måndag och tisdag =)

0kommentarer

Igår var en sådan dagen efter dag... natthelg alltså!! När vi väl tagit oss ur sängen så gick gubben upp och grejade lite och själv röjde jag av nedervåningen ==) Efter detta blev det till stallet och gud vad härligt det var att få sitta upp i sadeln igen efter en veckas frånvaro =) Men å andra sidan inser man hur mycket man saknat det när man blir tvungen att låta bli ! Och jag tror detär nyttigt att inte ta allt förgivet! livet är så himla skört så det är bara njuta av varje dag och varje andetag :) Väl hemma från stallet så blev det ica maxi och stor handling!! Först svängde vi in på Max, gott gott =)!Sedan blev det hem och sängen var så himla slut....

Och sedan över till dagen idag!! Klev upp vid halvåtta och åt frukost med våra två små (eller inte) änglar, efter det skjusade gubben dom till skolan och tömde en massa plast och papper i återvinningen. Själv röjde jag och damsög så att malin och theres med barn kan komma utan att man behöver skämas över sitt hem ;) Nu ser undervåningen reprensentabel ut så nu är dom såååååååååååå välkommna! Theres ska hjälpa mig lite med Gissa och sedan blir det en väldig massa snack också! Ska bli himla trevligt!

På eftermiddagen ska vi till stan igen och köpa gipsskivor till Fabians nya rum! och till kvällen är det boxning igen =)

Skriver mer senare!

Kommentera

Publiceras ej