ridning och jobb denna vecka...

0kommentarer

tjena tjaba hallo! Hoppas livet leker med er för det gör det med mig! allt är toppen för man har fyra ljuvliga dagar ledigt från jobbet härligt=)

I veckan har jag ridit tindra och övat galoppfattningar och det har inte gott bra alls hon kickar och blir förbannad och jag blir frustrerad och bestämd sedan kan ni ju tänka er resten... det kickas och snuras hej vilt på volten när vi är där.. Men Josefin får sig några härliga skratt iallafall och det bjuder vi så gärna på!

Igår var vi och red med Fabian och han sköte sig alldeles utmärkt på Noha dom markarbetate med bommar och det gick riktigt bra bara han hade talat om vem som bestämde =) På kvällen var vi till Västland och kolla in deras kasse och pratade skit med en massa kändisar riktigt trevligt för alla! Felicia låg dock hemma och hostar och snörvlar hon är tokförkyld efter konfa lägret =(
Idag första maj ska vi åka till valbo och hämta fabians radiostyrada bil och svänga in på Plantagenoch kolla in lite vår blommor för igår rensde jag ur det gamla ur rabatterna och det är alltid kul att kolla in lite nytt! Nej nu ska tänderna få sig en omgång sedan bär det av!

Kram kalas!

Kommentera

Publiceras ej