Ridning och slöhet

0kommentarer

Ja då var det fredagkväll och man ligger i soffan och försöker förtvivlat hålla ögonen öppna.. Syntomet är 5 nätter på jobbet, Man behöver ju komma upp på morgonen även fast kroppen säger sov mera;) Men idag gick det lättare än vanligt jag hade nämligen bokat in mig på en extra ridlektion för våran ridskolechef och det var RIKTIGT KUL och LÄRORIKT fick rida Oliver vilket jag inte gjort förut men det gick jättebra vi red dressyr och en liten uppvärmings tur i skogen.



Texten från ridskolans hemsida:

Oliver

f.1990, okänd härstammning, brun, 160 cm


Oliver kom till ÄRK 1994, han var då mager och ovårdad. Han kom snart i fin form, och sedan dess har han lärt otaliga barn och vuxna att rida.

Oliver har tävlat hoppning upp till 1,20 m med stora framgångar.



Efter detta äventyr och att barnen kommit hem så blev det Pizza gott :) sedan blev det sofflägge och en sällskapsresanfilm sedan har det varit bra program att kolla på hela kvällen. Brukar dock inte titta just på tv mer än just dessa fredagkvällar efter natt veckan.

Det tråkiga är att gubben har natthelg så det blir till att krypa ner i bingen i ensamhet den här helgen, men efter det är han nästan ledig i tre veckor så när på två eftermiddagar så vi får passa på att rå om varandra då även jag har tagit semester under en av dessa veckor eftersom barnen har höstlov så då blir det familjemys..

Kommentera

Publiceras ej