Ja då närmar vi oss slutet på denna härliga vistelse då

0kommentarer

I tisdags när jag vaknade så var det av åskan och att regnet vräkte ner. Det var en ganska skön känsla faktiskt! Vi började dagen med lite äventyrs golf innomhus det var ju blöt överallt om jag säger så, sedan blev det lite god lunch. Efter detta så vart det tråk tid och eftertag så bestämde jag, andreas och fabian att vi skulle gå till äventyrsbadet och svänga våra lurviga i kannorna. Felicia stannade kvar i stugan och kollade film och bara mös av egentid hade ingen lust alls att bada och då fick hon som sagt var stanna här och göra hunden sällskap! Efter det så blev det lite middag och mys bara koppla av härligt härligt! På kvällen döck Åsa och Pär upp en stund och det blev lite god glass och ytterligare en runda på äventyrsgolfen och jag förlorade ytterligare en gång... tredje denna semester men det är lika kul för det... konstigt jag som är en sådan tävlingsmänniska!

I går blev det stranden på förmiddagen för solen lös och eftre det lite härlig lunch och lagom till vi rastade hunden mitt på dagen så kom Åsa och Pär ner på badet med Åsa´s bror Jonas och hans två söta barn Jesper och Moa så då var vi där med dom ett tag dock hade det blivit lite mulet så det blev lekparken istället efter någon timme. Sedan åkt Andreas , fabian och Pär lite go cart! Lyckliga var dom som få efter detta men nu började tiden rinna i väg för oss för vi hade ju valpträffen under kvällen!!

Ja den blev helt underbar! Vilka underbara människor det finns! Pia och Ante fick vi äntligen träffa som har Holly Diver Ohlsson, sedan var Bamse där som då är pappa till alla valparna med sin dotter Bea vilken hund han har verkligen lyckats Husse altlså helt suveräna ( mål med Gissa hon ska bli sådan!!!) Sedan kom Mats och Kerstin med Winne och dom har fått lilla Elvira världens sötaste baby sedan dom hälsade på hos oss mellan jul och nyår! grattis grattis till er lilla dotter! Och självklart var även Charlie med mamman till valparna och då även Birgitta som gjort det möjligt för oss att träffas! Gud vad roligt det var att se valparna alla lika som bär i kroppen magra och eländiga ;) nja det hör ju till åldern men sättet tänk att fyra stycken kan vara så kaxiga. Vi släppte Gissa lös med dom andra när det blev bilfritt och gud vad dom sprang och så roligt dom hade oj oj. Vi pratade en massa hund och drack en massa gott kaffe! ja det var helt enkelt en hel lyckad kväll!

Efteråt blev det lite prat med Pia och Ante och Felicia fick lite allergi tablettr av Pia att prova. Det har ju börjat klia i halsen och ögonen när hon är allt för närgången med djuren inte kul när man älskar dom.. men men snart är hon bara hemma på helgerna så det kommer att bli jättebra både för henne och djuren. Sedan får dom ju inte vara på hennes rum så där är det hyfsat djurfritt!

Nu väntar städning av stugan och packning sedan bär det av till Helen och Per- Anders för en övernattning där med gillning till kvällen! Underbart ska det bli!

Kram kram

Kommentera

Publiceras ej