Ja ha då har vi röjt =)

0kommentarer

För er som är lite nyfikna så kommer jag nu att lägga ut lite fin finna bilder på barnens rum som nu är helt färdiga. Fabian´s är hundra procent klart och Felicia´s saknar en lucka och lister kring dörren det som gör att detta inte är klart är att vi håller på att måla smygarna så till veckan är detta också på plats!
Idag har vi röjt järnet där uppe så nu ser det riktigt riktigt bra ut., men det är bara för ett litet kort tag för under påsken ska elen som saknas i golvet göras och sedan kan jag fortsätta rivningen ... ja ni kommer förstå när ni ser bilderna längre ner ;) galen pannan jag har varit i farten!
Ja detta är då Felicia´s rum! Inklusive dottern med papper och penna i högsta hugg!!
Fabian´s rum rött snyggt ja bara bäst helt enkelt!
Nu till det stora roliga kommande projektet! Ska försöka beskriva vad vi ska göra så att ni förstår!!
Jag var sugen på att börja riva så när ingen gav mig en kofot så ja man tager vad man haver!! Spark spark och sedan tittade foten ut genom väggen ;) projekt rivning påbörjat!!
Det här är vårat ursprungliga badrum när vi flyttade in i huset. Nu ska det bli spelhörna för ungdomarna och oss vuxna som inte riktigt vuxit i kostymen ännu ;)
Från en annan vinkel närmare bestämt fönstret på den föregående bilden. Väggen som Fabian lutar sig emot ska bort och även vägen med dörr. Detta är Fabians gamla rum och det ska bli huvudvardagsrum där inne ihop med Felicia´s gamla rum.
Denna vägg med hyllan och garderoben på ska alltså rivas.
Detta är motsvarande vägg inne i Fabians gamla rum. Taket kommer att rivas så vi får full höjd även i vardagsrummet och då försvinner även det lilla snedtaket. Fabians fönster kommer att breddas och där ska vi sätta i en altan dörr!
Denna vägg ska rivas, underbart just nu är det en korridor här och det är ingen trevlig känsla..
Denna vägg kommer också att försvinna den är in till Fabian´s gamla rum och innanför har det varit typ en alkov till säng. men vi vill ha stort och öppet så bye bye :)
Gipsbiten som frun sparkade all världens väg!!!
Nej nu har vi hunnit med middagen också idag serverades det köttstrognoff och ris!
Nu blir det promenad med hunden;) vi ska valla runt husse i bus vädret ;)
Kram

Kommentera

Publiceras ej