Min fredag...

0kommentarer

Jag har jobbat förmiddag... hummm inte det roligaste inte men vad gör man inte för lite lön :) dagen på jobbet har gått så där men allt löste sig på bästa sätt tillslut och jag har en massa mera kunskap! Vilket jag njuter lite av gillar nämligen att lära mig nya saker! Känns så hoppfullt när man kan lära sig mer om vissa saker hela tiden och utvecklas!

När vi skulle hem blev det affären och där träffade jag gulle malin och hugo:) Sedan for vi vidare till macken för att hämta s40 som var färdig servad. Och när jag kom hem hade jag en avi från FrökenFräken.se låg i lådan! Äntligen kom mina grejor som jag beställt. Äntligen och äntligen beställde dom i måndags så det var snabb leverans tycker jag!

Här är en bild på ljusstaken som jag ska köpa maschetter till i stan och diskmedel tvål och ljus till köket och sex tomtar som reades ut så himla söta ;) Alla grejorna är av märket Cult design! Så snyggt... men det kostar... skulle vilja ha till badrummet också men det får jag ta senare!


Tyvärr blir det ingen ridning idag :( Det är helt enkelt för kallt -18 grader och jag har frusit hela dagen på jobbet... kan inte fatta att det ska behöva vara så djävla kallt där med en lång ugn i lokalen... men den är väl välislolerad idag hade jag t-shirt college tröja och täckjacka... vettigt när man jobbar, svaret är nej.. Det är tur att jobbet betalat jackan för nu är den full av färg. Nej nu är det slutgnällt!

Ikväll ska vi kolla in rumporna i let´s dance! svulla i oss ostbågar och jordnöttsringar. Till middag blir det pommes och varmkorv svull svull! Ska bli myssigt att myssa med barnen ikväll blir ju tyvärr inte så mycket tid med dom i helgen som man önskar när man jobbar 06-18 både lördag och söndag! För visso tror jag inte dom lider så där jättemycket verkar klara sig väldigt bra ändå om jag säger så. Men mamma hjärtat säger ju något annat men det är ju inte helt ovanligt i mitt fall!

Kram nu alla härliga människor!

Kommentera

Publiceras ej