Härlig dag =)

0kommentarer

Idag har vairt en sådan dag som man vill att alla dagar ska vara!
Började med frukost vid halv tio, Sedan bar det av till stallet. Det ska väl tillläggas att det snöat i natt så det var ett riktigt härligt vinterlandskap som jag bilade igenom till stallet! Härligt!! När vi red iväg så skulle vi social träna hästarna lite och rida i bebyggelse men oj där var en skogsväg vi rider in på den så får vi se vad vi hamnar och se vi hittade en riktigt härlig ridväg på en bra bit när vi kom fram ur skogen så stod det en jakt stuga och där rök det härligt ur skorsten vi såg massa bilar ute på ängen så  där var det jakt på g. Vi får fortsätta att forska vidare på vägen en annan dag när det inte är jakt säsong. Den verkar mycket lovande. När vi kom hem och hade sadlat av och pysslat med hästarna så fick jag kaffe! Mumms det är så himla gott när man ridit! Tack så jättemycket!!=)

När jag kom hem så hade gubben börjat greja uppe =) nice värre!!  Sedan blev det lunch sent om side. När jag ättit klart så tyckete gubben att vi skulle dela ut min andel av programbladen för våren. Så vips så var vi påväg att dela ut dom! himla skönt att få saker som ligger lite överen gjorda!

När vi skulle åka hem så åkte vi över skärplinge ängarna och j**klar vad det snöa nästan så att det blev otäckt! och då snöar det! Sedan blev det affären och hem och laga slö middag "varma mackor och sallad" himla gott!!!

När alla var mätta och goa så gick vi ut och körde in ved och ungarna härjade i snön trotts att dom är stora det är himla härlig att se dom leka trotts att dom är 11 och 14.

Sedan plogar gubben gården för nu har det kommit ca. 10 cm snö=) Härligt!!! Hopppas kylan håller i sig så vi får fortsätta ha så här vit och fint ute!
 längtar till solen och värmen!

Kram =) =) =)

Kommentera

Publiceras ej