Ja det tycker jag verkligen och njuter fullt ut när jag är ute! Som sagt var fick jag ju en helt underbar jacka av gubben så nu finns det inte mycket som håller mig inne! Idag sov jag länge eftersom det väntar nattskift till kvällen :( ser tyvärr inte fram emot det! Ja gälskar högt tempo och massor att göra men är en sann hatar av Stress och just nu tror man att vi är övermänniskor på jobbet och fixar allt. Tror vi varit lite väl duktiga och velat vissa att vi kan visst men nu börjar det sätta sina spår både här och där och det är fasiken inte kul att gå från jobbet och känna sig otillräcklig men men det verkar som om det kommer en lösning inom en snar framtid så jag lägger mitt hopp till den och gör det jag ska och hinner fram tills dess! Ja ja nog med klago sång nu!
Idag har det blivit lite härliga promenader med voven och lite nya naglar!
Här är lite sköna höstbilder som jag tagit med mobilen
Nej nu ska jag rensa i min garderob!!
Kram hela dan <3
Igår så var gubben och Fabian tvungna att åka in till Valbo och hitta inne skor och jacka till Fabian så sagt och gjort så drog dom in på kvällen och då hittade dom även en jacka till mig!!! Fasiken vad glad jag blev när jag kom hem från eftermiddagsskiftet en röd snygging hängde i hallen och väntade på mig!
Fan jag har nog världens bästa man otur för er andra för han är upptagen och jag tänker fan inte släppa taget om denna godbit <3

 



Invigningen i morse under hund promenaden och jag behövde absolut inte frysa och det var helt underbart!

Nu väntar en tur ut till stallet och kolla in våran nya godbit som kom till stallet i helgen ! Är så nyfiken på vad detta kan bli för något! Alltid lika kul med nya utmaningar och få se en häst utvecklas oavsett om det är jag som rider eller någon annan man lär sig så himla mycket av att bara titta på och kunna utnyttja det man lär sig på hästryggen!

Nej nu blir det långkalsingar på och sedan lite goa kläder på det så man inte fryser ;)

Hoppas ni har en underbar höstdag!

Kram
Ja då har man gjort 32 timmar på tre dagar och igår kväll sa kroppen helt enkelt ifrån!! Det blev ingen boxning för det värkte i hela kroppen och jag kände mig sjuk. Gubben har ju varit risig en vecka och i helgen så har han bara legat så jag skulle ju inte alls bli förvånad om jag också skulle bli sjuk. Men när jag klev upp idag så var jag pigg och värken var borta visst jag är förkyld men inte sjuk, jag orkar en hel del och jobba ja det kan jag absolut!
Annars händer det inte så himla mycket här hemma jag rider och bakar om varandra och sedan klämmer jag in lite jobb här och var!
Idag ska jag baka vörtlimpa för första gången hoppas på att den blir riktigt god så jag kan njuta i ett par månader av en av de bästa limporna som finns med smör, senap och skinka på!! Igår var det två månader till julafton underbart nu är det bara njuta och mysa in sig i sitt hus! jag älskar denna tid!
Idag ska jag leta lite kläder på nätet kan bara konstatera att jag har väldigt lite av den varan som jag trivs i. Har ju minskat en del i vikt och då sitter ingenting som det ska så, lite nya tröjor ska det nog bli åtminstone kanske någon jacka men först ska jag upp och kolla om jag kan ha en som Felicia har köpt men inte vill använda hon känner sig helt enkelt inte bekväm i den. Den är as snygg och hoppas att jag blir snygg i den också!! Men det vet man ju aldrig!
Nej nu ska jag skjutsa Fabian och sedan sätta deg och ta en promenad med min lilla Gissa medans den gäser!
Puss och Kram hela dan!
Nu har dom hotat med snö i flera dagar men inte da!! Lite lite föra veckan men men snart så kommer den och då ska jag göra sådana hära med mina underbara ungar! trotts att dom börjar bli stora så gör vi barnsaker med jämna mellanrum som just snögubbar och åker pulka =)
Ja det är denna tid var tar den vägen.... men nu har jag fått en stund över iallafall i kväll och kan sitta här en liten stund! Helgen var full fart med hopptävling för Fabian och främmande som kom till oss på kvällen en helt underbar dag med andra ord.
I söndags var jag till stallet och red en härlig tur i underbart väder allt gick som jag ville =) och det är ju bra. Även idag har jag varit till stallet och ridit i detta blåsiga väder trodde ett tag att jag skulle blåsa av ett tag ;).  på ovanvåningen har det gått sakta framåt och nu är fönstret målat så nu återstår det att sätta detta på plats också sedan är det bara köra på med väggarna. Datumet när allt ska vara klart är framflyttat till att allt ska vara klart till Jul men nu ska vi verkligen hålla detta!
Igår blev det även lite bakande och lite matlagning innan Felicia for tillbaka till Uppsala. Ja sedan var det ju även boxning i går kväll vilket alltid är ytterst trevligt och känns alltid kanon efteråt!
Idag har jag bara tagit det lugnt och invänt att jag ska jobba natt! I morgon ska det nog kunna bli lite mera fart hoppas på att kunna fixa lite uppe då med hjälp av gubben!
Lite saker som är bra löjliga men som måste fixas innan vi kan fortsätta men det är sådant som jag kan göra och det gillar jag!
Nej nu ska jag fixa lite innan jobbet!
Kram hela dan ;)
Felicia i lördags när hon fixade middagen!!
Gissa i höstlöven!
Ja då ska vi se torsdagen och fredagen bestod av förberedelser inför helgens lilla kalas. Jag storstädade på fredagen och la ihop smörgåstårtan och gjorde tårtor.

 

Dessa två lyckades jag få till :) måste säga att dom smakade mycket gott!!  Choklad tårtan är Felicia´s beställning och den andra är till maken! Dom fyller ju år nu på måndag och tisdag men Felicia är ju inte hemma då så vi valde att fira i helgen istället! Och Även Pär och Åsa var hit vilket var JÄTTE UPPSKATTAT så himla trevligt när dom kommer hit!!

 

När allt lugnat ner sig så blev det en mörker promenad med älskade maken och voven i en helt underbar oktober kväll helt klart och man såg så himla många stjärnor både maken och jag är helt fasinerade av stjärnorna och kan stå länge länge och beundra dessa!!

 

Idag ska rida och greja lite sedan blir det boxning till kvällen för min del och Andreas och Fabian ska iväg och fira John som blir hela 21 år idag! GRATTIS!!

 

I helgen har vi haft den stora äran att ha Felicia´s rums kompis My här och ja vad ska man säga HELT UNDERBAR <3 hon är helt enkelt som Felicia jag förstår att min dotter är nöjd!

 

Min helg har varit underbar!

 

Puss

Igår var en intensiv dag på flera sätt först hemma med bakning och tvättning och allt annat som står på menyn när man jobbat hela helgen! Även om gubben gjort en hel del men dom bytte alla fönster uppe utom ett så han har inte heller hunnit ! Men som sagt var det går jättebra där uppe! Nu bara väntar jag på att börja spackla och få se lite yttskickt på plats! Sedan var det även en hektisk dag på jobbet med en massa jobb! Idag så blev det en hund promenad och och nu ska jag snart till Stallet och en härlig ridtur! Ska bli himla skönt måste jag säga! Gillar den avkopplingen som stunden på hästryggen ger!
Ja ha då har man jobbat hela helgen och ståt i ... Fasiken vad jag har slitit kan jag säga men det är som det är. Har varit helt slut när jag väl kommit hem och bara hamnat i sängen eller soffan... I fredags var det Valbo som gällde och inköp av Felicias födelsedagspresenter som hon fick välja själv! bästa sättet när man inte vet alls vad man vill ha eller hur? Tänk om man hade någon med sig när man är ute och handlar som drar sitt kort men man själv får grejorna!! Vilken dröm!
I går kväll blev det ett boxningspass efter jobbet och det var riktigt skönt efter helg jobbet! Fanns mycket som ville ut i säcken om jag säger så ;)
Idag har jag  börjat baka inför helgen då vi ska bjuda på smörgåstårta och lite vanlig tårta på lördagkvällen för att fira gubben och flisen som blir ett år äldre!
Ja då är fyra av åtta formfranskor klara!! Yes skönt när det är klart och jag gillar ju att baka så något problem är det inte!
Nej nu ska jag hämta Fabian som inte mår något bra i skolan!
Kram