittade lite annat i köpcentrumet!
Sedan hem och laga middag Köttfärsås och spagetti.

Nu är det tv som gäller...

Puss och kram =()

 Längtar efter sol och värme här är barnen på Kreta!
Ännu ett oförstört År =) Ja vad ska man fylla det med...hummmmmmmmmmm! Hästar i massor och Familjen + Mina härliga vänner och för att finansiera allt måste man ju jobba också (= Tänk om man slapp....

Idag sov vi länge så himmla skönt. efter frukost drog jag till stallet och där var allt frid och fröjd. Vi red i hagen, ställde och böjde i massor och försökte gå förbi vatten tunnorna vilka tydligen var ruggigt farliga idag **Fniss** ibland är hon bara så söt Kló hon var envis men jag var envisare så tillslut gick hon förbi utan knussel .......! Ja jag vann.. Sedan skrittade vi av dom runt sommarhagen i det härliga vädret.

Väl hemma så höll Felicia på att baka.. Vilken tur man har. Malin och Peter kommer på fika efter middagen! Trevlig!!!!!

Nu ska jag slöa i soffan brevid gubben sedan ska det lagas middag!

Puss och Kram Hela dan =)

 Slö katt!!!