I dag har jag gjort en massa saker som visseligen var både roliga och välbehövliga men det viktigaste försvann på vägen viket var att plugga, så nu vet jag vad jag ska göra på söndag och i morgon kväll.... I dag startade jag med att städa huset med hjälp av gubben min och sedan blev det lite plugg... där efter lunch och sedan stallet och ut till mitt hjärta och han blev verkad och sedan logerad jag honom en sväng. Verkningen blev en kamp mellan honom och Josefin vilket gjorde att han var from som ett lamm när jag sedan skulle longera honom och vips så kunde han de mesta som jag kämpat med att lära honom :-) Vart helt varm i hjärtat och hade en stor och stark lyckokänsla i kroppen när jag åkte hem :-)
 
Väl hemma blev det middagslagning och sedan mys middag med mina pojkar <3 Efter det så har jag varit bosatt i fotöljen vid öppnaspisen och läst Jul nummret av Lantliv och mest bara njutit av fredagskvällen och en stor mugg glögg som min älskade make serverade mig med tillhörande pepparkakor.
 
Just nu håller jag på att funderar över mitt projekt som jag ska starta upp vilket är att bygga hyllplan i en platsbyggd gaderob där det idag står trådbackar... men jag har en bra idé om hur jag vill ha det! Tror det kommer bli rasande bra. För övrigt så är det jul i mitt huvud just nu och jag bara önskar att det ska bli advent och legalt att plocka fram lite julgrejor och mysa ännu mera! 
 
När man läser en massa inredningstidningar får man en massa härliga uppslag hur man skulle vilja göra och nu har jag fått en massa griller i huvudet så det blir nog lite surfande på blocket efter lämpliga objekt att förnya.
 
Ha en underbar fredagskväll nu för det har jag i min mys hörna :-)
 
Japp, dags för ny kurs och ännu en resa till Falun :-) Det knepiga är att jag verkligen ser fram emot denna kurs som jag ändå har rankat som den tråkigaste denna termin... Tror rakt att det är lärarna vi ska ha, vi har haft båda två tidigare och dom är riktigt bra :-)
 
Helgen har varit lagom och helt i min smak, har haft lite höstlov och njutit med ungdomarna. Hunnit rida och även läsa lite inför denna kurs som börjar idag annars har vi ätit gott och bara varit. Lite garagebygge har jag också hunnit hjälpa till med, men med betoning på lite men maken blev tacksam iaf :-)
 
Sedan chockade en släktig mig i går och började fråga om julen :-) Älskar framförhållning! Så himla underbart att fler än jag tänker långsiktigt vilket gör att förutsättningarna för en kanon jul infan sig igår :-) LÄNGTAN är stor nu :-) Felicia har gjort lite prover på julgodis detta lov och ja vad ska man säga gott var det ;-) 
 
Nej nu måste tänderna borstas och iväg :-)
 
Kram och ha en underbar måndag :-)
Ja då var ytterligare två kurser lagda till handlingarna och båda med betyget godkänt! I onsdags var det dags för redovisning av ett arbete som vi gjort i denna kurs och med en viss ovishet med hur det gått på den tidigare duggan i samma kurs så, kändes det extra bra när vi fick våra betyg för denna kurs redan då... vår lärare chockade nog de flesta i klassen då vi brukar få vänta  de tre veckorna som de har på sig att rätta våra tentor, arbeten osv med andra ord tala om vad vi fått för betyg och om det är något som ska läggas till eller göras om... Hittills har jag sluppit göra om något utan har kommit undan med kompletteringar av de arbetena som lämnats in och denna gång gick det ännu bättre och vi var alltså helt klara i onsdags när vi for hem. Nu har jag alltså lite höstlov med barna. Härligt måste jag säga :-)
 
Idag blev det stallet och en härlig mys stund med Nykur och före det så städade vi av huset vilket alltid är lika skönt när det är gjort! Sedan hade vi härlgt besök av Lisa, Frida och Örjan vilket var väldigt trevligt och uppskattat :-) Älskar detta lilla busfrö! 
 
I morgon får vi se vad vi hittar på för något, gubben är väl i garaget misstänker jag ;-) Kanske kan ge en hjälpande hand eller så blir den kanske mer skälpande.... vi får se.
 
Annars är det mesta dels plugg, hästar som gäller just nu. Och jag borde absolut träna mera vilket har hamnast redigt på efterkälke den senast tiden men jag sak ta tag i det är tanken ;-)
 
Nej nu blir lite julklappsjakt på nätet och bara vara tid :-)
 
Kram