Ridning :)

0kommentarer

Idag blev det en härlig tur på Kló till att börja med. Vi övade på traven och sedan galoppen efter att vi värmt upp ordentligt i skritt med stora rid vägar! Vi fick ordning på båda galopp fattningarna till slut. även i Traven tyckte jag det gick bättre idag en på mycket länge börjar få koll på grise passen som hon vill lägga till med men det är väl bara til att öva och känna in ordentligt.

efter att Josefin hade marlkarbetat Tindra så red jag henne lite och testade trava och galoppera henne och tillslut gick hon riktigt bra och protesterade bara lite. Mirakelmedlet heter i detta fall spö och det räcker med att lägga det på hennes bog så vet hon att det är bara att uppföra sig men tyvärr glömmer hon det väldigt fort så då får man göra det igen!

Väl hemma har vi gått igenom skafferiet och kylen för att kolla vad som ska handlas imorgon kväll, ska in till Gävle och handla mat för månaden och till felicias konfa.

Därefter så är det detta oendliga tvättande och kollat lite tåg tider inför tisdagen... då det bär av till Sockholm på möte under eftermiddagen och kvällen!'

Kram!

Kommentera

Publiceras ej