Nu är stolpen borta!

0kommentarer

Idag har vi riktat klart golvet uppe och då återstod det bara att våga släppa på taket i vardagsrummet och se att det höll ihop alltså inte sjönk en massa igen...... och tänka sig vi hade lyckats himla bra till och med! Allt satt där det skulle! Underbart nu ska det dras el i taket och sedan på med golv spån! Hummmm det går framåt och det anser jag som väldigt trevligt!
Igår så var vi barnvakt till Lilla gullungen Anakin och som vanligt så var han hur glad som helst och vi var ut på promenad och badade lite nere i havet! Mys mys sedan lekte han på golvet medans jag röjde av i köket! Även detta moment funkade kanon! han är en liten klippa som börjar bli stor sitter och kryper gör han så man får ha ett halvt öga på honom mest hela tiden men det är ju inget hinder! Sedan satt vi på altanen och bara njöt av svensk sommar tills föräldrarna dök upp och det blev mer prat!
Nej nu är det så att det blir lite bröllops dags middag hos svärföräldrarna och det är ju aldrig fel att bli bjuden på lite krubb!
Kussarna efter promenaden!
Kram

Kommentera

Publiceras ej