Begravningen blev en trevlig till ställninig..

0kommentarer

Hej och Hå han tyvärr inte blogga igår kväll vart en massa annat som kom ivägen... Dålig ursäkt men ändå.. Igår var det som sagt var begravning och visst i kyrkan var det sorligt ochkså men under begravnings Lunchen och efterföljande fika så var det riktigt roligt med min mans alla släcktingar, Det ända trista var väl att man ska mötas under så tråkiga omständigehter och inte tar sig i kragen och träffas annars.. Men sagt och gjort fick veta en massa roliga saker om folk så, Hamnade bevid en ridskole lärare gissa om det blev häst snack.. tror vi var lika glada båda två att hitta en likasinad att prata med, Men även Andreas kusiner och vi pratade en massa om barn och livet överhuvudtaget...

När vi väl landade hemma igen blev det middag och sedan en snabbis in till valbo och handlade Malins födelsedagspresent..... Tänker inte avslöja vad det är för jag vet att du läser detta ;)

Sedan hem och kolla in snyggrumpan i Let´s dance... Himla trevligt att en viss dam åkte ut måste jag säga... hör liksom inte till fancluben om jag säger så!

Kram =)

Kommentera

Publiceras ej