Ursäkta att det inte hunnits blogga något denna vecka men tiden har tyvärr inte funnits!

Idag har det bara varit hästar hästar hästar och åter hästar...

Vi började dagen på Älvkarleby ridklubb och Fabian tävlade i hoppning och vann en rosett =) super duktig tycker jag han var. Red fram efter lite ledning av mig så blev det bra men sedan var det bara upp till honom att fixa detta och han gjorde det riktigt bra! Bäst i min ögon men man är ju part i målet om man utrycket sig milt=)

Sedan hem och luncha och greja lite sedan bar det av till Sätra och isisarna och då vissade det sig att josefin inte riktigt hade orken att rida så fabian fick rida Kló och jag red Tindra och det gick jättebra vi red på volten under josefins ledning och hon borde nog bli ridlärare med det tålamodet hon har ;) med oss otroligt! Jag tränade på volter och ställningar och att göra framdelsvändningar och det gick riktigt bra hon förstår iallafall vad jag menar!


Sedan blev det hem och fixa middag som bestod av flygande jacob och ris! Det vart riktigt gottt!!!!!!

Kram
Här är lite bilder från veckan som gått i stallet!

 hungrig Kló....

Får man mat någon gång eller? Ingen service på det här stället...

 Tindra före ridturen igår efter Vagnen och Dreki

Dreki och Josefin i full fart med att sela på inför kör turen!

Kram
    

Så här snygga blev mina naglar som Theres fixade idag!

Gillar dom skarpt!

Annars har dagen varit bra!
Hade ett snack med chefen i morse och det lede till det jag ville... och det är ju alltid bra tycker jag!

Väl hemma blev det kassler ungspotatis och stekt annanas så himla gott måste jag säga!

Idag fyller Min brors yngsta son ett År GRATTIS Hugo!

Nu blir det nog slöhet i kväll känns det som!

Kram
Jaha då var det måndag igen förmiddagsveckan har startat,,, kl 12 idag så var det lönegruppsmöte alltid lika spännande om jag säger så med alla åsikter ;) Gillar disskutioner och tro det eller ej men oftast är jag tyst och lyssnar, Ni som känner mig tror väl knappt det är sant med tanke på hur jag pratar annars =-)

När detta var färdigt efter tre så åkte fabian och jag till stallet och fabian åkte med när Josefin körde drreki och fick även prova på att köra själv vilket han uppskattade jättemycket ! Tack Jossan =) Själv red jag Tindra våran rally häst hon är bara underbar! Hon fick idag när hon sprang efter vagnen lermask i ansiktet #fniss# fniss# Ja dom var allt annat än rena när vi kom hem två riktiga ler hästar måste jag säga!


När vi kom hem så blev det middag som gubben lagat helt underbar korvstroganoff och ris det var som guds gåva till kvinnan (hade inte ätit sedan 10 på förmiddagen och nu var kl 18:30 så hungern var det inget fel på om jag säger så!)

Imorgon är det nagel lägge!!!!!!!!

Ja äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram mina vänner =)
Idag har vi kört in ved och städat i pannrummet det var liksom väldigt välbehövligt! Om karar ändå kunde hålla ordning ;) ligger liksom inte för dom om jag säger så...

Sedan bar det av till stallet mycket trevligt. Jag red tindra och försökte få henne att gå maximalt samlad för att hon ska lyfta ryggen och träna den sedan var det jag som ska lära mig att få till Tölt och det gick riktigt hyfsat men det behövs mycket mera övning... Hoppas att våran positiva spiral fortsätter.. Kló får nog vila ett tag till och rids bara vissa dagar tills hon får skor för när man rider henne är det som att hon går på glödande kol och det känns inte bra. men den 2 april kommer hovis så då löser det sig!

VId Fem så åkte vi och kollade på musikalen som felicia och tre tjejer till hjälpts åt att sätta upp i kyrkan tillsammans med barn kören och det var riktigt bra ! Dom hade gjort ett jättejobb!

Nu ska jag microvilla inför passet ikväll!

Kram
Ja ha kl 05:45 var man på jobbet för att städa ur maskinen.... Hummmm.... ja så var det iallafall var hemma till 10 igen och sov lite middag det var himla skönt! Gubben är kvar på jobbet ihop med några andra och ska ställa pistoler... har sms:at Elin (fixade mitt hår till bröllopet) och hon ska klippa mig i helgen elelr nästa vecka så himla skönt det är as långt just nu och ser fördjävligt ut =(

Nu ska vi strax dra till stallet jag och Fabian han var sugen på att rida så han får följa med idag!

Kram
Idag fredag har jag bara varit ledig så himla skönt! Vi brjade dagen med en tur  till tierp och köpte nagellim med Pensel guds gåva till lösnaglarna.... efter tre veckor... köpte även doft påsar som luktar jasmin helt underbara... Sedan blev det lidel och vatten och lite annat smått och gott!

Nrä vi kom hem så blev det en tur till stallet för min deloch en helt underbar ridtur på Tindra! Hon hon är helt fantastisk!

efter det slö tid hemma med familjen himla skönt måste jag säga!

God natt

Ja då var det torsdag och sista arbetsdagen för mig! Jippi=) Ska bli skönt med helg måste jag säga! Idag klev jag upp vid halv sju och började städa huset  Så himla skönt att ha det gjort imorgon när jag är ledig!

Halv tio var jag i stallet och red ut en sväng på kló men hon är så himla ömfotad så i morgon får hon stå och sedan hoppas jag att det går att rida i hagen till helgen!  imorgon ska vi rida dreki och tindra för dom har skor så då slipper dom bli öma om fötterna!

När jag kom  hem från stallet så lagade jag pannkaka som dom här hemma ska ha till middag i kväll, Fabian rider i kväll så det blir lite knappt med tiden för gubben. Felicia ska vara i Tierp kl 19 för någon författar föreläsning genom skolan!

Nej nu närmar sig kl arbete=) du Malin jag är avis på dig som är ledig vill också vara det men slippa det du gör idag! Mina tankar är med dig !

Kram alla glada och ni andra!
Ja ha då sitter man och laddar  vid datorn igen då, för att jobba 13 härliga timmar igen! men oj vad trevligt när lönen kommer sidan eller jag vill vara ledig någon dag ochkan kompa ut =) Igår blev en lång dag men allt fölöt på på jobbet och då är det inte så jobbigt fören sista timmen som sniglar sig fram!

Imorgon blir det en vanlig arbetsdag då jag börjar två. Ska till stallet vid halv tio och rida en tur, nu hoppas jag att det helt underbara vädret håller isig åtminnstånde i morgon också! Jag har ett stort behov av sol just nu. Tänkte även städa av imorgon innan jobbet om jag hinner vill säga, men det tror jag!

Nej nu måste jag packa väskan och dra av tänderna lite...vill ju inte ta kål på någon med taskig andedärkt....

Kram
Ja ha då hade man två dagar med låååååååååååååång skift framför sig då. Ska ersätta en arbetskollega när hon är borta och passa på att jobba in lite komp tid så både idag och imorgon så blir det långdagar med 13 timmar på jobbet. Känns tungt just nu men man är himla glad när man behöver kompa ut sedan!

Just nu försöker jag få tag på distriktssköternan för att få svar om det är hos dom man vacinerar sig eller i tierp på sjukhuset... ska kolla inför cypern resan =)

Nej nu ska väskan packas!

Kram=)
God morgon!

Blev väckt av mina härliga ungar och kunde bara konstatera att min instruktörskollega hade gjort sitt jobb väldigt väl igårkväll för gud vilken träningsvärk jag har i magen och rumpan =) Men men då händer det ju grejor också så man får väl vara tacksam.....

Har grejat lite här hemma och och domat har även kollat in lite snygga naglar, ska troligen göra om mina redan på fredag för Felicia hinner inte göra sina då utan får ta en tid i veckan istället.

Nu ska jag strax till stallet och sedan hem och greja lite innan jobbet!

Kram =)
Snygga naglar från vackranaglar.com



Himla snygga tycker jag om dessa!!

Dessa naglar är himla snygga =) bilderna kommer från Vackranaglar.com







Dessa gillar jag skarpt! Det är strax dag för nya för min del.. kanske något sådant...

Kram
Idag blev det sovmorgon igen ;) härligt. Vid elva skjusade jag Felicia till Kyrkan och sedan bar det av ut till Kló och en härlig ridtur i solen på vägen det gick riktigt bra måste jag säga.

När jag kom hem blev det lunch iform av varmkorv med bröd och sedan en liten tupplur i soffan framför backhoppningen på eurosport.

Kl tre åkte vi till Malin för att fira hennes 24 födelsedag och nu kan jag ju avslöja vad hon fick och det var en fm sändare till jobbet så att hon kan lyssna på sin mp3a utan att få skavsår i öronen av hörselkopporna och det blev riktigt lyckat måste jag säga eftersom hon fick nya kåppor också av sina släktingar! Hos malin fick vi en jättegod smörgås tårta och en härlig prinsses tårta! Tack vännen =)


Nu håller jag på att ladda inför kvällens pass och sedan hem och ha det bra!

Kram
Hej Hallo =)

Då har man ägnat eftermiddagen i stallet och ridit på Kló =) vi skrittade på vägen och övade halv halter och att hon ska gå i samlad form. vilket gick riktigt bra men vi red på diagonalen ett tag då hon tycker att det är himla orättvist att Tindra ska få springa järnet och inte hon ::: Men men hennes tid kommer allt gick i alla fall bra. Imorgon ska vi ut igen. efter rid turen fick jag fika hos Josefin och Carina alltid lika trevligt måste jag säga =) Tack!!

Efter det så lagade jag middag eller rättare sagt jag gjorde middagen klar för Älsklingen hade redan förberett potatisgratängen så för mig var det bara att sätta in den i ugnen och steka fläsfilén så var det klart sedan och det vart riktigt gott måste jag säga =)

När vi ätit klart så åkte vi över till Guy och Tina för att gratulera henne på hennes 3?? års dag! Snart 40 gumman men det syns absolut inte. Hos dom fick vi ost tårta vilket var mycket gott. Sedan surfade Tina och jag runt på bubbelroom vilket var riktigt kul måste jag säga, har inte besökt den sidan för men här fanns allt måste jag säga från det dyraste till det billigaste..

Väl hemma så blev det datorn en snabbis och sedan ska det bli sängen...

Kram

Ja då var det lördag härligt =) Har sovit länge och upp och käcka frukost sedan blev det datorn en stund.
Idag ska jag greja lite här hemma och sedan ska vi åka till en kompis som fyllde år igår i kväll och fika, Ska självklart även en sväng till stallet. Mer rapport kommer i kväll!

Kram

Hej och Hå han tyvärr inte blogga igår kväll vart en massa annat som kom ivägen... Dålig ursäkt men ändå.. Igår var det som sagt var begravning och visst i kyrkan var det sorligt ochkså men under begravnings Lunchen och efterföljande fika så var det riktigt roligt med min mans alla släcktingar, Det ända trista var väl att man ska mötas under så tråkiga omständigehter och inte tar sig i kragen och träffas annars.. Men sagt och gjort fick veta en massa roliga saker om folk så, Hamnade bevid en ridskole lärare gissa om det blev häst snack.. tror vi var lika glada båda två att hitta en likasinad att prata med, Men även Andreas kusiner och vi pratade en massa om barn och livet överhuvudtaget...

När vi väl landade hemma igen blev det middag och sedan en snabbis in till valbo och handlade Malins födelsedagspresent..... Tänker inte avslöja vad det är för jag vet att du läser detta ;)

Sedan hem och kolla in snyggrumpan i Let´s dance... Himla trevligt att en viss dam åkte ut måste jag säga... hör liksom inte till fancluben om jag säger så!

Kram =)
I natt har jag semester för vi ska på begravning i morgon förmiddag. Andreas Farmor har gått bort gammal och sjuk så det var väntat.

Idag har jag städat efter att jag klev upp vid halv ett... var seg som sjutton när jag skulle upp ställde om klockan två gånger innan jag kom ur sängen =( himla jobbigt att ta mig upp.

När städningen var klar så blev det ridskolan med fabian och hans ridlektion. Han red Tygo och jag tyckte det såg riktigt bra ut.  Själv bokade jag ridläger i tre dagar vecka 27. Troligen ska även Fabian på läger i sommar.

Nu är det sofflägge som gäller...

Kram
Ja ha då har men ´ridit sista lektionen på Ärk för den här gången! Fick lillebror och det gick jättebra. Vi fick öva på våran lodrätta sitts genom att sitta utan stigbyglar i trav och galopp vilket redan let till täningsvärk i både låren och magen! Himla trist att lämna denna goa grupp alla glada tjejer! Kommer att sakna er....

Har även varit ut och ridit kló i dag vilket var mycket trevligt provade att trava läng ena långsidan och det så riktigt bra ut så Josefin.

Nu blir det jobbet!

Kram
Vaknade av att telefon ringde vid halv två.... Men till dess hade jag sovit som en stock. Natten som var flött på fint vi jobbade som bara den himla kul när det rullar på liksom =) Nu sitte jag och väntar på Fabian som ska följa med ut till stallet en sväng och rida. Felicia har Konfa idag så hon kommer inte fören stax före sex. Så gubben får det lungt till vi kommer hem !

Nej nu blir det surf tajm =)

Kram
Idag sov jag till 12 men låg kvar i sängen till kl var 13 sedan vart det upp och hoppa och fixa frulle och fixa till det yttre =). Sedan bar det av till jobbet och lönegruppsmöte där vi håller på att utarbeta ett nytt löne system för vårat företag.. Kul att kunna påverka tycker jag... När jag sedan kollade mailen hade vi fått nya bemaningsplanen och ojsan ojsan Malin min underbara vän ska börja jobba med mig på måleri! Himla trevligt tycker jag =)... Sedan blev det middag och tupplur nu ska jag kolla in Design tomas and simon!

Sedan jobbet.....

krammmmmm
Har haft en slö dag idag eller mys hur man nu vill säga =) Har hur som helst det väldigt bra måste jag säga. Familjen lagar just nu Tacos till middag och jag sitter framför burken efter att ha sovit ett par timmar för att orka jobba inatt eftersom jag vaknade redan vid halv åtta!

På förmiddagen var jag ut till stallet och red Kló i hagen i skritt, har börjat ställa och böja henne lite mer nu och det verkar gå riktigt bra inga tendenser till hälta ännu =) Josefin red Tindra så där var det lite mer fart och fläkt! =) 

Nu blir det stax mat och nagel fixning innan jobb...

Kram
Här kommer en rapport om hur kul det är att rida i skogen en härlig eftermiddag! Vi red våran skogstur med uppför och nedförsbacke idag den tar cirka en timme fram och tillbaka till stallet. Vi red Dreki och tindra och jag växte 15 cm och en massa i självförtroende =) jag travade nämligen Tindra på väg med Deki och Josefin efter oss och det gick jättebra =) När Josefin talat om att vi gick fram som en ångvält så vågade jag hålla igen lite mer och då vart det mycket bättre! Men denna häst är bara underbar, jag kände att jag hade kontroll hela tiden trotts farten vilket var väldigt kul måste jag säga. Hon är aldrig dum bara en massa fart men har dock blivit så himla mycket lugnare på senaste tiden allt går vår väg just nu känns det som! hoppas det håller i sig!

Efter ridningen så lagade grekiska köttfärsbiffar och ris och Felicia gjorde tsatsiki till detta det vart en riktig hit=)

Gubben har bytt fjädrarna på S40 nu så nu kan jag åka i min gula fara igen. Helt underbart!

Sedan tog jag ett härligt bad himla skönt måste jag säga! Gillar att ligga i varmt vatten och filosofera över livet och tänka så positiva tankar som möjligt!

Nu ska jag titta på meoldifestivalen!

Kram
God morgon/middag....

Skulle iväg och rida på förmiddagen så efter frukosten gjorde jag mig iordning och drog iväg. Hade kommit halvvägs när mobilen ringer och gubben talar om att dom nya fjädrarna till s40 har kommit och fråga om jag hade någon möjlighet att vända... Så jag åkte ut till stallet och Josefin och förklarade lägget och att dom stängde kl 13 och om vi kunde rida vid tre istället och hon är en ängel på jorden utan vingar denna tjej för visst gick det bra =) Så hem igen och iväg till stan hämtade fjädrarna på volvo och sedan åkte vi in en sväng till plantagen och jag köpte tre nya pelagoner och lite gödning till blommorna här hemma dom brukar gilla det såhär års=)  Sedan for vi hem igen och tro det eller ej 745:an höll hela vägen ! kors i taket... Väl hemma så blev det lite lunch och sedan datorn medans resten av familjen åkte till affären och fixade lördagsgodis! Så nu ska jag strax iväg till stallet igen och den här gången ska jag f***nemig rida !

Kram
Har jobbat med malin idag och det är alltid lika rolig =) Hon liksom sprider en glädje och ett lungn till mig och det kan jag behöva framförallt lungnet !

När jag kom hem åktye jag till stallet och red Kló en härlig skritt tur i hagen coh skogen. Hon är hur pigg som helst just nu och vill bara springa men nej nej det får hon inte ännu men vi har börjat begära att hon ska ååtminstånde gå i form!

När jag kom hem så åkte vi till affären och hämtade ut new body grejorna och började sortera upp allt till alla och det tog lite tid kan man lungt säga typ 3 timmar innan alla kartonger var rätt.... men det är lite kul också.....;) Så nu är hela vardagsrummet fullt av påsar och kartonger. Så nu ska det bara levereras!

God natt
det vart hoppning på Lillebror och det gick riktigt bra vågade mig tillochmed på att hoppa riktigt högt (90 cm). Fick beröm för min galoppfattning och att jag hade en bra sitts och bra anridningar... Himla kul när det flytter på lektionen det är dessa gånger man ångrar att man ska sluta men jag fortsätter ju rida hos "mina" (Josefins) härliga hästar i Sätra.

Kram
Dagen på jobbet har förfluttigt så där en del personer kan konsten att irretera en genom att inte göra något alls eller minnimalt........ gillar liksom inte det riktigt...

När jag landade hemma hade jag köpt mackor till fabian och mig eftersom vi skulle till Ärk och Fabian skulle rida, dom fick hoppa och det gick riktigt bra trotts några riktiga snöras från taket och riktigt rädda hästar men allt löste sig på bästa sätt och alla satt kvar under dessa ras men en av tjejerna ramlade snyggt av under hoppningen men det vart inget av det utan bara upp igen.

När vi kom hem hade Felica stekt pannkaka och Gubben hade städat så det vara var golven och ena toaletten kvar så det grejade vi efter mate. Nu sitter vi och jäser framför tv och bara mår bra=()

Himla skönt!

Kram
Idag har jobbet bara flyttit på det är så himla skönt när det gör det tycker jag kändes att det behövdes för oss alla om jag säger så, det har varit lite si och så med det på sistone..

Har jobbat med malin idag och då går allt mycket enklare när man får skatta och le emellanåt=) tack för det gumman !

När jag kom hem blev det en vilostund på soffan sedan samtal med Fabians lärare och allt flöt på som det skulle och det var skönt måste jag säga han har det ganska tungt i skolan tack vara att det inte är så lätt att läsa... Sedan blev det hem och middag som bestod av Lasangen som jag lagade till igår till familjen Felicia åt dock potatisbullar hon gillar inte köttfärs och har aldrig gjort dock går köttbullar och hamburgare bra.. knepigt....

nu laddar jag för att åka och rida på Ärk näst sista lektionen... Får se vem jag får rida idag...

Kram
Idag har det varit en vanlig dag på jobbet förutom ett stort MEN vår största kund var i antågande och helt plötsligt ska det vara väldigt prydligt och städat öveallt... kan liksom inte förstå varför vi inte alltid strävar mot detta.. så slipper slipsnissarna bli så nerviga ;)

När jag kom hem så fikade fabian och jag sedan åkte vi till stallet och fabian fick rida Kló i hagen och det gick riktigt bra efter att hon dragit efter Tindra när hon travade.. så galopperade Kló  och hon som bara ska skritta tills det blir bar mark och mjuka härliga vägar igen :: Hon är ett riktigt busför just nu måste jag säga. Nu dröjer det innan jag ska ut igen måste vänta pga att vi har en massa annat att göra och att vi bara har en bil just nu! Skit alltså var man är beroende av bilen!

Nej Nu blir det soffan ...

Kram

En helt underbar söndag minusgrader och en helt klar himel med en massa sol! Har grejat lite inomhus på förmiddagen och ska iväg och rida vid tolv... ska bli himla härligt måste jag säga. Gubben är och hjälper svärfar med en bil som inte ville starta kanske lite väl kallt i natt för att den skulle orka. När jag klev upp vid åtta så var det -14 grader men nu har solen värmt upp luften till härliga ett par minusgrader!

Kram

Jag sov till kvart över elva efter att ha jobbat natt, fixade till mig och sedan blev det frukost iform av koktpotatis och fisk med sås. Eftersom vi skulle till bomhus och kolla på innebandy och där förlorade killarna med 12-2 tror jag... Sedan åkte vi ut till valbo och fabina fick jeans, kallingar och ett bälte det vart riktigt snyggt måste jag säga =) han har bra smak lill killen!  Efter det åkte vi till Ica maxi och storhandlade  för den här månaden, Denna månad ska vi göra en koll på vad vi gör av med på mat.. alltid lika spännande genom att kolla kvittona och tjecka vad som är onödigt och nödvändigt... tycker nämligen att det går lite väl mycket penagar till saker vi inte riktigt behöver varken för formen eller ekonomin typ läsk och godis, kakor osv i veckorna...

Väl hemma så blev det inpackning av alla grejor och melodifestivalen i soffan mycket skönt måste jag säga!


Kram