Vi är äntligen i Piteå!

0kommentarer

Ja i lördags började då våran semester tripp med att vi bilade upp till Umeå för att sova där en natt på hotell. Allt gick bra vi stannade vid högakustenbron och rastade lite och tog lite finna bilder! Dessa får ni se när jag kommer hem för jag glömde överföringskabeln:( klant jag men men så är det iallafall! När vi kom till Umeå så kom även regnet och sedan regnade hela natten. Efter frukosten så fortsatte vi våran färd uppåt landet. Vilket ackert land vi bor i så himla fint att åka så här längs med kusten ja bara satt brevid och njöt!

Väl frame så hade vi turen att få stugan på engång trotts att det var en timme kvar till incheckningen fick ske det är service maind det! Stugan är vi jättenöjda med och ja hela campingen är jättetrevlig något som verkligen kan rekomnederas barnfamiljer det finns verkligen hur mycket som helst att göra! Även När man har tonåringar så funkar det kanon!

Igår kväll hade vi den stora förmånen att bli bjudna på middag hos min brors svärföräldrar helt underbara människor! Grattis Pär inte nog med Åsa du har fått en kanon familj! Tack för att vi fick äran och träffa er ni är underbara helt enkelt! Sedan for vi hem och sov! Skönt!

Idag har vi varit in till Piteå och Gissa var med Pär svärmor och slet sig i Piteå inte helt lyckat men allt slutande väl med att hon smet in på bolaget... och vi som nästan är nykterister hur i helsefyr kunde hon välja den butiken ja huvudsaken är att hon är oskadd och det är hon men hon är jätte trött och ligger nu under bordet och sover som en stock!! Hon har börjat få burk mat så att hon ska lägga lite på hullet hon är så gräsligt smal och idag när hon gjorde Piteå så fick hon även två korv med bröd av Helen! Vilket var väldigt uppskattat!

När vi gjort detta klart så for vi tillbaka till campingen och gubben och jag tog en promenad för att kolla av läget. Nu tror jag det blir lite mini golf och tillbedjan till solgudaran! Mulet idag också men gud vi är på semester och behöver inget göra bara det är underbart!

Kram

Kommentera

Publiceras ej