Ja ni igår så var jag först ut till Josefin och vi red ut på en härlig skogstur på en och en halv timme i okänd mark ;) Ljuvligt. Jag red Gustur och Josefin red Kometa.  Allt gick riktigt bra med tanke på att Gustur inte ridit ut med oss någon gång tidigare men han lunkade på som om det inte var något märkvärdigt all, Kometa däremot gillar inte kor kan vi lugnt konstatera för hon blev stel som en pinne när vi skulle gå förbi kosorna och det är en väldig massa kossor ute i sätra sanby så hon får bara vackert vänja sig men det kommer bli bra.  Väl hemma igen så blev det lite nya snygga naglar med chockrosa och vit pärlemo... och sedan middag och lite genomgång av vad som ska säljas bort i våra uthus och gaderober nu när vi börjat ränsa så blir det bara mer och mer!
Där efter blev det en tur till Ärk där vi i gruppen genast som småtjejer började möblera om bland ryttare och hästar. Men när Sofia vår lärare som är yngre än de flesta av oss kom in så säger hon med hög och tydlig röst! Nu tar ni den hästen som ni är tilldelade! Så bytt nu tillbaka! och snälla som vi är så bytter vi tillbaka... Jag fick rida krutburken Ira och ja visst vi kom runt bannan vi skulle hoppa men det var fasiken inte mer. J****lar vad det gick undan, vadå rida så bra vägar som möjligt.... men men tio gånger till på den hästen så klara jag nog av detta med.. Jag var inte nöjd när jag klev av men jag satt iallafall kvar på hästen hela lektionen vi gjorde det vi skulle, vi varken rev eller vägrade vid något hinder men som sagt var fort gick det.. tyckte jag tappade kontrollen så fort vi skulle hoppa och måste sedan leta med ljus och lyckta efter den efter varje hinder det var snarare tur en skicklighet att jag hittade innan nästa hinder ;) Men hon flyttade in i mitt lilla häst hjärta ändå!
Där efter hem och dusch och i säng för idag ska jag jobba lite extra!
Så ha en underbar dag nu alla för nu ska jag åka och jobba innan dom börjar sakna mig på jobbet ;)
Ja i helgen har vädrets makter älskat oss i norduppland! Har bara njutit och varit ute hela långa helgen så himla skönt! I Fredags kom både Felicia och My hit och det är så himla mysigt att ha dessa underbara små vuxna i ens närhet! I Lördags drog vi till stallet och red en helt underbar ridtur på volten allihopa, så himla kul att vara många där! Efter det så skjutsade jag hem tjejerna och sedan for jag och Fabian tillbaka och stolpade en hage som ska bli sommarbete! Allt gick jättebra! stötte bara på patrull ett par tre gånger i form av sten... men det är ingenting.

Väl hemma igen blev det en god middag och hämtning av bil nummer 2. Jag har varit hur kaxig som helst och sagt att "vi klarar oss med en bil" men oj vilken skillnad det blev när tvåan kom tillbaka! Jag har liksom återfått min frihet igen ;) Så i går var gubben och besiktade den och det gick helt som förväntat en del små pull men för den summan pengar så har vi fått mycket bil! Så nu har vi en V70 och en 855 båda med drag vilket är helt underbart då är vi absolut inte låsta vid någon av bilarna och Gissa vårt lilla hjärta kan åka i båda två! Helt perfekt med andra ord!

 

Han även fixa naglarna på båda tjejerna. Dom är så himla tacksamma att hålla på med glada och nöjda!

 

I söndags så var det ridlektion för Felicia så vi var ytterligare några timmar ute i stallet och jag tog in prinsen och fixade lite med honom. Han uppförde sig galant trotts att Felicia och Angelica tog ut sina, inte ett ljud <3.

 

För övrigt röjde vi av gården och försöker ordna någon slags ordning i detta kaos som råder... men till kvällen ska vi åka till soptippen och göra oss av med en hel del vilket ska bli riktigt skönt! Får säkert åka ett par svängar även på torsdagkväll men sedan är det gjort och vi kan börja samla på oss lite mer bråtte ;)

 

I morse vaknade jag och mitt lilla hjärta hade gjort frukost på altanen till mig! Måste ha världens bästa barn! Det var jättemysig start på dagen. Nu ska Gissa och jag ta en promenad innan det blir för varmt och sedan ska jag jobba mellan tolv och 18 idag.

 

Ha en underbar dag i solen =)

 

Är en återkommande rubrik... men jag hinner tyvärr inte riktigt skriva här alla dagar så är det bara men det innebär också att jag haft roligare saker för mig än att sitta vid datorn och det ser jag som positivt =)

Idag har jag varit ledig från jobbet så jag började dagen med att skjutsa Fabian till skolan och sedan tvätta lite och göra det där dagliga hushållssyslorna som måste göras varje eviga dag.. Sedan drog jag iväg till stallet och vi red en sväng på volten jag red Kométa och det gick bra för henne sämre för mig det är fel dag i månaden och då har jag noll motivering att ta i och anstänga mig utan vill mest åka häst i solsken och det var så det blev idag. Det är en väldig tur att dessa dagar bara är ett fåtal i månaden för min del annars hade Josefin inte så stor nytta alls av mig vill jag mena. Efter att Kométen strosat runt med mig till min stora belåtenhet så avmaskade vi killarna (Nykur, Gulliver och Dreki) i hagen, eftersom Josefin och familjen har bordisar och dom är jättekänsliga för avmaskningsmedel och kan bli väldigt dåliga av det men i hagen är dom inte så där blev det bra. Både Dreki och Gulliver protesterade lite men Lille man han har inte vät att fatta att han fick medecin utan svalde och kollade sedan frågande på Jossan ;) Där efter tog jag in honom och borstade eller snarare av pälsade honom, tror vi höll på i nästan en timme men sedan var hela stallgången svart av Nykur päls. Han vart lite bättre i pälsen men det går säkert att få bort lika mycket till i morgon och övermorgon... lite av ett evighetsjobb =) Men jag älskar det!

Så full av ny energi åkte jag hem och tog tag i städningen av huset. När den var klar så blev det en tur till Valbo och hämtade Felicias nya glasögon och solbrillor:) Fabian fick även två par shorts och ett par trekvarts jeans ungen bara växer ur allt han har just nu. Börjar allvarligt fundera på om dom ger ungarna sträckolin i skolan...*Fniss fniss*

Själv var jag in på Hööks en liten sväg skulle bara ha mygg medel till Prins Nykur men oj oj vad hände kom ut med myggmedel för visso men även lite hästsalva och ett set med flistäcke, benlindor, grima och grimskaft... hur sjutton gick det till... Tur jag jobbade lite extra igår så jag kunde motivera köpet för min älskade make... han bara log när han såg oss utanför Coop... med Påsen "gömd" bakom benen...

Nu ska jag ladda med lite bra sömn och sedan blir det jobb i morgon och sedan ledig helg =) hoppas det blir både sol och varmt. På lördag tar jag med mig hela barna skaran (My, Felicia och Fabian) ut till stallet och vi ska rida  och stolpa lite ;) Hur som helst så blir det en härlig dag!

Kram och hoppas ni får en underbar helg<3