Hö och tårta :)

0kommentarer

Idag är det födelsedagar som gäller till hundra procent! Började morgonen med att ta hem hö och halm till stallet. vilket gick jättebra. Efter det så blev det hem och fixa till det yttre, tror inte att någon på tjugo års kalaset uppskattat myssbyxor och sliten colleg tröja .... knappt fixat hår och skräck ödle ögon.......väl där så bjöds det på goda pajer och tårta:) mummsigt värre. sen är det alltid trevligt att träffa en massa människor som man bara träffar vid dess tillfällen! Örjan och Lotta var där med Anakin så faster fick en härlig myss stund med honom, han växer deftentift och frodas nu är han vaken lite mer vilket är trevligt men efter en timme med nyfiken blick så somnade han så gott!

väl hemma så fixade gubben lite inomhus och jag grejade med lite fin ljung ute och fyllde på lampolja i ute lamporna så dom lyser lite fint i kväll!

Nu ska "skräcködlan" fixa till lite av det yttre igen och sedan väntas folket komma runt 17 så nu åker vi med fest tåget resten av dagen! Här blir det tacos buffe och tårta och kaffe efteråt! Härligt prat i vänner goda sällskap!

Ha en underbar dag och helg:)

Kram.

Kommentera

Publiceras ej