Jag har suttit hela dagen med min hemtenta men tycker då rakt inte att jag kommer just någon vart alls! Nu slår jag iallafall igen burken och laddar om inför morgondagen ... två frågor är iaf helt klara så när som på finliret! Målet är att jag ska vara helt klar på onsdag förmiddag och sedan kunna ta ledig och lämna in då med =) Nu återstår att se om det blir så, vi har till fredag 12.00 på oss så som sagt var vi får se! Idag har jag även varit ut till hästarna och fodrat och vattnat blev en trevlig tur med gubben =)
Igår vart det städning och betalade räkningarna och satt i bilen iväg och storhandlade kl 9.00 helt otroligt vad effektiv jag var då =) Önskar hemtentan kunde gå i samma tempo! Väl hemma vid halv 12 så var det bara stuva in allt i kyl, frys och skafferi och njuta så då blev det en ridtur i solen =) Väldigt trevligt!
Kvällen var lugn!
I morgon ska jag bara tok plugga och hoppas på att bara finliret är kvar på måndag =)
Nej lite gladiatorer och slöa i soffan =)
Trevlig lördagkväll!
Ja ni min söndag bestod i att köra ungdomar än hit en dit ;) och vart sen både hit och dit men allt löste sig på bästa sätt =) Man är lite lätt bortskämd med att gubben är ledig på helgerna och kan hjälpa till att lätta upp det hela.. Hur som han även laga pizza och korvstroganoff och baka lite bröd innan söndagen tog slut.
Idag blev det Falun och första heldagen på länge och nu är hjärnan trött vill jag mena. Föreläsningen var rolig men väldigt förutsägbar då han tog direkt ur boken som han själv skrivit... men något mer än att läsa fastnade säkert ;)
Väl hemma hade det ju blivit vinter här hemma... imorse var det sol och någon minus när jag åkte kom hem till 3 cm blötsnö... Ingen snö alls i Falun.. Vilket i och för sig var väldigt skönt när vi körde både dit och hem!
Nej nu blir det lite träning =P
Kram Kram
Ja då var det lördag igen då =) Härligt. Idag ska jag och Fabian åka till stan och hämta våra nya telefoner som vi la undan i torsdags när vi var in och dessa var slut! Så nu ligger den där och väntar en vit fin Iphone 4S Yes!!!!
Efter det vet jag faktiskt inte riktigt vad dagen bjuder på i övrigt men det lär ju vissa sig!
Igår knäckte jag lite extra på Konsum här hemma i Karlholm och det är väl 20 år sedan jag var där och jobbade sist så när som på ett inhopp i höstas när dom hade kylhaveri men då var jag mer hantlangare än butikssäljare. Hur som så var det riktigt roligt! och en stor skillnad =) mot tidigare när jag jobbat!
Efter det blev det stallet och en tur på Lilamin, som vanligt lite trilskig men det löste sig och blev riktigt bra tillslut! Om det någonsin blir hästa av denna häst.... hon är toklat men ak så underbar! Lite tvetydigt där kanske ;) Efter det blev det hem och lite köpe pizza och stolta jag åt en halv och sedan var det nog *stolt som en tupp* brukar kunna fläska i mig hela bara för att det är gott! Nu är den tiden förbi! må den aldrig återkomma! Känner dock att det är mycket lättare denna gång mot vad det var när jag gjorde min stora viktnedgång (-30kg) Nu är det ju ca 10 kg som ska bort och lite omformning så detta kommer gå som en dans och sedan ska man bara hitta balansen i det vanliga livet och det är nog där vi har problemet! Det kommer bli svårt men absolut inte omöjligt!  Har redan börjat tänka i vilka banor jag ska hålla och tror jag har en bra stategi =) Den har iallafall funkat förr så då borde det funka sedan med =P
Nej ni dags att förbereda lite frukost till la familja =)
Ha en underbar lördag <3
Ja i morse blev det en tur till Gävle, avslöjar inte vårat ärende men det gick tyvärr så där men det löser sig ändå på bästa sätt ;) Vi strosade runt och skickade lite så där och hittade lite kläder men det var bara jag som handlade... ovanligt... Det blev en väldigt snygg skjorta och ett par svarta shorts. Äntligen hittade jag ett par som passar på min rumpa, brukar ha lite problems på den fronten men dessa satt riktigt bra måste jag få säga. Väl hemma så drog gubben min direkt till jobbet och jag ut på träning (se andra bloggen). Väl hemma så blev det plugg och det gick just som jag ville, boken vi ska läsa är väldigt intressant och lätt läst så det går som på rälls!
Hade även ett gott samtal med Flisan och hon är lagom entusiastisk då hon ev har sommarjobb och ska få göra en intervju med en idol på träningssidan =) Duktig dottra <3 Sedan hämtade jag upp Fabbe som varit till Stockholm idag med skolan och lite middag i form av ost och skinksallad =)
Där efter ännu mer plugg =) *duktig* men jag tror rakt inte jag hinner något i morgon eller i helgen då jag ska jobba en sväng i morgon och sedan till stallet och där efter ligga i soffan och mysa med familjen =) lördagen blir det nog en stadssväng igen och söndagen ägnar jag nog mest i bilen som det verkar just nu ;) ja ja livet är härligt och jag njuter när det är full fart =) Ska kläma in lite stall i allt detta flängande också <3
Puss och Kram
Jag har ju haft en till blogg... men tycker ni jag är kass på att skriva här så är det ingenting mot i den kan jag avslöja ;) Var ju meningen att det skulle vara en nagelblogg men nu får den vara min träningsdagbok i stället =) jag har ju på allvar tagit tag i min träning nu och idag har jag kört mitt andra styrkepass =) *stolt*
För övrigt har onsdagen beståt i Falun och seminarium. Nu väntar två heldagar nästa vecka och det kommer kännas konstigt efter detta slappa livet som vi haft hittills med korta men intensiva seminarier =) Hoppas vår föreläsare håller oss vakna nästa vecka bara annars är det nog sov riskt....
Väl hemma så blev det slötid och middag och sedan träning och nu ska jag duscha och sedan börja plugga =)
Ha en go onsdagskväll vänner <3
Ja mina tisdagar är plugg dagar då det är mitt emellan resorna till Falun och eftersom min planering är rätt kass så blir det alltid en massa som ska in i skallen tills onsdagen... Idag startade vi men en rask härlig promenad, himla skönt när gubben har eftermiddagar och kan följa med <3 efter det blev det middagsförberedelser eftersom matlådan till <3 inte fanns, fördelen är att även min och Fabians middag då är klar och vi bara behöver värma lite när vi blir hungriga... vilket brukar dröja när det bara är vi hemma... Har pluggat på eftermiddagen det vi ska vara pålästa till morgondagens seminarium =) Sista! När jag kollade skolmailen hade äntligen min lärare svarat på frågorna vi hade ang kompletteringen av vårat arbete och vips så hade vi även kompletterat detta... vi har varit lite i valet och kvalet angånde detta men svaret avgjorde!
En lite varning kommer här... Ska ni på turridning eller rida lektion så se för sjutton gubbar till att den ni rider hos har de försäkringar som krävs så att ni inte står utan skydd om något skulle hända!!! Man vet aldrig det är levande djur vi talar om och allt kan hända tro mig... jag vet! Men där jag rider har vi allt sådant så! Har man alla tillstånd och framförallt försäkringar som täcker även andra ryttare så finns det iallafall ett visst inslag av seriösitet i verksamheten. Men visst ska även ledaren även vara utbildad och väl kunnig inom hästverksamheten man håller på med. Annars är man som mig en glad amatör, inget fel i de men man ska inte ge sig ut för att vara något annat då!! Själv fallet ska man även vara f-skattad! Allt för att de seriösa hästmänniskorna faktiskt ska kunna leva på detta och få så bra rykte som möjligt, för visso brukar de oseriösa ganska snart sållas bort men tyvärr måste ju någon göra misstagen först att anlita dessa.......
Nog om detta. Idag har en härlig träningsvärk infunnit sig allt efter dagens framlidande =) Underbart måste jag säga! I morgon tänker jag gå på dessa muskler igen =) Yesssssss!
Idag har jag även suttit i telefon halva eftermiddagen ang. försäkringar och bygglov och hej och hå..... men jag tror jag fattade allt tillslut! Förhoppningsviss har vi något slags beslut till slutet på nästa vecka. Som jag längtar =) Kan vi göra det vi drömmer om eller måste vi drömma om våra drömmar ;) Hur som så tror jag det kommer bli hur djävla bra som helst!
Nej nu blir det lite plugg i sängen innan John blund får komma på besök =)
Ha en bra kväll mina vänner
<3 <3
Idag började dagen bara så där bra som den ska! Körde Fabian till skolan och sedan blev det en lång skön promenad med Gubben och hunden i ett raskare tempo än vanligt :P Tror vi båda var lite inspirerade av solen och det faktum att vi pratat träning till och från hela helgen! Efter mycket velande hit och dit har jag nu lagt upp någon slags plan för hur jag ska fixa till en betydligt bättre form! Promenaden var en mycket bra start och att avstå från chokladbiten till kaffet! Nu ikväll ska jag styrketräna en sväng, blir en genomgång av hela härliga kroppen.
I skolan idag så hade vi seminarium som gick över förväntan kände jag, det gillas! Nu återstår ett seminarium och två föreläsningar och sedan är det dags för hemtentan och sedan återstår det bara två kurser. och vipps har jag gjort mitt första år på högskolan..... fatta lilla jag på högskolan.... har faktiskt lite svårt att ta in det ännu men så är det. Känner faktiskt en viss stolthet över att jag fixar det trotts både ålder och lite andra omständigheter! Alla har valet frågan är bara om man gör det och kan se möjligheterna i detta val och vad man får av det efteråt =).
Nej nu tror jag rakt jag måste resa på rumpan så jag får träna idag ;P
Puss och Kram
Idag har vi haft en bra och härlig dag=) Jag har pluggat och ridit medans dom sannerade här utanför. Nu ser det jättefint ut =) Gillar renheten som blev!
Jag har just pysslat om mina nummera helt naturliga naglar efter att jag haft gelenaglar sedan 2007 så är dom nu borta och mina egna högst tunna och sprödda och behöver massor med omvårdnad ;) Gillar att pyssla med dom när jag har tid och det räker med en lite nessisär för att uppfylla mina behov  inte en hel låda och tre timmars jobb utan jag kan ta det när jag vill =) Rensar måsten i mitt liv och detta har varit något som jag gillade att göra men som blev något betungande tillslut. Gör dock andras fortfarande ;)
Gubben har varit ledig han med och var även han till Stallet men i elärende istället och det som var toppen med det är att vi fått hem vår gasolgrill :) Yes nu ska det grillas i sommar vill jag mena!!! *längtar* Dom lovar ju bra väder till helgen så inget är omöjligt kanske kanske kan man inviga då ;)
Jag red en lätt våryster häst idag som vissade upp alla konster hon kunde i form av bakutsparkar, bocksprång och andra kuligheter som hör våren till.....(läs lätt galen) men vi fick ordning på det också ;) Gillar ju utmaningar och hon är just en sådan!
Imorgon kommer Mysla hem till stallet vilket ska bli jättespännande att följa hennes utveckling, eftersom jag är övertygad om att hon kan bli en kanon häst! Ska bli spännande kanske hinner jag ta någon bild på småfölisarna också ;)
Medans jag sitter här och latar mig så håller gubben på att lasta kärran ute för lite skräptömmning i Skärplinge kanske borde klä mig för ändamålet och följa med eller ;)? Jag ska iaf fråga!
Sedan har jag grubblat endel idag men vet att det är meningslöst då det gäller en kär vän som absolut inte gör som den själv vill utan anpassar sig en hel del förmycket efter andras pipa... så himla trist för det kommer att kräva mycket av personen i fråga om den vill förändra igen.... Men som sagt var endel misstag måste man göra själv för att inse innebörden i dom, allra helst om man inte lyssnar alls på vad andra säger i ens omgivning :(....
Men som sagt tror ändå det kommer och bli bra i slutändan och jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir det från start även fast jag inte har möjlighet att se detta just nu <3
Nej nu är nagellacket torrt så nu får jag nog massa mig ut tror jag :)
Kram Kram
Okej Då är dom här och sannerar efter branden =) Så himla skönt måste jag säga! Ska bli skönt när lukten försvinner den påminner om så mycket!  Igår tog vi tag i alla listor och fyllde i och räknade och det ser himla bra ut måste jag säga... men fasiken vad med saker som försvunnit och som ska ersättas... på något sätt...
I tisdags var vi och kollade på ny häst till stallet =) ett härligt litet islandsto vid namn Mysla 12 år och musblack så himla fin och go på alla sätt och vis. Dock lite oinriden så det måste vi råda bott på men det tror jag löser sig utan större problem bara vi lär känna henne.
På fredag är det dags att hämta hem henne och genom detta så är mattur såld/bort bytt vilket blir jättebra =) Kommer dock att sakna honom vårat lilla busfrö eller lilla och lilla...
Nej nu ska jag göra nytta även denna dag=)
Kram
Annika
Känner mig lyckligt lottad som i stort kan göra som jag vill på dagaran genom att jag läser på högskolan =) Idag åker jag halv tolv vilket är jätteskönt! Så nu ska jag förberedda middagen och ta med mig hunden på en långpromenad i solen för att sedan gå hem och plugga en sväng innan jag åker :)
Enda som grusar lite är att jag inga utemöbler har att sitta i men det kan vi nog lösa under veckan tror jag ;) En liten baden baden iallafall att plugga i det är väl varje kvinnas rätt ;)
Nej ha en underbar måndag för det ska jag ha =)
Puss
Vet inte vad det är idag men så här omotiverad att plugga har jag nog aldrig varit :( När jag dessutom behöver det som mest... Ja ja nya tag! har just chattat med min vän Lisa och det muntrar alltid upp, så jag tror nog jag ska plugga lite nu i kväll =)
Idag har jag bytt lite gardiner eller rättare sagt i ett fönster, köpte nya i går när vi var till stan på prislappsjakt! och sedan har jag bakat lite och fortsatt fylla i listor och åter listor. Har även hunnit skriva lite protokoll. Men pluggandet har det blivit dåligt med.... Så nu gäller det att ligga i vill jag mena! I morgon klarar jag nog värre blir det på onsdag! Faktiskt riktigt nervös inför det...
Nej nu tycker jag gubben kan komma hem från jobbet <3 och sedan får jag plugga i kväll och i morgon innan vi far iväg till Falun för vårat seminarium =) Det blir bra detta! Yes *pepp* *pepp*
Kram Kram
Ja ni idag sken solen så himla underbart. Älskar dessa ljusa härliga dagar =) Idag blev uppdraget att hitta nypriser på det som gått förlorat i branden vilket inte är helt enkelt. Vi har googlat och haft oss men nu blev det en tur in till stan med mobilen ihögsta hugg och då för att fota prislappar... konsigare saker har man ju gjort..... eller inte ;) Vi hittade det mesta som vi saknat. Skönt nu ska bara listorna kompliteras med alla dessa uppgifter, hoppas på att vara klara till nästa helg =)
Har dock börjat fundera på hur det nya Uthuset/garaget ska se ut. Vi vill inte gräva ner oss för mycket i det som hänt utan har valt att se framåt istället ;) Vilket känns väldigt skönt. I veckan kommer dom och tar bort resterna eller ska vi säga glödhögen för ännu i morse rök det och glödde men jag tror gubben fick bukt med det genom vattenslangen under förmiddagen. Luktar ju inge trevligt om jag säger så...
Väl hemma blev det lite gott till middag tacos ;) Fabian är dock hängig så han bara petade i maten och det är ju inte så himla vanligt med en 15 åring... Efter detta skulle jag plugga och ja visst boken kom jag igenom men artiklarna... gäsp gäsp om någon snott min motivation så vill jag genast ha tillbaka den ;) Behövs verkligen dessa två kommande veckorna med seminarier....
Nu ska jag dock tappa upp ett bad och sjunka ner i lite häst kataloger och drömma om en massa pengar som jag kan spendera..... Hur som så är det mysigt att kunna drömma lite om än bara för ett kort tag =)
Hoppas ni får en underbar kväll =)
Kram