Ja då var Flisan konfermerad då da! Det var väldigt fint i kyrkan  och stämningsfullt! Hon fick en 5800 av oss och en svart snygg Filofax ;) Av de andra så blev det pengar. Alla kom som sagt var inte men de kommer senare i sommar.

Här kommer lite bilder från själva konfan i kyrkan.

efteråt åt vi en god buffé här hemma i sommar solen på altan vilket var jättetrevligt!

När alla åkt så drog vi iväg till svärmor och svärfar och kollade hur dom fått till det i nya huset!

Kram

 laddar upp på förmiddagen inför konfan!

 Hela härliga gänget ;) Underbara tonåringar !!!

 Glad härlig Felicia ;) Love You Gumman !!!


Ja ha då har återbuden börjat hagla in Min älsta lillebror med familj ligger i feber och är förkylda, Fasters man har blivit sämre.... och Min mormor hade lämnat återbud sedan tidigare... Ja Ja hoppas minsta lillebror kommer men med honom vet man aldrig....... Lite putt på min släkt om jag säger så :( Men sjukdom kan man inte påverka tyvärr.

Har iallafall grejat med det sista dukat på altan och gjort lite extra fint om jag säger så. Nu ska jag bara fixa till mig själv så det blir lite ordning på mig själv också!

Läger ut bilder lite senare!

KRAM :)
Igår så blev det städning och röjning till halv tio sedan ¨åkte jag till stallet och red på Kló vilket var riktigt trevlig!" Prövade en ny sadel (tindras) och det kändes väldigt bra. Rider mycket bättre i den!

När jag kom hem så grejade jag med mat inför idag och konfan, När ungarna kom hem från skolan så blev det stan och lite shopping hittade en tävlingstopp tills nästa lördag och ett eget spö till Fabian!

Sedan hem och baka och greja lite till inför lördagen!

Sedan blev det god natt!

Kram
Då har jag suttit på löne möte på eftermiddagen och det var himla intressant måste jag säga ;) hoppas alla förstår hur bra detta sysem är men men det finns alltid någon som inte vill eller kan förstå, och det måste man väl leva med så är det bara.

Efter det åkte jag med fabian till ärk och han red lektion där dom övade på att ställa och böja och att rida på ett fyrkant spår en jättebra övning! Han red Eddi! Sedan fick han även vetta att han ska tävla oliver istället för ragnar den 7 juni. och det tror jag blir jättebra!

Väl hemma hade Gubben lagat jättegoda pannkakor som vi vräkte i oss med stor hunger...

Efter detta så blev det städning av huset allt utom golven för i morgon ska vi laga mat så då lär det inte vara rent på dessa när vi är klara och jag har ingen lust att dubbelarbeta!

Nu blir det duschen och mys med gubben, vi är lediga båda två i morgon himla skönt måste jag säga!

Kram alla glada!
Ja då var naglarna klara och här kommer de utlovade bilderna!

 tyvärr inte de bästa bilderna men dom blev rosa glitter alla utom ringfingret som blev rosa med dekoration ;)

 

Här kommer även en bild på mig idag med nya färgen och klippningen!

 opps glömde rotera bilden ;(

Kram
Snygg i huvudet, så nu ska jag iväg och fixa naglarna för sista gången hos Teres innan hon går på mamma ledigeheten!
Har just skickat iväg fabian till skolan efter lite frulle och strax ska även Felicia i väg!

När jag har varit i Tierp så blir det löne möte på jobbet mellan ett och fyra men sedan blir det nog hemma plan och börja greja inför helgen! Ska bli mysigt för jag har även semester söndagnatt..... härligt!

Hörs vidare kommer lite bilder också!

Kram
Jobbade förmiddag och efter skiftet så var det förhandling med chefen så jag slutade runt halv fyra, hem och slänga i mig en macka och sedan till stallet! Äntligen ett härligt andningshåll där jag bara kan vara! Red Tindra och hon är så himla kul att rida det är en utmanning hela tiden om jag säger så! Yes I like!!"!!!!! Väl hemma igen så blev det en bannan och lite vatten sedan till Elin och klippa mig! Blev hur bra som helst ska lägga ut en bild senare! När vi var klara med håret så bar det av hemåt och i med lite röd färg i huvudet så nu ser det ännu bättre ut!

Sedan blev det slappt i soffan:-)

Nu är jag ledig i två dagar, för att hinna greja till konfan!!

Kram
idag har jag jobbat förmiddag fram till och med kl 11 då jag åkte hem och duschade av mig lagom med damm :( Sedan åt jag lunch och förberedde mig inför mötet jag skulle på i Stockholm, som är det organ som är högst beslutande i våran avdelning, det var det första mötet efter/före hopslagningen av två fackförbund Grafikernas och Skogs och Trä facket som från och med måndag är GS fackförbund. Det var ett givande möte lärde mig en hel del måste jag säga.... både om det ena och det andra.. Efter avslutat möte så fick vi mat och jag hade valt lax och stuvad poatis vilket var riktigt gott. Kom inte hem före strax före halv tio så det var bara till att stupa isäng även denna kväll!

Kram
I måndags vart det jobb jobb jobb och när jag väl var hemma så gjorde vi sallad till middag och sedan bar det av in till stan för att handla mat för den här månaden och köpa skor till fabian och även ett regnställ till lilla mig när jag är ute och rider. Gubben köpte verktyg på biltema. Så då blev även han riktigt glad ;) Det var måndagen det, när vi kom hem så packade jag bara in varorna i kyl frys och skafferi sedan stupade jag i sängen!

Kram
Idag blev det en härlig tur på Kló till att börja med. Vi övade på traven och sedan galoppen efter att vi värmt upp ordentligt i skritt med stora rid vägar! Vi fick ordning på båda galopp fattningarna till slut. även i Traven tyckte jag det gick bättre idag en på mycket länge börjar få koll på grise passen som hon vill lägga till med men det är väl bara til att öva och känna in ordentligt.

efter att Josefin hade marlkarbetat Tindra så red jag henne lite och testade trava och galoppera henne och tillslut gick hon riktigt bra och protesterade bara lite. Mirakelmedlet heter i detta fall spö och det räcker med att lägga det på hennes bog så vet hon att det är bara att uppföra sig men tyvärr glömmer hon det väldigt fort så då får man göra det igen!

Väl hemma har vi gått igenom skafferiet och kylen för att kolla vad som ska handlas imorgon kväll, ska in till Gävle och handla mat för månaden och till felicias konfa.

Därefter så är det detta oendliga tvättande och kollat lite tåg tider inför tisdagen... då det bär av till Sockholm på möte under eftermiddagen och kvällen!'

Kram!
God morgon alla vänner :)

Idag har jag böjat röja först på ovanvåningen och sedan i dressingrummet. Så nu blir det tippen på tisdag kväll för gubben.  Annars är allt som vanligt ska ta hand om lite tvätt och sedan blir det till att laga lunch. Sedan ska jag åka ut till Sätra och rida och Gubben åker till svärföräldrarna och ska hjälpa dom att flytta lite grejor till nya barren :)

Kram
Då är vi hemma efter många timmar i bilen men helt underbar dag i solen ;-) Vilket syns på en del bilder!

Kolla in rikardsson och hans porsche! SNYGGT ser ni :-)

 Snygg volvo c30 ;-)

 kolla in paraply killen.......

 Väldigt snygg Karl undra hur man snärjer en sådan ;) Min alldeles egen man!

 Snygg BMW...

 Snygg posche..

 tony med bil.

 Igen..

 bil

 Publik havet och bannan.

 Gubben, Conny som fixade biljetterna Tack å Tack... och Benny  alla jobbar vi på Kadax!

Tack Killar för en helt underbar dag i solen och en massa motorer!

Kram :-)
Ja då har vi tagit oss ur sängen och fått i oss frukost ;-) Ska bli himla trevligt att åka iväg vädret är just ni inte det bästa men enligt prognosen ska det bli bättre både här och i Karlskoga dit vi ska! 

Felicia ska ju till Furuvik så det vore kul om det blev hyfsat väder här hemma också!  Fabian ska åka till Gävle med Farmor och Farfar och köpa konfa present till Felicia. Hon önskar sig just inga smycken men vi kom på en bra grej igår och det var husgeråd eller glas eller dyligt hon gillar kosta bodas glas (mine) som är i olika färger så det blir nog riktigt bra!

Nej nu är gubben färdig så då bär det av till Karlskoga!

Får se om jag har någon ork att blogga till kvälllen!

Kram :)
Ja det blev en ganska blöt ritt om jag säger så och då menar jag verkligen blött... Men vi körde på som vanligt ändå enda tills det smällde till och kom en regäl åskknall... och då menar jag en riktig smäll! Så då bar det av in i stallet och sadlades av sedan tog fabian och jag tog upp hästarna till hagarna. Men fastiken vad blöta vi blev när vi gick upp dit, väl tillbaka så blev det av med alla bötta tröjor och in i bilen sedan på med värmen och hem och torra kläder!

Sedan blev det middag i form av ungspotatis och varmkorv himla gott. Efter det så blev det till att hämta Felicia och vän i älvkarleby och sedan handlade vi mys till  i kväll.  efter det blev det sofflägge och nu ska vi fixa lite fika tills i morgon när vi ska till Karlskoga och kolla in STCC ska bli himla mysig med en dag med gubben tycker jag!

Nu blir det duschen och slöhet!

Kram ;)
idag vaknade jag vid halv elva efter att ha jobbat natt! Det gick riktigt bra för oss att jobba vi han det vi skulle och lite till!

När jag kom till jobbet igår kväll så fick jag veta att vi kunde få två biljetter till STCC tävlingarna i morgon av en kollega så då var det bara ringa hem till en biltokig gubbe och fråga om han ville åka och ni kan säker gissa vad svaret blev! JA hur sjutton har du fått tag på dom!!  Så imorgon bitti åker vi iväg bara han och jag ska bli riktigt trevlig ;) skönt att göra något för oss själva ibland!

Nu ska Felica till Gävle en sväng och shoppa och Jag och Fabian ska till stallet och rida! Bara att hoppas på uppehåll.... Men det finns nog en risk att det kommer att regna någon skvätt på oss!

Kram ;-)
Hej och Hå :) Ska jobba extra i natt så jag sov till strax efter åtta i morse, sedan sov jag ett par timmar på eftermiddagen så nu är jag laddad!

Fabian och Jag åkte ut till Josefin och red kl 10 i morse och Finna Josefin hade tänkt ut en banna som vi skulle rida med framdelsvänding och skänkelvikning och till våran stora glädje ett hinder. Vi travade och skrittade Jag red Tindra och Fabian red Kló som föresten bara är sken dräktig så nu är det slut med pjosket ! ;-) Allt gick väldigt bra trotts att jag måste lugna ner mig och ta Tindra från början så det blir nog bra i morgon ska vi köra samma banna igen och då har man nya möjligheter vilket är himla skönt!

När vi kom hem så blev det lunch och sedan städade vi huset gubben och jag. När det var klart drog Fabian och Gubben ut till svärmor och svärfar och hjälpte dom lite och jag trynade i sängen. Väl hemma igen och jag hade tagit mig både in i duschen och ur sängen så åkte dom och hämtade pizza. Nu ligger dom som slakt i soffan och kollar bil tv! Deras favo sysselsättning tror jag!!

Nu ska jag fixa lite med naglarna sedan slöar jag med i soffan och väntar på våran söta dotter som är i Enköping hos nunnor i dag med konfa gruppen ;-)

Hörs under morgondag sov väl alla vänner :-)
Igår blev det tyvärr inget skrivande var helt slut när jag kom hem från Sparreholm. Dom hade en så himla ren och fin Fabrik i jämförelse med våran, dom hade bara hållt till i deras lokaler i ca 4 år och innan var det in fönster fabkrik så allt var som sagt var väldigt rent och fint! Men vi chockade dom lite Ylva och jag dom liksom inte trodde att vi var maskinföarae utan typ kontorspersonl..... Ja Ja killar har en del fördomar om "snygga" tjejer  med lösnaglar kan tydligen inte jobba skiten ur sig på jobbet och stå med färg till knäna... men det gör faktiskt dessa två :) Lite kul att få bevisa motsattsen om jag säger så!

Väl hemma blev det god middag och mys med gubben i soffan, Betala räkningar på burken och sedan tv... Härligt!

Kram
Nu åker vi till Sparreholm och ska kolla in den fabriken! Skriver mer under kvällen om jag orkar annars imorgon !!

Kram och god morgon ;)
Ja då har man tagit en fajt med brännäslor och tistlar då da ;) Nu är det snyggt och fint i rabatterna och avsaknaden av gula maskrosor är total ;-) Prices som det ska vara! Se hur fort ogäset kommer tillbaka, hoppas det tar tid. När jag kom in så belönade jag mig med en sotr kopp kaffe och tre bullar som låg och sräpade i frysen tist att dom skulle behöva ligga där alldelles själva eller hur *fniss* *fniss*.. Så nu blir det till att baka nya någon dag i helgen så det finns till ungarna när dom kommer hem från skolan!

Nej nu ska jag hänga tvätt ;(

Kram
Lätt mör i kroppen så kom jag upp vid halv åtta för att skjusa Felicia till Praon. När jag gjort detta så blev det Frukost vid datorn och bloggande!

Nu ska jag strax ut och ta en fajt med ogräset i rabatterna tänkte jag! Nu har tillochmed solen kommit på besök misstänker dock att det blir kort varigt med tanke på hur molnint det var när jag skjusade Flisen men men det kan ju inte bli så himla dåligt väder ska vara regn då da! Nä nu lär jag få igång kroppen så den mjuknar! Fan tror jag börjar bli gammal Flisan stusade ner för trappen och kände inte ett du av gårdagen!

Kram
Hallo alla glada! Här kommer en lite rapport från en härlig kväll i Gävle med två helt galna tonåringar i bilen dit och hem ;)

Vi åkte hemifrån vid fem tiden för att hitta parkering också vidrare utan att behöva stressa sedan ville ävne tjejerna kolla lite extra på Peter Sipens som var konfrance under Ruset. Lisa är helt galen i honom!

Vid halv sju så blev det uppvärmning och att tränga sig fram till Springa ledet!
Så här glada var tejerna när dom värmde upp!



Loppet gick riktigt bra trotts tre turer ute på vägen i förväg på ca 3,8 km och då har jag gått vissa steckor men igår skulle jag ha lite koll på felicia hade jag tänkt med tanke på luften men men det gick utmärkt ändå för efter en km  så stannade jag för att vänta in dom men så fort dom kom ikapp så började jag springa och vipps så var dom bakom mig igen så då gav jag upp men helt övertygad om att dom skulle spinga om mig men nej det lyckades dom inte med trotts att jag lunkade vid ett par tillfällen när det blev för tjockt med folk och luften tog slut liksom. Min stolta slut tid blev dock 31:32 och det tycker jag är riktigt bra för att bara ha sprungit tre gånger innan. Felicias tid blev 31:50 så henne slog jag med 19 härliga sekunder :) Lisa kom in på 33 min! Sedan var det dags för stetch och ombyte efter detta en härlig picknik kasse som man får när man anmäler ett lag! När vi åkte hem så blev det lakrisremar och fast beslutna om att nästa år gör vi samma sak igen ! För tänk vad kul man kan ha över generationsgränserna när man har ett gemensamt intresse!

Väl hemma hade kl hunnit bli 22:30 innan jag hade duschat och kommit  isäng men sedan sov jag som en klubbad!

Tack mina otroligt duktiga lag kompisar Eva, Ingela, Stina, Lisa och Felicia ni är bäst måste jag säga!

Kram
Fasiken ser ut att bli regn till kvällen! Vore lite halvtrist at få springa i regn men det har jag gjort förut så visst det går! Hur mycket springa det nu blir känner mig inte riktigt spring hundra ännu men jag vet att när tävlings djävulen kommer fram så blir det nog till att springa ja ja det visar sig!

Nu har jag jobbat undan endel pappers arbete med föreningen och posat en del fakturo väntar bara på den sista pärmen så är det också gjort,. Har tillochmed hunnit fixa lite av papprerna som ska sitta i pärmarna när vi startar till hösten =) Himla skönt att slippa ha sådant hängande över sig.

Nu ska jag fixa en god smörgås och sedan ska jag till jobbet på ett möte och därefter blir det hem och förbereda middag och vårruset :-)

Kram alla glada!
Vaknade före klockan helt otorligt trotts att hon bara var sju ! Like it! Det är så himla skönt att vakna före den om jag säger så! Nu ska jag strax skjusa Felicia till Skolani Karlholm där hon ska praoa i tre dagar för sedan är det lov i två denna vecka! och mammsen är ledig också himla härligt!

Idag blir det lite "kontorsjobb" åt föreningen innan det bär av till vårruset framåt kvällen!

Skriver snart mer!

Kram =)
Idag röjde jag på gården så att gubben kunde börja klippa gräsmattan och oj vad fint det blri när man klipper den! e som att städa inomhus känns himla bra! till lunch blev det makaroner och köttisa sedan bar det av till stallet och en ridtur!

Skrittade knäpp Tindra i hagen en stund hon är direkt knäpp just nu tror att hon brunstar och har en hormon knäpp om man säger så varken hör ser eller gör som vi säger! Helt enkelt Knäpp! efter detta så så red jag Kló en redig sväng på volten mycket skritt och ridvägar sedan försökte vi trava och galoppera och det gick väl sådär om jag säger så! Sedan gjorde vi iordning hästarna och skulle smörja in juvren med superbra hästsalva och jag blev så himla kladdig det liksom ran..... Har aldrig hänt förut. Och Jo det var mjölk från juvret så nu är frågan om hon är dräktig trotts allt eller bara lurar oss riktigt ordentligt Kló fia... men visst vore det himla roligt men ska inte ta ut något i förskott :) Har bestämt mig för att hon är Skendräktig lill fia! Idag gick det iallafall himla bra när jag red lär mig hela tiden något! För mig är det ett under bara hur Josefin står ut med detta skit bakom spakarna för jag tror jag aldrig lär mig trava Kló men men det är bara att öva och känna in hästen tror jag som gäller och lära mig rätt känsla=) Kul att ha lite utmaning om jag säger så!
När vi var klara med gammel takorna så blev det ungtupparnas tur att få eksemtäcken och lite ompyssling och mineraler! Sedan bar det av upp till sommarhagen där dom ska få gå och vila i tre härliga dagar sedan är allvaret tillbaka igen!

I morgon kväll blir det vår ruset i gävle sedan ska jag plugga LC:1 programet och pinna Kló med detta ;) Ska bli kul! det var detdär med utmanning!

Kram alla vänner!

 skendräktig/dräktig Kló......
Ja då har det tävlats av bara den idag då :-) Vi börjar med det lite tråkiga men lärorika. Josefin och Tindra skulle tävla i km idag och jag åkte med upp till Högbo som hjälpreda och allt verkade bra till att börja med men när hon väl kom in på bannan så hände något. Som Josefin och jag brukar uttrycka det hela det bran i hjärnan på henne hon fick till tölten men tyvärr inte de övriga fyra gångarterna :( men alla har väl sådana tävlingar också. Nu är det bara till att analysera och komma på bättre tankar!

Sedan var ju Fabian iväg och tävlade i hoppning på Ärk idag och det gick dessto bättre då han kommade hem en rosett vilket jag tycker var jätte roligt! man blir så stolt då som mamma! Han hoppade i 50cm klassen! en klass högre än tidigare! Det ska väl nämnas att alla felfria fick rosett och present !

Den 7 juni är det dags för nästa tävlign och då ska även jag göra min tävlingsdebut på äldre dagar!! Ska tävla i Dressyr på Eddie.. de finns nog de som tycker jag är helt tokig... men man måste ju försöka.. Då ska även Fabian tävla på Ragnar så vi får se vem som får högst % sats för det är det som gäller man ska ha över 50 för att få rosett! Så nu blir det till att öva!!!!


Kram

Nu är jag som sagt var mycket piggare måste jag säga! Livet är bra underbart även fast jag lyckats med det omöjliga att ramla av Kló idag med ;=) snacka om skit bakom spakarna och en hel vild häst som behöver jobba i massor. Red i sommarhagen, barbacka och letade efter skon som Derki har tappat och vips så ville hon åt ett annat håll.( där tindra gick med Jossan och letade.) I full gallop försvann hon över hagen och jag bara satt och skrattade det hela måste ju ha sett för komiskt ut. Jag sitter och glor i backen och vips hoppar hästen åt sidan och jag försöker tappert klamra mig fast men barbacka finns det inget att hålla i om jag säger så och glas hal är pälsen! så vips satt jag där alldelles själv i enna änden av hagen och jossan var i andra änden med två hästar=) Tur man kan skratta :) Sedan fortsatte letandet till fots och vi gjorde ett fynd så nu ska den sparas till skoningen i slutet på månaden och ingen häst kommer att trampa in någon söm i hoven!

Idag har vi käkat kebab och pommes och sallad GOTT :)

Nu ska vi ev till gävle och besöka nya Biltema och köpa avslutningskor till Felicia!

Kram Choklad!
Hej på er alla glada vänner :-)

I onsdagsnatt blev det som jag befarade jag var tvungen att gå hem vid halv två. Var inte mig själv överhuvud taget... Fattar inte riktigt vad som var fel... Kände mig inte jättedålig men orkade absolut ingenting och det är så långt ifrån mig som det bara går att komma... visst har haft ont i örat men det har man haft för och inte sjutton har allmäntillståndet varit skit för det heller, brukar kunna däcka en dag när någon förkylning kommer och hälsar på men inte mer. Jag somnade vid halv tre och hör och häpnad vaknade inte fören halv ett dagen efter sov som ett slagt! Klev upp och vart flåsig av att gå i trappen???? Ja ja det var nog bara till att ta det lung det insåg till och med vild djuret jag... Städade lite, men gubben fick flänga runt med snabel draken... och lägga på mattorna medans jag tog två alvedon och åkte till Ärk med Fabian som skulle rida lektion. Han fick Eddie min favo häst trög som få men gör man rätt blir han en gud både inom dressyren och hoppningen. Men han är stor, Fabian fick knappt upp sadeln och då är han ändå över 1 och 60 lång. Men lilla mammsen hjälper så gärna till med sådana detaljer! Väl hemma igen så var det en slut annika som intog middag och sedan blinkade med dom långa ögonfransaran så att Älsklingen åkte och köpte tuttifrutti ringar och en marabo mjölkchoklad med dajm i till mig. Han är för söt =).

Kvällen tillbringades i soffan för att sedan flytta över till sängen där jag intog 6 avsnitt av sex in the city sesong 1!
Halv ett somnade jag och tro det eller ej 10 på förmiddagen idag slog jag upp mina blå ögon... Har tydligen ett jättebehov av att sova... det värkar helt enkelt inte bättre än så för idag mår jag så mycket bättre trappen tar jag i ett språng just nu ;)

Nu ska jag till stallet och rida Tindra sedan blir det nog en del KM snack och föresten så ska även Fabian tävla på Ärk på Lördag (imorgon) då ska han hoppa Alban. Sedan den 7 juni ska han tävla i KM i dressyr på Ragnar! Kul tycker jag!

Kram alla vänner!
 
I natt var det inte så himla spännande förutom att Malin kom in när hon slutade vid tolv och pratade med mig och anna och det var väldigt trevligt måste jag säga =) Tur man har vänner som kommer och muntrar upp en i bland för i natt har mitt högra öra gjort så förbannat ont rent ut sagt! Gått på alvedon hela natten och även när jag sov...

Vaknade och kände mig hyfsad om jag säger så men ju längre dagen gott ju mindre bra mår jag men jag ska göra ett försök på jobbet åtminståne.

åkte ut till stallet vid tretiden och red Kló barbaka och rätt som det var blev hon rädd för något och vipps låg jag på baken.... Ja ja så nu är det en öm skinka som gör sig påmind men jag red vidre och provade även att rida tindra barbaka innan vi gick in men lätt skrämd av att åkt av så blev det inte många steg  men det gick ialla fall med josefin som ledare!
Efter den turen tog vi ner unghästarna så att dom får beta av lite på volten för gräset växer som ogräs just nu så det blir nog bra!

imorgon blir det städning och Fabian ska till Ärk så Sätra får en vilo dag från mig. men på lördag är det km igen så då ska vi förbättra reslultaten!

Nej nu ska jag pallra mig iväg till jobbet!!!

Kram
Ja då har snart tisdagen också försvunnit!  vaknade av klockan tio över två himla skönt när det funkar att sova på nattveckorna. Fick även reda på att jag slipper kliva upp i ottan på torsdag vilket glädjer mig väldigt mycket. Åkte ut till stallet idag och fick även med mig Fabian och Snälla sötta Josefin lät fabian rida kló och det gick riktigt bra måste jag säga han red utan bett och det gick riktigt bra. Själv harvade jag runt på Tindra och det gick över förväntan måste jag säga jag hittar fler och fler grejer som funkar riktigt bra så länge jag sköter mig på ryggen och inte ger henne 5 komandon på en gång. Så det kommer nog att bli riktigt bra tillslut. Kul att man alltid kan utvecklas.

Nu ska jag kolla in sjukhuset och massera gubben på ryggen!

Kram

Alla glada!!
Vaknade upp kl 01:45 himla skönt, känner mig skönt utvilad =) Åkte till stallet och red ut på en helt underar skritt tur på Tindra och med Josefin på Kló! Det var perftekt väder om jag säger så!

Sedan åkte jag hem via skärplinge och hämtade Felicia som var hos Paula i Skäplinge. När hon kliver ut på trappen så har hon och Paula blekt slingor i hennes hår och det såg riktigt bra ut! Sedan hem och lagade klart middagen som jag påbörjade igår så det blev potatis och sås lagning!

Efter det så blev det till att vika 10 maskiner tvätt!! Slarv moster har varit i farten...

Nej nu är det nytt lägge och soffan och äta felicias nybakade Kringlor!!

Kram alla vänner!!
Idag har jag varit och ridit Litlamin för andra gången denna gång höll vi till på volten med Kló och Fabian som ledsagare och det gick riktigt bra ända tills vi ville trava för då protesterade hon vilt det lilla hjärtat! Hon är så himla söt men så himla stark och bestämd.. men men jag är också bestämd så det ska nog lösa sig om jag säger så1 Efter att vi kört ponnyridning så red vi lite med henne som hand häst och det gick också riktigt bra trotts att jag aldrig ridit med handhäst för. Efter detta så red Fabian lite lektion för Josefin på Kló och det är så himla nyttigt för honom tack snälla snälla jossan för detta!

När jag kom hem så vilade jag en stund efter som det är nätter denna vecka så är det dags redan i kväll att ut och jobba. Sedan lagade jag middag ris och kyckling och förbredde även morgondagens eftersom jag ska rida vid tre så dröjer det innan jag kommer hem så då är det bara potätterna kvar för gubben att fixa! det blir lax i ciron kryddning i morgon!

Nu ska jag slappa lite med min älskade make sedan blir det jobbet!!

Kram
Idag sov vi riktitgt länge och skönt =) Himla härligt kom upp vid nio och käckade en helgfrukost med ägg och smörgåsar med en massa goda pålägg! Sedan åkte vi till affären och pantade en massa flaskor, hem äta lunch i form av korv med bröd. Efter detta så åkte jag till stallet för att bada Kló och Tindra för första gången på säsongen. Här kommer lite bilder från detta äventyr =)



Före bade´t =)



Under badet helt dyngsur... och lätt tjurig..=)

Här håller vi på att longera dom torra ...



Efter Longeringen gick Kló in på gräs gräs massor av gräs....

Här är Tindra och Josefin in action =) Josefin är jätte duktig på detta..



   

 Lycklig Tindra igår efter ridturen och före badet!

Nu ska vi snart till Örjan och Fira hans 30 årsdag som var den 21 april!

Kram
Idag har jag varit och skrittat på Kló. och det gick riktigt bra ! Sedan när jag kom hem så blev det middag och städning av huset!

i går kväll var jag till Älvkarletby ridklubb och hoppade med min gamla grupp! hoppade facktiskt 110 cm högt hinder och det var himla kul har en grym träningsvärk idag! Det var himla kul satt med ett lende på läpparna mest hela tiden ända till Lillebror vägrade och då växte hornen ut ur hjälmen och ögonen blev röda!!!

I tisdags hade jag möte här hemma med Karlholms Kroppskultur riktigt trevlig =)

Men nu börjar äntligen förmiddagsveckan att gå mot sitt slut och det är bara morgondagen kvar sedan blir det nätter!"

Hörs Kramar i massor!!
Måndag ja ja.... kan det vara segare om man säger så... svar Nej! Tur man har endel arbetskamrater som förgyller ens dag! Gulliga malin kom in en sväng idag och det är alltid trevligt =) Annars har det varit en ganska ordinär dag på jobbet!

Väl hemma så sov jag lite (Himla härligt måste jag säga älskar att få sova en sväng på eftermiddagarn efter att man jobbat förmiddagar!) Sedan röjde jag lite överallt i huset har ledarträff här i morgon kväll och tänkte hinna till stallet först =) Så då blev det till att säda lite idag och sedan har jag bakat en toska och en ambosia kaka till imorgon kväll... svårt att hålla tassarna borta om jag säger så!

Andreas har lånat brosans klipp grej till håret och det blev riktigt bra måste jag få säga! Nu är det Fabians tur! Han har ont i halsen och huvet så han har varit hemma idag tillsammans med syrran som hade operation dagsverket idag i form av att plantera om alla blommor här hemma! Och det gjorde hon riktigt bra!

Ja nu ska jag fixa lite grejer tills imorgon kväll sedan blir det nog lite tv!

Kram

igår var det en riktigt härlig försommardag så här hemma vart vi ute.. Jag rensade rabatterna och sådde en massa förn i pallkrage odlingen =) så himla mysigt att påtta i jorden tycker jag och ännu härligare är det när man kan skörda det man odlat!

Sedan solade jag lite på mage och läste allt om resor blev så himla sugen att åka iväg men det blir jag alltid när jag läser den!  Men oj vad solen tar tyckete inte jag varit just något alls i solen men röd som en tomat är jag ialla fall ;) ops!!!

På kvällen åkte vi ut till stallet och Andreas provred Kló och det var lite kul tycker jag för det gick himla bra för honom men han sa att han fick käningar i rygg och nacke men jag tror det går över om jag säger så!

Idag på morgonen blev det fotboll för Fabians del och sedan har jag bakat kanelbullar och just nu har jag en tosca kaka i ungen! Till kvällen ska jag ut till stallet och rida en sväng. tyvärr är inte vädret fullt lika bra idag men vad kan man räkna med det är ju bara början av maj ännu=) men dom varma soliga dagarna är lika härliga varje gång dom kommer och hälsar på så att säga!

Puss och Kram hela dan!

Hej och Hå här går det undan ja lite så var ridturen idag... Nej då det var lungt och sansat efter en stund typ en kvart då tindra har uppstarts sträcka om jag säger så det ska snurras och ha sig värre ... himla drygt men hon är sådan bara!  Sedan red vi på volt och försökte få henne att ställa och böja sig som hon skulle.. men tillslut fick hon ge sig om jag säger så och vi både travade och galopperade sedan fick vi även till ett par varv i tölt till min stora stolthet =)

Vi har även hunnit varit till valbo idag och där träffade jag Malin och Peter och Malin avslöjade en mycket ROLIG Nyhet ! Jag gläds något otroligt med er och allt kommer att gå vägen ! Kram till er båda (3)  I valbo hittade vi ett par trekvarts byxor till Fabian och han fick även tillbaka sin radiostyrda bil till hans stora lycka!

Väl hemma efter ridningen så blev det kebab och pommes med sallad himla gott och nu har vi bakat en kladdis till Fredags mys! Flisan är mycket piggare så allt börjar bli som vanligt här hemma!


Kram alla glada underbara människor!!!
tjena tjaba hallo! Hoppas livet leker med er för det gör det med mig! allt är toppen för man har fyra ljuvliga dagar ledigt från jobbet härligt=)

I veckan har jag ridit tindra och övat galoppfattningar och det har inte gott bra alls hon kickar och blir förbannad och jag blir frustrerad och bestämd sedan kan ni ju tänka er resten... det kickas och snuras hej vilt på volten när vi är där.. Men Josefin får sig några härliga skratt iallafall och det bjuder vi så gärna på!

Igår var vi och red med Fabian och han sköte sig alldeles utmärkt på Noha dom markarbetate med bommar och det gick riktigt bra bara han hade talat om vem som bestämde =) På kvällen var vi till Västland och kolla in deras kasse och pratade skit med en massa kändisar riktigt trevligt för alla! Felicia låg dock hemma och hostar och snörvlar hon är tokförkyld efter konfa lägret =(
Idag första maj ska vi åka till valbo och hämta fabians radiostyrada bil och svänga in på Plantagenoch kolla in lite vår blommor för igår rensde jag ur det gamla ur rabatterna och det är alltid kul att kolla in lite nytt! Nej nu ska tänderna få sig en omgång sedan bär det av!

Kram kalas!