Ja ha då har man monterat ihop gaderoben till Flisanoch just nu sitter jag vid burken och väntar på att hon ska komma hemma så vi får överaska henne med den! Det vart jättebra det passade mycket bättre med en vit gaderob än den i björk som hon hade tidigare =) tur vi fick tag på den sista på jobbet! Ibland ska man ha tur. Nej nu hör jag  bilen... Spännande att  se reaktionen...
Livet leker så kan man lätt uttrycka det när man har turen att ha så snälla hästägare till den hästen jag är medryttare på! Just nu är ju inte kló helt okej utan ska sakta men säkert sättas igång igen och det innebär att vi skrittar varannan dag ungefär. Men dom andra dagaran får jag rida Tindra "Karate Kid" hästen en helt underbar 20 åring som är hur pigg och glad som helst. Hon är kort och gott underbar! Idag var vi ut i skogen på en helt underbar ridtur i solen och snön ett par plusgrader och eftersom det är fredag så har vi jägar fritt också annars lär man ha lite uppsikt efter dessa så man inte rider in på deras jakt marker.. Vi skrittade och jag vågade mig på att trava lite och det gick prima ballerina!

Imorgon blir det lungt på ridfronten men jag återkommer på söndag tyvärr ska det tydligen snöa... men det kan ju bli bra väder också!

Kram
Hej och hå... morgonen har gått i lathetens tecken har just inte gjort någonting alls fixat till mig själv och käckat frukost =) Himla skönt med sådana dagar också. Idag ska vi ta hem gaderoben till Felicia och överaska henne lite för hon är i stan på eftermiddagen så vi tänkte att den ska vara färdigmonterad när hon kommer hem.... Hon har tjatat sig blå efter denna gaderob så nu äntligen kommer den.....

Jag ska ut till hästarna vid tolv tiden och rida en sväng, sedan blir det nog gaderobsbyggande resten av eftermiddagen misstänker jag =) men det blir kul!

I natt ska Malin och jag jobba extra det ska bli himla kul för det är bara roliga människor vi ska jobba med=)

Kram
Ja ha då hade man både hunnit städa och varit til stallet och ridit Kló  nu hr vi beslutat att vi skrittar henne så länge det är snö och halt så när våren gör entré så ska vi börja trava henne så smått, i detta lägge så gäller det att skynda långsamt så att säga vi vill ju att hon ska förbli pigg och smärtfri. Just nu är det en väldigt pigg och glad häst att rida hon vill så himla mycket=) Idag har vi pulsat i sommar hagen och tagit en kort sväng i skogen riktigt härligt!

böjrade med att städa på morgonen för att hinna innan jag ska till jobbet så det mesta var klart innan jag åkte till stallet hade mer eller mindre bara golven kvar tills jag kom hem. så då tog jag dom och lite tvätt och disk sedan blev det lunch i form av två varmkorvar med bröd...

och nu har man hamnat framför burken en stund sedan bär det av till jobbet och veckans sista ordinare skift ska jobba extra i morgon natt =)

Kram
Ja ha då har man hunnit till onsdag då da.... Idag blir det ett tandläkar besök för min del och sedan sak vi börja med det nya löne systemet på jobbet. Vi har första mötet med konsulten idag Ser fram emot detta med stor tillförsikt tycker att det ska blir kul =) men antar att valnöten kommer att få jobba endel.. och det är ju inte så vanligt*fniss* * fniss**.

Så idag jobbar jag mellan 11-18 för sedan blir det ridlektion det är sista eftermiddagen som jag måste ta ledigt för att rida. Sedanhar jag sagt upp platsen på Ärk jag rider ju så himla mycket ändå så jag blir jättenöjd och tillfredställd på det planet sedan kostar det ju endel också så jag tycker det är bättre att lägga dom pengarna på privat lektioner med josefins hästar istället =) vilket jag tror att jag behöver bättre... Imorgon ska jag ditt på förmiddagen och rida härligt=) längtar dit...

Nej nu lär jag snygga till utsidan så jag inte skrämer ihjäl tandläkaren ;)

Kram
Han slog på parkeringsljuset när jag besiktade bilen  Och slog inte av det .... Så när naglarn var klara hos Theres och Annika skulle ta sin 745: och åka hem så oj inget batteri :( Gissa om jag svor................. Ringde min älskade man på jobbet och han ryckte ut som vanligt... stackarn......

Men naglarn blev skit bra!!!!:) Tack Theres. Du är bäst på detta!



      Så här snygga blev dom idag visst blev dom jättebra!!!



Kram
Ja då var det måndag igen då. började morgonen med att röja sånt som måste göras typ tvätt och diska osv. Sedan fixade jag lite inför styrelsemötet som jag inte kan vara med på imorgon kväll så att det finns en dagordning osv. När allt detta var klart så bar det av till stallet och dags att rida kló för andra gången det gick jättebra men hon vill mer än att bara skritta men icke sa nicke det får hon inte utan vi red upp i sommar hagen och skrittade där medans josefin red tindra även hon i sommar hagen allt gick bara bra även fast tindra gärna vill springa mer än vad ryttaren vill ;)

Sedan blev det hemgång och lunch lagning det blev två hamburgare mmmmmmmmmmm. Gott gott. Nu ska jag villa lite snabbt och sedan blir det jobbet till tio ikväll!

Ha en underbar dag!!
Ja då är man hemma från stallet igen då, Vi fick en härlig ridtur i mycket intensivt snöfall, men både vi och hästarna njöt trotts vädret och en viss seghet i benen hos alla fyra ;) Just nu lagas det god mat här hemma i form av fläskfilé och hasselbackspotatis med tomat och vitlöksröra MMMMMMMMMMMMMMMMM...

Så här läcker var tindra när vi kom in i stallet efter en härlig tur i skogen, man kan lungt säga att det var tur att vi hade reflextäcken och västar på oss för att synas och det var nog tur det för vi blev allt mer lika snögubbar ju längre turen gick ;)

 Lagom snöig ....... Hon är för go tindra lisa =)

Kram
Ja ha då har vi ännu mera snö och inte verkar det som det tar slut heller.... Just nu vräker snön ner :) Kan bara konstatera att i år fick vi vinter på riktigt. Vi här uppe i norduppland har haft snö sedan i slutet på november bortsett från någon dag då det smällte men på natten kom det ny! Själv tycker jag det är såhär det ska vara det hålls rent inne och i mitt fall så hålls ju även de hästarna som jag rider rena! Sen finns det ju en annan stor fördel och det är att det blir ju så mycket ljusare på kvällar och mornar när det ligger snö trotts att det är en hur mörk årstid som helst!

Fick nya allt om resor i fredags och låg och läste om kanarieöarna i morse oj vad jag ville dit till sol och värme :).

Nu längtar jag lite efter våren och få sitta ute med kaffekoppen och bara njuta i solen och bli så där härligt varm både inombords och utombords.....

Nu har vi käkat frukost och hamnade framför datorn om några timmar blir det stallet och ute ritt i skogen ;)

kram

FÁKUR fra Sauðarkroki

 
Fakur
Foto: Peter Ekeström

FAKUR FRA SAUDARKROKI var Gäverstad gårds egen hingst från 1998 - 16/6 2006. Dessutom var han inlånad - 88, hans första år i Sverige samt åren -91 och -92. Således sammanlagt 10 år på Gäverstad.
Under de 7 år han var i min ägo fick Fakur 162 föl, många mycket fina tölthästar. Av dessa blev 67 st fuxar + 8 st fuxskäckar = 75 st med fuxfärg. Således nästan hälften av alla fick hans färg.

Hur många föl han producerade dom andra 10 åren han verkade i svensk avel, har jag ingen statistik på ännu.

FAKUR har (tilsammans med hingstarna Mökkur och Atli) tilldelats premien ELIT som är det högsta man kan erhålla som avelshingst på grund av högt bedömda avkommor.
Hans högsta poäng var 9:or i trav, galopp och lynne. Samt 8.5 för tölt.
När BLUP:en låg som högst hade han 131 för lynne, vilket mig veterligen är det högsta någon hingst uppnått.

Silfra, som gick ur tiden förra året, fick 9 st föl med Fakur ( 6 fuxar och 3 vindott. Totalt fick Silfra 14 föl, 7 fuxar och 7 vindott ).
Silfras två första Fakurföl, Faxa och Yr, är båda bedömda som fyrgångare i 1:a klass. Det blir spännande att se vad dom övriga 7 kan göra.
Yringur 1, Yr-hetta 2, Dufa 3, Saga 4, Yggur 5, Ymir 6, och Raudhetta 7 år.

Fakur hade det sista året mycket svårt att föda sig p.g.a. nedslitna tänder. En till vinter var otänkbar.
Han vilar nu under en stor sten med inskription, på en vacker plats på Gäverstad.
Han har betytt mycket för aveln på Gäverstad samt för svensk avel.
Han har varit en fantastiskt juste kompis och arbetskamrat

Denna text är direkt kopierad från hemsidan som Lena M har!

http://gaverstad.se/fakur-fra-saudarkroki_2.html

Kram

Så här snygg är Kló morfar Fakur.. Josefin berättade för mig idag att den hästen jag bloggade om igår har samma pappa som är kló morfar så dom är släkt på sätt och viss visst är världen bra liten.

Här är lite mycket fina bilder som Lena Manhaiemer som var ägare till denna underbara hingst har tagit det är även hennes blogg jag har en länk till.

 Gammal man men oj vad snygg han är  ;)

 visst är han läcker..........

Herren på täppan kolla in likheterna med barnbarnet   svårt att se men färgen är väldigt lika och även kroppen ska lägga upp bättre bilder när jag sitter vid "min" dator lånar Felicias just nu.

Följaktligen blir ju Derki barnbarns barn till Fakur.. Där kan man nästan se ännu mer likheter i kroppstypen.


Här kommer lite härliga bilder på hästarna i djupsnön idag, Det är Fabian som rider Kló och Josefin som rider Dreki som fick smaka på att galoppera i djupsnön vilket var bra jobbigt!

Klossan ska sakta igång nu efter 5 veckors vila på grund av hältan...

 Här rider dom i sommar hagen idag (bara mobilbilder där av kvaliten)

 Fabian och Kló under skugg trädet i sommarhagen idag!

 Härligt!!

 Vintern är underbar!! Josefin och Dreki i galopp ;)

 Tidigare i vinter i hagen,

Kram alla glada nu ska jag strax äta bacon inlindad kycklingfilé med ungspotatis och sallad som Felicia lagat ;)

Man börjar bli bortskämd med att ungarna bakar och lagar mat........
Här kommer en blogg om islandshästar

http://gaverstad.se/lenas_blogg.html

Här är en av hästarna som dom har tillsalu och som skulle vara en dröm att ha om man bara går på utsendet och vem är inte utsende fixerad.....



 Visst är han snygg!!!!!!!!!!!
Bilderna kommer från bloggen som jag länkar till här i inlägget
en dröm helt enkelt ,)
Idag har varit en dag att minnas och gilla ;) Klev upp i hyfsad tid, käckade frukost och möss med ungarna sedan bar det av till stallet och en helt underbar tur i en snötygd skog med massor av sol. Vi red Tindra och Dreki och det gick jättebra vi skrittade nästan bara för dom bygger massor med muskler utav att pulsa i snön vilket är kanon träning för ryggarna och bakdelens muskelatur. Vi mer eller mindre bara åkte med och njöt! När vi kom hem så bestämde vi att i morgon ska Kló igång igen så då ska Fabian få följa med ut och rida det blir nog en härlig dag det med!

efter detta så var det årsmöte i våran lokala fack klubb där jag satt som sekreterare och sedan bjöd facket på smörgåstårta! Gott värre..

Sedan hem och slöa, Flisan bakar chokladmuffins med mumsmums topping....... Nu väntar vi med spänning på att få smaka.... Hon gillar liksom det här med att baka ;)

Nu ska jag kolla in snyggrumpan i let´s dance.. Vems ja MAGNUS SAMULLSONS såklart!! Snygg som få!

Kram Kalas!!
Tjaba tjena hallo! Ja idag har jag varit till uppsala och fått lite kloka ord sagda till mig ska bara försöka komma ihåg allt =) väl hemma så röjde jag av här hemma medans Fabian och Gubben var till stallet och Fabian red lektion och det hade tydligen gått riktigt bra om jag förståd det hela rätt!

När städningen var klar var det  bara innse att fyra naglar hade gjort sitt=( Gud vad jag vill att det ska bli tisdag så jag får fixa till dom.... Funderar på en helt vanlig fransk för en gång skull..... Men vi får se..

Just nu tittar vi på tv och väntar på våran fjällresenär.

Kram Kalas....
Har nu varit och ridit och det gick skit bra om jag får säga det själv ;)  Det är så himla kul när hästen gör som man vill och man blir lika chockad varje gång.... Vi red dressyr och hade framdelsvändningar och skänkelvikning på dagordningen våran ordinarie ridlärare var på kurs men sofia gjorde en jätterolig lektion! Jag red malte och som sagt var det gick alla tiders måste jag få säga så himla kul när mina lektionskompisar säger kolla gud vad snyggt han går! Man växer hur mycket som helst i detta!

Nu blir det jobbet, slutar redan 3 inatt för jag ska åka på löneförhandlings info redan halv elva på förmiddagen i morgon och förhoppningsviss är jag ledig i morgon natt men vi får se hur som helst börjar jag inte fören 00.

God natt! och kram
Ja den rubriken säger vad jag gör idag :) Fabian och Andreas har just fått igång skoterna så nu åks det för fullt kan man lungt säga. Tur att man klev upp tidigt idag annars har det varit svårt att sova vill jag mena. Ska strax iväg på ett skydds au på jobbet och sedan blir det väl hem och fixa lite middag och greja lite..... Till kvällen blir det iallafall ridlekion på ÄRK sedan är det nog jobbet som gäller! Kram
Jag har sovit som en gris idag trotts att både Fabian och Gubben varit hemma så himmla skönt måste jag säga när man vaknar när klockan ringer eller två minuter innan.

Sedan blev det frukost som min underbara man ordnade till mig medans jag kläde mig och tvättade sömnen ur ögonen! Sedan blev det en lång skön stund vid bordet med fabian óch gubben;) Himla mysigt.

När allt detta var överstökat så blev det stallet och en helt underbar tur ut till sommar hagen med Tindra och idag vågade jag trava och tölta också! Dennna häst är helt fantasktisk vad det gäller gångaraterna så himla rena och bra!! Helt underbart att rida fram i Tölt i en massa snö ;;;;;) Bäst bara!

Väl hemma så blev det middag och mys med familjen och nu blir det soffläget och mer mys....

Sedan ska det jobbas och längtas till Fredag då det är dags att rida Tindra igen =) Denna gamla mysiga dam ! hon blir 20 i sommar men det kan man inte tro när man rider henne för då är hon som en häst i sin bästa ålder:) Helt fantastik!

Kram hela dan till er alla =)
Idag så har allt bara rullat på, Började med frukost efter att försökt sova ut så klockan var halv tio innan kroppen kom ur sängen ;) ska jobba natt så det var välbehövligt. Efter frukost blev det lite slöande och en telefon som ringde hela tiden.. Sedan blev det en tur till stallet och en helt härlig tur ute med Tindra och Josefine på Dreki.  Det var jättehärligt med djup snö och livliga hästar...  sedan hem och röjde lite för imorgon ska vi få huset värderat för att lägga om lite lån. så nu är det riktigt prydligt hoppas det består ;)

Nu blir det soffan och te innan jag ska iväg och jobba!!!

Kram
Nu har alla gästerna åkt hem ;) fått en massa härliga stunder med släkt och vänner som kommit och fikat, enda nackdelen är väl att det blir mycket fika och dåligt med mat men nu har jag sent om sider fått till lite stekt kycklingfilé och pommes. Sedan blir det duschen och tven med lite melodifestival...

Kram

Snatra i vinterskrud!! Så här såg det ut hos oss härom dagen ! Idag lyste solen på all denna vackra snö ;)




Fabian på ragnar idag strax före start! tyvärr så ramlade han av och då får man ingen rosett! Men han var JÄTTEDUKTIG för att vara första gången han tävlade i hoppning! Han gjorde sin mamma riktigt tok stolt! Nu ska dagen fortsätta med lite tårt kalas för man blir ju gamal idag ;) Det är bara att beklaga...

När vi kom hem från ärk så stod det en helt underbar bukett från malin med vas! tack gumman=)

Från gubben fick jag 400,- på börjes till nya ridkläder =) tack!

Nu ska dagen bara få fortsätta...
Var på jobbet till två, hem snabbt och börja städa fixade huset till klockan var 16 då hade jag även hunnit kört in en kärra ved och tänt i pannan, Därefter drog fabian och jag iväg till ridskolan och fabian red lektion han fick mirra en pigg liten dam. Oj vad liten hästen såg ut under fabian han har ju ridit stora hästar ett tag nu så när han hamnade på en ponny så blev skilnaden så himla markant! Han har även anmält sig till sin första hopptävling nu på lördag (40 cm) och då ska han rida Ragnar =) Ska bli himla kul och se hur det går =) När vi kom hem hade andreas gjort middag till oss goda härliga pannkakor. Igår bakade jag en sockerkaka till en tårta som jag tänkte bjuda på imorgon på jobbet eftersom jag fyller år på lördag! Och så här blev den...



Hoppas dom kommer att gilla den=)

Ja då har man hunnit till tisdag redan. igår blev det inget bloggande på grund utav en helt bedrövlig huvudvärk det gick blixtrar genom huvudet känndes det som, det är inget man önskar sin värsta ovän direkt.

Idag har det varit betydligt bättre =) Imorse när vi kom till jobbet så hade en pump på maskin gett upp så det blev till att städa och greja fram till nio men det trivs jag ganska bra med. Har lätt för att se vad som behöver göras tror jag, blir aldrig sysslolös om ni förstår vad jag menar jobb finns det alltid.

När jag kom hem så åkte jag och handlade sedan bakade jag 90 bregottkakor så himla goda och en satts med kola kakor, håller på att ladda upp inför helgen!

Tyvärr så har en av mina naglar ryckt i dag men det är första gången sedan jag började göra naglarna i augusti så det är nog rätt bra med tanke på det jobbet jag har =) Men just nu känns det rätt trisst =(

Kló har varit till ATG kliniken idag och tyvärr hade det inte blivit något bättre men jag ska prata med josefin imorgon!

Har haft ett roligt telefonsamtal med min lillebror idag han är hemma och är pappaledig med sitt tredje barn och det händer en del där kan man säga ;)

Nu blir det lungna gatan ikväll och ladda för en härlig morgondag =)
I morse ringde klockan trotts att det är söndag. Fabian hade innebandy match hemma mot skutskär och jag skulle iväg  till stallet! Matchen slutade 4-10 vilket är ett hyfsat resultat måste jag säga!

jag åkte till stallet och vi red Tindra och Dreki det gick över förväntan Tindra höll sig på mattan och Derki fattade galopp efter mycket jobbande från Josefins sida! Men skam den som ger sig tillslut förstod han vad hon menade och tog galoppen som han skulle! Det är snart Klubbmästerskap och då ska dom tävla så till dess behöver det sitta ;) Men dom kommer att fixa det gallant helt övertygad om det bara Josefin inte ger sig :) men det tror jag inte hon kommer att göra!

När jag kom hem efter att jag blivit på knuffad för att börja min färd hemåt så blev det en snabb buragare och sedan till Valbo och kolla lite på Mio i deras nya butik... mycket fint om man säger så men det var även prislapparna.....  Felicia hittade en träningsoverall till fjällen och ett linne, Fabian tror jag har handlat en present till mig...

Sedan blev det två familjepizzor och skjusa felicia till kyrkan, Nu ska jag slöa fram till att jag ska ha pass ikväll!

Kram
Ja ha då hade man bakat 80 härliga kanelbullar =) blir ju gamal snart så det är bäst att ladda upp lite får se hur länge dessa räker brukar gå åt om jag säger så!

Kram
Tjao =)

Har sovit som en gris i natt, HÄRLIGT =) Sedan blev det frukost i vanlig ordning och efter det var ju tvätten jag tvättade i går tvunget att vikas så sagt och gjort så vart det också klart! Sedan Åkte jag ut till stallet och red först Tindra och sedan tog vi in Kló och pysslade med henne. Det gick riktigt bra måste jag säga bara två protester iform av kickar. Hon är hur kul som helst att rida vet inte vad det är men hon är bara härlig får go energi av henne liksom sedan är hon ju vacker också i sin svarta skäck kostym och sin lååånga man =) På Tisdag ska Kló på återbesök på ATG kliken så vi får se vad dom säger då...

Imorgon ska jag rida Tindra igen men nu med Dreki på volten också för Josefin ska rida honom! Får se om lungnet finns kvar även då!

Nu har vi fått i oss lite lunch och ska skicka lite på ny bil....... får se hur det går!

Kram

 tindra lisa i stallet!
Ja fredagarna på eftermiddagsveckorna är ju lediga och njutardag men om det blev det idag vet jag inte riktigt.... Har småpysslat här hemma och haft halvtråkigt... Tvätt och åter tvätt visst är det ljuvligt ;) Ja nu är det gjort iallafall har tvättat 4 eller 5 maskiner har liksom tappat räkningen det är iallafall blött tvätt på hela ovanvånging sedan har jag grejat med sådant man inte riktigt hinner annars.

Har även hunnit färgat håret så nu är det riktigt rött igen och inte någon mess orange =) tyvärr har jag fått filla väldigt på mina naglar så ni är dom inte vackra om jag säger så dom släppte väldigt lätt den här gången... undra om det kan ha med förkylningen att göra kroppen är ju liksom lite förundlig..

Har inte velat åka ut till stallet heller för kläderna har inte varit tvättade förren nu. Vill absolut inte att dom ska få något från Ärk´Ännu har ingen mer häst insjuknat så man får hoppas att det bara var en som drabbades men man kan aldrig vara för försiktig vad det gäller sådana saker tycker jag!

Ska nog ringa Josefin under kvällen och kolla om jag kan komma ut imorgon en sväng saknar kló och hennes härliga uppenbarelse ;) Får sådan härlig enerig av henne!

Snart börjar familjen droppa in igen och det blir lite fart och fläkt här hemma!

 Sötnos =)
Igår gick jag till jobbet redan kl.10 för att kunna gå hem kl 18 för att hinna till Ärk och rida. Det är löst så att våran fackliga ordförande har tid då hon ska jobba med dessa frågor så då ersätter jag henne den tiden. En perfekt lösning för båda två =)

Tyvärr mötes vi av tråkiga nyheter när vi kom till ridskolan, en av privat hästarna hade dött helt oförklarigt i Fredags då han hastigt insjuknat i feber och på eftermiddagen var det slut =( Helt makalöst så fort det kan gå... Leder med ägaren i hennes sorg... Så nu är stallet islolerat till och med den 10 februari. Så idag åkte jag inte ut till Kló utan fabian får använda mina kläder i dag på ridlektionen så får allt ta en tur i tvättmaskinen sedan. Så det blir nog någon sväng i helgen istället. Alla lektioner pågår som vanligt för det är ingen mer häst som visar tecken på  sjukdom.

Vi hoppade i går och det gick jättebra! Himla kul att hoppa banna... Härligt med fart trotts att jag red lillebror;)

Idag så har jag städat huset riktigt ordentligt och farit fram, Nu ska jag åka till jobbet strax och börja förbereda löneförhandlingarna för i år, men först blogga och äta burgare till Lunch!

Ha en härlig dag ;) För det ska jag ha!
Så nu är jag snart mitt vanliga jag igen !!! Härligt =) Förkylningen har vänt under eftermiddagen så nu känner jag mig bättrre. Vågade mig till och med iväg på Felicia s klassrese möte och vart inte ett dug slut efter det! Firade med en härlig grodsemla smaskens................

Nu är det tv som gäller och bygglov se om man kan få någon inspriation kanske!

Kram kalas
Fortfarande genomförkyld så jag blir hemma idag med=( Känns som jag har hostat sönder lungorna under natten. konstigt att jag kunnat sova överhuvud taget... Fryser och svettas om varanat... Ja ja nog med gnäll nu ! Ryck upp dig Särnö=) Har å andra sidan kollat lite "ny"  bil till familjen. Kollar ny kombi 745:an har liksom gjort sitt om jag säger så den går men vet inte om det är så himla mycket mer just nu... Den ska besiktas den 24 feb så hoppas den går igenom då ialla fall men jag är tvecksam till det vi får se hur det går... Den har ju ändå varit i våran ägo länge nu om jag inte minns helt galet så är det 8 år så det är dumt att klaga.



Det är något sådant här vi är ute efter färgen spelar ingen roll bara det är en bra bil och ungarna har önskemål om värme i baksätet =).

Kram Kalas från en snörvlig Tjej =)
´Åkte till stallet i morse och borstade av kló och hade en trevlig pratstund med Josefiné. När jag kom hem så blev jag helt slut var bara till att lägga sig i soffan... Fick ringa till jobbet och sjukskriva mig =( Sedan blev det hela dagen i soffan halvsovande och halvt tittande på tv ....  När gubben kom hem så lagade han middag så jag skulle få lite i magen! Sedan har vi mysst i soffan hela kvällen. Nu blir det sängen efter alvedon noskapin och nässpray.... Så nu ska det nog funka att sova hoppas jag så jag kan gå till jobbet imorgon ....

Vi får se vad morgondagen har i sitt sköte......

Kram
Ja då har man hunnit till söndag då! Är förkyld som få men men det kan inte bli sämre nu tycker jag. Mår hyfsat men låter fan...

Igår red jag Tindra och det gick riktigt bra med det nya bettet! Fegheten kom dock fram när Josefin undrarde om vi skulle trava ... Ville som inte förstöra den bra känslan jag hade skapat med henne (Tindra) och behöva bråka med henne.

Idag blir det nog en lugn dag ska åka och pyssla lite med kló men annars inget speciellt vilket är skönt. Gubben knäcker extra idag så det är bara Fabian och jag hemma.

Nu blir det tv.

Kram