Oj våran rustning av vardagsrummet resan närmar sig slutstation =)

0kommentarer

Ja i början av April var det dags att riva barnas gamla rum, fram med massor av kraft och kobenet! Sagt och gjort så här såg det ut när vi började denna resa!
I detta kaos så har resan gått vidare, genom slipningar funderingar och tapet val. Just i detta nu är det golv på väg in i detta rum! Bilder på det och hur det blir med inredningen kommer under senare delen av morgondagen.
Ja det är ju lite skillnad eller hur! Nu ska här läggas golv och fejas lite så blir det jul här också! Jag är så himla nöjd med tapeten den är varm och härlig, just den känslan jag ville ha här inne i min läs och stick vrå!!
Här är gubben uppe och river taket på barnens rum.. våghalsig ja defensivt!
Oj vad det var göra bara med att riva ut allt...
Sedan var det ett väldigt grejande reglande isolerande och sedan fönsterbyten! Visst har det varit tungt vissa stunder och visst har så himla många roliga saker fått stryka på foten denna höst men det är utan tvekan värt varje minut nu när vi är i slutskedet och bara har det verkliga finliret kvar och med dessa små detaljer kommer det bli så himla bra!
Just nu ser det ut på detta vis men till kvällen ja då! För att inte tala om i morgon då elementen kommer på plats och sedan är det läge för MYS =) och familje julklappen!!
Utsikten från balkongdörren på förmiddagen! Här kommer jag ägna många timmar åt att bara sitta och hitta lugn!
Kram

Kommentera

Publiceras ej