Torsdag härlig har den varit trotts mark käning ;)

0kommentarer

Vaknade kl 9.15 helt sannslöst länge för att vara dagen före en förmiddag,, hum undra hur man ska somna till 22... ja det löser sig helt övertygad om detta! I med frukost och sedan drog gubben och jag ut och delade ut programbladen för våren 2010 :) Vi var klara på två timmar allt gick bra och vi klarade oss från både fastkörning och allt för mycket snöande utan det blev sol och härligt väder bara minus 10 ;) Väl hemma igen så blev det lunch i form av hamburgare och bröd gott gott. Sedan åkte jag och Fabian ut till stallet himla härligt men nu hade det börjat snöa en väldig massa! Men med rätt kläder klarar man allt om jag säger så!

Så först slägde vi ut Gulliver,Dreki, Kló och Litlamin i hagen för dom hade fått stå inne under natten på grund av den gryma kylan under gårdagsdygnet! Kométa och Tindra vart kvar inne och fick sadlar och träns på sig och ut med delar av familjen särnö i snön! När vi ridit en stund så fick Josefin för sig att Fabian och skulle rejsa i galopp i hagen!!! Ja sa vi och bar iväg och vips så låg Fabian i snön och strax efter kom jag! Först kollade jag att det gott bra med Fabian och det hade det lite ont i ett lår som tagit en av isolatorerna till eltråden men annars helt okej och då brast vi ut i gappflabb för där låg vi i snön och såg inte ett dyft på grund av all snö runt oss ;) När vi väl fångat in hästarna så red vi ett tag till och sedan så blev det mockning av stallet!

Väl hemma så blev det Kaffe och Mandelkubb =) Gott var det! Sedan bar det det av till Ärk och Fabians första ridlektion för året vilken gick jättebra, dom fick öva balansen i massor genom att knytta ihop tyglarna och sedan släppa dom och ha händerna i sidan, på huvudet, längsmed kroppen och allt detta i skritt, trav och galopp .... Vi som satt på läktarn fick hålla andan några gånger men alla satt kvar utan några insidenter helt otroligt duktiga var dom allihopa!

Väl hemma blev det pankisar vilket smakade mycket gott efter resan hem i snö och blåst... vet inte hur många gånger jag svor över snöröken från långtradarna= noll sikt. Tycker det är så där halv otäkt..

Ja nu sitter man här med datorn i knät och laddar för förmiddag :( inte skit kul men det ger pengar och det är tur det!

Kram alla värdefulla!

Kommentera

Publiceras ej