resten av dagen...

0kommentarer

Hej och hå jag efter att vi skottat av gården och käkat upp resterna från gårdagen till lunch (om än väldigt sen klockan han passera 15) Så säger gubben till mig att det är nog dagas att åka och hämta Fabian som har ridning tjugo i fem så opps då blev det lite bråttom. Iväg till skräplinge och hämta honom och syrran sedan i med någon macka i ungen och på med ridkläderna sedan tog vi hunden och drog till Ärk!! Gissa fick sig en härlig långpromenad med träning för att gå ordentligt i koppel! och det gick bra hon lär sig allt mer ju envisare jag är ju bättre blir det!!

När vi kom hem så blev det pankaka gott gott !! Efter det så blev det ett sms från Josefin om att där ute var det strömlöst så vi ställde in ridningen och tar den i morgon kl halv ett=) ska bli himla trevligt!!

Så då tog vi till att måla Felicias tak en gång till och opps då var hennes tak klart och även resten för att tapetsera och lägga golv så på lördag blir det shopping av ==)) . Vi har också spaklat fabians rum en första gång och man lär sig ju så denna gång behöver vi nog bara spakla två gånger sedan ska taket målas!

Det ska bli spännande att se vad ungarna väljer för golv och tapeter!!

Kram

Kommentera

Publiceras ej