Ja, ni förrra året vid denna tid såvisste man lite om vad som komma skulle ;) Men ur allt blev det super bra och en massa erfarenheter rikare. Ja då jobbade jag på Kadax och trivdes bra med det men framåt våren fick jag ett erbjudande om ett annat jobb och tog det. Men tyvärr fixade inte jag detta då jag föll tillbaka i utveckling och framåtanda vilket absolut inte är likt mig. Varför utelämnar jag här för det är utrett och klart! och dessutom historia. Och sökande som jag är så började jag leta efter andra möjligheter och hamnade på högskolans sida och sökte ett sent intag under semestern då väldigt många pusselbitar föll på plats som det ska men framförallt för att det blev lugn och ro kring mig som person och bara sol bad och familj =) Och jag hade en faslig tur jag kom in och kände att fasiken vad rätt allt var och jag fick svar på så himla många frågor kring saker som jag grubblat på en längre tid! Känner att yrket jag valt kommer att bli så himla bra för min person och jag har så många erfarenheter med mig sedan tidigare och dessa misstag ska jag i längsta mån undgå att göra. En sak som är skit viktig i alla läggen så är det frågar någon något så svara med det du vet, vet du inget så förklara det och be att få återkomma när du vet mera. Och våga fråga !!! Dessutom har jag ju fått ett styrelseuppdarg som jag utför med stolthet, att lilla jag fått det förtroendet. "stolt" Nu är jag en del i en rekryteringsprocess och tycker det är jättespännande med en massa nya saker som hela tiden kommer upp =) Ja detta nya år har så mycket att ge.
På det personliga planet så har livet rullat på som sig bör familjen mår bra förutom lite förkylningar och skit men det får man räkna med ;) Gubben och jag vårdar vår relation som man bör eller rättare sagt som vi bör för bara vi vet hur vi vill ha det och det är så himla skönt att vi fixar det! I år har vi varit tillsammans i 20 år och gifta i 5 år, fattar det inte riktigt men han är värd sin vikt i guld min man att han står ut, fattar inte riktigt men jag har väl mina ljusa sidor också misstänker jag ;)
Nu har vi 365 nya härliga blad att fylla med en massa härligheter visst kommer det gråare blad ibland men va fasiken dessa ska också finnas för att man ska se dom underbara dagarna. Tror det gäller att hitta alla ljusglimtar man kan i vardagen det är då den grå nyansen går över i ett rosa skimmer över alla dagar även dom jobbiga =) Jag är ju övertygad om att dom tråkiga sakerna som händer oss ger oss något positivt i längden och med den övertygelsen så blir saker lite lättare att bära.
Så ha ett riktigt härlig Nyår nu och jag ser med glädje fram emot 2012 =)
Ja senaste veckan har jag röjt runt i mitt och familjens liv ;) Vi har gjort en budget för det komnade året. Inte lätt men absolut nödvändigt i denna familj och jag tror det är bra för barnen (unga vuxna) att se att saker och ting kostar pengar och dessutom ganska mycket pengar vilket är en bra sak att ha med sig ut i livet. Men sedan är det tryggt att veta vad man har och att pengaran räcker till vissa saker när man som mig är student så måste man tänka sig för. Det är ju en viss skillnad att leva på två skiftlöner och nu gå ner på en skiftlön och ett studielån men det är förvånande vad man klarar av saker och ting och det som är riktigt skrämmande är vad tog pengarna vägen tidigare.... Visst en väldig massa är investerade i huset men ändå... Sedan har jag börjat läsa igen det som jag villade mig iform för innan jul och fixat med min uppgift som jag har framför mig i denna kurs. Så på måndag ska jag ha min första intervju... hoppas det går bra men det tror jag att det kommer att göra ;).
Idag har vi satt Felicia på tåget till Växjö och hon kommer inte hem fören skolan startar igen.. Men det blir nog bra. Efter det så har jag städat av huset med hjälp av gubben och nu väntar lite fika och sedan hundpromenaden, där efter blir det en sväng till Gävle och några vänner för lite surr och fika då manen i det huset fyllde år igår =)
Nu återstår bara några saker som jag ska få svar på under kommande vecka sedan är denna vår full av roliga aktiviteter som jag ser fram emot. Sedan är det väl dags att börja tänka på sommar jobb misstänker jag ;) Känns väldigt annorlunda att göra detta men tror det blir jättebra ändå funderar allvaligt på att både plugg och jobba i sommar men då bara ett specefikt ämne alltså bara en kurs men jag får se hur jag gör har till slutet på februari på mig att bestäma mig.
Gott Nytt År på er mina vänner <3
Okej någon brud med namn Dagmar var tydligen lite piss på norra uppland igår för fasiken vad det blåset ;) Och när vi vaknade i morse så fanns det ingen ström och hade nog inte gjort på ett tag för det var ganska kallt inne. tur i oturen så var det ju sju plus ute så det kylde ju inte just något mer iallafall. Tur vi har elaggregatet som bara är att tuffa igång så pannan och vatten finns att tillgå iallafall. Vi fick vänta ända till kl 12 innan det dök upp ström i ledningarna igen men det gick ju det också. Fick lite annat gjort då iallafall vilket var bra. På eftermiddagen har jag förberett för middagen i kväll det blir oxfilé som är inbakad med svamp och gott i till efterrätt kör vi klassikern äppelpaj i smulform och lite marsan grädde till =) När jag skulle hacka svampen med min matberedare så upptäckte jag att sist som använde den hade haft sönder den i form av bunken och en pinne som håller i själva rivjärnet när man river mindre kul så berörd person fick sig en utskällning och nu gnager det dåliga samvetet ;( Förlåt är självklart sagt men fasiken att mitt humör ställer till det måste bli bättre på detta! tänk först uttala sedan!! För just nu kan jag se fördelen i att jag måste köpa en ny och då en bra en :). Ikväll kommer svärföräldrarna och äter och det ska bli jätte trevligt =) Nej nu kräver köket en insatts igen =) Kram och god fortsättning <3
Mina söta killar =)
Gårdagen var lugn och fridfull :) just som det ska vara. Paket, god mat och glada barn. I morgon blir det den Tradetionel juldagsmiddagen och eftersom svärmor hade julafton så har vi denna. Så det blev en tripp till Gävle och shoppa lite god mat. Dock är det lite mot mina principer då jag tycker det kan vara stängt en dag som denna. Idag har vi för övrigt bara varit och tagit det tok lugnt, vilket har varit riktigt skönt. Nu brinner det gott i öppna spisen och jag sitter och njuter av värmen = ) härligt! Jag har så sakteliga börjat planera lite för det nya året och dess oskrivna blad. Undra just vad detta år har att bjuda på, jag vet ju vad jag vill så nu ska jag bara ta mig i en behaglig takt dit också ;) dock är det lite Mer ett femårigt projekt en ett ett års projekt men målet är tydligt och det är det som driver mig framåt. det är väldigt skönt att veta vad man vill och att ha landat i detta. Nej nu ska jag kolla vad resten av klanen tog vägen ;) Kram

Livet är just nu helt underbart :) sitter på royal i Tierp och dricker kaffe och känner mig lugn och trygg :) härligt. Sitter här och väntar på att en butik ska öppna. Har hunnit handla det jag ska på livsmedelsbutikerna och sedan blev det lite skön egen tid innan jag far hem och gör det sista innan julafton ingen stress kvar bara roliga saker :) Felicia är i Uppsala på klänings jakt hoppas verkligen hon lyckas <3. Nej nu är kaffet slut och jag ska shoppa det sista :) God Jul

Var till Plantagen här om dagen och skulle leta äkta gran. Och ja jag har stora krav vad det gäller min julgran och det är högt i tak hos oss så tre meter är väl en ganska bra måttstock och helst en riktigt tät och tjock sak ska det vara.... Ja högsta dom hade var 280 cm.... så då blev beslutet ingen äkta gran för dom kommer se mesiga ut i vardagsrummet vi kör på våran lilla 210 cm gran i år (konstgjord) men så av en slump ;) gick vi igenom julpynts avdelningen och där står den 360 cm hög julgran konstgjord och just så som jag vill ha den, det blev inget köp just då utan prislappen sa nej. Men så började jag fundera dom hade ju 40% på allt julpynt så jag ringde och frågade och ja det stämde så nu finns det en undanlagd till lilla mig =) Jag är aldelles varm i hjärtat. den kommer bli tok bra!
Nu bakar Felicia julgodis och jag kokar gröt till middag och ska samtidigt fixa in lite ved till den öppna spisen och vedspisen i köket. Nu närmar sig min favoritdag alla kategorier med stormsteg.
Har dessutom fått iväg pm idag så nu väntar jag bara på ett svar angånde detta så man kan börja jobba på allvar =)
Julpussar på er alla =)
Ja nu ni har det dragit igång på allvar, hur kul som helst! Vi har haft en första träff angånde kanditaterna och det känns jättebra att vi är hyffsat eniga om vad vi vill ha kontra vad vi behöver ha vilket absolut inte är samma sak. Men det är spännande att försöka få ihop dessa två faktorer vill ha och behöver för att verksamheten ska gå så bra som det bara är möjligt. Detta ska bli en väldigt spännande resa =)
För övrigt har jag klurat på mitt PM och tror jag är på G! Skulle även ha åkt till stallet men tiden räcker inte till. Fabian har haft avslutning idag och Felicia kommer hem hon också eftersom hon är tok förkyld så snart är familjen komplett igen <3
När alla har landat ska vi äta lite pestolax och kokt potatis ska bli jättgott måste jag säga. Äter fisk alldelles för sällan i detta hus. Funderar på Ica's matkasse men vet inte riktigt ska ta reda på mer om det innan jag bestämmer mig det finns ju flera att välja på. Anledningen att jag vill prova är för att utöka förådet av rätter att laga och få lite ny inspiration vilket kan behövas vill jag mena ;) tror även man provar sådant som man annars skulle förkasta av än den ena än den andra anledningen men kanske skulle gilla ju mer man använder/äter det.
Nej nu är det några intensiva dagar med plugg framför mig och sedan blir det ett kort jullov och sedan på det igen ;) Men det gillar jag!
Ha en härlig tisdagkväll nu alla glada =)
Ja ni nu är det väldigt länge sedan jag var här och skrev :( borde göra det oftare känner jag för det är himla skönt att skriva av sig lite då och då. Så bättring Särnö! Ja iaf så har jag avverkat min första riktiga tenta och den gick verkligen inte av för hakor den heller. Inte nog med nerver för tentan isäg utan plusa på snöstorm i 14,5 mil men man har ju en jävla tur rent ut sagt, Gubben körde med tanke på nerverna hos oss andra två ;). För övrigt så går skolan väldigt bra måste jag säga tyvärr har jag varit tokförkyld så några pass är missade men det får jag läsa hemma istället. Har även hunnit avverka ett trevligt julbord med NBV styrelsen och de anställda mycket gott.
I mitt NBV uppdrag har jag även åkt på de finna uppdraget att sitta med när vi ska göra anställningsintervjuerna för vår kommande verksamhetschef, vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Vilken erfarenhet för mig i mitt kommande yrkesliv =) Underbart och så himla spännande! Imorgon ska jag ha min första telefonkonferans någonsin.. spännande spännande tänk vilka härliga möjligheter man har och erbjuds! I januari börjar själva rekryteringsprocessen.
För övrigt så har det inte blivit mycket ridet på grund av denna helt förbaskat blöta höst och vinter. Är det inte glashalt så är det spöregn :( Så himla trist går inte att göra ett dug alls. Men nu har ju äntligen snön så sakteliga börjat lägga sig och termomentern närmar sig minus så förhoppningsvis kan det bli någon tur de närmaste dagarna =)
Nu vill jag mest att det ska bli jul och lite ledigt för gubben min så vi kan hitta på lite gejor med uthuset och jag ska väl plugga en hel del misstänker jag =)  Och sedan blir det förhoppningsvis kallt så vi kan rida utan att förstöra var vi än far fram.
Mången kramar och en riktigt GOD JUL om jag inte skriver före dess ;)
Vårt hus i pepparkaks form som gubben gjort i år <3