Ja ha da var snart semestern slut da! Vaskorna star ater packade och vantar pa avfarden! Vi reser fran hotellet kvart i tio i kvall sa vi har annu en dag kvar i solen. Vi far duscha och sa i gymets lokaler till kvallen och rumet ska vara tommet till kl 12 pa dagen! Detta ar ingen rolig dag men man far gora sitt basta! Det vi glads at ar att detta innebar att vi snart far hem varat busfro Gissa!!@! Antligen! maste jag saga! Hur vi har langtat!

Det ar mojligt att jag skiver en svang till idag vi far se! Nu borjar namligen tiden pa kortet till internet ta slut men vi har lovat Fabian att han kanske far ett for att sla ihjal kvallen med!

I morgon bitti ar vi ater i sverge och prickarna kommer tillbaka i alfabetet!

Nej Nu ska jag njuta av cypern!

Kram!
Solen skinner och livet ar undebart! nu har vi bara tva dygn kvar har. Reser fran hotellet vid kvart i tio i morgon kvall! Snyft! men men det ar val bara att borja spara till nasta tripp! For fler resor lar det ju bli!

Idag har vi pool dag ska sackert ut i havet nogon svang har patat om att ta en tramp bat men vi far se hur det blir med det!

Jag kommer lagga ut bilderna nar jag kommer hem!

Nu kallar solen pa mig efter en harlig lunch och ni jag kopte vaskan! Det blev 177 .- for den men den skulle ha kostat 640.- en viss skillnad eller hur...

Kram

vannerna mina!
Annu en harlig dag pa cypern! Livet ar underbart maste jag saga! Har solar och badas det for fulla muggar! Fabian spelar bech wollyboll och landhockye och diverse annat! Fattar inte riktigt hur han orkar men men det gor han ialla fall! Idag fick vi med oss Felicia ner i havet och hon till och med uppskattade det! Just nu ar det badforbud i stora poolen nogon liten skit unge har just gjort det i poolen sa nu ar det chock klorering pa gang! Himla bra att dom tar detta pa allvar tycker jag vi har ju tva pooler till och havet att tillga sa det gar ingen nod pa oss alls!

I gar kvall var det bamse stars da en massa smattingar upptrade sa himla gulligt maste jag saga!

I morgon blir det ev nissi bech vi far se! Just nu har jag beslut angest om jag ska kopa en snygg vaska till eller inte?  Far fundera lite till!

Kram!

Fran solen!

Fasiken var tiden gar fort nar man har roligt! Igar kvall var vi ut pa aya napa och jag hittade den vaskan som jag tranat efter sa lange! 180.- svenska for en svart snygg skinnvaska! ja ja jag ar tokig i vaskor. Tyvarr har vi passerat halva varan resa men a andra sidan narmar sig tiden med Gissa vilket vi ser fram emot men just nu njuter vi i fulla dra av att vara har och varmen och sol och massor med bad! Till och med jag borjar fa farg efter tre dagar harligt maste jag saga!

Vi har just kackat frukost och resten av familjen har bankat sig vid poolen och jag gick till burken for att kolla att alla trakiga rakningar var betalda och alla pengar overforda som dom skulle och det var det!

Nej nu ska jag gora familjen sallskap i poolen och i havet!

Gillar denna o nagot sa enormt vi kommer att komma tillbaks fler ganer!

Kram min vanner!
Idag ar det varmare an nagon annan dag! helt underbarat! Igar kvall var Fabian och jag ner till stranden och han snorklade och vilken lycka han har aldrig kunnat gora detta tidigare i ett hav for nar vi var till Kreta for tva ar sedan sa blaste det for mycket! Men nu som sagt var blev det antligen av! och det var tydligen sa himla haftigt! Sa idag sa begav vi oss ut Fabian jag och gubben och sa killarna snorklade och jag flyt mest runt som en flyt kork! himla trevligt det med maste jag saga! Nar Fabian var och utmannade guiderna i Brannboll sa passade gubben och jag pa att testa att snorkla! och gissa om jag fick panik nar jag skulle andas men efter ett tag kom jag pa tekniken! och visst det ar en helt ny vard som oppnar sig maste jag saga! Och nya saker gillas starkt!

Nej nu vantar mer sol och bad och ikvall ska vi ga en svang in i aya napa

Kram mina vanner!

Hej!

Efter en lang dag med lite somn sa kom vi tillslut ivag! Nar vi landade var det 29 grader och helt underbart! Efter upp packningen sa sommnade alla gott i sina hotell sangar och sov till kl var 7 pa morgonen da fabian satte fart och ville kolla omgivningarna! Han och jag smog ut och kollade upp laget som ar helt perfetkt i minna ogon! Poolen ar underbar och igar eftermiddag sa slog det oss att nar det blaste lite sa kandes det som att bada i ett badkar med den delen av kroppen som var over yttan! Jag kan bara beskriva denna resa med ett ord Paradiset! Pa kvallen sa blev det middag och underhollning av two intertement! valdigt dukitga tjejer och en kille! Sedan blev det sangen och en skon natt med komplett med somn for forsta g[ngen pa ett tag!

Onsdagen borjade med lite harlig frukost buffe! Gott gott vilken frukost sager jag bara kan ata hur mycket som helst!
Sedan blev det poolen tills lunch och annu mer harlig mat! (Ja jag kommer se ut som en gris nar denna resa ar slut )))
Efter det inhandldes det badskor till alla sa nu kan vi bada i havet mycket anklare! Och det provades ju pa pa an gang! Harligt det ocksa! Nu har vi solat och badat ytterligare nogra timmar sedan kom flisan och jag pa datorer ar bra for att villa huden lite =men obs bara lite!

tyvarr finns inga prick bokstaver har sa det ar fri tolkning!

Hors snart igen!

32 grader i skuggan, 30 i havet och 32 i poolen vet inte vad som ar bast!

Ja då var man vacken efter mycket orolig sömn! Vi jobbade till strax efter fem i morse sedan fick vi gå hem! För våra snälla arbetskamrater! Så nu har vi petat i oss frukost och ska slänga ner det sista stänga alla dörrar och le stort och åka iväg!

Kram

Jag hoppas innerligt att jag kommer kunna blogga från cypern annars ses vi om en vecka!

På det här hotellet bor vi!
http://www.fritidsresor.se/resa/cypern/agia-napa/blue-village-callisto/?season=sommar-2010
 Kram igen :)
Jag vet inte riktigt vad tiden tar vägen just nu! Men men Nu börjar jag komma ikapp. Nu har jag (igår) Hunnit rida ut en sväng med en väldigt het häst som verkligen ÄLSKAR att vara ute i skog och mark!, Färgat håret mörkt rött mycket snyggt måste jag säga, tvättat en ryslig massa kläder och torkat och vik dessa. Kollat lite på tv och myst med familjen!
Idag blev det storstäd av huset, lämnade dock golven till övriga familjen medans jag åkte och red. Och även idag red vi ut nu hade hästarna dock lungnat ner sig något och nyhetens behag hade lagt sig! Det blev en toppen tur!
Väl hemma blev det lunch ifrom av Köttbullar och Spagetti! gott. Sedan blev det packande och letande efter grejor Hummm undra om jag glömt något ja ja då finns det säkert att köpa om jag säger så ! Var över till svärmor och svärfar och hämtade en större väska och packade om den ena väskan (den minsta) vilket resulterade lite plats över vilket jag tycker var jättetrevligt kanske man kan shoppa någon handväska eller så..... Har försökt att vila men inte lyckats det är tusen tankar i huvudet och fjärilar i magen!!! Ska ju jobba natt så någon liten stund hade nog inte varit helt fel...men men! Överlever garanterat!

Nu står väskorna i hallen och väntar på avfärd!

Nu ska jag skriva ett protokoll sen sista mötet i 3K och sedan blir det till att laga middag! Där efter blir det jobbet och även gubben ska ut så det blir nog en trevlig natt!!

Ska försöka blogga från Cypern! men kan inte lova hur mycket och om det kommer några bilder men jag hoppas på det!

Ni är värde fulla alla min vänner!

Kram!



Svärmor och svärfars kattunge lisa i mitt knä!
Ja ha då var det läge att börja fundera lite på vad vi ska packa ner i väskorn....Det är ju bara en vecka men vi är ju fyra personer så få se nu bikini, trosor, ja nu tror jag jag klarar mig nej en klänning också... Skämt och sido får Felicia bestämma så ska hon nog ha fyra väskor för sig själv... men en får faktiskt räcka ser ru! Fabian tycker nog att cyklopet och simfötterna är absolut viktgast misstänker jag och badbyxor. Han är som en gråsäl kommer nog mestadels att vara i vattent under denna veckan!

Jag ska försöka blogga från cypern får se hur det kommer att gå men något inlägg ska jag nog lyckas med hoppas jag!

Just nu vräker regnet ner här så jag ska försöka  flytta fram ridningen till eftermiddagen så vi slipper förstöra sadlarna.
Sedan är det tvättning växling av lite pengar och pantning av retur flaskor som gäller!

Skriver mer under dagen!

Kram

 Livet på en pinne. bilden är från att Andreas och jag var där på bröllops resa i maj 2007!
Nu är det bara tre dagar kvar!!!!! Sedan blir det Cypern. Ska jobba Söndag natt och dessutom går jag ut tidigare för att starta upp en lina som jag aldrig startat  så det kan nog ta en stund! Idag blev det lite övertid men bara 30 minuter sedan åkte jag till stallet med Fabian och red i hagen på dessa underbara hästar!

Väl hemma så började jag tvätta och åter tvätta, Gubben håller på att laga middag till mig och alla tjejer som kommer (5 st) kompisar till Flisan dom ska umgås och ha trevligt här hemma under kvällen! vi i övriga familjen får ta och se på tv uppe på ovanvåningen :( Ja ja vissa saker får man bar stå ut med.....

Nej nu ska jag hjälpa till!

Kram
Idag har jag bara varit så himla trött... helt obeskrivligt måste jag säga! Väl hemma efter en dag med en väldig massa maskinfel av alla möjliga slag så kom jag äntligen hem. Efter det så blev det Fabians första ridlektion vilket gick jättebra han red laghtning en härlig skäck. Ridhuset får vara stall under rusten men i slutet av september så ska allt vara klart och det ser verkligen jättebra ut!

Väl hemma så blev det pannkaka och sedan soffan! Tror det har varit lite mycket ett tag om jag säger så och då kan man behöva en dag att ladda om och det blev idag!

Nu blir det dusch och lite mer tv sedan zzzzzzzzzzzzzzzzzzova!

Kram
Hallo!

Igår var det förmiddags skift som gällde, sedan hem och till stallet Där vi red på volten med tre av hästarna och litlamin gick lös bland oss och det gick riktigt bra. Sedan bar det av hemåt och en snabb middag och en snabb dusch för kl halv sju kom tjejerna i styrelsen för 3K och vi hade styrelsemöte! Vilket var riktigt trevligt måste jag säga! Sedan stupade jag  i säng och sommnade ovagat!

Idag blev det förmiddags skift och sedan till stan och göra nya naglar äta på max och sedan handla lite på Willys. Väl hemma så blev det utdelning av programblad med hjälp av Felicia! Tack gumman nu är dom äntligen utdelade!

Och nu sitter jag här! Och är lätt trött om jag säger så......ZZZZZZZZZZZZZZ oj måste hålla ögonen öppna en liten stund till!

Nu ska jag skicka ett mail till en vän som mina tankar går till just i detta nu. Hon har det riktigt jobbigt i livet så jag tänket skicka några tankar till henne. Hoppas hon kommer att uppskatta det ???

Kram och glöm aldrig att du är värdefull!
Började med förmiddags skift :( piss men vad göra så är det var tredje vecka bara att gilla läget om jag säger så! Efter jobbet så åkte jag hem och fikade med ungarna som gjort sin första skoldag för denna terminen idag och allt verkar ha gått väldigt bra måste jag säga! Efter det så åket jag och Fabian ut till stallet och red. Jag red Tindra, Fabian red Kló och Josefin red Dreki så det var ett riktigt rejs på bannan om jag säger så sedan hade vi Litlamin lös på volten med dans vi red men det gick jättebra! Hon är himla duktig den tjejen!

Väl hemma igen så lagade jag middag ifrom av stekt kycklingfilé och ris med brunsås till och lite färska tomater! Gott. När detta glidit ner så fyllde jag i alla papper till skolan och röjde i köket. Damsög sedan av i huset för jag ska ha möte här imorgon. Och nu sitter jag här och skirver! Ska knoppa i hop en dagordning tills imorgon hade jag tänkt!

Ja det var min dag det!

Kram
Började med lite frukost och sedan åkte vi till Stallet , Gubben skulle göra klart elen och jag skulle rida så sagt och gjort så blev det. Tindra var pigggelin idag och det märks deftentift att massagen dan gav ehnne gjorde susen idag fick hon trava två varv i både häger och vänster varv och i morgon blir det ännu mer allvar! Annars sköter hon sig riktigt bra när hon är så här pigg för då blir hon även hyfsat lyhörd! och det är ju bra. Vi tog även lite roliga bilder när vi red eller rättare sagt gubben tog. Ska lägga ut dom så fort som möjligt!

Ikväll ska gubben och jag åka på bio och tills dess har jag målat på naglarna och kollat in lite på nätet hur jag skulle kunna tänka mig att göra dom på onsdag då det är dags för nya inför cypern!

Nej nu blir det lite mer surfande!

Kram
Idag blev det ägg frukost här hemma gott! Efter det blev det stallet och vi börjar mjuka upp hästarna lite lungt eftersom som fått massage och då står dom först två dagar och sedan skrittar man igång dom dag tre och dag fyra blir det lite jogging.... sen får dom jobba igen! Han som masserar hade bara konstaterat att Tindra var Väldigt sed så det är inte konstigt att hon haltat och protesterat när jag ridit henne! Nästa gång han kommer är i början av oktober så fram till dess ska jag stretcha henne efter varje ridtur och se om det hjälper.. det hoppsa jag att det kommer att göra! För övrigt var det två mycket lungna hästar vi red idag bara frid i hagen när vi red och det är trevligt och skönt! När vi ridit så bestämde vi att vi helbadar Dreki och Litlamin så sagt och gjort! Nu står alla fyra på volten och betar och ungtupparna blir torra i solen och vinden! Inatt ska dom få stå inne och sova ut riktigt ordenligt och slippa alla insekter det kommer dom tycka är jätte skönt! Sedan blir det en ny härlig tur imorgon bitti!

Väl hemma igen så blev det en sen lunch i form av makaroner och köttbullar. Och sedan skjusade jag Felicia till Västland dom ska spela brännboll där ikväll så det blir att hämta mitt i natten men det har jag inget emot alls!

Nu ska jag greja lite inför kommande resa plocka fram lite grejer som jag inte vill glömma! och pyssla lite allmänt!

Kram alla mina härliga läsare!

 Snart är det detta lägge som gäller :)
Jag sprang en sväng och just när jag skulle iväg så kom gubben hem en timme innan han skulle taskigt att jag skulle ut just... Men han sa att det var okej så ut på vägen och spring du, jag sprang så gott som hela vägen gick kanske 25 m så jag är riktigt stolt måste jag säga med tanke på hur tungt det gick sist!  Väl hemma blev det middag ifrom av hamburgare och pommes och efter det åkte vi till affären och handlade lite kvällsgodis. När vi åkte hemåt så åkte vi runt svärmor och svärfar och skrev ut våra biljetter till resan!  Snart snart är det dags härligt! Längtar något så grön jävligt till dess och sedan får den veckan gå i snigel fart men risken är att den far förbi i värdens fart!

Nu har även Felicia kommit hem igen. och vi ligger alla i soffan och kollar tv.

Ha en underbar kväll!

Kram
Idag har Fabian och jag sett på Kollo papporna som är en uppföljare till dagispapporna riktigt rolig måste jag säga! Det är myssigt att bara han och jag käkade lunch i soffan och kollade in film. Trevligt med lite myss och bara mamma son tid! Idag kom panda försäljnings tidningarna så nu är han ute på cykeln och försöker sälja.. får se hur det går i år. Faktiskt riktigt trevliga grejor och sedan går det ju tol ett bra syfte i mina ögon till skillnad mot jultidningarna... Nu tror jag att jag ska byta om och sticka ut på en liten löp runda.... Vädret är fint men himla kyligt! så det kan nog bli skönt med rätt kläder!

Idag är det 10 dagar kvar till Cypern och 15 till gissa kommer till oss!

Kram

Ja då var det ledig fredag.. Hade liksom planerat att slippa väkarklockan denna morgon men icke sa nicke.. Felicia och hennes kompis Angelica hade bestämt att dom skulle åka till Ljusdal idag för där var Angelicas pappas firma på en mässa och ditt ville dom. Så dom hade bokat tågbiljetter och ville ha skjus in till stan så kl tio ville dom åka. Så åtta ringde klockan för att jag skulle hinna hämta ett packet på maken innan jag åkte iväg med dom. Det var från HM vi (Felicia och Jag) hade beställt var sin lång cardigan en grå och en svart och Felicia hade beställt en lilla stickad polo tröja hur snygg som helst förövrigt. Men till saken hör att när hon beställde detta så frågade hon vad jag skulle ha för storlek och jag sa L och hon svarar den kommer att bli stor på dig.... Nej då sa jag men gissa vem som fick tok rätt. Tänker inte skicka tillbaka den för den är hur skön som helst men som sagt m hade räckt för Felicias svarta sitter perfekt även på mig! Men men  man får väl lära sig något av det då.....

Nu ska jag slöa laga lunch och bara vara... tycker jag låter som en bra dag!

Kram



Kolla puddingarna den översta är Gissa!

Idag har jag och Felicia städat hela huset! Hon var jätteduktig. Rätt som det var så dök en av mina instruktörskollegor upp och ville ha en nyckel och det blev ju en massa snack förstås. Och efter det så fortsatte jag att städa och oppsi så kom min underbara vän Malin med sin lilla goa mage och sambo och hälsade på. Hon behövde hjälp med några papper till F-kassan! Du är så himla söt nu med din gravid mage vännen :) När jag hjälpt henne med det så lagade Felicia och jag lunch bestående av kykling kall potatis sallad tomat riktigt gott faktiskt!

Nu är det lite bloggande som gäller och sedan sista arbetspasset för den här veckan! Ska bli himla skönt måste jag säga!

Här känns det att hösten börjar göra sitt antågande det ser himla fint ut ute men det blåser kallt! I morse kl sex var det bara -7 grader varmt ute brrrrrrr... inte redan måste jag få säga. Jag älskar hösten men lite mer sommar skulle inte skadda om jag säger så!

Ha en underbar dag!

Kram
som Birgitta har skickat till mig!
Idag fick vi låna en bur av Josefin så att Gissa kan åka säkert hem i bilen! Tack snälla Josefin det är guld värt! och även du!

     
Sötnos oj oj vad vi längtar tills du kommer hem till oss!

Kram
Idag blev allt väldigt bra måste jag säga allt gick väldigt lungt och fridfullt till! Nu står dom inne och mysser och väntar på massage och själv ska jag till affären och handla lite lunch!

Sen blir det jobbet!

Kram

Vaknade vid halv sex av att det regnade något så fruktasvärt och min första tanke var nehe nu blir det inte någon ridning men när jag väl slog upp ögonlocken på allvar vid åtta så var det uppehåll :) Ja. Så nu har jag just fått i mig frukost och väckt ungarna (behöver komma upp skolan börjar på måndag!) och surfat runt lite på nätet så nu närmar sig en resa till stallet! I eftermiddag får hästarna massage så efter det blir det rid uppehåll i två dagar.. sen är det färdigt igen! Har även hunnit fixa lite med förenings livet och bokat in ett nytt styrelsemöte för oss glada tjejer!

Nej nu ska jag borsta gaddarna och vidare ut till stallet!

Ha en undebar dag!

 Hum vilken boll ska jag ta....

Då har jag varit och ridit och det gick riktigt bra måste jag säga! har hittat en teknik som gör att Tindra inte sticker alla världens väg med mig och det känns tryckt måste jag säga! Vi går några steg framå¨t gör halt och så samma sak igen tills det känns som att nu funkar det att ge oss iväg, brukar bara ta ett par halter så fungerar det riktigt bra! Det är himla kul när man hittar grejor som funkar! Lika med Kló vilken jag fick rida en sväng idag i longerlina och oj vilken förändring i gångarter hon är mycket renare nu! Josefin har longerat fabian ganska mycket senast veckan och det verkar göra susen om jag säger så! Vi konstaterade att vi har nog lite flytt med hästarna just nu! Imorgon blir det ridtur på förmiddagen och sedan får dom massage på eftermiddagen så det blir en kanon dag för hästarna!

Nu ska jag laga spagetti  och köttbullar och sedan blir det en dusch innan jobbet!

Kram alla underbara!
Igår var det en jäklar fart på jobbet det var tydligen bråttom med allt och tyvärr kan vi bara köra en produkt i taget till min chefs stora fassa.....

Väl hemma så blev det en dusch och sedan bingen. Skönt måste jag säga.

Idag så ställde jag klockan för jag ska till stallet :) Vi ska rida! Det ser ut som det är perfekt väder för ändamålet!
Sedan blir det hem och lucha och jobbet där efter.

Får se om jag hinner skriva lite när jag landar här hemma!

Kram
Ny vecka och denna började jag riktigt bra måste jag säga! det blev en löprunda på 3,8 km så himla skönt att springa före frukost det är som bäst då! Men fan vet vem som hade knutit betong klumpar längs mina smalben :( det gick så himla tungt till en början med men det lättade efterhand... Det är nog läge att börja spinga lite mer regelbundet om jag säger så. Det är en himla skön form att tömma hjärnan på tycker jag.

Nu ska Felicia och jag åka till Tierp och växla in  lite småpengar till semestern, vi brukar nämligen spara på dessa i en burk och sedan växlas dessa in till semestern ska bli spännande att se hur mycket det blir den här gången ?? tror nog det kan vara närmare 3000,- men vi får se.....

Efter detta blir det lunch och sedan eftermiddags pass på jobbet denna vecka! jobbar 14-22 då så hela kvällen är borta fördelen med dessa veckor är att det bara är fyra dagars så fredagen är ledig och det är himla skönt!

Nu ska jag måla fransarna och sedan bär det av till Tierp!
Kram
Idag har jag just bara solat och smågrejat lite och imellanåt hoppat i poolen för att svalka av mig lite. På eftermiddagen hämtade jag Felicia i västland och var över med familjen till svärmor och svärfar. Gubben skulle ha några grejor där. Efter det blev det hem och fixa middag och den är nu intagen gott var det iallafall! Nu grejar gubben med pumpen till vårat gamla vatten och jag ska byta om och åka till stallet :) och rida en sväng i denna härliga sommar kväll!

Ha det underbart!

Kram
Himla härlig dag idag ligger ute i solen och har det bra!

Skriver mer till kvällen :)

Kram
Idag vaknade jag hyfsat vid halv nio . Åt  sedan en god frukost som fabian hade dukat fram till oss <3 Sedan vek jag tvätten ute på altanen det är nämligen helt underbart väder här! Äntligen sommar igen jag bara njuter kan jag säga! Sedan skjusar Andreas och jag Fabian till farmor och farfar så att han kunnde klippa deras gräsmattan hos dom. Självklart passade vi på att gulla med lilla Lisa som är så otroligt söt! Tyvärr så dog den svartvita katt ungen i förgår bara helt plötsligt, snyfft snyfft... men dom ska kolla efter ett nytt litet busfrö som vän till Lisa!

Väl hemma igen så blev det en snabb smörgås och sedan till stalet där vi badade både Kló och Tindra från topp till Tå så nu är det två mycket snygga tjejer vi har i stallet!

Väl hemma igen från stallet så blev det solstolen och några sköna bad i poolen där det just nu är 25 grader! Sådana här dagar är bara för ljuvliga bara älskar dom!

Nu ska vi grilla lite gott kött äta lite potatissallad, chips och grönsallad till gott gotti gott gott!

Love till er alla!

Ja då har man jobbat 24 av 48 timmar! Nätter dessutom men det har gott riktigt bra måste jag säga! Igår torsdag vaknade jag redan vid tolv medans gubben sov till två. Där efter vart det Tierp en sväng och hämtade Felicia vid tågen som varit till uppsala med Matilda och sedan hem middag och tillbaka till jobbet!

idag sov vi till strax efter tolv sedan blev det en god frukost och sedan blev det städning av huset och myss ute i solen. Till middag stekte vi hamburgare och sedan åkte Fabian och jag till stallet Fabian red Kló och jag tömkörde för första gången Tindra och det gick riktigt bra måste jag säga. Nu har vi kommit hem och jag har suttit vid burken en stund och nu väntar duschen och skrubba bort lite mygg medel sedan ska jag nog studera nya hund tidningen som jag köpte idag! Myss myss så skönt med Fredag idag måste jag få säga!

Kram

Alla underbara!
Nu är våran bil i topp trim, ja det är det minsta men kan säga så himla fin! Finns inte ett spår av smuts nu allt kommer bara att fara av så himla enkelt! men tre dagars jobb det är vad vi lagt ner på den! Puuuuh! Men det var det klart värt måste jag säga!

Nu har vi varit och handlat inför nätterna och middagen! som blir pasta sås med skinka och ost. Det blir gott det!

Efter det blir det en stunds avkoppling och sedan iväg till jobbet! Det blir nog bra det!

Vi hörs mer imorgon när jag väl tagit mig ur sängen!

Kram
Solen skinner även idag :) Jaaaaa! Så himla typiskt bara när man börjar jobba till kvällen men nu skiter jag i det och ska vaxa bilen. Detta ska dock ske i skuggan men sedan hoppas jag på att kunna lägga mig i solen en stund och njuta!

Sov till nio i morse så jag kommer att fixa natt skiftet med lätthet! I morgon blir det dock längre kanske två om jag har tur... Gubben ska också jobba så det blir till att trängas i sängen :)

Birgitta som har valparna har lagt ut helt underbara bilder på dom när dom leker gå gärna i på hennes blogg och kolla! 

Nej nu ska tänderna få sig en omgång och sedan väntar vaxet...

Kram
Ja nu har vi gnott på bilen vill jag mena! Men J***klar vad snygg den blir! Höll på hela eftermiddagen, innan dess satte jag in förra årets semesterbilder i album. Vad brukar man säga bättre sent än aldrig elle hur. Vid fyra så åkte jag till stallet och skulle rida men på vägen ut kom jag på att man kanske skulle longera istället... Och josefin tänkte longera Kló när inte Fabian följde med (han var hos en kompis när jag åkte) Så då tog jag tillfället i akt och lärde mig lite mer om longering så himla typiskt bara att det vissade sig att Tindra är sned i ryggen och haltar men springet i bennen sitter då rakt i ändå.... Så när vi kom in så strechade Josefin ut henne och hon blev något mjukare. På Torsdag nästa vecka så kommer Dan som masserar hästarna så jag ber för att han ska lösgöra hennes rygg så vi kan fortsätta med det som vi börjat med för det är en kanon häst att rida! På fredag ska jag ut till stallet igen får se vad som händer då?

Idag är sista semesterdagen för mig. I morgon kväll kl 18 börjar jag jobba igen och jag går ut hårt med två tolvtimmars nätter ;) men jag gillar nätter så det blir säkert kanon!

Nu ska jag hänga lite tvätt och bädda rent i vår säng! Så himla härligt att krypa ner i en renbäddad säng!


Min fina bil innan tvätt, rubbing, polisch och vaxning (får vi göra i morgon)



Vacker ros i mitt vardagsrums fönster :) Nya kameran men det hade ni redan förståt!

Kram ;)
Hummmm vi har funderat fram och tillbaka på detta och har nog faktiskt kommit till ett beslut tack vare Gissa! det ni. Hon har en stor inverkan på oss trotts att hon inte finns hos oss ännu visst är det fantastiskt! Vi behöver nog byta bil... Vi konstaterar bara att vi behöver en kombi! Så idag ska den gamla puttsas upp och läggas ut på blocket! Sagt och Gjort nu blir det till att dra på sig puttsar kläderna och gå ut och hjälpa till tror jag!

Jag tror det blir en V70 istället för våran gula finna underbara S40 som jag verkligen älskar att köra om jag säger så den går som en klocka och tar sig fram överallt i mina ögon en riktig pärla! Liksom gillar min bil om jag säger så! Men tyvärr får inte hunden plats i den hur jag än grejar. För lös i bilen kommer hon inte att få vara! med tanke på vilken kraft dom kommer med om oturen skulle vara frame och man behöver brommsa stenhårt (verkligen nitta). Utan det blir hundbur i bakluckan som gäller! För allas säkerhet, vill inte missta min sötnos för att jag fått bromsa för ett råddjur eller en hare...

Så på morgonen har gubben kollat vad vi tänkas kan få för den vi har idag och vad det vi vill ha skulle kosta oss och det ser inte ut som någon omöjlig ekvation :) vilket jag gillar!

Nej nu kallar verklighetejn!

Kram alla glada!


Vår underbara bus unge Love You!
Ja ha då har man vaknat till liv igen då.... Fotade som en tok i går kväll och nu blixtrar det överallt här hemma gubben far nämligen fram med kameran! Tänkte jag skulle klä mig och ge mig ut i skogen med kameran efter frukost! Kul! Katterna var nog roligast att fotta igår dom fattade typ intenting... Varför jagar matte mig med den där grejen :D Ja, jag ska lägga ut lite bilder sedan fick några suveräna på Fabian i går! Nu kurrar magen så nu ska jag göra frukost!

Kram
Min dag har beståt i att sola och åter sola så himla skönt när det lyser med sina stålar man blir bara lycklig! Vi har pratat ett tag om att köpa en sysem kamera och idag kom ett erbjudande på den som vi tittat på... Så ut på nätet och kolla om den fanns billigare på någon annan affär och oj det fanns den! Så efter mycket övervägande så åket vi till valbo och in på Elgiganten och vi måste nog ha varit  de mest lätt sålda kameran idag om jag säger så. Men lilla vi kunde inte riktigt vara tysta för priset på nätet på deras hemsida var 500,- billigare och vips så hade vi väska och ett 8mb minneskort också. Man ska inte alltid vara tyst så är det nog bar!  Så nu är vi lyckliga ägare till en Nikon D5000 JAAAAAAAAAAAAAAA! Kan knappt bärga mig till batteriet är full laddat...... Tiden går sakta just nu måste jag säga!

Sedan hittade jag en bikini till Flisan också så nu har alla det vi behöver till Cypern!

Kram
Oj oj vad tiden går det är 5 år  sedan vi fick flytta in i vårat drömhus! Fattar inte vad tiden har tagit vägen! Vi firade med Pizza till middag mumms!

Sedan har jag målat lite tånaglar och fixat lite med finernaglarna bland annat kortat av dom lite granna...det var välbehövligt om jag säger så ;) Har suttit och glott på tv medans gubben tvättat och vaxat bilen lite!

Dom vissar rakt inget vettigt alls på tv.n idag...suck bara för att jag kände för att mosa ner mig i soffan och bara jäsa... Imorgon är det ju måndag och då börjar mitt nya liv. vilket det gör varje måndag... ny veckan nya förutsättningar om jag säger så! Nej jag tror det blir en bra bok i sängen istället för tv...ja vi får se.

Kram mina vänner!
Ja då har dom lämnat oss igen för att fortsätta sin resa mot Huddik! Här kommer lite bilder på minstingen som har trollbundit faster sedan han kom vid halv tolv till kl fyra! Här öppnas det lite föresenade födelsedagspresenter! Brukar liksom bli lite av present utdelning när vi träffas! Vi träffas allt för sällan men det blir ju lätt så när alla jobbar och har sinna aktiviteter. Vi njuter dessto mer när vi väl träffas!


Min underbara svägerska med Sonen Hugo ;)



Oj kolla nu har jag också en fyrhjuling lika pappa !



Kul! världens góaste unge!

Kram
Nu väntar vi på borderskapet och hans härliga familj!  På morgonen blev det frukost och där efter så blåste vi av ledarträffen den 5 och skickat ut en massa andra mail och uppdaterat programmet efter allas önskemål. Det går fort när man äntligen får ändan ur vagnen att fixa det! Har även kollat taxfree katalogen en sväng om det är något som jag ska beställa men nej tror inte det utan det blir till att vara ute i god tid istället så vi hinner shoppa lite innan vi åker iväg! Hem brukar man hinna det med råge om jag säger så, det brukar vara värre när man ska iväg!

Nej nu ska jag fixa till mig och börja förbereda lunchen! Köttfärssås och spagetti jammmi!

Kram
I går kväll var vi hos Josefin med familj och gillade. Det vart en härlig kväll måste jag säga vi hade jättetrevlig. Med en massa härliga historier och pratstunder med dessa härliga människor! Gillar dom skarpt! Maten var underbar för att inte tala om det underbara morotskakan till efterrätt!

En stor stjärna till dessa härliga människor! och tack för att vi fick komma till er!

Vi var inte hemma fören till middnatt!

Kram
Ja nog blev det katter allt det blev två en svart vit och en röd och vit! Hur söta som helst! Dom kom över med dom när dom hämtat dom och skulle hämta lådan och sanden! För övrigt har jag städat i pannrummet och skurit sönder pap från soffan idag så nu kan vi tända i pannan i månader! Gud vad med papp det var! efter det åkte vi över till svärmor och svärfar en snabbis och kollade lite mer på katterna. Då hade den ena gömt sig bakom diskmaskinen så det var bara fram  med den :::::: Men det gick bra det med! Vi tog bilder med ungarnas mobiler så det kommer snart söt bilder!

Nu ska vi åka till Sätra och grilla lite som tack för att vi hjälpt till med stall rusten!

Kram
Hittade denna hälso blogg på expressen och fastnade förstos i läsandet av denna!

http://blogg.expressen.se/halsobloggen/

Här stod det mycket roliga grejer, köper inte allt men mycket!

Idag har jag vikt en förbanad massa tvätt och röjt lite och mitt i röjandet fick jag ett kul telefonsamtal från svärmor som undrade om vi hade någon kattlåda över sedan våra katter var små. Och visst hade vi det, hittade den på en gång ute i uthuset! Helt fantastiskt att jag bara sprang på den hade väntat mig att jag skulle få leta efter den! Nu är i allafall svärmor och svärfar påväg att bli katt ägare igen! KUL! Det fanns tydligen två kullar en leveransklar och en som inte riktigt var färdiga ännu så vi får se om dom kommer hem med någon katt eller om vi får vänta lite på underverket! HIttade även en påse katt sand som dom kan ta med!

Kram alla glada bloggläsare!
Idag så var min tanke att jag bara skulle kolla när Fabian red Kló. Var inte riktigt på hugget om jag säger så. Men jag byte iallafall om till ridkläder och när jag kom ut till stallet så sa Josefin att om inte Kló börjar sköta sig så ska jag rida henne. Så då sa jag att jag rider Tindra iallafall och det var det bästa beslutet den dagen det kan jag säga. För det blev en helt underbar ridtur då hon lyder mig till hundra procent. När jag började så fick hon bara stå tills jag kände att hon slappnade av sedan red jag iväg och då funkade det riktigt bra. Det blev riktigt mycket spring ett tag men som tur var så jossan det och bad mig stanna och samla upp henne lite och efter det gick allt mycket bättre! Eftersom hon sköte sig så himla bra på bannan så red jag ut på vägen och galopperade henne (det är jättekul tycker vi båda två) och igår fick vi med oss unghästarna som går i hagen längs med vägen ;) dom for fram som galningar i hagen!

När jag och Fabian kom hem så hade Älsklingen lagat fläskfilé med pommes hur gott som helst!

Efter detta blev det fars på tv och jordnöttsringar som tilltugg :) jammi.. himla gott! Där efter blev det duschen och krypa i säng!

Härlig dag idag föresten fick ligga en stund på altan i solen och förbättra brännan lite :)

Kram