Ja i helgen har jag nog messtadels tillblringat i köket men obserera att jag inte klagar alls för det är bland det bästa jag vet. Igår startade jag med att gjälpa bästa Josefin ute i staket och fixa lite med guldprinsens mins hage =) Ja alla hästarna kommer att gå i denna hage men just nu är det Gustur och Nykur som går i denna.  Efter det blev det hem och baka lite lussebullar en satts med madelmassa och russin i som blev vanliga bullar och sedan en satts som blev lussekatter, gott som sjutton =) efter det blev det middag som världens bästa gubbe fixade till Hasselbackspotatis och kött så himla gott det blev. Där efter gjorde jag en dubbel satts kanelbullar eftersom Felicia inte äter saffransbröd så vill hon ju ha något när vi fikar så så fick det bli. Under eftermiddagen bakade Felicia och Simon även pepparkakor eftersom Flisan fullkomligen älskar hembakta  sådana så hade hon satt en deg i veckan. Så det vara stor konkurans om ugnen ;)
Sedan blev det lite slapp och film resten av kvällen <3
Idag har jag gjort egna köttbullar och till middag blev det dessa och hemgjord potatismos. Har även haft främande av bästa Tina och Guy vilket var mycket trevligt dom hade även med sig världens bästa Herman så Gissa fick leka och busa av sig riktigt ordentligt.
Nu återstår det att plugga, medans gubben laddar för nattskiftet genom att vila=)
Idag är jag konsum tant igen =) ska bli himla roligt att träffa tjejerna igen. I går var det hemma studier som gällde då våran föreläsare vabbade med sin sjuke son. Fördelen var att han meddelade oss redan på tidagen så alla visste om det i tid =) Stort plus då det blir långt att åka för ingenting (28 mil). Tyvärr kändes det som jag knappt fick något gjort alls men nu är en bok genomläst noga och det är understycket så nu återstår bara två böcker tills på måndag :O men det ska nog gå. Sedan är planen att jag ska skriva rent lite så om en vecka ska det sitta hyfsat!  Där efter gäller det att ta tag i statestik boken! Tror dock att min plan är hållbar!
Han även städa av huset igår med hjälp av världens bästa man =)
Nej nu ska grön kläderna på och jag iväg =)
Ha en underbar dag =)
Ja ni det här med att studera som vuxen det är grejer det... Visst jag läser heltid men är i skolan två dagar i veckan och resten ska jag fixa på egen hand eller med hjälp av mina med studenter i olika former. Det är tur att det bara är 14 mil till skolan enkel resa och totalt minst 3 timmar i restid varje gång det är skoldag. Har totalt 728 sidor att plugga in på fem veckor, sedan får man inte glöma lite work shops och andra grupparbeten som ska till på detta. Hade någon berättat detta för mig för 12 veckor sedan hade jag sagt ALDRIG men nu gick jag in i detta med stor nyfikenhet och glädje och tänk jag tycker det är hur kul som helst =) Har nog inte måt så himla bra på jätte länge känner att allt flytter på, visst man måste planer och bara för att man är hemma så är man absolut inte ledig vilket jag har hur svårt som helst att fatta.... Lite tvätt, lite disk, lite hund, lite stall, lite träning, tyvärr åt fanders för mycket fb så oj där var den dagen borta som jag skulle plugga mig igenom var det meningen. Men men jag lär jag lär, just nu är utmaningen att få till dagaran med en bra planering där PLUGG står med stora boksäver och de andra med väldigt små bokstäver har dock insett att rider jag och tränar så pluggar jag mycket bättre efter dessa två grejor och om jag stortädar på onsdagen när jag kommer hem efter Falun så funkar torsdagen och fredagen riktigt bra med PLUGG, häst och träning själklart även en go hundpromenad då det faktiskt funkar utmärkt att reflektera över det jag läst.. Så möter ni någon som går och mummlar med en brun bordis i skogen så är det säkert jag ;)
Som sagt var är det någon som funderar på att plugga som vuxen tvecka inte trotts avstånd så funkar det =) Och tänk bara på alla underbara människor som man lär känna och träffar man blir så himla rik på andras erfarenheter och åsikter som gör att man får en mycket vidare syn på världen och dess problem och lösningar på dessa. Visst min uppväxt och mitt liv har väl kantats lite av skit om man säger så men jag väljer att se livet lite som en spetskant har man erfarenheter och några år på nacken så blir den en sådan där gameldags vacker sak som mormor satte på hyllkanterna det går lite uppför och lite nerför och i bland bara helt perfekt och tänk vad rik man är på känslor, erfarenheter och detta går att använda i form av förståelse för andra människors situationer. Det är inte helt fel att känna att man hittat sin plats i livet. Visst dessa tre år kommer det motgångar men när vi sitter och diskuterar i skolan och alla svär lika över boken och hur fasiken ska vi fatta något av detta. Men så sakteliga så börjar man fatta och vips så blir det riktigt intressant.

 

För övrigt så är det mest hästar och att börja förbereda julen som gäller här hemma. Har köpt några härliga julmagasin som jag ligger och gluttar i om kvällarna och drömmer mig bort till. Förra året vid den här tiden var det snö. Inget jag önskar just nu eftersom jag kör mycket bil och vill ha torra fina vägbanor men jag inser att den kommer.

 

 

Denna bild är från den 15 november förra året =) Sen låg den kvar hela långa vintern.

 

Vi har iallafall fått upp våra utebelysningar och till och med tänt dom så nu ser jag när jag ska gå med soporna på kvällarna =)

 

Nej nu blir det nog lite mera plugg och sedan sängen för i morgon far jag och köper ett beg. runt matbord och ska testa att ha det i nya matrummet. Det har blivit lite av en fix ide att ha ett runt bord och då fick det bli ett beg. som test bord då dom är rätt dyr att köpa och sedan upptäcka att nä det var inget för oss. Men hade turen att hitta ett som hade illäggs skiva också så alla får plats runt det =)

 

ha en underbar dag =)